Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρια ναι το φχαριστήθηκα με τα κορίτσια, αν και δεν τις είδα όσο ήθελα γιατί έτρεχα.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, και η μικρή δείχνει να συνήρθε. Δεν έχει βήξει καθόλου το απόγευμα! Γιούχου!

Διαφημίσεις

Λευκη τα ρουχα για την μικρη τα πηρα μεγαλα νουμερα για αργοτερα γιατι σιγουρα τωρα σου εφεραν πολλα.

Ειστε πολυ ωραια οικογενεια και περασαμε αψογα!!!! Κανω οτι δεν το ειδα το σχολιο για το σε ποιον μοιαζει το παιδι.......... Διαβολακι σου φανηκε σημερα ο Μαριος που ηταν στις καλες του??? κατσε να τον δεις σε δραση, εκει να δεις γελια!!!!!!!!!!!

Κέλλυ, από'δώ και πέρα θεωρείσαι ολίγον από "νονά" για την μικρή μου, γιατί μόλις μου είπες το βαφτιστικό σου όνομα αποφάσισα στο δευτερόλεπτο να τη λέμε όπως εσένα, δλδ ΚΕΛΛΥ! Θέλω πολύ να σε γνωρίσω και να τα πούμε και να παίξω με τη Στέφη που είναι αστέρι.

Νονα με τα χιλια λεμε. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !. Μπραβο ωρρραιιιοοοο ονομα το Κελλυυυυ ε?.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: να δω πως ΔΕΝ θα μπερδευομαστε τωρα. Συνεχιστε ρε κορες το Ελλ-Ελλη.....το Κελλυ πιαστηκε .....ΦΙλακια Λευκη και σε σενα και στο ζουζουνι σου. Θα βρεθουμε να γνωριστουμε καλυτερα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Η βάφτιση ήταν στις 12, αλλά άρχισε 12:25 και αφού τα είχα πάρει στο κρανίο γιατί τόση ώρα περιμέναμε με άρρωστο παιδί στην αγκαλιά να τελειώσει η πεθερά από τη μακιγιέζ.

Να πω κι άλλα?

Άρια ναι το φχαριστήθηκα με τα κορίτσια, αν και δεν τις είδα όσο ήθελα γιατί έτρεχα.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, και η μικρή δείχνει να συνήρθε. Δεν έχει βήξει καθόλου το απόγευμα! Γιούχου!

my_beba???? άλλαξέ το σε my_kalliopi :P

Διαφημίσεις

Η βάφτιση ήταν στις 12, αλλά άρχισε 12:25 και αφού τα είχα πάρει στο κρανίο γιατί τόση ώρα περιμέναμε με άρρωστο παιδί στην αγκαλιά να τελειώσει η πεθερά από τη μακιγιέζ.

Να πω κι άλλα?

όχι όχι ... μη ... χαχαχχαα

malecon καλοοοοο χαχαχχαχα

Καλησπερα! Μολις ανοιξα υπολογιστη, δεν ειχα καθησει καθολου ολη μερα! :D

Λοιποοον... Περασαμε πολυ ομορφα! Ολα ηταν τελεια, να σας ζησει Λευκη η νεοφωτιστη και να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη! :D

Εμεις καλα.. Παθαμε μονο 4 κρισεις κλαμματος/ουρλιαχτου! :rolleyes: Μια πριν ξεκινησουμε απο το σπιτι, μια στο λιμανι στο Περαμα, μια στο λιμανι της Σαλαμινας και αλλη μια στην εκκλησια... Μη δω καμμια να ευχηθει κι εις ανωτερα, την εφαγα!! :tongue:

ΥΓ2: Κρις και Φαιη εισαστε κουκλες. Ευχαριστω που με περιμενατε την παλαβη. Σας εχω πει οτι σας αγαπαω ε? Ειρηνες χαρηκα πολυ που σας ειδα.....!

Love u too mammy! :D Κι εσυ εισαι μια κουκλα! Ακου ξανθια με πρασινο ματι! Σκαω και πρασινιζω απο ζηλεια σου λεω! ;)

Ειδα και τις φωτο απο τα ζουζουνια του Εθνικου Κηπου...τι πιπερατη Κωτανινα ειναι αυτη,τι μελενιο Μαρακι...κι εκεινη με τα γυαλακια στο καροτσι πρεπει να ηταν η φαμ φαταλ Στεση....γλυκες,πανεμορφα πλασματακια!Κι οι μαμαδες(οσες φαινοντουσαν νομιζω η Φαιη και το Αερικον) τελειες...

Ευχαριστω Μαρσυ μου! :D

Λοιπόοοοοον.... τι να πω?

Να πω μόνο που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που βρεθήκατε εκεί, που μου γνωρίσατε τις οικογένειές σας και που μου πιάσατε το χέρι τη δύσκολη στιγμή.

Φαίη είστε η πιο γλυκιά οικογένεια, λάτρεψα το Μαράκι. Μα είναι τόσο όμορφη!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες που ήσασταν εκεί, αλλά θέλω να σας βρίσω που ξοδευτήκατε. Είστε βλαμμένες? Κρίση έχουμε.

Εμεις σε ευχαριστουμε για το τοσο ομορφο κλιμα, τα τοσο ωραια φαγητα, τα τοσο ωραια μερη! :D

Με συγκινησες Λευκη μου.. Κανεις δεν μας εχει χαρακτηρισει γλυκια οικογενεια.. Αλλα ετσι νιωθω κι εγω πως ειμαστε! :) Οσο για το δωρακι, δεν ηταν τιποτα, κατι απλο και συμβολικο για την κουκλα την Κελλυ! ;)

Κικη εγω ειχα δωσει χαμομηλακι κιντερτε στη μικρη!

Κατερινα μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος κι εσενα! Να ειναι παντα γερος και καλοτυχος στη ζωη του! :D

Κατα τα αλλα μια χαρα! Μετα τη βαφτιση και το τραπεζι, πηγαμε στο Χριστινακι! Λυσσαξαν οι μικρες, φυγαμε ομως κατα τις 7:10 γιατι δουλευε ο Βασ. Μας αφησε λοιπον στη μαμα μου.. Ξετσουτσουνεψε η μικρη κι εκει και μετα πηραμε ταξακι να γυρισουμε.. ΑΛΛΑ μεσα στο ταξακι ξεχασα το κινητο μου!

Για να καταλαβετε ποσο καλη σχεση εχω με το κινητο: Μπορει να λειψει μερες ολοκληρες και να μην αγχωθω καν για το που ειναι! Τις προαλλες μου το πηρε καταλαθος το Αερικο κι εγω το συνηδητοποιησα κατα τις 12 το βραδυ.. Το αφησε η Κρις στον κρεοπωλη της για να το παρω πρωι - πρωι κι εγω πηγα το απογευμα και το παρελαβα.. Με λιγα λογια μπορω να ζησω ανετα χωρις αυτο! Και τωρα που ωρυοταν ο Βασ. οταν τον πηρα απο το σταθερο να του το πω, σκεφτομουν πως χ#στηκα κιολας για τη συσκευη, απλα ειχα βιντεο της μικρης μεσα και δεν τα ειχα περασει στο σκληρο!

Εν τελει το βρηκε ο ταξιτζης και το παει σπιτι της μανας μου (καθως χρεωνει διαδρομη απο Πατησια - Αγιο Δημητριο κι εγω δεν εχω να το πληρωσω). Τωρα ποτε θα το παρω απο εκει... Θα δειξει! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μη δω καμμια να ευχηθει κι εις ανωτερα, την εφαγα!! :tongue:

Και εις ανωτερα......:P......ξερεις τι ζηλεψα? Οτι ειχατε ΟΛΕΣ τους αντρες σας να προσεχουν τα παιδια και εγω ετρεχα σαν το Βεγγο....:tongue:

ΥΓ: Ειμαι γαιδουρι.....γεια σου Τζουλιι.......ειμαστε και διπλα ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...