Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Σημερα αργια στην πολη μας,εχουμε πολιουχο τον Αγ.Χριστοφορο και γιορταζουμε με λιτανειες κλπ κλπ...Θα παμε με την κορη μου το απογευμα στην εκκλησια...διοτι περσι δεν τα καταφερα!

Επισης εχουμε και πανηγυρια διοτι ο Παναιτωλικος ανεβηκε Α Εθνικη κι εδω το γιορταζουνε λες και πηραμε το ευρωπαικο!!!

Χτες,πηγαμε μια βολτα στας εξοχας με συζυγο και μπουμπου...ηταν τελεια,ενας καιρος απιστευτος!!Θυμηθηκα τα περσινα μου,που τετοιον καιρο ημουνα στα μαυρα μου χαλια-μεσα σε ενα σκοτεινο δωματιο...και 12 Μαιου γεννηθηκε το κοριτσακι μου.

Μου ειπε ο αντρας μου "Σαν τετοια μερα περσι,αρχιζε ο Γολγοθας σου..."...

"οχι" του απαντησα "τελειωνε ο Γολγοθας μου κι αρχιζε ο Παραδεισος με το κοριτσι μου εξω απο την κοιλια"...

Τεσπα...

Μαρααααααααααα μουουου....με το καλο,με το καλο...πολυ χαιρομαι που το αποφασισατε για αλλο ενα μπεμπουλακι....Μην φοβασαι τιποτε,εδω ειμαστε ολες καινουργιες και παλιες....γιατι μπορει να εισαι μαθημενη καραβανα..αλλα οι αγωνιες---αγωνιες!!

Ζουπυ,εγω ξεπατωθηκα να ψαχνω για συσκευες...Εντελει,πηρα siemens πλυντηριο ρουχων και πιατων περιπου στα 810-720 ευρω εκαστο,εστιες αυτονομες ariston και φουρνο ανω παγκου aeg συνολο 950 ευρω...τηλεοραση 40αρα samsung 500 ευρω και απορροφητηρα schaub lorenz στα 320...

Δεν ξερω αν αποφασισα καλα...παντως μεχρι εκει μπορουσα να δωσω...παραπανω με τιποτε...δεν θεωρω οτι ειναι πολυ οικονομικα αλλα δεν ειναι και πανακριβα...και εννοειται οτι δεν ειχα να δωσω ντουκου οποτε η μονη λυση ηταν οι 50 ατοκες του Κωτσοβολου!!

Αγγελινα...για πες για φουρνο-κουζινα...τι γνωμη εχεις??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες και έχασα επεισόδια (ως συνήθως).

Να ευχηθώ λοιπόν καλοφώτιστα και γερά να είναι τα παιδάκια που βαπτίστηκαν !!!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες,

επίσης,

Καλή επιτυχία Φαίη με την αναπτυξιολόγο και

Νίτσα, τραβάς ταλαιπωρία μεγάλη με τους μ.... που έχεις μπλέξει. Τους χρειαζόμαστε όμως, οπότε, υπομονή. Πάιξ'το μπενάκης-βγενάκης (με βαλεριάνες στο ενδιάμεσο)...

Culte,

Τί έπαθε η μικρούλα ? Χτύπησε ?

Και, τέλος, Μάρα άντε με το καλό..... το 2ο !!!!!

Να ρωτήσω κάτι (άσχετο) ?

Για βάφτιση στις 25/09 τώρα θα κλείσω ρούχα ή να περιμένω τα χειμωνιάτικα ? Με έχουν τρελλάνει: ο ένας λέει το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του λέμε και έχω κατα-μπερδευτεί...

metaxaki αυτοτραυματιστηκε με τα νύχια της γιατί δεν της παιρναγε το δικο της!!

δυσκολη εποχή αδερφούλα μου.....

:rolleyes::rolleyes::cool: Χμμμμμμ.... μικρό το "κακό"... είδες τί τα πιάνει με το πείσμα τους ?????

Να μην ανησυχώ τελικά: όλα μια κόπια είναι! Απλά τα δικά μας νεύρα παίζουν. Είναι σε τί φάση θα σε βρει η κρίση !!!!

Διαφημίσεις

χαχα..το δύσκολη εποχή πήγαινε στην ημερομηνια που διάλεξες για βαφτισια!

όλα παιζονται......

Τώρα που το λες... έχεις δίκιο !!! Η μαμά τους το διάλεξε εγώ νονά θα είμαι πρώτα ο Θεός. Και δεν ξέρω τί σκ... να κάνω. Είμαι και αγχώδης... άσ'τα !!!

Τρωμε τραχανα και ξεκιναμε.. Η Μαρια ηρεμη (προς το παρον), ο Μπιλ χαλαρος, εγω ψιλοπαιγμενη..

Ευχηθειτε να πανε ολα καλα φιλεναδιτσες μου!

Μακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια και χαρά!!!!!

πολύ καλησπέρα!!!!

εμείς συνεχίζουμε τα ντράβαλα.... εγώ κρυωμένη και τα παιδιά μου ταλαιπωρημένα.....

χτες όλη νύχτα η αγέλη δεν έβαλε γλώσσα μέσα της...από της 1:30 τη νύχτα μέχρι της 4 προσπαθούσα να ηρεμήσω τα παιδιά... λαγοκοιμάντουσαν λίγο και πάλι ξεκίναγε η χορωδία των 7 (σκυλιών) και πάλι ξύπναγαν κι άντε πάλι και πάλι τα ίδια....

τα νεύρα μου!!!!!!!!!!! κι η αυπνία μου......

Φαίη σε καταλαβαίνω.... έχουμε μόνιμη φασαρια κάτω από τα κεφάλια μας....

το απόγευμα θα πάω σπίτι τους να τους μιλήσω.....

έχουμε και κόσμο στο σπιτι από το Σάββατο το βράδυ.... κι άλλη μια φορά καταλήγω στο ίδιο: αν δεν έχεις παιδιά δε μπορείς να καταλάβεις πως λειτουργεί ένα σπίτι με παιδιά...

ουφ! αυτά......

κοριτσάκια καλησπέρα! τι κάνετε;

Καταρχήν να ζήσουν τα φρεσκοβαφτισμένα μας, καλοφώτιστα και πάντα γερά και χαρούμενα στη ζωή τους!

Κατά δεύτερον χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, κι όσες έχετε τις μαμάδες σας να τις συγχωρείτε, κι ας μην τα έκαναν όλα σωστά πάντα ;)

έχω λίγες μέρες να μπω, δεν έγινε κάτι κακό, απλά το Σάββατο μου πήρε ο άντρας τον υπολογιστή κάποιες ώρες, μετά έτρεχα με τη μικρή και διάφορες δουλίτσες, και χτες μια από τα ίδια, οπότε μπήκα μόνο για λίγο και μίλησα στο fb. Είναι και οι μέρες περίεργες όπως είπα κι εκεί, ο μπαμπάς κόλλησε κάποιο μικρόβιο και τον είχαν σε καταστολή, η ψυχολογία του είναι άσχημη, οπότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Κλείνουν και 10 χρόνια φέτος που είχα χάσει και τη μαμά μου, και όπως καταλαβαίνετε λέω να μην μπω και σας μαυρίζω με τα δικά μου...

Νίτσα να επιμείνεις μπας και βρεις μια άκρη, μήπως τσίνησε η γιατρός γιατί δεν πας στο κέντρο που σου σύστησε αυτή;

Φαιάκι, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τίποτα κακό δεν θα έχει να σας πει η αναπτυξιολόγος, εγώ πιστεύω την πλειοψηφία που έχει γνωρίσει το Μαράκι και λέει ότι είναι μια χαρά! :D

Σήμερα κι αύριο δίνει ο άντρας τα τελευταία μαθήματα, Τετάρτη πάει για συνέντευξη, και μετά θα είναι σπίτι χωρίς υποχρεώσεις, να ξελασκάρουμε λίγο... και να βάλουμε και μεις μπρος για δεύτερο ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...