Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κούκλες?

Μαρκοπουλάκι να σε ρωτήσω, τι κριτήρια της ζήτησαν της φίλης σου που ανέφερες στο lgbt? Οικονομικά κυρίως.

Το έω ξαναπεί ότι με ενδιαφέρει σε 2-3 χρόνια να πάρψ ένα παιδάκι, χωρίς ιδιαίτερα κριτήρια, μεγάλο, δε με πειράζει, δε θα μπορούσα όμως ένα παιδάκι με νοητική στέρηση, για τον ίδιο λόγο που δε θα κρατούσα ένα τέτοιο παιδάκι και σε μια εγκυμοσύνη.

Θέλω να το κάνω υπό την έννοια να σώσω μια ψυχούλα. Αυτή που μπορώ.

Γι αυτό σε ρψτάω.

Ζούπυ εγώ τελευταίως τρέχω και γι αυτό δε μπαίνω συχνά γενικώς!

Η παιδίατρός μας, μας είχε πει να αποφύγουμε τα κιντερτε κτλ, δεν τα έδωσα ποτέ στα παιδιά μου. Όμως θυμάμαι ότι και για το χαμομήλι μας είχε πει όχι. Θα την ξαναρωτήσω!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οικονομικα ηταν πολυ καλα και αυτο την βοηθησε οπως και οι ακρες που ειχε. Αν δεν ειχε τα μεσα λογω ισχυρων γνωριμιων δεν θα της εδιναν παιδι γιατι δεν πληρουσε τις προυποθεσεις ηλικια παντρεμενη και τα λοιπα. Στανταρ επεσε τεραστιο πολιτικο μεσο, ευτυχως; ειχε μεγαλη υποστηριξη απο σημαντικα ονοματα που την βοηθησαν..

Ο μικρος μεγαλωνει σαν πριγκηποπουλο και της εχει τρομερη αδυναμια.

Καλημέρα :) Μεγάλη μέρα σήμερα! Καταρχήν Χρόνια Πολλά σε όλες μας αν και δεν πιστεύω σε αυτές τις μέρες αλλά τώρα που έγινα μανούλα νιώθω ωραία που με ξύπνησε το παιδί μου λέγοντάς μου "χόνια πολλά μαμά" (κουκουβά)....

Κατά δεύτερον Καλοφώτιστα και Καλότυχα να είναι και τα δύο τα μικράκια μας που θα κολυμπήσουν σήμερα και να τους κάνει έναν καιρό μούρλια για να μην αρρωστήσουν (ακούς εσύ εκεί πάνω; τα παιδιά μας και τα μάτια σου!)

Η πριγκήπισα ντύθηκε πρώτη και για να ντυθούμε εμείς έχουμε κάνει αγώνα ταχύτητας χαχαχα κάποια στιγμή προσπαθούσα να βάλω καλσόν και ταυτόχρονα την κυνήγαγα για να πάρω την παντόφλα μου πίσω :lol: στιγμές απείρους κάλλους!

Θα τα πούμε από κοντά με τις περισσότερες :) Φιλάκια

Καλημέρα!

Άρια, έχω φρίξει! Ο τράγος δεν αξίζει ούτε το σάλιο σου, πόσο μάλλον τα δάκρυά σου.

Κατά τα άλλα χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και καλοφώτιστα και γερά να είναι τα παιδάκια που βαφτίζονται!

Με τόσα μπινελικια που δώσατε είναι δυνατών να μην ξεραθω στα γέλια ;;;;

Καλα χαρλοου μιλάμε για πολυ γαλλικό , δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος που ορει να βρίζει

Έτσι ΌΠΩΣ Εγώ ...

Το ταλέντο μου δυστυχώς δεν το ξεδυπλωνω συχνά όμως

My beba ο Πάπας πολυ γέλιο

Eleytheriem σε ευχαριστώ ρε .... Όλες σας ευχαριστώ

Παλαντιν κι Εγώ εφριξα ...

Άντε καινούρια μέρα ξεκίνησε ....

Ετοιμαζόμαστε να εκδρομαρουμε προς πολιτιστικό πάρκο στην συνάντηση του Παρεντς ... Ν βγει να ξελησαξει το πιπινακι μου το καλο ....

Θα έρθει καμία απο εσάς; Όσες δε πάτε στην βάφτιση εννοώ !

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημερα και από εμενα.

Χρονια μας πολλά, να μας χαίρονται :P

Να χαιρόμαστε τα νεοφώτιστα μωράκια της παρέας!!!

Palladin χρόνια πολλά για την κόρη σου, να είναι πολύχρονη και ευτυχισμένη και να περάσετε τέλεια :P

Φευγωωωωωωωωωω

Με τόσα μπινελικια που δώσατε είναι δυνατών να μην ξεραθω στα γέλια ;;;;

Καλα χαρλοου μιλάμε για πολυ γαλλικό , δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος που ορει να βρίζει

Έτσι ΌΠΩΣ Εγώ ...

Το ταλέντο μου δυστυχώς δεν το ξεδυπλωνω συχνά όμως

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες.

Αριάκι δεν έχεις δουλεψει στη δουλειά μου γι'άυτό παιδί μου:D.

Έχω ματα-ξαναπεί..............δεν κουμαντάρεις φορτηγό με το να λες στον φορτηγατζή "Κύριε μπάμπη προσέχτε στη όπισθεν, θα τρακάρετε".

Ενώ άμα του πεις "Μπάμπη , πάρτο αλλιώς το τιμόνι γιατί ο τράκτορας θα ανακαινίσει το σοβά της δεξιάς κολώνας............" θα το πιάσει αλλιώς όπως και να το κάνουμε.:D

Το δικό μου το δίποδο (και το εννοώ αυτή τη φορά ότι είναι δίποδο) δεν έχει πει ούτε μια φορά στο παιδί του "σήμερα είναι η γιορτή της μανούλας, έλα να πούμε χρόνια πολλά στη μανούλα".

Μια χρονιά που πήγαινα στο ανθοπωλείο να πάρω λουλούδια στις μανάδες μας, γυρίζει και μου λέει "Πάρε και μερικά λουλούδια για σένα...... δώρο από το παιδί".

Ρε συ άρια την ώρα της εκδήλωσης θα είμαστε για φαγητό στης γιαγιάς, δεν λέει να την στήσουμε σήμερα.

Αν τραβήξει κι άλλο το θέμα (εννοω κατά τις 3) να σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις να'ρθω?

καλημέρα!!

χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!

στις εγκυούλες, με το καλό να γεννήσουν

και

στις... υπόλοιπες, να είναι έγκυες του χρόνου τέτοια μέρα!

σε όσες δοκιμάζονται, καλό κουράγιο...

κι εγώ δεν πιστεύω σε τέτοιους καθολικούς-τυπικούς εορτασμούς αλλά... η μέρα της μητέρας... είναι η μέρα της μητέρας...!

φεύγω να πάρει ο απαυτός μου κι άλλον αέρα:shock: και πρώτα ο καλός Θεούλης θα τα πούμε το βραδάκι!

φιλούθκια σας!!!!!:D

Καλημέρα μας και χρόνια μας πολλά, μανούλες γαρ! :D:D:D

Για άλλη μια φορά, καλότυχα και φωτισμένα το κορτσούδια που βαφτίζονται! :D:D

Καλα να περάσετε την Κυριακή σας όλες, ό,τι κι αν κάνετε! :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Λευκη χιλιοχρονη η νεοφωτιστη, περασαμε υπεροχα. Ελπιζω η μικρη να συνηλθε γρηγορα. Σορρυ που δεν ηρθα στο τραπεζι αλλα ειχα μεινει απο βενζινη και η μικρη ειχε λαλησει :P Ζειτε σε υπεροχο μερος. Λατρεψαμε το καραβακι.

Κατερινα και σε σας τα καλυτερα για την νεοφωτιστη!

Χρονια πολλα σε ολες φιλακιαααααααα!

ΥΓ: Η Λευκη κορες εχει τα πιο υπεροχα ματια που εχω δει!.....και ονομασε και το παιδι της με το ονομα μου. Τι αλλο να θελω η γυναικα.....:P

ΥΓ2: Κρις και Φαιη εισαστε κουκλες. Ευχαριστω που με περιμενατε την παλαβη. Σας εχω πει οτι σας αγαπαω ε? Ειρηνες χαρηκα πολυ που σας ειδα.....!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

καλησπερα μαμαδες!!

Χρονια πολλα και καλα με τα παιδακια μας!!

Λευκη και Κατερινα συναδελφισσα να ειναι καλοφωτισμενα τα παιδακια σας και να τα δειτε να μεγαλωνουν γερα και ευτυχισμενα!!κι εσεις να καμαρωνετε κοντα τους!!

Βγαλτε και καμια φωτο στο face να τα καμαρωσουμε!!\

Ειδα και τις φωτο απο τα ζουζουνια του Εθνικου Κηπου...τι πιπερατη Κωτανινα ειναι αυτη,τι μελενιο Μαρακι...κι εκεινη με τα γυαλακια στο καροτσι πρεπει να ηταν η φαμ φαταλ Στεση....γλυκες,πανεμορφα πλασματακια!Κι οι μαμαδες(οσες φαινοντουσαν νομιζω η Φαιη και το Αερικον) τελειες...

Κικη,κι εγω κιντερτε ποτε δεν εδωσα αλλα αγνο χαμομηλακι του αγρου ναι.Πιθανολογω οτι η παιδιατρος σας ειπε οχι γιατι δεν εμπιστευεται τις συνθηκες υπο τις οποιες μαζευτηκε,οτι και καλα δεν ειναι αποστειρωμενο...Παντως αν ξερεις ποιος το μαζεψε και πως το ξερανε,μην διστασεις.Αλλωστε με τον βρασμο δεν τιθεται θεμα...εξουδετερωνονται πολλα!

Κοριτσια,γαι το θεμα της υιοθεσιας γενικα...μια συναδελφος μου μεγαλη σε ηλικια επειδη δεν μπορουσε να κανει παιδια υιοθετησε πριν 15 χρονια ενα παιδακι με εγκεφαλιτιδα νομιζω...Σας πληροφορω οτι τον εχει ενα παλικαρακι μεχρι εκει πανω,παει κανονικα σχολειο,πηρε το Lower στα Αγγλικα και ειναι ενα πανεξυπνο παιδι με αντιδρασεις οπως καθε εφηβος...

Αντιμετωπισε και αντιμετωπιζει πολλα προβληματα με την κωλοκοινωνια της πολης μας,οι ιδιοι οι συναδελφοι μας σχολιαζαν το παιδι γιατι οσο και καλος μαθητης να ηταν διαταρασσε την "ταξη" οσο ηταν και πιο μικρος...

Εγω ομως μονο μπραβο μπορω να πω σε αυτην την γυναικα για το κουραγιο και την ψυχικη δυναμη που εδειξε κι εσωσε μια ζωη...

Εγω δε ξερω αν θα ειχα τετοια ψυχικα αποθεματα....αλλα οταν βλεπω γυρω μου τοσο μεγαλειο συναισθηματων συγκινουμαι απιστευτα!!

Να μας ζησουν και τα δυο παιδακια μας που βαφτιστηκαν!!!! Η κορη της Λευκης τα εβγαλε περα επαξια παρα το κρυωματακι ηταν αψογη και κουκλα!!!!!! Λευκη σε ευχαριστουμε πραγματικα ηταν ολα αψογα και περασαμε τελεια.!!!!!!!!

Του Μαριου του αρεσε και θελει να ξαναρθουμε ειπε!!!!!!!Ξεραθηκε στο αυτοκινητο κανενα μισαωρο και τωρα ταλιμπανιζει παλι αλλα ειναι κομματια τον κραταμε για να κοιμηθει το βραδυ. Περιεργως το παιδι μου σημερα ηταν Παναγια και το ευχαριστηθηκε και αυτος και εγω πολυ!!!!!!!!!!!!!! Φτου σκορδα!!!! Τον σηκωνει ο αερας της περιοχης σας μαλλον Λευκη!!!!

Χαρηκα που σας ειδα ολες ξανα και τα παιδακια σας ειναι ενα και ενα!!!!! Και η νυφη μου και ολες οι τσουπρες τρελα!!!!!!!!! Μaρη Κελλυ και εγω σε περιμενα αλλα δεν βγηκα απο το αυτοκινητο γιατι κοιμοταν ο Μαριος πριν μπουμε στο καραβι.

Περασα φανταστηκα μαζι σας!!!!!!!! Χρονια πολλα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!

Μaρη Κελλυ και εγω σε περιμενα αλλα δεν βγηκα απο το αυτοκινητο γιατι κοιμοταν ο Μαριος πριν μπουμε στο καραβι.

Σωπα ρε κατσε καλα.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Λοιπόοοοοον.... τι να πω?

Να πω μόνο που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που βρεθήκατε εκεί, που μου γνωρίσατε τις οικογένειές σας και που μου πιάσατε το χέρι τη δύσκολη στιγμή.

Κέλλυ, από'δώ και πέρα θεωρείσαι ολίγον από "νονά" για την μικρή μου, γιατί μόλις μου είπες το βαφτιστικό σου όνομα αποφάσισα στο δευτερόλεπτο να τη λέμε όπως εσένα, δλδ ΚΕΛΛΥ! Θέλω πολύ να σε γνωρίσω και να τα πούμε και να παίξω με τη Στέφη που είναι αστέρι.

Χριστίνα, δεν λέω τπτ άλλο, η κόρη σου Θεά, ο άντρας σου Βούδας και εσύ το χέρι μου.

Φαίη είστε η πιο γλυκιά οικογένεια, λάτρεψα το Μαράκι. Μα είναι τόσο όμορφη!!!!!!!!!

culte μωρό μου σ'αγαπώ. Μόνο αυτό. (Καλά περιττό να σου πω πως ονειρεύομαι η Κέλλυ να γίνει ολόιδια με τη Ζωίτσα!)

Μαρκοπουλάκη σ'αγαπώ. Τέλος. Ο γιος σου μοιάζει στον άντρα σου και είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ! Διάβολάκι σκέτο, αλλά πανέμορφος.

Άντζελα, ειλικρινά χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά και πολύ θα ήθελα να τα είχες καταφέρει να έρθετε και μετά.

Σας ευχαριστώ όλες που ήσασταν εκεί, αλλά θέλω να σας βρίσω που ξοδευτήκατε. Είστε βλαμμένες? Κρίση έχουμε.

ax τι ωραία πράγματα διαβάζω

my beba εγώ την κολητή μου από το φόρα την έκανα και είχε έρθει στην βάφτιση του παιδου μου

σημαντικές στιγμές ....

ΜΠΡΑΒΟ μπράβο

μονο χαρές κορίτσια σε όλες σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...