Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θένκια αερικό μου για τις ευχές, ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρουμε σε αυτό το μέτωπο τουλάχιστον, να μην πάνε χαμένοι οι κόποι του και να μην στενοχωρηθεί αν δεν έρθει κάτι.

τα δικά μας νέα παραμένουν σοβαρά, έχουν αρχίσει και οι γιατροί και τα λένε λίγο πιο δύσκολα από ό,τι στην αρχή για τη μετέπειτα εξέλιξή του. Και συν τοις άλλοις έχει και τρεχάματα ο αδερφός με ταμεία κλπ να του δικαιολογήσουν ένα μηχάνημα που πρέπει να αγοράσει που κάνει 10.000, έχουμε και τη σύντροφό του που θέλω να την ξεμαλλιάσω, έχουμε μέτωπα γενικά... από τη μία λέω να σηκωθώ να πάω, από την άλλη σκέφτομαι τι θα κάνω τη μικρή, πού θα την αφήνω εκεί πέρα και διάφορα τέτοια logistics κι ακόμη περιμένω να δω πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση και μετά να αποφασίσω...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

θένκια αερικό μου για τις ευχές, ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρουμε σε αυτό το μέτωπο τουλάχιστον, να μην πάνε χαμένοι οι κόποι του και να μην στενοχωρηθεί αν δεν έρθει κάτι.

τα δικά μας νέα παραμένουν σοβαρά, έχουν αρχίσει και οι γιατροί και τα λένε λίγο πιο δύσκολα από ό,τι στην αρχή για τη μετέπειτα εξέλιξή του. Και συν τοις άλλοις έχει και τρεχάματα ο αδερφός με ταμεία κλπ να του δικαιολογήσουν ένα μηχάνημα που πρέπει να αγοράσει που κάνει 10.000, έχουμε και τη σύντροφό του που θέλω να την ξεμαλλιάσω, έχουμε μέτωπα γενικά... από τη μία λέω να σηκωθώ να πάω, από την άλλη σκέφτομαι τι θα κάνω τη μικρή, πού θα την αφήνω εκεί πέρα και διάφορα τέτοια logistics κι ακόμη περιμένω να δω πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση και μετά να αποφασίσω...

τι να σ πω εσενα? οτι τριτωσε? οτι 4ωσε? οτι τουλαχιστον διατηρεις την ψυχραιμια και την μπριοζικη γλαφυρη περιγραφή των γεγονότων? καλα κρασια?

dZJip3.png

είσαι πολύ ωραίο τυπάκι βρε κίνκα μου... κι έχεις και πολύ χιούμορ!

σου εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα μέτωπα!!

υ.γ. και μην διστάζεις να πεις οτιδήποτε (νωρίτερα που αναφερόσουνα στη μαμά σου...) - δεν είμαστε εδώ μόνο για τα ευχάριστα...

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Ευχαριστώ και το μάνατζέρ μου και τη σκυλίτσα μου τη Λούλα :tongue:

ρε εδώ έχουμε ευχάριστα, έχουμε βαφτίσεις, γιορτές, εγκυμοσύνες, δεν θέλω να τα χαλάμε με δυσάρεστα! άλλωστε, όπως λένε και στο χωριό μου, κάθε πόρτα το καρφί της, ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία με πολλά μέτωπα, γι' αυτό κοιτάω να είμαι ψύχραιμη για να μπορώ να δω και τι είναι το καλύτερο να κάνω.

η αλήθεια είναι ότι μετά το περιστατικό της μαμάς μου έγινα πολύ πιο πραγματίστρια και τα βλέπω πιο τετράγωνα τα πράγματα, αν και πολλές φορές δεν είναι καλό αυτό.

Πού είναι το Φαιάκι να μας πει νέα;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

γεια και χαρά!!!!!

πολύ καλησπέρα!!!!

εμείς συνεχίζουμε τα ντράβαλα.... εγώ κρυωμένη και τα παιδιά μου ταλαιπωρημένα.....

χτες όλη νύχτα η αγέλη δεν έβαλε γλώσσα μέσα της...από της 1:30 τη νύχτα μέχρι της 4 προσπαθούσα να ηρεμήσω τα παιδιά... λαγοκοιμάντουσαν λίγο και πάλι ξεκίναγε η χορωδία των 7 (σκυλιών) και πάλι ξύπναγαν κι άντε πάλι και πάλι τα ίδια....

τα νεύρα μου!!!!!!!!!!! κι η αυπνία μου......

Μπουνίτσα μου γιατί δε φωνάζεις αστυνομία?

κοριτσάκια καλησπέρα! τι κάνετε;

Καταρχήν να ζήσουν τα φρεσκοβαφτισμένα μας, καλοφώτιστα και πάντα γερά και χαρούμενα στη ζωή τους!

Κατά δεύτερον χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, κι όσες έχετε τις μαμάδες σας να τις συγχωρείτε, κι ας μην τα έκαναν όλα σωστά πάντα ;)

έχω λίγες μέρες να μπω, δεν έγινε κάτι κακό, απλά το Σάββατο μου πήρε ο άντρας τον υπολογιστή κάποιες ώρες, μετά έτρεχα με τη μικρή και διάφορες δουλίτσες, και χτες μια από τα ίδια, οπότε μπήκα μόνο για λίγο και μίλησα στο fb. Είναι και οι μέρες περίεργες όπως είπα κι εκεί, ο μπαμπάς κόλλησε κάποιο μικρόβιο και τον είχαν σε καταστολή, η ψυχολογία του είναι άσχημη, οπότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Κλείνουν και 10 χρόνια φέτος που είχα χάσει και τη μαμά μου, και όπως καταλαβαίνετε λέω να μην μπω και σας μαυρίζω με τα δικά μου...

;)

Εδώ σου απαντάω απλά αυτό:

είσαι πολύ ωραίο τυπάκι βρε κίνκα μου... κι έχεις και πολύ χιούμορ!

σου εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα μέτωπα!!

υ.γ. και μην διστάζεις να πεις οτιδήποτε (νωρίτερα που αναφερόσουνα στη μαμά σου...) - δεν είμαστε εδώ μόνο για τα ευχάριστα...

Με κάλυψε η ζούπυ...

Χαρά στην ψυχραιμία σου...και με το καλό το 2ο!

Αερικό σούπερ άρθρο παρέθεσες!

Θυμάστε που σας έλεγα ότι βρήκα ένα μυρμήγκι να περπατάει στο δωμάτιο του γιου μου?Ε, έψαξα την άλλη μέρα για τη φωλιά, δε βρήκα τπτ. Είμαι και λίγο γκαβάδι, είναι και σκούρο το πάτρωμα...τεσπα...

Πριν 2 και χρόνια, όταν αυτό το δωμάτιο βάφτηκε για παιδικό, είχα πει του Λ, ότι στον τοίχο που τώρα είναι το κρεβάτι του Μάνου, έχει άνοιγμα κάτω στο σοβατεπί και να το κλείσει γιατί που ξέρω τι μπορεί να εμφανιστεί από τον τοίχο...ε, όσο το κλείσατε εσείς, άλλο τόσο το έκλεισε κι αυτός!...και σήμερα το βράδι....μόλις έβαλα το Μάνο για ύπνο...τσουπ...ένα μυρμήγκι σουλατσάρει στο χωλ...το ακολουθώ να βρω και τους φίλους του...και ανακαλύπτω τη φωλιά των μυρμηγκιών στο σοβατεπί.... πείτε, μιλήστε ειλικρινά, φταίω να τον σφάξω στο γόνατο?

Ψέκασα με άοσμο τέζα, απομάκρυνα και το κρεβάτι του Μάνου και είμαι έτοιμη να τον σκοτώσω!Και το πιο εκνευριστικό είναι που του το λες τη βλακεία που έκανε, και απαντάει:αμάν βρε Κική, με το παραμικρό πια! Δλδ έπρεπε να βγει κανένας ποντικός για να του την πω?Έλεος!

Τώρα που είπα ποντικός, εσείς που μου βάλατε φυτίλια, πείτε μου, πως μπορεί ένας ποντικός να φτάσει στο 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας κι από τι?

Έριξα και ένα απογευματινό ματς με τη μάνα μου, ήρθα και στάνιαρα!

Πολύ σκατομέρα η σημερινή!

Φαιάκο περιμένουμε νέα! Τι θα γίνει? Εσένα περιμένω να πάω για νάνι:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

και μια που αναφεραμε τα μετωπα, και ενα σκαμπροζικο και κεφάτι νεο απο τα δικα μου μετωπα: εχετε ακουσει για το μαχαιρι που 8α πεσει στις επικουρικες συνταξεις ουι? ε το λοιπον αν κοψουν το επικουρικο του πε8ερου μου η συνταξη του ΔΕΝ θα φτανει για να πληρωνετε η κλινικη στην οποια ευρίσκεται κλινηρης και ευτυχής.... φιρ φιρ φιρ φιρ σφυράω ανεμελα... για αυτο τι τα 8ετε...ας τα πουμε ολες να ξεσκασουμε τουλάχιστον γιατι εγω μετα την χθεσινοβραδυνη εκπομπή του θεοδωράκη...εκτος απο τα εμβολια...φοβάμαι και την τρέλα!

dZJip3.png

ρε εδώ έχουμε ευχάριστα, έχουμε βαφτίσεις, γιορτές, εγκυμοσύνες, δεν θέλω να τα χαλάμε με δυσάρεστα! άλλωστε, όπως λένε και στο χωριό μου, κάθε πόρτα το καρφί της, ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία με πολλά μέτωπα...

μιλώντας γενικά κι όχι μόνο για σένα, θα πω πως και το καφέ εδώ πρέπει ν' ακολουθεί κατ' αναλογία την πραγματική ζωή...που δεν έχει μόνο - φυσικά - χαρές...

οπότε, καλοδεχούμενα από μένα όλα τα συναισθήματα... όταν - όσο - όποτε - όποιος - ότι...

η γλυκοφλεβαρίτσα αργεί πολύ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...