Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σοβαρότατα! Για πολύ θεούσα με έχετε κόψει και δεν...:lol::lol::lol:

Ρε Αερικό, αυτό το θέμα με το Ωνάσειο δεν το κράταγες για αύριο τουλάχιστον?

να δούμε πώς θα κοιμηθώ!

Τι μου κάνετε κακούργες, κι έχω και ραντεβού για ανταύγειες πρωί πρωί αύριο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωπυρον...ειχαν πει οτι και καλα δεν επιτρεπονται τα σχολια πανω σε θεματα αλλων και επισης δεν επιτρεπεται ο σχολιασμος ατομων κλπ κλπ...δεν θυμαμαι πως το ειχαν θεσει!!Ο,τι και καλα γινοταν κουτσομπολιο...

Παντως αν ρωτας εμενα...κανενα κακο δεν εβλεπα!!

εγώ πάντως καπνίζω το τελευταίο τσιγάρο και την κοπανάω - είμαι λιώμα!

αγγελίνα, αύριο το υπο-θέμα...

αν και αύριο δεν θα μπω καθόλου εδώ - με ξεμυαλίζετε κι έχω πολλά σοβαρά από κει ν' απαντήσω

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!

Ζωπυρον...ειχαν πει οτι και καλα δεν επιτρεπονται τα σχολια πανω σε θεματα αλλων και επισης δεν επιτρεπεται ο σχολιασμος ατομων κλπ κλπ...δεν θυμαμαι πως το ειχαν θεσει!!Ο,τι και καλα γινοταν κουτσομπολιο...

Παντως αν ρωτας εμενα...κανενα κακο δεν εβλεπα!!

κατάλαβα! θα το μετανομάσω σε ΑνΚου

κου=κουτσομπόλες (για να σας προλάβω... ιταλίδες πονηρές:wink:):lol:

Διαφημίσεις

Κι εγώ ως το μεσημέρι τουλάχιστον θα λείπω...

Πάντως, η πρόταση ισχύει για όλες όσες ενδιαφέρονται! Και Ράννια και Μαρσολάν και υπόλοιπο Αττικής...βουρ! :lol:

Άντε, καληνύχτα κοριτσάκια.

καλημέεεερααααα!

Ράννια μακάρι να είσαι έγκυος!

ρε κορίτσια, εσείς μόνο σε μαύρα μεσάνυχτα ΑνΑλιάζεστε;

Ράννια, χρυσό μου, μάρσολαν, πού τρέχει το μυαλό σας καλέ με τις μεταφράσεις;

η Χρύσπα μου δεν αρρώστησε ποτέ ως τώρα, Δόξα τω Θεώ.(Ράννια, ξέρω εσύ τώρα αλληθωρίζεις.)

ωστόσο, σας διαβάζω, κυρίως πρωινιάτικα από γραφείο.

Αγγελίνα, το γραφείο σου είναι στην ίδια οικοδομή με το σπίτι; καλόοοοο!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιααααααααααα!!!!

τι κανετε?????

αερικο ακομα ο βηχας???εκανε τιποτα το ουζακι χθες,η απλα σε ζαλισε????

;);););)

σεβουλαααααααααααααα ουου!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν????

καλε τι ηταν εκεινο το χθεσινοβραδινο?????ολοι αντρες ηταν?????

μπραβωω!!!!!!!!!!:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κοριτσακιααααααααααα!!!!

τι κανετε?????

αερικο ακομα ο βηχας???εκανε τιποτα το ουζακι χθες,η απλα σε ζαλισε????

;);););)

σεβουλαααααααααααααα ουου!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν????

καλε τι ηταν εκεινο το χθεσινοβραδινο?????ολοι αντρες ηταν?????

μπραβωω!!!!!!!!!!:mrgreen:

ούουουουου!!:D

έχω μια απορία. γιατί όταν λέω κάτι με τον πιο ευγενικό τρόπο και με εντελώς καλή διάθεση, οι περισσότεροι νομίζουν ότι επιτίθεμαι, ότι παρεξηγιέμαι, ότι ό,τι να 'ναι;:confused:

και μετά γράφονται σωρρηδόν μηνύματα άσχετα.:roll:

ένυ γουέη! :mrgreen:

ντοράκι, εύχομαι το παιδάκι σου να γίνει γρήγορα εντελώς καλά!

τί έγινε χθες; μου εξηγείς, καθότι από δίπλα με έχουν στα ανεπιθύμητα.:rolleyes:

Καλησπέρα Δωράκι :) Τίποτα δεν έκανε το ούζο και σήμερα είχα και αίμα, ακατάσχετο βήχα όλη νύχτα. Τελικά πήρα την πρωτοβουλία αφού πρώτα συμβουλεύτηκα και έναν σχετικό συνάδελφο και ξεκίνησα την κλαριθρομυκίνη γιατί έβαλα και θερμόμετρο και τελικά έχω και δέκατα... οπότε αλκοόλ για μένα τέλος και για 10 μέρες...

Σέβη... το ίδιο θέμα έχω κι εγώ άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πότε λήγει καλέ ο αποκλεισμός; Μήπως σε ξέχασαν; :lol:

Καλησπέρα Δωράκι :) Τίποτα δεν έκανε το ούζο και σήμερα είχα και αίμα, ακατάσχετο βήχα όλη νύχτα. Τελικά πήρα την πρωτοβουλία αφού πρώτα συμβουλεύτηκα και έναν σχετικό συνάδελφο και ξεκίνησα την κλαριθρομυκίνη γιατί έβαλα και θερμόμετρο και τελικά έχω και δέκατα... οπότε αλκοόλ για μένα τέλος και για 10 μέρες...

Σέβη... το ίδιο θέμα έχω κι εγώ άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πότε λήγει καλέ ο αποκλεισμός; Μήπως σε ξέχασαν; :lol:

ο αποκλεισμός είχε τελειώσει στις 23 Δεκεμβρίου. μετά μου απενεργοποίησαν το λογαριασμό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...