Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σας ειπα οτι τρελαινομαι να ψωνιζω κοριτσιστικα??? Πηγα για το δωρακι της Φραουλινας και εβγαλα το αχτι μου χαχα!!!! Μετα παιχνιδι εξω μπαμπας και Μαριος λυσσαξανε και επεσε τεζα!!!!!

Λευκουλα μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα και ελπιζω να ειναι καλυτερα η μικρουλα αυριο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα του δωσω το κινητο σου να σε παρει εκτος κι αν θες αυριο το απογευμα να ερθεις για καφεδακι με την μικρη η να παμε εξω οτι θες.

νταξ ρε δε χανόμαστε εμείς

θα έρθουμε ή θα έρθετε ανοίγει κι ο καιρός να τα βγάλουμε όξω να λυσσάξουν και να πιούμε καφέ

αλλα ναι τον θελω να μιλήσουμε να μου δώσει τα φωτα του από εμπειρίας (μίνι ψυχανάλυση θα του κάνω να αντλήσω ινφο )

από επιστημονικής άποψης το έχω εξαντλήσει το θέμα

Διαφημίσεις

ναι καλέ η Λευκή! θα κρατάμε όλες από ένα μπαλονι...χεχεχεχε

δεν πιστεύω να είναι και της λευκης πειραγμένος ο πάτερ :-) :-)

νταξ ... είπαμε

λαχείο είναι αυτά τα οποία δε.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το θεο ....ΜΑ ΚΑΜΙΑ ....!

Φαιακι μην στενοχωριεσαι και σε εμενα συμβαινει συχνα με τον Μαριο αλλα μην αφηνεις τιποτα αναπαντητο για το παιδι σου. Επρεπε να ηταν και αυτος εκει για να την κανει να παρει μαυρο δρομο την μανταμ!!!!!!

Μια φορα στο σουπερμαρκετ τολμησε να σχολιασει μια τον Μαριο που ηταν 14 μηνων και ηθελε να κατεβασει ολα τα ραφια και φωναζε και της απανταω μην φοβασαι δεν δαγκωνει αλλα και να δαγκωσει του εχω κανει αντιλυσσικο. Ενιωσε τοσο ασχημα που καταπιε τα παπουτσια της.

Το ξερω πως μονο εσυ μπορεις να νιωσεις απολυτα αυτο που νιωθω καθως η Μαρια ειναι καρμπον ο Μαριος (και τουμπαλιν).. Νιωθω πολυ κουρασμενη και αδυναμη να το χειριστω ολο αυτο.. Και ενταξει, αυτη σημερα (και οποια αλλη αυτη) ειναι απλα μια αγνωστη. Οταν ομως η Μαρια κανει ετσι, εγω -πραγματικα- υποφερω.. Γιατι σκεφτομαι πως κατι κανω λαθος, δεν μπορει να τα δινω ολα ακομα και την ψυχη μου και εκεινη να αντιδρα ετσι..

Και οταν μας κοιτανε και ενα σωρο ατομα τριγυρω και σχολιαζουν αισθανομαι πολυ αμηχανα.... :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Στην διαθεση σου παντα....

Ο Κωστας ειχε τοτε Αρια να αντιμετωπισει και το κρυφτο αλλαζανε σπιτι καθε χρονο γιατι τοτε αν διεκδικουσε ο πατερας το παιδι απο ανυπαντρη μητερα της το επαιρνε ανετα και η μητερα του για παρα πολλα χρονια φοβοταν και τον ισκιο της. Τα υπολοιπα απο κοντα, ιστοριες πολλες.

Καλα μην νομιζεις και εμεις εξω θα κατσουμε απο την εκκλησια γιατι αν θυμηθει την δικη του βαφτιση ο Μαριος θα παθει αμοκ.

Παρεα θα ειμαστε! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΦΕΥΓΩ cultακι έρχεται ο ξάδερφος να μας πάρει

(έπεσε σύρμα από τη μανα μου ότι έγινε σούσουρο και έπεσαν τα τηλ για συμπαράσταση )

άλλη φορα ναι ;;;;

παω στο σπίτι τους να παίξουν τα παιδιά και να κλάψω με την ησυχία μου ...

σας ευχαριστώ από καρδίας

για όλα .....!!! :-)

όλες

κικιλευτερης

μαρκοπολο

φαιη

αερικό

όλες όλες όλες .....!!! και συγνώμη που έγινα κουραστηκη !

ΦΕΥΓΩ cultακι έρχεται ο ξάδερφος να μας πάρει

(έπεσε σύρμα από τη μανα μου ότι έγινε σούσουρο και έπεσαν τα τηλ για συμπαράσταση )

άλλη φορα ναι ;;;;

παω στο σπίτι τους να παίξουν τα παιδιά και να κλάψω με την ησυχία μου ...

σας ευχαριστώ από καρδίας

για όλα .....!!! :-)

όλες

κικιλευτερης

μαρκοπολο

φαιη

αερικό

όλες όλες όλες .....!!! και συγνώμη που έγινα κουραστηκη !

Δεν εγινες καθολου κουραστικη..

Και μη λερωσεις αυτα τα υπεροχα ματια για καποιον που δεν του αξιζει ουτε το ιδιωμα του σαν επαγγελμα αλλα ουτε και το ιδιωμα του ως ανθρωπος!

gM4vp2.png

Στην διαθεση σου παντα....

Ο Κωστας ειχε τοτε Αρια να αντιμετωπισει και το κρυφτο αλλαζανε σπιτι καθε χρονο γιατι τοτε αν διεκδικουσε ο πατερας το παιδι απο ανυπαντρη μητερα της το επαιρνε ανετα και η μητερα του για παρα πολλα χρονια φοβοταν και τον ισκιο της. Τα υπολοιπα απο κοντα, ιστοριες πολλες.

δεν διαφέρουν οι ιστρόριες ..... κι εγώ τρέχω αλλα για άλλους λογους

τα υπόλοιπα από κοντα !;)

οι λίγοι που τα ξέρουν φρητουν ο Κώστας θα με καταλάβει ! το ξέρω

(καλα κι εσύ δε το συζητώ ) αλλα ο Κώστας θα .... τεσπα !

Και εγω αισθανομαι αμηχανα αλλα προσπαθω να μην ξεχναω οτι ειναι παιδακι και οχι ρομποτακι οπως θελουν οι αλλοι, απο την στιγμη που τον μεγαλωνω με τοση αγαπη και αφοσιωση πιστευω οτι καποια στιγμη θα ισορροπησει και κανω το καλυτερο που μπορω για να ειναι ηρεμος και χαρουμενος. Απο το να κραταγε τα συναισθηματα του και να ηταν ψυχαναγκαστικος προτιμω να ξερει τα θελω του και να τα διεκδικει αρκει να μαθει και να σεβεται.

Αυτους τους καρπους ομως πιστευω θα τους απολαυσουμε αργοτερα. Εχει δυο γονεις που τον σεβονται και οχι μονον αυτον αλλα καθε ανθρωπο και το ιδιο πιστευω θα κανει και αυτος στην ζωη του.

Εμενα με πληγωνουν μονο ανθρωποι που μας ξερουν και μπορει να τον σχολιασουν ασχημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...