Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μερικές μαμάδες περιμένουν αλλά κοιτάνε τα δικά τους παιδιά.

Στο μεταξύ η είσοδος του συγκεκριμένου σχολείου είναι από το πλάι του κτιρίου και εκεί που μαζεύονται όλες και βλέπουν τα παιδιά τους στην αυλή είναι από την άλλη πλευρά.

Και εγώ στις 8 πρέπει να είμαι στη δουλειά κάθε μέρα.

Άσε με σου λέω γιατί επιδιενώνεται η δύσποια και θα ψάχνω την κορτιζόνη σε λίγο.

Τουλάχιστον θα παω σε νοσοκομείο δσε λίγο, οπότε αν τους μείνω, κάτι θα μου κάνουν εκεί:D

καλά και να φύγουν από την τάξη οι εξωτερικές πορτες δεν είναι κλειδωμένες?????? δεν υπάρχει κάποιος επιστάτης??????

χαλαράααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η εξωτερική πόρτα κλειδώνει από την σχολική τροχονόμο κατά τις 8.20 απ ότι είδα. Αν αφήσω εγώ το παιδί μου στις 8, τι γίνεται?

τώρα θα μου πεις, μονο το δικό σου παιδί πάει σχολείο?

ναι αλλά το δικό μου θα πάει πρώτη και είναι και terminator η άτιμη.

Φεύγω πάω να βρω κα'να χάπι κορτζιόνης γιατί είμαι και αλλεργική και είμαι στα φόρτε μου αυτό τον καιρό.

πάω για βυζοεξέταση και έρχομαι το μεσημέρι, που θα μου έχει περάσει και η κρίση:D:D:D

Καλημέρα και χρόνια πολλά μανούλες (καθυστερημένα).

Harlow δοκιμασε Claridine d αν δεν παίρνεις κάτι άλλο. Πολύ αθώα, πάρε και το γιατρό σου ένα τηλ να του το πεις. Υποφέρω φέτος γιατί δεν μπορώ να πάρω χάπια, ούφ!! Θα περάσει όμως, που θα πάει??

Από Πέμπτη τη βγάλαμε με 40.5 πυρετό, αλλά τα κέφια κέφια. Με διέλυσε το ζουζούνι όλο το τριήμερο.

THIS IS SKEK!!;)

Καλημέρα και χρόνια πολλά μανούλες (καθυστερημένα).

Harlow δοκιμασε Claridine d αν δεν παίρνεις κάτι άλλο. Πολύ αθώα, πάρε και το γιατρό σου ένα τηλ να του το πεις. Υποφέρω φέτος γιατί δεν μπορώ να πάρω χάπια, ούφ!! Θα περάσει όμως, που θα πάει??

Από Πέμπτη τη βγάλαμε με 40.5 πυρετό, αλλά τα κέφια κέφια. Με διέλυσε το ζουζούνι όλο το τριήμερο.

έλα ρε γμτ! περαστικάααααααααααα

προσεχε εσύ!

έλα ρε γμτ! περαστικάααααααααααα

προσεχε εσύ!

Ευχαριστούμε, σήμερα πήγε σχολείο αφού πυρετό δεν έκανε από χθες απόγευμα, πέρνει αντιβίωση & σιρόπι βλεννοδιαλυτικό, κάνει εισπνοές κτλ.

Άσε που την Πέμπτη είχε διάρροια γιατί μια μάνα έστειλε το παιδί της άρρωστο με διάρροια στο σχολείο.

Αυτό το τριήμερο τι αγκαλιά τη σήκωνα, τι λεκάνες με μπουγάδες κουβάλησα, τι πατώματα σφουγγάρισα, άσε. Να δούμε αν θα τη βγάλω καθαρή.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε, σήμερα πήγε σχολείο αφού πυρετό δεν έκανε από χθες απόγευμα, πέρνει αντιβίωση & σιρόπι βλεννοδιαλυτικό, κάνει εισπνοές κτλ.

Άσε που την Πέμπτη είχε διάρροια γιατί μια μάνα έστειλε το παιδί της άρρωστο με διάρροια στο σχολείο.

Αυτό το τριήμερο τι αγκαλιά τη σήκωνα, τι λεκάνες με μπουγάδες κουβάλησα, τι πατώματα σφουγγάρισα, άσε. Να δούμε αν θα τη βγάλω καθαρή.

ρε συ στην γιορτή του αρρώστησε το παιδι?

το κάνατε το πάρτι στο σχολειο?

ρε συ στην γιορτή του αρρώστησε το παιδι?

το κάνατε το πάρτι στο σχολειο?

Κάναμε το πάρτυ και το απόγευμα μου τηλεφώνησαν ότι ήταν κάπως και πήγα την πήρα και κάτσαμε σπίτι.

THIS IS SKEK!!;)

Καλημέρα!

Βρε Κική, πώς την πάτησες έτσι κοριτσάκι μου? Ωχ, να τραβας τα μαλλιά σου...καλά ξεμπερδέματα!

Χάρλοου, μη μου τα λες αυτά, θα την πάθω κι εγω την κρίση! Ευτυχως δεν έχω τόσο πιεστικό ωράριο...μωρέ θα μπαστακώνομαι μεχρι να έρθει η νηπιαγωγός και να τα δω να μπαινουν στην τάξη! Μη σου πω ότι θα τρεχω να παραφυλάω στα διαλειμματα, κι ας με κοροϊδευει όποιος θέλει! Έτσι έκανε η μανα μου σε μας, έτσι θα κανω κι εγω στα παιδιά μου. Θα το πω και στις μαναδες των συμμαθητών μας, να μην καρδιοχτυπάνε άδικα οι δόλιες.

Ζούπη, πλυντήριο και στεγνωτηριο AEG έχω κι εγω και ειμαι ευχαριστημένη, αλλα πιστευω οτι τα MIELE είναι ανώτερα, αν σε παιρνει οικονομικά. Θα αλλάξεις και κουζίνα? Θα σου πω επ' αυτού τις απόψεις μου.

Θα πάω σε λίγο το παιδί στο γιατρό, ξύπνησε με 37 πάλι. Άει να δούμε. Σκεκάκι, περαστικά σας κι εσάς!

Κιουλτάκι τι κάνετε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ας τα λέμε καλά αγγελινα μου..ο άντρας μου τραβιέται με δόντι που θέλει βγάλσιμο και με την μικρή δεν την παλεύω...

αυτοτραυματιστηκε μονη της το ΣΚ επειδή δεν της πέρναγε αυτό που ήθελε...

Διαφημίσεις

Ααααα μια χαρά κι εσεις...:-(

Είναι πάνω στην τρέλα τους τωρα Ειρήνη, τι να τα κάνεις? Κι εμενα ο μικρος παραζωήρεψε. Η μανα μου προχθες του έλεγε, βρε συ, αμα κάνεις τέτοια στα ενάμισυ, τι θα κανεις στα δυομισυ?

Σοφία ο φοβος μου ειναι για ωτίτιδα, εχουμε ιστορικό όλο το χειμώνα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα ολη μέρα :) Καλή εβδομάδα... νιωθω σα να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου αλλά αν εξαιρέσουμε τα χθεσινοαπογευματινοβραδινά* περάσαμε υπέροχα αυτό το ΣΚ παρά τις αντιξοότητες!

Λευκούλα ήταν όλα υπέροχα... Μην σκας για το πεθερίδιον... από δω και πέρα έχεις το πάνω χέρι ;) Έπαθα πλάκα με τα καδράκια και ειδικά με τις φραουλίτσες! Εννοείται ότι θα κρεμαστούν πάραυτα στο δωμάτιο! Η Κωνσταντίνα πέρασε υπέροχα και φάνηκε στο πλοίο που δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί! Ήθελε να συνεχίσει το πάρτι χαχαχαχα. Ο καλός μου Βούδας... τα έπαιξε χθες χαχαχα. Βλέπω την επόμενη έξοδό μας στα 5 της χαχαχαχα.

Να πω ότι δεν θα προσανατολιστώ ποτέ σε αυτό το νησί; Να το πω! Μου φαινεται χαοτικό λέμε! Και αφού δεν σκότωσα τον Βούδα χθες... δεν θα τον σκοτώσω ποτέ! Αδυνατεί να ακολουθησει οδηγίες ακόμα και από το gps!!!! Ζητώ συγνώμη και από δω σε όσους ταλαιπωρήσαμε!

Αγγελική χάρηκα πολύ που σε γνώρισα ρε! Η μικρή σου είναι μια γαλλική θεά με το ωραίο της μαλλάκι :)

Καρδιές να σε βλέπουμε κι από δω :) Κούκλα κι εσύ και η κοράκλα!

Φαιάκι... τελικά πρόσεχε γιατί την τρίτη φορά θα το χάσεις τελείως το κινητό!!!

Κιουλτάκι μια χαρά θα ειναι τα μουτράκια της... σου έχω πει ότι ανυπομονώ να συνεννοούμαι με την Κωνσταντίνα όπως με τη Ζωή; Σου έχω πει ότι την λατρεύω έτσι; Της κάνει το μπουρνούζι;

Χάρλοου καλμ ντάουν ρε! Κι εμείς πήγαμε δημοτικό... πάντα έτσι ήταν... δεν πάθαμε τίποτα... θυμάμαι μάλιστα ότι το πρώτο διάστημα προσαρμογής κάποια δασκάλα ήταν στην είσοδο και είχε το νου της στα πρωτάκια! Ρώτα το!

Ζωπ καλή τύχη με τις αγορές.

Ειρηνακι και Ελλ... απλά αγαπώ :)

*Λοιπόν χθες μετά την βάφτιση θεωρητικά είχαμε νονούς και γι' αυτό φυγαμε και λίγο νωρίτερα απ' όσο εγώ θα ήθελα από το τραπέζι! Περίμενα όλη μέρα να μου στείλουν μήνυμα τι ώρα θα έρθουν. Δεν είχα λάβει μήνυμα αλλά θεώρησα μιας και το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές ότι θα έρθουν σχετικά νωρίς μιας και ήταν Κυριακή και το παιδί έπρεπε 9 η ώρα να πάει για ύπνο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Ευτυχως που μου 'κοψε και είπα στη Φαίη να έρθουν από το σπίτι για να συνεχίσουν οι μικρές και να ξεδώσουν σαν συνέχεια του πάρτι.... μου στέλνουν μήνυμα στις 5.10 ότι θα έρθουν γύρω στις 7.30!!! Τα παίρνω κρανίο αλλά λέω έστω κι έτσι θα είναι 1.30 ώρα με το παιδί! Τι ώρα ήρθαν;

8.10!!!!!!!!!!!!

Και αναγκάστηκα να κρατήσω το παιδί μέχρι τις 9.30 γιατί ξεσηκώθηκε μαζί τους και να κοιμηθεί τελικά στις 10.30 (όπου και λιποθύμησε!)... Και δεν έφταναν όλα αυτά ενώ τους είχαμε περιγράψει πόσο κουραστική μέρα είχαμε έμειναν και για ποτό μετά! Κάποια στιγμή δεν άντεξα... τους είπα.... "θα κάνετε παιδί και θα καταλάβετε"!!! Και εννοείται οτι στο 'ποτό' ήμουν με τις πυζάμες μου!

Το παιδί μου πάντως πέρασε τόσο καλά αυτό το ΣΚ που σήμερα μπήκε με κλάμματα στον παιδικό σταθμό :(

καλημερα Νιτσάκι!

δλδ τι σου είπε????? για πες!

Τον αξιολόγησε και μου είπε ότι δεν έχει φοβερή υπερκινητικότητα διότι τα υπερ. παιδιά φαίνονται από τη στάση ακόμη (κάθονται στο πόδι τους ή ημιόρθια ή όρθια) και από την απόδοση σε δεξιότητες. Πιο πολύ χρειάζεται λογοθεραπεία (δεν προφέρει σωστά το σ και άλλο ένα γραμματάκι το οποίο δεν έχουμε καταλάβει ακόμη ποιο είναι). Έχει θέματα συμπεριφοράς, χρησιμοποιεί πολύ δύναμη για να κάνει πράγματα ενώ δεν χρειάζεται, είναι νευρικός και εκρηκτικός. Θα ξεκινήσει την εργοθεραπεία, αν και τις έχει τις δεξιότητες. Μου πρότεινε λογοθεραπεία, από χειμώνα, και ψυχοθεραπεία. Μου είπε επίσης ότι το παιδί ότι πήρε πήρε από το νήπιο απλά αυτή τη χρονιά κερδίζουμε χρόνο και θα κάνουμε μία πολύ καλή προετοιμασία για την α' δημοτικού.

Έχω ξενερώσει άγρια.......Πήρα την Αντωνιάδου για να μου δώσει το χαρτί της αξιολόγησης. Μου λέει δεν είμαι υποχρεωμένη να τα δίνω αλλά το κάνω για να βοηθήσω. Λόγω ιατρικού απορρήτου στο χαρτί του νηπίου θα γράψει ότι το παιδί πρέπει να επαναφοιτήσει μετά από αξιολόγηση κ λόγω αναπτυξ. ανωριμοτητας. Εν τω μεταξύ, της ζήτησα στο άλλο χαρτί για το ικα να μου γράψει και λογοθεραπεία/ψυχοθεραπεία μιας κ θα τα κάνουμε. Και μου λέει αυτό το γράφουν τα κέντρα για να επιστρέφονται περισσότερα χρήματα στους γονείς. Της απαντώ ότι θα τα κάνουμε και μου λεει ρωτήστε ακριβώς το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε και τις ώρες και πείτε μου να ξέρω τι να γράψω. Παίρνω στο κέντρο μου λέει τις ώρες και το πρόγραμμα (λογοθ., εργοθερ., ειδική διαπαιδαγώγηση). Ξαναπαίρνω και της τα λέω και συμπληρώνω ότι την ψυχοθεραπεία δεν την καλύπτουνε στο ικα οπότε μην την γράψετε. Και μου λέει α, για ικα μιλάμε...τότε το χαρτί το δικό μου σας είναι άχρηστο. Δεν μπορώ να σας το δώσω. Ξαναπαίρνω στο κέντρο και μου λεει με αυτό το χαρτί θα περάσεις από επιτροπή στο ικα της περιοχής μας και θα τα πάρεις όλα πίσω. Τελικά δεν καταλήξαμε πουθενά κ μάλλον θα πρέπει να περιμένω το ρνβ του Οκτ. στο κέντρο παιδοψυχικής υγιεινής..... τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Harlow, έτσι γίνεται στα σχολεία βρε..Περιμένεις να χτυπήσει κουδούνι και μετά φεύγεις.

Καλημέρα και εδώ!!! Τι δώρο σας έκαναν τα παιδάκια σας χτες? Εγώ περιμενα κάτι από τον αντρούλη μου...θα περιμένω για πολύ καιρό μάλλον :D

Λευκη και πάλι να χαιρεσαι την κουκλίτσα σου!!! Συγγνώμη που δεν ήρθα αλλά όπως σου είπα πήγαμε στην μια κουνιαδα που έχει εξοχικο στα Σελήνια για να γιορτάσουμε οικογενειακώς φυσικα για το κοριτσάκι της άλλης κουνιάδας που το λένε Ειρήνη.

Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα :P

Χριστίνα όταν είσαι με παιδιά γίνεσαι και εσύ παιδί, σωστα?

Μάρκο είσαι μια κούκλα

Φαιη είσαι μια γλύκα και έχεις πάρει πολύ καλό παιδί (αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει :D)

Ελλ συναντηθήκαμε στο τέλος ρε γμτ...

Culte για σενα δεν λέω τπτ...το 29/10 μιλάει από μόνο του:D

Για τα μικρά δεν έχω λόγια, φατσούλες όλα τους

Η Μαλ ηταν με το κοριτσακι κουκλα με τα ωραια μαλλακια που εφαγε κατα λαθος το μισο μπισκοτο του Μαριου, μην αγχωθεις ειναι καλα ο Μαριος ουτε υωση ουτε τιποτα δεν εχει δεν θα αραπαξε τιποτα η μικρη.

Ναι ναι αυτή ήμουν εγώ με το λιχούδικο μωράκι με το καρέ μαλλί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...