Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμεσα/...νταξ δεν 8α παω απο αποψε να βαραω στο γαμο του καραγκιοζη μουαχχαχαχαχα αλλά θα ήθελα να εχω μεινει εγκυος τον προσεχή χειμώνα για να γενησω σε οφ σιζον (ιουλιο υαγουστο) και να μπορώ να γενησω με την ησυχία μου

dZJip3.png

ζουπι μου το ευχομαι ειλικρινα..ή να εχω βρει εναν τροπο να εχω την μικρη α8ηνα μαζί μας... γιατι τελικά ΠΑΝΤΑ αλλιως τα υπολογιζουμε και αλλιως έρχονται..δλδ αν σκάσει και κανα αναπαντεχο με την προαναφερ8ησα συνταξη..νταξ ουτε εγκυο με βλέπω ουτε τπτ....μα ποσο γκαντεμω ειμαι πλέον ρε γμτ?

παντρευομαι.... καιγεται η αθηνα και τρεχουμε

μενω εγκυος...αρχιζει το ντιρι ντριρι εδω στο μαγαζι

βαφτιζω. ειμαι σε mode απληρωσιάς και ανασφάλειας

μα καλα...τπτ πια δεν 8α μου πάει καλά εμενα? αι γουοντερ

dZJip3.png

Λοιπον ολα πηγαν μια χαρα!

Η αναπτυξιολογος ειπε πως δεν βλεπει καμμια αναπτυξιακη διαταραχη, παρα μονο ενα "θεματακι" συμπεριφορας (αυτο το "πεφτω κατω τσιριζοντας και χτυπιεμαι") και ειπε πως θα λυθει με τον παιδικο. Προτεινε να τη γραψω συντομα και ολα καλα!

Θα επανελθω σε λιγο με λεπτομερειες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

βρισκω ενα αφεντικο συνενοησιμο, κανονιζω συμψιφισιτκά τα βαφτισια.. φευγει αυτος.. ηρ8ε σημερα άλλος και 8ελει άυριο να με δει προσωπικά για...ενημερωση του τι ειμαι και τι κάνω... ε ρε πουστη πλεον!

dZJip3.png

Η αναπτυξιολογος ειπε πως δεν βλεπει καμμια αναπτυξιακη διαταραχη, παρα μονο ενα "θεματακι" συμπεριφορας (αυτο το "πεφτω κατω τσιριζοντας και χτυπιεμαι") και ειπε πως θα λυθει με τον παιδικο. Προτεινε να τη γραψω συντομα και ολα καλα!

το το "πεφτω κατω τσιριζοντας και χτυπιεμαι" δεν ειναι ΚΑΝ θεματακι...σχεδον ολα τα παιδια ετσι αντιδρουν

ηρεμησες επιτελους τριμουρλη? :P

dZJip3.png

γλυκοφλεβαρίτσα μου, χαίρομαι πάρα πολύ, αν και δεν είχα αμφιβολία!!

Διαφημίσεις

Άντε Χριστιανή μου μας αποτέτοιωσες!

Μια χαρά όλα καλά!

Καληνυχτώ, θα δω αύριο τις λεπτομέρειες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μπράβο βρε Φαιάκι! Να πω ότι το 'λεγα; όχι δεν θα το πω :D Χαίρομαι για τη Μαρία κι ελπίζω να ηρεμήσεις επιτέλους να ηρεμήσει και αυτό το έρμο! Περιμένω τις λεπτομέρειες κι εγώ και ο Λ.

μάρα... σκέψου ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ και πάρε πίσω αυτή σου τη φράση...

Αυτό το έκανα σήμερα λοιπόν... μετά από μια μίνι ανασκόπηση διαπίστωσα οτι παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες και όλες τις έξωθεν μαρτυρίες για το αντίθετο.... υπήρξα απόλυτα τυχερή στη ζωή μου σε κρίσιμα θέματα:

1. Στη δουλειά και στην επαγγελματική μου αποκατάσταση

2. Στον σύντροφό μου

3. Στην οικογένεια που δημιούργησα και σε αυτήν που βρήκα έτοιμη

4. Στο παιδί μου!

Δεν πρέπει να έχω παράπονο... και δεν έχω!

περαν του 1 και εγω στα υπολοιπα δοξα τον κύριο...αλλα αυτο το 1 μου τα χαλάει όλα...νταξ για να ειμαι και ειλικρινης ζορια στην ζωή μου δεν εχω περάσει οποτε μάλλον..ενηλικιωνομαι και σε αυτον τον τομέα και μου ήρ8ε... κάπως

dZJip3.png

oyffff εχεις δικιο ρε ζουπακι μου...αλλά το τελευταιο διάστημα νιωθω να βαλλομαι πανταχόθεν...τεσπα...καθε πορτα και καρφι που λέει η νεουορκέζα....

πολύ σωστά, έτσι είναι... αλλά, ας μην χάνουμε το κουράγιο μας και την μαμημένη την αισιοδοξία μας (σου μιλάει η μαντάμ κατάθλιψη τώρα...):cool:

κόρες, θα σας αφήσω - πάω στο μυθιστόρημά μου, θέλω δυο τρία κεφάλαια για να το τελειώσω - αν μου πέσει βαριά η ανάγνωση (είναι βαρύ το θέμα...), ή που θα πάρω τους δρόμους ή που θα σας ξανάρθω!

φιλιά!!

έντιτ : αερικό, θα συμφωνήσω μαζί σου... κι εγώ νοιώθω πολύ τυχερή...! και με μια γρήγορη σκέψη, θα προσθέσω και τους φίλους μου σε αυτό τον κατάλογο! ανεκτίμητη περιουσία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...