Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σοφία ο φοβος μου ειναι για ωτίτιδα, εχουμε ιστορικό όλο το χειμώνα.

Κατάλαβα... Ναι και μεις ιστορικό με οξείες βροχίτιδες. Όλα έχουν και ένα αδύνατο σημείο φαντάζομαι. Εύχομαι να το προλάβετε.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζουνελ και Αγγελινα περαστικα ευχομαι να μην χειροτερεψουν.

Ο γιος μου εχει βαλθει να με τρελανει!!!!!!

Τον κοιμιζα τωρα γιατι ειχε σηκωθει απο τι; 6 και μιση και μου λεει μαμα ποοκ σαγαπω δηλαδη μαμα και κατουριεμαι και μου πεταει μετα και το καλυτερο και χεστηκα. Ια παντα μαμα μεταφραση για παντα μαμα!!!!!!!

Χριστίνα όταν είσαι με παιδιά γίνεσαι και εσύ παιδί, σωστα?

Γιατί μπορεί να είναι και αλλιώς; :confused: Αυτά δεν μπορούν να γίνουν ενήλικες κι εγώ... ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω!!!!

Διαφημίσεις

Βρε Μαλ στενοχωρηθηκα που δεν καταλαβα ποια ησουν, πορσελανινη κουκλα η μικρη σου!!!!!!

Κρις γιατι τον αγχωσες τον Χριστιανο σιγα δεν ταλαιπωρησε κανεναν.

Νιτσα ψυχραιμια κοριτσι μου με το αλαλουμ.

Ειρήνη και που να δεις όταν θα μιλήσει κανονικά. Θα βγάλεις την πάνα του Μαριου και θα τη φοράς εσύ!!! χαχαχαχα

Ποιός αρρώστησε πάλι?

Κορίτσια με βλέπω τελικά να τρώω ψωμί και ελιές και να πληρώνω κανονικότατα τις θεραπείες του παιδιού! Εκεί που είπα ρε φούστη μου ότι μπήκαμε σε σειρά, σκ@τ@ πάλι....

Μα τέτοιο κόλλημα να μου δώσει ένα χαρτί. Δώστο μου εσύ και θα βρω εγώ τι θα το κάνω!

Διαφημίσεις

Ναι Νιτσα θα το πατησω το γατι εχω ερωτα με αυτο το παιδι!!!!!!!

Εχεις δικιο που αγχωνεσαι αλλα δυστυχως πρεπει να εισαι δυνατη και ψυχραιμη για το παιδι, κανε υπομονη κοριτσι μου.

Καλησπερα και απο εμας! Μπηκα για λιγο γιατι σε λιγο θα την κοιμησω (επιτηδες νωριτερα) ωστε να ξυπνησει απο μονη της και χωρις νευρα να παμε στην αναπτυξιολογο το απογευμα! Ξεκιναω:

Τα παιδάκια μπαίνουν μέσα, τα αφήνουν οι μαμάδες και φεύγουν. Αλλά η πόρτα μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι μένει ανοιχτή και αφύλαχτη.... όπως σε όλα τα σχολεία.

Κι εκεί παθαίνω τη πρώτη κρίση πανικού, που αρχίζω και σκέφτομαι ότι αφήνω το παιδί μου και φεύγω και αυτό βγαίνει έξω και δεν το βλέπει κανένας................

και μόνο που τογράφω μ'εχει πιάσει δύσπνοια (μη με κοροϊδεύετε ρε!!!).

Θα΄ρθει και η ώρα σας, μην κοιτάτε που είσαστε οι περισσότερες δίχρονες.

Εισπνοή, εκπνοή, ειπνοή, εκπνοή................καιρό είχει να με πιάσει κρίση πανικού.

Καταρχην ολα να πανε καλα με τη βυζοεξεταση! :) Τωρα για το δημοτικο.... Εισπνοη - εκπνοη, αγχωθηκα ηδη! Ελπιζω να εχουν αλλαξει τα πραγματα μεχρι να παει η Μαρια δημοτικο (ναι καλα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:) γιατι αλλιως δεν με κοβω καθολου καλα!

κόρες κράσαρα σήμερα! Η μικρή πλάντααζε, εγώ έπρεπε να ετοιμάσω το μεγάλο, και να αντιμετωπίσω και τα νεύρα της μάνας μου και του Λ.

Κι έκανα και μια χοντρή. Πήρα κατά λάθος το μπαμπά μου και το μίλησα άσχημα νομίζοντας πως είναι ο Λ. Και σίγουρα θα δουλέψει σύρμα στη μάνα μου και δεν έχω καμμιά όρεξα να ακούω βλακείες κι απόκει.

Ειλικρινά έχω κρασάρει άσχημα

Ουπς! Πως εγινε αυτο ρε Κικιτσα? Ευχομαι να τη σκαπουλαρεις ευκολα!

Από Πέμπτη τη βγάλαμε με 40.5 πυρετό, αλλά τα κέφια κέφια. Με διέλυσε το ζουζούνι όλο το τριήμερο.

Περαστικα σας Σκεκακι!

Φαιάκι... τελικά πρόσεχε γιατί την τρίτη φορά θα το χάσεις τελείως το κινητό!!!

Και πολυ που σκοτιστηκα! :lol: Θα περασω τα βιντεο και τις φωτογραφιες της μικρης στο σκληρο και μετα.. ας χαθει! :lol: Για τους νονους, οκ.. Δυσκολη φαση.!

Καλημέρα και εδώ!!! Τι δώρο σας έκαναν τα παιδάκια σας χτες? Εγώ περιμενα κάτι από τον αντρούλη μου...θα περιμένω για πολύ καιρό μάλλον :D

Αστειρευτη γκρινια μου εκανε εμενα η δικια μου! :lol:

Φαιη είσαι μια γλύκα και έχεις πάρει πολύ καλό παιδί (αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει :D)

Ευχαριστω Αντζελα μου! Κι εσυ δεν πας πισω! Περιττο να σου πω πως εχω παθει πλακα με το καρε σας.. Λεω να παω να τα κανω και της δικιας μου ετσι αλλα εχει μπουκλα και κατσομαλλο και νομιζω δεν θα στρωνει καλα! Οσο για το "καλο παιδι", ειναι οντως καλο παιδι και με αγαπαει! Ευχαριστω και παλι! :D

Palladin να χαιρεσαι τη Σοφια!

Ζουπυ εγω απο πλυντηρια και λοιπα δεν ειχα ψαχτει πολυ. Εχουμε ενα της indesit και ειμαι πολυ ικανοποιημενη. Αλλα καλυτερα να ακουσεις και τις υπολοιπες που ξερουν καλυτερα! ;)

Νιτσα σε καταλαβαινω αλλα προσπαθησε να μην αγχωνεσαι.. Ολα καλα θα πανε στο τελος θα δεις!

Ελπιζω να μην ξεχασα κατι σημαντικο να αναφερω.. Καλη εβδομαδα σας ειπα? Καλη εβδομαδα!

Θα ενημερωσω για τα νεα μας απο την αναπτυξιολογο το βραδακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥΡΔΙΑ!

τι κανετε κορες?

αρια. παιδι μου να εισαι περηφανη που το παιδι σου ειναι "προιον" λαγνείας και οχι διαδικαστικου διεκπαιρεωτικού σεξ! οσο για τον παπά... αιε πηδα τον να ισιωσει. οσο για τα άλλα παιδακια.. δεν φταινε αυτα..φταινε οι λαλακισμενες οι μαναδες τους που δεν τους εχουν εξηγησει πως πολλά παιδάκια εχουν μονο μαμά.. ή μονο μπαμπά... ή μονο γιαγιάδες και παπουδες και πως δεν υπολειπονται σε τιποτε απο τα υπολοιπα... και πως προνομιουχο παιδι ειναι το παιδι που το αγαπάνε.. οχι το παιδι που εχει και μαμα και μπαμπα.. γιατι καμια φορά το να εχεις και μαμα και μπαμπα ειναι πολύ μαλακία

τα ασρωστουλικα πώς ειναι?

κινκα. σε σκεφτομαι συχνα το κερατο μου... αλλε ειλικρινα δεν ξερω τι να σ πω... ειναι λιγο ανεπαρκης σε αυτά

χτες εκλαψα γοερά...ΠΟΛΥ Ομως....

dZJip3.png

Τι εγινε ρε Μαρα? Γιατι εβαλες τα κλαμματα? Μη στεναχωριεσαι, ειναι καλο να κλαιμε που και που, φευγει η ενταση!

Ευχαριστω καλο και ομορφο Μαρκοπουλακι!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...