Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

την κυριακη το πρωί ανοιγω τα μάτια μου κατα τις 8 ο πρωι και βλεπω διπλα μου την πουκι να στρογυλλοκα8ετε, νμτυμενη περιποιημενη με τα κορδελάκια της και ενα τριανταφυλλάκι στο χέρι... (εννοειται οτι της το κοτσαρε η μανα μου στο χέρι) και ηρ8ε καταπανω μου και με χαζοφιλαγε....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χτες εκλαψα γοερά...ΠΟΛΥ Ομως....

Τι επαθες εσυ παιδι μου?

Καλη επιτυχια Φαιη!.....ολα καλα μικρακι!

Σνεκι? Περαστικα ρε συ.......το μαματη σημαινει γ@ματη γκομενα=εσυ......:D:D:D

ΥΓ1: Γυρισε ο Λ μεσα στην καλη χαρα, να δω ποσο θα κρατησει.

ΥΓ2: Εγω Μαρα εχθες εκλαιγα διαβαζοντας τις πληροφοριες του πολιτιστικου παρκου......0_ο Μαλλον παω να αδιαθετησω......δεν παιζει....

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

την κυριακη το πρωί ανοιγω τα μάτια μου κατα τις 8 ο πρωι και βλεπω διπλα μου την πουκι να στρογυλλοκα8ετε, νμτυμενη περιποιημενη με τα κορδελάκια της και ενα τριανταφυλλάκι στο χέρι... (εννοειται οτι της το κοτσαρε η μανα μου στο χέρι) και ηρ8ε καταπανω μου και με χαζοφιλαγε....

Τι νούμερο πάνα φόρεσες?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κικι ειχα αρχισει απο την παρασκευη το απογευμα τα...κατουρηματα... εχει αλλάξει ΠΟΛΥ το παιδάκι μου....μου κοτσαρε και νεα φράση..καλακαλακαλακλακλα (κοπιαρει τη μανα μου που συνεχεια λέει καλά καλά) και ημασταν ολο το τριημερο στον κοσμο του καλακαλακαλακαλα. ηρ8ε και η παιδιατρος την μετρησε την ειδε κλπ κλπ καναμε και τοπ πρεβεναρ την γλιτωσαμε με ενα 37,8 μονο (γεια σου ρε παλαντιν με την αραχνοαισθηση!) πηρε υψος πηρε κιλάκια γελάει ακομη πιο συνειδητά, επιλέγει...ΑΛΛΑ κλαιει οταν φευγουν τα φιλαράκια της...κοριτσια το πηραμε αποφαση.,..πάμε για δευτερο...

dZJip3.png

:?::?::?::?::?::?:

Ti egine?

Με τον μπαμπα της Νιτσακι....εχει ιστοριες ασχημες και απο Παρασκευη νομιζω δεν την ειδα.....και λεω μηπως καποια της μιλησε.....

ΥΓ: Και ηταν και αρρωστη η ιδια με συναχι.....ειδες το ξεχασα αυτο

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κικι ειχα αρχισει απο την παρασκευη το απογευμα τα...κατουρηματα... εχει αλλάξει ΠΟΛΥ το παιδάκι μου....μου κοτσαρε και νεα φράση..καλακαλακαλακλακλα (κοπιαρει τη μανα μου που συνεχεια λέει καλά καλά) και ημασταν ολο το τριημερο στον κοσμο του καλακαλακαλακαλα. ηρ8ε και η παιδιατρος την μετρησε την ειδε κλπ κλπ καναμε και τοπ πρεβεναρ την γλιτωσαμε με ενα 37,8 μονο (γεια σου ρε παλαντιν με την αραχνοαισθηση!) πηρε υψος πηρε κιλάκια γελάει ακομη πιο συνειδητά, επιλέγει...ΑΛΛΑ κλαιει οταν φευγουν τα φιλαράκια της...κοριτσια το πηραμε αποφαση.,..πάμε για δευτερο...

Κι άλλο πουκόπαιδο λοιπόν! Άντε μπράβο! Είναι ωραία να έχουν μικρή διαφορά τα παιδιά! Λίγο μανίκι στην αρχή...πόσες φορές έχω νοσταλγήσει τον Ηρώδη δε λέγεται...αλλά πιστεύω ότι μεταξύ τους είναι πιο δεμέν!

Με τον μπαμπα της Νιτσακι....εχει ιστοριες ασχημες και απο Παρασκευη νομιζω δεν την ειδα.....και λεω μηπως καποια της μιλησε.....

ΥΓ: Και ηταν και αρρωστη η ιδια με συναχι.....ειδες το ξεχασα αυτο

Και εγώ την έχω στο νου μου ρε γμτ και έχει μέρες να δώσει παρών

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα αλλοπαρμένες!:rolleyes:

τι μου κάνετε? καταρχήν, περαστικά στους ασθενείς!!

και δεύτερον, αυτό ακριβώς...

Τι το'θελα?

Τα παιδάκια μπαίνουν μέσα, τα αφήνουν οι μαμάδες και φεύγουν. Αλλά η πόρτα μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι μένει ανοιχτή και αφύλαχτη.... όπως σε όλα τα σχολεία.

Κι εκεί παθαίνω τη πρώτη κρίση πανικού, που αρχίζω και σκέφτομαι ότι αφήνω το παιδί μου και φεύγω και αυτό βγαίνει έξω και δεν το βλέπει κανένας................

και μόνο που τογράφω μ'εχει πιάσει δύσπνοια (μη με κοροϊδεύετε ρε!!!).

Θα΄ρθει και η ώρα σας, μην κοιτάτε που είσαστε οι περισσότερες δίχρονες.

Εισπνοή, εκπνοή, ειπνοή, εκπνοή................καιρό είχει να με πιάσει κρίση πανικού.

χάρλοου, έλα να κάνουμε παρέα, να δίνει η μία τον αιθέρα στην άλλη... όχι μόνο για το θέμα της πόρτας αλλά και για πολλά άλλα που άπτονται του Δημοτικού...

αφού μου λένε όλοι... "πως κάνεις έτσι κορίτσι μου, στο σχολείο θα πάει το παιδί, όχι σε καταναγκαστικά έργα"...:shock:

φαιάκι, εύχομαι καλή επιτυχία με την αναπτυξιολόγο (που θα την έχεις σίγουρα δηλαδή);)

νίτσα, έχω ψιλομπερδευτεί μ' αυτά που γράφεις και δεν έχω και τηλ τώρα! σε ποιό κέντρο πήγες, ποιά είναι η διάγνωση (που δεν συμφωνεί με της Αντωνιάδου) και αυτοί δεν συστήνουν επαναφοίτηση?:confused: έχω μπερδευτεί ρε κοριτσάκι, για κάνε εξπλέιν πλιζ!

υ.γ. μάρα, διάβασα καλά? πας για πουκοαδελφάκι?:-)

Καλη επιτυχια Φαιη!.....ολα καλα μικρακι!

Ευχαριστω μανουλα-Ελλ!

φαιάκι, εύχομαι καλή επιτυχία με την αναπτυξιολόγο (που θα την έχεις σίγουρα δηλαδή);)

Ευχαριστω Ζουπυ μου!

Μιλαμε τα νευρα μου, ετσι? Φυσικα με τους απο πανω και φυσικα με τις γαμωεργασιες του μεσα μαμω τα !@#$%^&*!@$^&...........

Αει σιχτιρ πια με τους ανεγκεφαλους, δεν χαμπαριαζουν τιποτα! Ολο το πρωι ξυνουν τα @@ τους και μεσημεριατικα θυμουνται να πιασουν τρυπανια και βαριοπουλες.

Εστειλα το Βασ. επανω, τους τα εψαλλε και τους προειδοποιησε πως αν μεχρι τις 3 σημερα αλλα και για οποια αλλη μερα ξανασυμβει ακουσει τρυπανια ωρες κοινης ησυχιας θα καλεσει τους μπατσους και θα φυγει απο το σπιτι. Αει στα διαλα πια μας εχουν ζαλισει.

Και φυσικα η Μαρια ξυπνησε και φυσικα θα τα κανει μη πω πως στην αναπτυξιολογο αφου θα εχει γκρινια λογω αυπνιας.

!@#$%^&*!@#$%^&*!@#$%^&*

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κάλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!:D:D:D:D

έγινε κι η βάφτιση του Παναγιώτη μου χθες κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά!! :D

ευτυχώς πέσαμε σ'ενα σούπερ παπά (καμία σχέση με το μ@λάκα που στεναχώρησε το αριάκι μας) ο οποίος ήταν πολύ προσεκτικός με το παιδί και βοήθησε πολύ τη νονά μας που είναι μικρούλα καθώς και την αγχωμένη μάνα.

ο μικρός μου δεν έκλαψε καθόλου:eek:, γκρίνιαξε μόνο λίγο λίγο πρίν τη βουτιά και μετά όταν τον ντύναμε.

στο τραπέζι επίσης το καταδιασκέδασε πήγαινε απο δώ κι απο κει γελούσε κι έκανε χαρές σ'όλο τον κόσμο!πολύ το χάρηκα το παιδάκι μου χθες.

παρόλλη την κούραση τη χθεσινή σήμερα 8 το πρωί ήταν στο πόδι και κοιμήθηκε μόλις πριν λίγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...