Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

σας ευχαριστώ από καρδίας

για όλα .....!!! :-)

όλες

κικιλευτερης

μαρκοπολο

φαιη

αερικό

όλες όλες όλες .....!!! και συγνώμη που έγινα κουραστηκη !

ΕΜΕΝΑ δεν με ευχαριστησες και το πηρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΑΞ!?

Ο παππας σας απαραδεχτος.....ΜΗΝ ξαναπατησεις το ποδι σου. Εγω μια φορα γαμωστ@υρισα εναν οταν ηταν να παντρευτουμε.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις κατσαμε ΑΛΛΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Την κλεισαμε την παιδικη. Αυριο θα παμε παλι Εθνικο γιατι εχει εκδηλωσεις για την γιορτη της μητερας με ζωγραφικη και δωρακια και διαφορα.....

Αρια δεν εισαι μονη ΡΕ......μας εχεις ΟΛΕΣ γυρω σου;)

Ζωπ.....την επομενη φορα μαζι....

ΥΓ: Μιλησα με μια γιαγια αλλα ΚΑΙ δασκαλα στον δημοσιο παιδικο της περιοχης μου, ο οποιος θεωρειτε πολυ καλος. Εχει και δικη του παιδικη χαρα απεξω να καταλαβετε. Και μου ειπε οτι παρολο που προηγουνται οικ. που δουλευουν και οι 2 γονεις, αν κανω νωρις αιτηση και εχει ελευθερες θεσεις εχουν πιθανοτητα να την παρουνα απο Σεπ. Και οι αιτησεις γινονται 15/5 - 15/6!!!!! Αυτην την εβδομαδα θα παω να παρω αιτηση να μαζεψω χαρτουρα να την καταθεσω. Να παει να δει και η μικρη τον σταθμο απο κοντα να δω πως θα της κατσει.

Άρια τα διάβασα στα γρήγορα και ένα έχω να πω: ΕΙΣΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙΣ.

Δεν αξίζει κανένας ρε, πάρτο χαμπάρι. Μόνο το λουλούδι σου μετράει, κι αυτό είναι στο χέρι σου να το κάνεις να μη μασάει πουθενά και να μην πληγώνεται από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Είπα και ελάλησα.

Φαίη σε περιμένω αύριο μαζί με τη μικρή και τις υπόλοιπες! Γουστάρω τρελά να βλέπω κοριτσάκια να παίζουν!!!!!!!!!!!!!!;);););)

δεν πιστεύω να είναι και της λευκης πειραγμένος ο πάτερ :-) :-)

Ο ίδιος πάτερ μας πάντρεψε περισυ τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω πρέπει να τα είχε τσούξει, γιατί μας έλεγε με άλλα ονόματα. Εμένα με λένε Λευκοθέα και τον άντρα μου Αναστάσιο κι αυτός έλεγε αβέρτα "αρραβωνίζεται η δούλη του θεού Λευκωσία με τον δούλο του θεού Αθανάσιο". Με τα πολλά άρχισε ο κόσμος να του σφυρίζει τα ονόματα και να γελάνε και στο τέλος του λέει ο Τάσος "πάτερ μπας και ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? Αθανάσιο τον λένε τον γκόμενό της???" Άσε, ρεντίκολο γίναμε και ούτε ξέρω τι όνομα θα πει αύριο στη μικρή!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι είμαστε ακόμα στα δύσκολα. Έχει βράσιμο στο στήθος, βήχει και έχει πολλές μύξες. Στην κούνια δεν μπορεί να κοιμηθεί, κοιμάτια μόνο στο καρότσι που έχει μια μικρή κλίση και πάλι ξυπνάει από το βήχα. Τι να κάνω, τα'χουμε παίξει. Ανασαίνει σαν να ροχαλίζει...

Αύριο θα θαυμάσεις το πόσο παλικαρίσια θα την βγάλει

Κελλάκι μπράβο ρε! Άντε να ξεκινήσετε σιγά σιγά!

Ειρηνάκι είμαστε ακόμα στα δύσκολα. Έχει βράσιμο στο στήθος, βήχει και έχει πολλές μύξες. Στην κούνια δεν μπορεί να κοιμηθεί, κοιμάτια μόνο στο καρότσι που έχει μια μικρή κλίση και πάλι ξυπνάει από το βήχα. Τι να κάνω, τα'χουμε παίξει. Ανασαίνει σαν να ροχαλίζει...

Πω πω ρε κοριτσι μου. Πανω στην βαφτιση επεσε. Απλα κοιτα να την ντυσετε αμεσως μιας και ειναι αρρωστουλα. Ολα καλα θα πανε θα δεις. Εχετε τις ευχες μας για την νεοφωτιστη και συγνωμη για αυριο....μανουρα με τον Λ να λειπει μεγαλη :(:( Θα κανονισουμε να συναντηθουμε ομως. Δωστης πολλα φιλια και κουραγια για αυριο.

Περιμενουμε να μαθουμε πως τα πηγατε! Οντως η προσκηση ΠΟΛΥ ομορφη!

Ευχαριστούμε για τις ευχές κοριτσάκια! Ελλ ίσα ίσα είναι ευκαιρία τώρα που λείπει ο σύζυγος για εκδρομούλα! Μήπως να το ξανασκεφτείς?;)

Αγγελίνα μου η παιδίατρος τώρα βρήκε να λείπει στο εξωτερικό για συνέδριο. επιστρέφει αύριο και της είπα να έρθει στο κέντρο κατευθείαν από το αεροδρόμιο για να τη δει να καταλάβεις. Βέβαια είμαστε on line συνεχώς, δεν το συζητώ.Αλλά μου λέει όχι αντιβίωση τη στιγμή που έχει φύγει ο πυρετός.

Πώς σας ακούγεται αυτό? εσείς θα δίνατε αντιβίωση?

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τις ευχές κοριτσάκια! Ελλ ίσα ίσα είναι ευκαιρία τώρα που λείπει ο σύζυγος για εκδρομούλα! Μήπως να το ξανασκεφτείς?;)

Κουκλα μου αν ολα ειναι καλα αυριο ισως να παω περαμα στο ραντεβου οκ? :D:D:D:D:D

Φιλακια καλο και ησυχο βραδυ ε? για δυναμη αυριο.....

Ήρθα, διάβασα, μου γύρισε το μάτι ανάποδα και έβγαλα καπνούς από τα αυτιά.

Ρε συ άρια, σοβαρά στεναχωρέθηκες που σου φέρθηκε έτσι ο τράγος?

Πάντως σε συγχαίρω..............εγω θα τον είχα πλακώσει και το λεω σοβαρά.

Απεύχομαι να μου τύχει κάτι τέτοιο γιατί ελικρινά θα μας τρέχουν στα αυτόφωρα.

Για πάρτη σου ας φαω και μπαν.

Λοιπόν...... γάμα το μαλακα τον αντίχριστο και πες του την επόμενη φορά "βρωμο-τράγε, πάρε το ράσο σου και κόψε λάσπη γιατί θα στο σηκώσω και θα φανεί το ροζ στριγκάκι"

όσο πιο δυνατά μπορείς να σε ακούσει όλο του το ποίμνιο.............και άστον μετά να αποδείξει αυτός ότι δεν είναι queen.

Είμαι πολύ βρωμόστομη το ξέρω, αλλά όταν έχω να κάνω με τέτοιους βρωμιάρηδες τράγους , ξεδιπλώνω απλόχερα το ταλέντο μου:D

Άμα σας πάρω τηλέφωνο από τη στενή κάποια στιγμή να με βγάλετε 3 πράγματα θα έχουν συμβεί

α) ή θα έχω σβερκώσει κανα τέτοιο βρωμιάρη τράγο

β) ή θα'χω ανασκολοπήσει παιδεραστή

γ) η θα'χω σπάσει τα παϊδια κάποιου που θα΄χω πετύχει να βασανίζει ζωο

Όχι δεν έπεσε τυχαία πάνω σου σήμερα! Έπεσε για να σου θυμίσει ποια είναι τα πραγματικα σημαντικά για να στεναχωριέσαι! Δεν είναι τα λόγια που είναι αέρας! Δεν είναι αυτά που το άγγελός σου γλίτωσε ευτυχώς! Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα! Δεν είναι όμως! Είναι υγιής, απαιτητική και παιδί σου! Όπως παιδί κάποιου είσαι κι εσύ και πρέπει επιτέλους να σε αγαπήσεις και να σταματήσεις να σε κατηγορείς!

Άρια... όχι δεν είσαι μόνη ρε!

Φιλακι και αγκαλια στη φιλεναδα μου! :)

Θέλω να σου πω κάτι (σήμερα είμαι ορεξάτη), αλλά μη βγει παραέξω, ναι? Μάντεψε...όλοι κάνουμε λάθη!και με τα παιδιά μας, ουουουουουου μα όλοι!

Σκοπός είναι να τα βλέπουμε και να τα διορθώνουμε. Και να μην αυτομαστιγωνόμαστε κυρα-Φαίη....

Ναι, εχεις δικιο! Φιλακι και σε εσενα Κικιτσα! :)

Με εσκασε αυτο το παιδι και με το φαγητο και σημερα. Αφου νευριασα τοσο πολυ που ενω ειχαμε σκοπο να τον παμε παλι βολτα τωρα το απογευμα τελικα μειναμε μεσα γιατι τον προειδοποιησα οτι αν δεν φαει εστω μια πατατα δεν θα παμε βολτα,και επελεξε να μην φαει την πατατα και ας εχασε την βολτα. Ολα αυτα για μια μπουκια δεν μιλαμε για ποσοτητα.

Και θα συμφωνησω απολυτα με την αποπανω μου ποιος δεν κανει λαθη?? Το θεμα ειναι να τα συνειδητοποιει.

Το ξερω ακριβως το πως ενιωσες.. Ωρες - ωρες με κανει και αισθανομαι ηλιθια.. Να προσπαθω να ξαναματαπροσπαθω και εκεινη τιποτα.. Και θελω να ξερεις πως οποτε θελεις, μπορεις να με παιρνεις τηλ. να τα λεμε! Τις ιδιες φρικες βαραμε! :)

ανοίξτε λίγο την παρέα καλέ... σφυρίξτε και σε κανέναν άλλον...:cool:

Δεν ηξερα Ζουπυ μου.. Την επομενη φορα μαζι! Αντε να σε δω κι απο κοντα! :)

γυρήσαμε

εμείς .... ούτε μια ώρα δεν έκατσα

άμα δε σε αντέχει η γη ...δε σε αντέχει !

Γενικα δεν ειμαι της καταρας καθως πιστευω πως "η καταρα ειναι γαϊδαρα και γυρναει στον αφεντη της" αλλα μετα τα σημερινα ευχομαι ολοψυχα να μην τον αντεχουν ουτε τα ρουχα που φοραει τον τραγο.. (Κι ευχαριστω προκαταβολικα για την καρτουλα μου,θα μου λειψετε!)

.

ΥΓ: Μιλησα με μια γιαγια αλλα ΚΑΙ δασκαλα στον δημοσιο παιδικο της περιοχης μου, ο οποιος θεωρειτε πολυ καλος. Εχει και δικη του παιδικη χαρα απεξω να καταλαβετε. Και μου ειπε οτι παρολο που προηγουνται οικ. που δουλευουν και οι 2 γονεις, αν κανω νωρις αιτηση και εχει ελευθερες θεσεις εχουν πιθανοτητα να την παρουνα απο Σεπ. Και οι αιτησεις γινονται 15/5 - 15/6!!!!! Αυτην την εβδομαδα θα παω να παρω αιτηση να μαζεψω χαρτουρα να την καταθεσω. Να παει να δει και η μικρη τον σταθμο απο κοντα να δω πως θα της κατσει.

Τα ιδια μου ειπαν κι εμενα μανουλα-Ελλ.. Και επισης πως εχω μια παραπανω ελπιδα καθως το εισοδημα μας δεν ξεπερνα τα 17.000 ευρω (ειναι 16.000 και κατι), οποτε υποτιθεται πως εχω προτεραιοτητα. Ολα καλα να πανε και ευχομαι ολοψυχα να τον παρουν το αστερακι μας!

Σε ευχαριστω και για τις φωτο στο face!! :)

Φαίη σε περιμένω αύριο μαζί με τη μικρή και τις υπόλοιπες! Γουστάρω τρελά να βλέπω κοριτσάκια να παίζουν!!!!!!!!!!!!!!;);););)

Και που να δεις το ενα κοριτσακι απο αυτα (το δικο μου) να τσιριζει να δεις πως θα σου αρεσει! Περα απο την πλακα, κι εγω θελω να σε δω επιτελους απο κοντα! :)

Harlow σε παω ΠΟΛΥ και συμφωνω απολυτα σε οσα εγραψες!

Παω να λιποθυμησω κι εγω!

Σας φιλω ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...