Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μάμησέ τα κιουλτάκι! ευτυχώς όμως και ο τέντζερης έχει τα προβληματάκια του οπότε δεν παραπονιέται για να με επιστρέψει :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια....

μπηκα απογευματινη να πω ενα γεια γιατι τα ξημερωματα καμια δεν ειναι μεσα....κι ακομη και με τη Ραννια συναντιομαστε στο αλλο παρεντσ κατι απιστευτες ωρες!!!

Κικηηηηηη...ελα,θα σε πετυχαινω κι απο εδω!!!Τι κανει το αγορακι σου??Συνεχιζει να βλεπει εφιαλτες??

Σεβηηηηη...φιλακια κι απο μενα!!!

Καραγουσταρω Μικρασιατες και Ποντιους!!!Βρε λετε να παιζει κανενας προγονος απο εκει???Τρελλαινομαι για τον αερα και τον πολιτισμο που εφεραν στην Ελλαδα...ηταν πολυ αρχοντες...κι ας μην σχολιασω τι συμπεριφορα πηραν!!!!

Αερικο..ολα καλα λοιπον εεε???

Ζωπυρον...τι κολλημα εφαγε η διευθυντρια???Ελεος...δηλαδη εμεις που τα παιδια(εφηβοι) αργουν και τα δεχομαστε στην ταξη ειμαστε βλακες??δηλαδη τι θα παθουν αμα κανουν μια εξαιρεση σε συνεννοηση μαζι σας κιολας???

My_beba,πως πανε οι πινακες???

Χαιρετισμους και σε ολες τις υπολοιπες κοπελες!!

Υποθέτω ότι στην κατάσταση που είναι ιγμόρια και πνεύμονες θέλει να αποφύγω την υγρασία... αυτό μου το είχε πει και ο παθολόγος. Έχω ξεχάσει να σας πω (ή σας το είπα και δεν το θυμάμαι; ) ότι έχω και υπερτροφικούς βρόγχους (κάτι τέτοιο) στη μύτη και έτσι κι αλλιώς η αναπνοή από αυτήν ήταν πάντα προβληματική οπότε επιβαρύνεται η κατάσταση.

αχ κι εγωωωωωωωωωω........εμενα μου ειπε κατι για χειρουργειο,αλλα το αποφευγω!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δωράκι είμαστε 8,080 kg και 75 πόντους ύψος. Μέτρια κατάσταση, αλλά τα μαγουλάκια είναι για τσίμπημα!:cool::cool:

τι μετρια καλε???Η τσουπα ειναι ψηλη και αδυνατη λεμε!!!

:P

Δωράκι είμαστε 8,080 kg και 75 πόντους ύψος. Μέτρια κατάσταση, αλλά τα μαγουλάκια είναι για τσίμπημα!:cool::cool:

ναι φαινεται στο αβαταρ,μαγουλιθρακι ειναι!!!!!!

7 μηνων 8 κιλα καλα νομιζω οτι ειναι.κανω λαθος?????

εμεις 19 μηνων 11 κιλα(ελπιζω να εβαλε ,αυτες τις μερες θα παμε παιδιατρο.)

r.gif

Διαφημίσεις

Κικηηηηηη...ελα,θα σε πετυχαινω κι απο εδω!!!Τι κανει το αγορακι σου??Συνεχιζει να βλεπει εφιαλτες??

Ναι, το έχω δίπορτο:D.

Καλά είναι το αγοράκι μου.Χθες κοιμήθηκε σερί χωρίς πρόβλημα...μάλλον ανησύχησα υπερβολικά.

Και το φως που ανάβει, μάλλον το έχει δει παιχνίδι,γιατί το ανάβει και το μεσημέρι με ανοιχτά παντζουρια και τίγκα φως!

Wktmp2.png

qIogp3.png

μαρςςςςςς τι κάνεις???????

Εγώ ακόμα ζωγραφίζω, έχουν τελειώσει 25 καδράκια κι έχουμε άλλα 125 μπροστά μας. Ε κοντεύω!χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Δωράκι η παιδίατρος μου είπε πριν μια βδομάδα που κάναμε το εμβόλιο πως είναι ψηλούτσικη σε ύψος και κανονική σε κιλά. Είμαι υπέρ ευχαριστημένη αν σκεφτείς πως τη γέννησα 1 μήνα και 1 μέρα πριν την ΠΗΤ.

μαρςςςςςς τι κάνεις???????

Εγώ ακόμα ζωγραφίζω, έχουν τελειώσει 25 καδράκια κι έχουμε άλλα 125 μπροστά μας. Ε κοντεύω!χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Δωράκι η παιδίατρος μου είπε πριν μια βδομάδα που κάναμε το εμβόλιο πως είναι ψηλούτσικη σε ύψος και κανονική σε κιλά. Είμαι υπέρ ευχαριστημένη αν σκεφτείς πως τη γέννησα 1 μήνα και 1 μέρα πριν την ΠΗΤ.

προωρα κι εσυ?????καταλαβα!!!!!

μια χαρα ειναι μωρετα παιδια μας γερα να ειναι κι ολα γινονται:D

r.gif

Άστα να πάνε dwraki. 2650 γεννήθηκε, μπήκε στη ΜΕΝΝ για 3 μέρες και ήταν το μεγαλύτερο εκεί μέσα...

λογικο μου φαινεται.........2650 δεν ειναι βαρος προωρου αυτο!!!!

εμενα 1.630 γεννηθηκε ο μικρουλης μου................................

r.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...