Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα οχι, εμας μας τα εχει φτιαξει όλα ο θειος μου ο μαραγκος, δεν πιανουν μπαζα τα ετοιμα μπροστα τους, εκτος κι αν μιλαμε για τον...Βαραγκη. μόνο το καινουριο το γραφειο μου να δεις, θα παθεις πλακα.Τα περισσότερα αλλα είναι φλουδες, ψευτικα. Να προσεξεις πολύ.

Φιλεναδα, νυσταζω φρικτα. Πάω να γειρω και τα λεμε αυριο. φιλάκια, καληνυχτα!

Εντιτ Παλ, χρονια σας πολλά κι ευτυχισμένα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

παλ, έπεσες στην περίπτωση... μπραντ είναι αυτό που θα σουτάρω τώρα! τέλος πάντων, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα, παρακολουθώ το από κει θέμα κι έχει μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες! αλλά θέλει ψάξιμο και... τύχη!!

κοριτσάκια μου κι εγώ θα την κάνω - ξεκινά αύριο η... εργάσιμη βδομάδα...

σας καληνυχτώ!!

Καλημέρα!!!

Χρονια μας πολλά για εχτές μανούλες!!!!!!!

Εχτες οξω απο την πόρτα όλη μέρα!

Ηρθε η ξαδερφουλα απο την Κρητη και ξεπορτισαμε..ηταν πολύ ωραία πάντως.

Λευκή και Κατερινιώ καλοφώτιστα τα ζουζούνια σας!!

Ζούπη πληντυριο πήρα πριν απο 1 χρόνο AEG και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη εχει πολλά προγραμματα καθαρίζει πολύ καλα και στηβει τόσο τέλεια που ακόμη και χειμώνα τα ρουχα στεγνώνουν ευκολα πολυ...ειναι γερμανικα και σκυλια.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Λευκούλα καλοφώτιστο το διαμάντι σου! Και το δικό σου Κατερινάκι!

Περιμένουμε εντυπώσεις από το μυστήριο!

Περάσαμε τέλεια στην Παλ! Γνώρισα και την EvaMD από κοντά, και δεν έχει καμμία σχέση με το γραπτό της λόγο. Βρίσκω το 1ο αρκετά σκληρό, ενώ live είναι γλυκύτατη και ευγενέστατη.

Ο γιος μου πειραματιζόταν σε πόση ώρα θα χαλάσει τα ηλεκτρονικά της Παλ:cool: Την είχε καταβρεί δε με ένα χαρέμι γυναίκες:).

καλά είμαι κοριτσάκι! διάβαζα κάτι άρθρα στο ίντερνετ κι έχω προβληματιστεί...

τέλος πάντων! τι μου κάνεις?

Ζούπυ δώσε κανένα λινκ!Τι φτιάνεις? Αν θες για την ανακαίνιση, μπορείς να δεις πολλά πράγματα από νετ.

Ένα θα σου πω! Ο άντρας μου (υδραυλικός) έκανε ανακαίνιση σε ένα μπάνιο γερμανών, φέρανε από Γερμανία πράματα! Geberit καζανάκι εντοιχισμένο, εμείς το πουλάμε 230 περίπου, απότι θυμάμαι, 90 από Γερμανία!

Καλα...προσευχομαι να ξυπνησει απύρετο το παιδι αυριο (αν και δεν το βλεπω) για να γλυτώσουμε τους γιατρούς. Τίποτα το ιδιαιτερο, κατα τα άλλα.

Αγγελίνα περαστικά σας!

Ευχαριστώ πολύ!!

Περάσαμε πολύ ωραία, αλλά έκανα εντελώς λάθος υπολογισμό στον μπουφέ και περίσσεψαν άπειρα φαγητά, θα τα τρώω για βραδινό για μια βδομάδα:tongue:

Κική, όταν έβαλα την Σοφία για ύπνο, την ρώτησα ποιο από όλα τα παιδάκια που ήρθαν σήμερα αγαπάει περισσότερο, και μου απάντησε "Μάνος!!"

:cool: Ωραία!Σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός:tongue: Πάω για βέρες αύριο!Χαχαχαχαχα.Καίει καρδιές το βλαστάρι μου (κουκουβά κουκουβά)

Ένα έχω να πω κόρες, καμμία σχέση τα αγοράκια με τα κοριτσάκια! Χθες στην Παλ, όλα κορίτσια, παίζαν ήσυχα, δεν ενοχλούσαν, δε χρειαζόντουσαν κηνύγι...όταν βρισκόμαστε με αγόρια...το σπίτι τελεί υπό κατεδάφιση, και εμείς είμαστε έτοιμοι για σκληρά ναρκωτικά από τη βαβούρα και το κυνήγι.

Πρωί πρωί έριξα ένα ματς με τον καλό μου, γιατί δε μπορούσε να κάνει λίγο ησυχία να κοιμηθούν τα μωρά.

Επίσης η κόρη μου είναι κρυωμένη κι έχει πολύ βήχα. Βήχα και μύξες, της δίνω spiropent. Το καλό είναι ότι φαίνεται να δέχεται καλά το holle. Ο γιος μου για αρκετό καιρό μετά το 6μηνο έπινε πρώτης βρεφικής ηλικίας αντιαναγωγικό.

Αυτά τα ολίγα για πρωινό

See you later!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερινάκι και Λευκούλα να σας ζήσουν τα καμάρια σας!

Τι κάνετε λοιπές?

Ζούπυ πήγαινε πάρε ένα οικονομικό πλυντήριο να κάνεις τη δουλειά σου! δεν είναι εποχές να τα σκας χοντρά για οικοσυσκευές.

Περάσαμε ένα ΣΚ τόσο γεμάτο, μα τόσο γεμάτο...

Το Σαβ μεσημέρι πήγα με τον Π. στο κέντρο και τον είδε η ιδιοκτήτρια (ειδική αγωγή). Τον αξιολόγησε κι εκείνη και μου είπε άλλα πράγματα που βέβαια είναι πιο κοντά σε αυτά που βλέπω εγώ στο παιδί μου!!!

πάρτο αυγό και κούρεφτο, ένα πράμα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερινάκι και Λευκούλα να σας ζήσουν τα καμάρια σας!

Το Σαβ μεσημέρι πήγα με τον Π. στο κέντρο και τον είδε η ιδιοκτήτρια (ειδική αγωγή). Τον αξιολόγησε κι εκείνη και μου είπε άλλα πράγματα που βέβαια είναι πιο κοντά σε αυτά που βλέπω εγώ στο παιδί μου!!!

πάρτο αυγό και κούρεφτο, ένα πράμα...

Καλημέρα κόρες.

Να σας ζήσουν τα νεωφότιστα (χαμπάααααααααααρι εγώ ...ως συνήθως)

Νίστα για πες.

ok maaaaaaajor panic attack

κάντε μου αέρα, φέρτε αιθέρες και ότι άλλο θέλετε.

Σήμερα έχω άδεια (πάω για βυζοεξέταση-κοινώς ψηλάφηση).

Πάω το πατέρα μου στο ΙΚΑ για αιμοληψία και μετά το παιδί σχολείο.

και λέω, μια και έχω λίγο χρόνο μέχρι την βυζοεξέταση, δεν πάω μέχρι το κοντινό μας δημοτικο να ρωτήσω για τις εγγραφές?

Τι το'θελα?

Τα παιδάκια μπαίνουν μέσα, τα αφήνουν οι μαμάδες και φεύγουν. Αλλά η πόρτα μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι μένει ανοιχτή και αφύλαχτη.... όπως σε όλα τα σχολεία.

Κι εκεί παθαίνω τη πρώτη κρίση πανικού, που αρχίζω και σκέφτομαι ότι αφήνω το παιδί μου και φεύγω και αυτό βγαίνει έξω και δεν το βλέπει κανένας................

και μόνο που τογράφω μ'εχει πιάσει δύσπνοια (μη με κοροϊδεύετε ρε!!!).

Θα΄ρθει και η ώρα σας, μην κοιτάτε που είσαστε οι περισσότερες δίχρονες.

Εισπνοή, εκπνοή, ειπνοή, εκπνοή................καιρό είχει να με πιάσει κρίση πανικού.

κόρες κράσαρα σήμερα! Η μικρή πλάντααζε, εγώ έπρεπε να ετοιμάσω το μεγάλο, και να αντιμετωπίσω και τα νεύρα της μάνας μου και του Λ.

Κι έκανα και μια χοντρή. Πήρα κατά λάθος το μπαμπά μου και το μίλησα άσχημα νομίζοντας πως είναι ο Λ. Και σίγουρα θα δουλέψει σύρμα στη μάνα μου και δεν έχω καμμιά όρεξα να ακούω βλακείες κι απόκει.

Ειλικρινά έχω κρασάρει άσχημα

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημερα φιλενάδα!

καλά δεν μπορούν να περιμενουν οι μαμάδες μέχρι να μπει η δασκάλα στην τάξη?????

Μερικές μαμάδες περιμένουν αλλά κοιτάνε τα δικά τους παιδιά.

Στο μεταξύ η είσοδος του συγκεκριμένου σχολείου είναι από το πλάι του κτιρίου και εκεί που μαζεύονται όλες και βλέπουν τα παιδιά τους στην αυλή είναι από την άλλη πλευρά.

Και εγώ στις 8 πρέπει να είμαι στη δουλειά κάθε μέρα.

Άσε με σου λέω γιατί επιδιενώνεται η δύσποια και θα ψάχνω την κορτιζόνη σε λίγο.

Τουλάχιστον θα παω σε νοσοκομείο δσε λίγο, οπότε αν τους μείνω, κάτι θα μου κάνουν εκεί:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...