Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη να με πάρεις αγαπη μου να με παίρνεις όποτε θες \μη με ξαναρωτήσεις

κίκι λευτερης

κρατιέμαι

κρατιέμαι όσο δε μπορείς να φτανταστεις

αλλα το παιδι είναι -1

αν ο ένας που έχει απομείνει στην παρούσα κοινωνία είναι και ελευθερο μυαλό είναι πρόβλημα ....

τον στόλησα με εδάφια με αγαπη και ειρηνη

αλλα αν τα πάρω ......γινοαμι χειρότερη από ντελικέρης \σήμερα κρατήθηκα γιατί ήταν και η μανα μου κοντα να του λέει πάτερ ντροπή ντροπή κλπ κλπ

ε και τότε ψηλιάστηκα ότι υπάρχει παρασκήνιο χοντρό

δε μασάω για τίποτα μονο για το ότι ήταν το παιδι μπροστά και ένας ενήλικα του κοινωνικού συνόλου που ζει

την έχει απορήψει εν τη γεννεση

εδώ εγώ ....εχω πολύ δουλειά να κάνω για αυτό !

και μου τη βαράει !

ΑΑΑΑ ξέχασα βρε ...

τα παιδιά του εν λόγο ιερέα (3 και να ναι καλα τα αγγελούδια μου )

ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ καθολη την διάρκεια της εβδομάδας της μεγάλης ντε \ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ .....

ΚΑΙ βεβαια το παιδι πέταξε κάτι καθόλη την δαρκεια της εβδομάδας .... αλλα δεν έδωσα σημασία

και σήμερα τα μαθα όλα

και τσακωθηκα βέβαια με τη μανα μου ... που δε μου τα είπε (θα μπορούσα ρε πούστη μου να πω κάτι στο παιδι να εξηγήσω η να κόψω τη ρημάδα την εκκλησία ....)

(κι έλεγα εγώ μα τόση συγκήνηση φέτος για τη μεγάλη εβδομάδα η μανα μου ;;;;)

Ειλικρινά δεν το χωράει ο νους μου. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι εν έτει 2011 θα υπάρχουν παιδιά έτσι γαλουχημένα από το σπίτι τους που να αποκαλούν μπάσταρδο ένα παιδάκι που ζει μόνο με τη μαμά του....και που?Στην Αθήνα!

Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ. Δεν είναι δυνατόν!

Και πόσο μάλλον παπαδοπαίδια!!!!Ε ρε Θεέ, ε ρε Θεέ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Όταν εγώ λέω πως οι παπάδες και η εκκλησία δεν έχουν καμμία σχέση με το Θεό πέφτουν να με φάνε! Ρε αι σιχτίρ! Προσεύχομαι σπίτι μου!

να μη μιλλησω παραπάνω ...να μην μιλήσω γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένη και θυμώμ,ενη ...

και κικη λευτερης ΔΕΝ ΒΑΦΤΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

από ιδοτροπία ... και εγώ την εκκλησία εδώ την έχω χτησει

εγώ η μανα μου και 3 ακόμα οικογένειες

και τώρα είναι το μαστ στην τέλεση μυστηρίων της δυτικής αττικής ....

τεσπα .... τεσπα ....

ευχαριστώ πολύ ... για όλα !

Διαφημίσεις

φαιη να με πάρεις αγαπη μου να με παίρνεις όποτε θες \μη με ξαναρωτήσεις

κίκι λευτερης

κρατιέμαι

κρατιέμαι όσο δε μπορείς να φτανταστεις

αλλα το παιδι είναι -1

αν ο ένας που έχει απομείνει στην παρούσα κοινωνία είναι και ελευθερο μυαλό είναι πρόβλημα ....

τον στόλησα με εδάφια με αγαπη και ειρηνη

αλλα αν τα πάρω ......γινοαμι χειρότερη από ντελικέρης \σήμερα κρατήθηκα γιατί ήταν και η μανα μου κοντα να του λέει πάτερ ντροπή ντροπή κλπ κλπ

ε και τότε ψηλιάστηκα ότι υπάρχει παρασκήνιο χοντρό

δε μασάω για τίποτα μονο για το ότι ήταν το παιδι μπροστά και ένας ενήλικα του κοινωνικού συνόλου που ζει

την έχει απορήψει εν τη γεννεση

εδώ εγώ ....εχω πολύ δουλειά να κάνω για αυτό !

και μου τη βαράει !

Ξέρω ότι αυτό που θα σου πω, θα στο πω τελείως θεωρητικά, όμως είναι κατ'εμέ ότι καλύτερο. Να εξηγήσεις, λέω εγώ, μετά το στόλισμα στο παιδάκι σου το λόγο του στολίσματος.

Πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε έναν άνθρωπο από το να κρίνει έναν άλλον άνθρωπο, πόσο μάλλον ένα παιδί για οποιαδήποτε διαφορετικότητα του. Είναι απάνθρωπο. Ένα παραπάνω όταν αυτός ο άλλος διδάσκει το λόγο του Θεού, άρα την αγάπη...

Και από κει και πέρα γράφτον στα αποτέτοια τους. Τόσα ξέρει τόσα λέει. Μέχρι εκεί φτάνει το κοντό του το μυαλό. Τι να κάνουμε δλδ? Δε μπορούμε να αλλάξουμε όλον τον κόσμο. Αυτός μέχρι εκεί φτάνει. Δεν πειράζει. Στα αποτέτοια μας.

Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις έναν πανίβλακα να σε επηρεάζει. Δεν πρέπει να έχει τέτοια δύναμη, τέτοιου επιπέδου άνθρωποι, τέτοιας πάστας δεν πρέπει να έχουν τέτοια δύναμη, πως θα γίνει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ξέρω ότι αυτό που θα σου πω, θα στο πω τελείως θεωρητικά, όμως είναι κατ'εμέ ότι καλύτερο. Να εξηγήσεις, λέω εγώ, μετά το στόλισμα στο παιδάκι σου το λόγο του στολίσματος.

Πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε έναν άνθρωπο από το να κρίνει έναν άλλον άνθρωπο, πόσο μάλλον ένα παιδί για οποιαδήποτε διαφορετικότητα του. Είναι απάνθρωπο. Ένα παραπάνω όταν αυτός ο άλλος διδάσκει το λόγο του Θεού, άρα την αγάπη...

Και από κει και πέρα γράφτον στα αποτέτοια τους. Τόσα ξέρει τόσα λέει. Μέχρι εκεί φτάνει το κοντό του το μυαλό. Τι να κάνουμε δλδ? Δε μπορούμε να αλλάξουμε όλον τον κόσμο. Αυτός μέχρι εκεί φτάνει. Δεν πειράζει. Στα αποτέτοια μας.

Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις έναν πανίβλακα να σε επηρεάζει. Δεν πρέπει να έχει τέτοια δύναμη, τέτοιου επιπέδου άνθρωποι, τέτοιας πάστας δεν πρέπει να έχουν τέτοια δύναμη, πως θα γίνει.

τα καλα τώρα ;;; ναι τα καλα !

μίλησα με το παιδι και κάναμε αναδρομή

και της λέω εσύ τι είπες όταν σου είπε αυτό το παιδάκι ;;;

μου απαντα :

είπα εγώ δεν έχω μπαμπά αλλα έχω μια μεγάλη μαμα

και έχω και γιαγιά και πάπου

είμαι πλούσια το ξέρω :-)

είμαι ευτυχησμένη ... το ξέρω

αλλα γιατί όλη αυτή η ταλειπωρία στην ανθωρπότητα βρε παιδι μου ;;;

το παιδι μου είναι τυχερο ΟΚ έχει εμενα (δε το λέω ψωνήστικα το λέω από άποψη αυτογνωσίας)

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;

μένουν με το αμανάτι;;;;

Διαφημίσεις

Καλα εχω μεινει αφωνη, γνωριζα οτι αυτα γινοντουσαν στον αντρα μου την δεκαετια του 70 οταν ηταν παιδακι γιατι η μητερα του ηταν ανυπαντρη μητερα αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι τα λενε ακομα το 2011 και εδικα παπαδες και παιδια παπαδων. Ντροπη μονο αυτο εχω να πω, ντροπη και στενοχωρια που ακουσε η Αριαδνη τοσες αθλιοτητες.

Μην στενοχωριεσαι κοριτσι μου τα παιδια εχουν φοβερες δυναμεις για να ανταπεξερχονται στα δυσκολα.

Υ,.Σ Αριακι δεν θα ερθω αυριο προεκυψε βαφτιση και δεν θα ερθουμε τελικα.

Φαιακι μην στενοχωριεσαι και σε εμενα συμβαινει συχνα με τον Μαριο αλλα μην αφηνεις τιποτα αναπαντητο για το παιδι σου. Επρεπε να ηταν και αυτος εκει για να την κανει να παρει μαυρο δρομο την μανταμ!!!!!!

Μια φορα στο σουπερμαρκετ τολμησε να σχολιασει μια τον Μαριο που ηταν 14 μηνων και ηθελε να κατεβασει ολα τα ραφια και φωναζε και της απανταω μην φοβασαι δεν δαγκωνει αλλα και να δαγκωσει του εχω κανει αντιλυσσικο. Ενιωσε τοσο ασχημα που καταπιε τα παπουτσια της.

Φαιακι μην στενοχωριεσαι και σε εμενα συμβαινει συχνα με τον Μαριο αλλα μην αφηνεις τιποτα αναπαντητο για το παιδι σου. Επρεπε να ηταν και αυτος εκει για να την κανει να παρει μαυρο δρομο την μανταμ!!!!!!

Μια φορα στο σουπερμαρκετ τολμησε να σχολιασει μια τον Μαριο που ηταν 14 μηνων και ηθελε να κατεβασει ολα τα ραφια και φωναζε και της απανταω μην φοβασαι δεν δαγκωνει αλλα και να δαγκωσει του εχω κανει αντιλυσσικο. Ενιωσε τοσο ασχημα που καταπιε τα παπουτσια της.

με τέτοια απάντηση από βλέμα Κα άνθρωπο βουδα κι εγώ θα ρόμαζα

μουχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...