Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εις ανωτερα......:P......ξερεις τι ζηλεψα? Οτι ειχατε ΟΛΕΣ τους αντρες σας να προσεχουν τα παιδια και εγω ετρεχα σαν το Βεγγο....:tongue:

Αμ εγω στο εχω πει πως εισαι ηρωας αλλα δεν με ακους! ;)

Πραγματικα.. Το συζητησα και με τη Χριστινα: Εχεις υπεροχη σχεση με τη μικρη γιατι αφουγκραζεσαι τις επιθυμιες της και της κανεις χωρις δευτερη σκεψη.. Και αυτο ειναι το σωστο! ;)

Αντι λοιπον να ευχεσαι εις ανωτερα (μαμωτο) :tongue: ευχησου να μπορεσω να το κανω κι εγω αυτο χωρις γκρινια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Μαλ ηταν με το κοριτσακι κουκλα με τα ωραια μαλλακια που εφαγε κατα λαθος το μισο μπισκοτο του Μαριου, μην αγχωθεις ειναι καλα ο Μαριος ουτε υωση ουτε τιποτα δεν εχει δεν θα αραπαξε τιποτα η μικρη.

Αμ εγω στο εχω πει πως εισαι ηρωας αλλα δεν με ακους! ;)

Πραγματικα.. Το συζητησα και με τη Χριστινα: Εχεις υπεροχη σχεση με τη μικρη γιατι αφουγκραζεσαι τις επιθυμιες της και της κανεις χωρις δευτερη σκεψη.. Και αυτο ειναι το σωστο! ;)

Αντι λοιπον να ευχεσαι εις ανωτερα (μαμωτο) :tongue:ευχησου να μπορεσω να το κανω κι εγω αυτο χωρις γκρινια! :D

Σωπα ρε......καλη σχεση εχουμε οντως, αλλα δεν της ικανοποιω τα παντα. Απλα βρισκω τροπους να της τραβαω την προσοχη αυτο ειναι ολο. Και ξερω τι της αρεσει, σχεδον παντα ;).....ενεκεν 2.5 χρονια αχωριστες καταλαβαινεις....:tongue: Αλλα υπαρχουν φορες που δεν της γινεται το χατηρι και πεφτει κατω και χτυπιεται. Απλα μεσα σε λιγα δευτερα σταματαει. Ξερεις γιατι? Γιατι στο κλαμα της ΠΟΤΕ δεν αποκρινομαι. Αποκρινομαι μονο οταν μου μιλαει ή δειχνει τι θελει. Στο κλαμα που δεν εχει να κανει με αρρωστια ή χτυπημα ειμαι παγερα αδιαφορη. Και ξερει απλα οτι δεν πιανει, οποτε δεν το κανει. Καταλαβες? Στο σκουρο θα τα πουμε αναλυτικα απο κοντα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

culte μωρό μου σ'αγαπώ. Μόνο αυτό. (Καλά περιττό να σου πω πως ονειρεύομαι η Κέλλυ να γίνει ολόιδια με τη Ζωίτσα!)

Σας ευχαριστώ όλες που ήσασταν εκεί, αλλά θέλω να σας βρίσω που ξοδευτήκατε. Είστε βλαμμένες? Κρίση έχουμε.

i love you too...ματάρες...

εισαι σιγουρη για τη κορη σου???????..είδες πώς έκανε τα μουτρα της η δικιά μου σήμερα???????

μαρί τι μας ξοδεψες? εγώ πάντως ψώνισα από το e-bay..

καλησπέρα κόρες του γιαλού!! τι κάνετε?

γερά, καλότυχα, χαρούμενα τα αγγελούδια που βαφτίστηκαν σήμερα!

κιουλτάκι μου, που είναι εκείνο το αγγλικό σάιτ που λέγαμε για τις διακοπές??

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μάλιστα, κατάλαβα! εύχομαι γρήγορα περαστικά!

μεταξύ όλων των άλλων, επειδή όπως έχω ξαναπεί, το καλοκαίρι θα κάνουμε μια ανακαίνιση στο σπίτι, εκτός από τις δουλειές που θα έπρεπε ήδη να έχω αρχίσει να κάνω και ΔΕΝ έχω αρχίσει (ξεκαθαρίσματα ρούχων, βιβλίων, κ.λ.π.)..., ψάχνομαι για διάφορα πράγματα - από κατασκευαστικά έως συσκευές!

τώρα έβλεπα για πλυντήριο και τηλεόραση...

θάναι ζεστό το καλοκαίρι... θάχω τρέξιμο πολύ!

Palladin χρόνια πολλά για την κόρη σου, να είναι πολύχρονη και ευτυχισμένη και να περάσετε τέλεια :P

Ευχαριστώ πολύ!!

Περάσαμε πολύ ωραία, αλλά έκανα εντελώς λάθος υπολογισμό στον μπουφέ και περίσσεψαν άπειρα φαγητά, θα τα τρώω για βραδινό για μια βδομάδα:tongue:

Κική, όταν έβαλα την Σοφία για ύπνο, την ρώτησα ποιο από όλα τα παιδάκια που ήρθαν σήμερα αγαπάει περισσότερο, και μου απάντησε "Μάνος!!"

ναι, ναι θα την ρωτήσω! ειδικά για το πλυντήριο (που κάνω μεγάλη χρήση) προβληματίζομαι πολύ!

να σου πω βρε αγγελίνα... στο παιδικό δωμάτιο έχεις επώνυμα έπιπλα? γιατί πρέπει να φτιάξω και το δωμάτιο του μικρού!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...