Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις καταφερα να χαλαρωσω λιγακι...μπαινω να πω μια καλησπερα και...φριττω.

Συμβουλη στην Αρια και στην Φαιη:Στα αποτετοια σας(ακριβως οπως ειπε η κικη)......

Ηλιθιοι,ανεγκεφαλοι,βλακες ανθρωποι που δεν υπολογιζουν ζωες και συναισθηματα!!:mad::x

Καλα....δεν σχολιαζω τα της Αριας....τι να πω????Ντρεπομαι εγω...οχι εκεινος που ειναικαι εκπροσωπος του Θεου στον κοσμο μας.

Φαιη....καλα....ηθελε ενα καταχερισμα η βλαμμενη.Του παιδιου της ηταν το παιχνιδι???Κι αφου ειδε οτι εσυ επενεβης...τι σχολιαζε κι απο πανω η γκιοσα??Και αφου ειδε ενα κοριτσακι να ταραζεται για ενα σκατο παιχνιδο....ας την αφηνε να το χαρει λιγο ακομη,ελεος!!!:evil:

Οσο για την Λεπενου..ενα κεφαλοχωρι κανενα 15λεπτο εξω απο Αγρινιο ειναι...Ελα εσυ στα μερη μας και σου δειχνω εγω πιο ωραια μερη!!:D

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε....

η μικρη μου συνεχιζει να μην τρωει καλα...μας κανει κογξες,εχω απηυδισει λεμε...ηταν τοσο καλοφαγο το παιδι μου και τωρα γυρναει τα μουτρα της στα περισσοτερα:(

Χτες στην παιδικη που την πηγε η γιαγια της(εγω δεν ημουν παρουσα) οπως ηταν στο καροτσι και η γιαγια ειχε σκυψει να την λυσει για να την βαλει στην κουνια....πηγε ενα 3χρονο με τις χουφτες γεματες χαλικια και τις αδειασε επανω στο παιδι....Η πεθερα μου το φωναξε το καψερο...κι εκεινο μετα ερχοταν και της ζηταγε συγγνωμη..

Ποιος ξερει κι αυτο το παιδακι τι ενταση ειχε μεσα του και πως του ηρθε εκεινη την ωρα???Ειδε την μπεμπουλα ως απειλη??:tongue:Να εχει κανενα μικροτερο αδελφακι που το ζηλευει??:tongue:Παντως...ναι,γιναμε και επισημα θυματα βρεφικου bullying,χαχαχα....Αντε,να δουμε ποτε θα γινουμε και θυτες...:rolleyes:

Συμβουλη στην Αρια και στην Φαιη:Στα αποτετοια σας(ακριβως οπως ειπε η κικη)......

Ηλιθιοι,ανεγκεφαλοι,βλακες ανθρωποι που δεν υπολογιζουν ζωες και συναισθηματα!!:mad::x

Φαιη....καλα....ηθελε ενα καταχερισμα η βλαμμενη.Του παιδιου της ηταν το παιχνιδι???Κι αφου ειδε οτι εσυ επενεβης...τι σχολιαζε κι απο πανω η γκιοσα??Και αφου ειδε ενα κοριτσακι να ταραζεται για ενα σκατο παιχνιδο....ας την αφηνε να το χαρει λιγο ακομη,ελεος!!!:evil:

Οσο για την Λεπενου..ενα κεφαλοχωρι κανενα 15λεπτο εξω απο Αγρινιο ειναι...Ελα εσυ στα μερη μας και σου δειχνω εγω πιο ωραια μερη!!:D

Χτες στην παιδικη που την πηγε η γιαγια της(εγω δεν ημουν παρουσα) οπως ηταν στο καροτσι και η γιαγια ειχε σκυψει να την λυσει για να την βαλει στην κουνια....πηγε ενα 3χρονο με τις χουφτες γεματες χαλικια και τις αδειασε επανω στο παιδι....Η πεθερα μου το φωναξε το καψερο...κι εκεινο μετα ερχοταν και της ζηταγε συγγνωμη..

Ποιος ξερει κι αυτο το παιδακι τι ενταση ειχε μεσα του και πως του ηρθε εκεινη την ωρα???Ειδε την μπεμπουλα ως απειλη??:tongue:Να εχει κανενα μικροτερο αδελφακι που το ζηλευει??:tongue:Παντως...ναι,γιναμε και επισημα θυματα βρεφικου bullying,χαχαχα....Αντε,να δουμε ποτε θα γινουμε και θυτες...:rolleyes:

Οχι Μαρσυ δεν ηταν ουτε του παιδιου της το παιχνιδι..

Εννοειται πως θα ερθουμε απο τα μερη σας, να μας κανετε ξεναγηση και να φορτωσουμε μπαταριες..

Καλα ειστε Μαρσυ, εμενα την εχουν κοπανησει 2-3 φορες και στο τελος πηγαινε εκεινη και τα εκανε "καλο - καλο". Και ετρωγε ξυλο δηλαδη και ζητουσε και ευχαριστω! Τωρα τελευταια εχει αρχισει και ζωηρευει αλλα στα νορμαλ πλαισια. Πιο πολυ διεκδικει θα ελεγα εγω..

"Επεσα" παντως σημερα.. (ψυχολογικα εννοω).. Δεν ειναι τιποτα θα στρωσω, απλα προς το παρον δεν αισθανομαι και τοσο στα πανω μου.. Διαβασα κι αυτο και μου ηρθε κεραμιδα: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/165026/mikri-ilikia-megali-gennaiotita/ Μαμημενο παρελθον ασε με να προχωρησω... :( Το ανεβασε μια κοπελα στο face και επεσα πανω του καταλαθος.. 'Η ισως επεσε εκεινο επανω μου αν ισχυει πως ελκυεις οσα φοβασαι..

Και κατι τελευταιο:

Αρια δεν εισαι μονη σου! Αληθεια! Τσαμπα χωρο πιανουν τα τοσα κιλα μου νομιζεις?:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οχι Μαρσυ δεν ηταν ουτε του παιδιου της το παιχνιδι..

Εννοειται πως θα ερθουμε απο τα μερη σας, να μας κανετε ξεναγηση και να φορτωσουμε μπαταριες..

Καλα ειστε Μαρσυ, εμενα την εχουν κοπανησει 2-3 φορες και στο τελος πηγαινε εκεινη και τα εκανε "καλο - καλο". Και ετρωγε ξυλο δηλαδη και ζητουσε και ευχαριστω! Τωρα τελευταια εχει αρχισει και ζωηρευει αλλα στα νορμαλ πλαισια. Πιο πολυ διεκδικει θα ελεγα εγω..

"Επεσα" παντως σημερα.. (ψυχολογικα εννοω).. Δεν ειναι τιποτα θα στρωσω, απλα προς το παρον δεν αισθανομαι και τοσο στα πανω μου.. Διαβασα κι αυτο και μου ηρθε κεραμιδα: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/165026/mikri-ilikia-megali-gennaiotita/ Μαμημενο παρελθον ασε με να προχωρησω... :( Το ανεβασε μια κοπελα στο face και επεσα πανω του καταλαθος.. 'Η ισως επεσε εκεινο επανω μου αν ισχυει πως ελκυεις οσα φοβασαι..

Και κατι τελευταιο:

Αρια δεν εισαι μονη σου! Αληθεια! Τσαμπα χωρο πιανουν τα τοσα κιλα μου νομιζεις?:)

Ααααααα...δεν ηταν καν δικο τους??!!!Τοτε να δεις τι θα ακουγαν απο εμενα....δεν με νοιαζει τιποτε μπροστα στην αδικια....εχω και δασκαλιστικο υφος(δεν φατιω εγω...το επαγγελμα:tongue:) και ψιλοειρωνευομαι κιολας....

Οπως το ειπε η Αρια....Ζυγος κανονικος!!

Οσο για αυτο που διαβασες....εχω μεινει speechless με την δυναμη αυτων των μωρων!!

Μην στενοχωριεσαι κοριτσι μου τα παιδια εχουν φοβερες δυναμεις για να ανταπεξερχονται στα δυσκολα.

Αυτό είναι αλήθεια! Ειδικά όταν το πρόβλημά τους εξωτερικεύεται! Μπράβο αριάκι που κάνατε αναδρομή :)

Διαφημίσεις

αλλα ναι τον θελω να μιλήσουμε να μου δώσει τα φωτα του από εμπειρίας (μίνι ψυχανάλυση θα του κάνω να αντλήσω ινφο )

από επιστημονικής άποψης το έχω εξαντλήσει το θέμα

Όποτε θες είμαι κι εγώ στη διάθεσή σου! Στο 'χω ξαναπεί! Χρησιμοποίησέ με ;)

Μαμημενο παρελθον ασε με να προχωρησω... :( Το ανεβασε μια κοπελα στο face και επεσα πανω του καταλαθος.. 'Η ισως επεσε εκεινο επανω μου αν ισχυει πως ελκυεις οσα φοβασαι..

Και κατι τελευταιο:

Όχι δεν έπεσε τυχαία πάνω σου σήμερα! Έπεσε για να σου θυμίσει ποια είναι τα πραγματικα σημαντικά για να στεναχωριέσαι! Δεν είναι τα λόγια που είναι αέρας! Δεν είναι αυτά που το άγγελός σου γλίτωσε ευτυχώς! Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα! Δεν είναι όμως! Είναι υγιής, απαιτητική και παιδί σου! Όπως παιδί κάποιου είσαι κι εσύ και πρέπει επιτέλους να σε αγαπήσεις και να σταματήσεις να σε κατηγορείς!

Άρια... όχι δεν είσαι μόνη ρε!

και συγνώμη που έγινα κουραστηκη !

Δε γίνεσαι καθόλου κουραστική, να τα λες να ξεσπαθώνεις!

Και δεν είσαι μόνη...εμείς εδώ τι κάνουμε, μπρίκια κολλάμε?:D

Ειλικρινά, τζάμπα τα δάκρυα για τέτοια άτομα, τζάμπα!

Α και αν ήσουν τόσο μόνη όσο αισθάνεσαι δε θα έπεφταν κατευθείαν τα τηλ για συμπαράσταση;)

Το ξερω πως μονο εσυ μπορεις να νιωσεις απολυτα αυτο που νιωθω καθως η Μαρια ειναι καρμπον ο Μαριος (και τουμπαλιν).. Νιωθω πολυ κουρασμενη και αδυναμη να το χειριστω ολο αυτο.. Και ενταξει, αυτη σημερα (και οποια αλλη αυτη) ειναι απλα μια αγνωστη. Οταν ομως η Μαρια κανει ετσι, εγω -πραγματικα- υποφερω.. Γιατι σκεφτομαι πως κατι κανω λαθος, δεν μπορει να τα δινω ολα ακομα και την ψυχη μου και εκεινη να αντιδρα ετσι..

Και οταν μας κοιτανε και ενα σωρο ατομα τριγυρω και σχολιαζουν αισθανομαι πολυ αμηχανα.... :(

Θέλω να σου πω κάτι (σήμερα είμαι ορεξάτη), αλλά μη βγει παραέξω, ναι? Μάντεψε...όλοι κάνουμε λάθη!και με τα παιδιά μας, ουουουουουου μα όλοι!

Σκοπός είναι να τα βλέπουμε και να τα διορθώνουμε. Και να μην αυτομαστιγωνόμαστε κυρα-Φαίη....

Κιουλτάκι ευχαριστώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Με εσκασε αυτο το παιδι και με το φαγητο και σημερα. Αφου νευριασα τοσο πολυ που ενω ειχαμε σκοπο να τον παμε παλι βολτα τωρα το απογευμα τελικα μειναμε μεσα γιατι τον προειδοποιησα οτι αν δεν φαει εστω μια πατατα δεν θα παμε βολτα,και επελεξε να μην φαει την πατατα και ας εχασε την βολτα. Ολα αυτα για μια μπουκια δεν μιλαμε για ποσοτητα.

Και θα συμφωνησω απολυτα με την αποπανω μου ποιος δεν κανει λαθη?? Το θεμα ειναι να τα συνειδητοποιει.

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες μου!

πέρασα ένα υπέροχο πρωινό-μεσημέρι... αααααααααχχχχ...

Εμεις καλα.. Πηγαμε Εθνικο Κηπο με το Αερικο και την Ελλ.

ανοίξτε λίγο την παρέα καλέ... σφυρίξτε και σε κανέναν άλλον...:cool:

Χαμομήλι φυσικό για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι ακόμη, πριν το χρόνο δλδ, δεν ξέρω, πείτε και εσείς καμμιά ιδέα.

δώσε άφοβα στο παιδί κικίτσα! τι θα πάθει? μην ακούς τους μοντερνο-λαλάκες γιατρουδάκους! ολόκληρες γενιές μωρών μεγάλωσαν με χαμομήλι από ασαράντιστα, τώρα ανακάλυψαν ότι είναι επικίνδυνο?:shock:

περαστικά στα αρρωστούλικα!

καλές βαφτίσεις αύριο στα μωρούλια μπέμπας και κατερινοκρήτης!:D

προς το παρόν, ωρεβουάρ!

α! κι όταν φεύγετε ξαφνικά από τη μέση μιας συζήτησης εδώ και πάτε δίπλα για τσατ, λέτε και καμιά καληνύχτα... να ξέρουμε ότι δεν παίζουμε στο γάμο του καραγκιόζη! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

ναι, είμαι κεφάτη και σας στέλνω φιλούμπες! σλρουπ!:-P

καλησπέρα κοριτσάρες μου!

πέρασα ένα υπέροχο πρωινό-μεσημέρι... αααααααααχχχχ...

παρα πολύ ωραία μπράβο μπαραβο :-)

γυρήσαμε

εμείς .... ούτε μια ώρα δεν έκατσα

άμα δε σε αντέχει η γη ...δε σε αντέχει !

Γεια σας!!!

Περασα πολυ ωραία στην καροτσάδα με τη φίλη...και ηπια και καφε...πωπωω μεγαλεια μετα απο 6 μήνες!!!!

Βέβαια η γρκίνια της μικρής καλά κρατει μόλις επιστρέψαμε..καταραμένα δόντια...

Αρια...δεν έχω λόγια πραγματικα..οτι και να πω είναι λίγο...και μετα σου λέει

"αγαπη, ανθρωπια, βοηθεια"

ymO6p2.png

sL3vp2.png

καλησπέρες!!!!!

ειμαι σκατα.... κωλοκρυολογημα.....

περιμένω και κόσμο απόψε από Αθήνα.... η αδερφή του καλού μου, με τον καλό της!!!!

Μέρα σα τη σημερινή να μη ξανάρθει..... γκρινια όλη μέρα ο κων κι εγώ κομμάτια, κι ο καλός μου λείπει όλη μέρα.... :(

ουφ.......

Γεια σας!!!

Περασα πολυ ωραία στην καροτσάδα με τη φίλη...και ηπια και καφε...πωπωω μεγαλεια μετα απο 6 μήνες!!!!

Βέβαια η γρκίνια της μικρής καλά κρατει μόλις επιστρέψαμε..καταραμένα δόντια...

είδες τι όμορφος που είναι ο έξω κόσμος κατινάκι;;;;

όσο από γκρίνια μη τα συζητάς.........:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...