Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άι μαρή έχουμε και μεις!

να πάρεις και την μικρή ε να έχει παρέα η δικιά μου!!!!

μαλακα δεν είμαι καλα (με το συμπαθειο) πολύ στεναχωρήθηκα

ναι ρε πάω πουθενά χωρίς το παιδι ;;;;

(θα φε΄ρω και σύνεργα ;;;)

νταξ μη λεμε κι ότι θέμε θα σου στείλω το τηλ μου σε ΠΜ

και μιλάμε

τώρα είμαι να με κλαίνε οι ρέγκες .... !

Τι λες τώρα!!!! Θέλω όλες τις καυτές λεπτομέρειες των αλαμπουρνέζικων και των κινέζικων! Σε ποια περιοχή;

Διαφημίσεις

και μιλάμε

αααααααα...πολύ ευαισθητες είστε ολες καλέ!!!!!

σιγά μην σκάσεις και συ! στειλεεεεεεεεεεεεεεεε

αερικό το ιστορικό έχει ως εξής

η εκκλησία στην περιοχή μου

έχω πάει με την κοιλια τούρλα ανασφάληστη άνεργη κλπ κλπ

και με έδιωξε ως εργαλείο του σατανά ο τύπος

εν συνεχεία

φεύγει αρωσταίνει και έρχεται ο αντικατασταης του ο οποίος όχι μόνο μου βαφτησε το παιδι ( ο πρώτος είπε αρνούμε )

αλλα και έκανε όλο το μυστήριο και εκεί που λέει οι γονείς ο τύπος να λέει ΜΟΝΟ η μητέρα

γαμώ τα παιδιά το άτομο

τον οποίο το τζασανε γιατί δεν ερχόταν εισερχόμενο χρήμα(αρνουταν να πάρει λεφτά για τέλεση μυστηριών ;) )

δωξα να χει ο συλληφθέντας τον τζασανε το πιστιρικά(τον φιλικό προσκημενο προς εμε)

και ήρθε ο μπίζνες παπας ο οποίος και έκανε το σημερινό μστηριο

και μάλιστα έδιωχνε κόσμο τυπου δε θα σας κοινωνήσω αν δεν ερεστε σε όλες τις λειτουργίες

και επίσης δεν κοινώνησε το παιδι μου Μ Πέμπτη γιατί λέει είναι αποτέλεσμα λαγνείας (αυτά τα Πε στη μανα μου σήμερα τα μαθα )

ΟΚ;;;;;

και μιλάμε

Θετη μου μαμμυ, κι εγω στεναχωρηθηκα σημερα.. Επειδη τσιριζε η μικρη για ενα -ξενο- αυτοκινητακι που το ηθελε και ενα αλλο παιδακι και εγω επενεβησα να εξηγησω πως δεν ειναι δικο μας και η δικια μου τσιριξε μεχρι να ακουστει στον αλλο κοσμο και δεν σταματαγε με τιποτα. Και ετσι οπως την πηρε ο Μπιλης αγκαλια για να την ηρεμησει, γυρναει και λεει η μαμα του αλλου παιδιου σε μια τριτη μαμα "μα καλα πως κανει ετσι το κακομαθημενο για ενα παιχνιδι που δεν ειναι καν δικο του.. και η μανα του δε μιλαει"..

Δεν απαντησα αλλα χαλαστηκα πολυ..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εν συνεχεία

φεύγει αρωσταίνει και έρχεται ο αντικατασταης του ο οποίος όχι μόνο μου βαφτησε το παιδι ( ο πρώτος είπε αρνούμε )

αλλα και έκανε όλο το μυστήριο και εκεί που λέει οι γονείς ο τύπος να λέει ΜΟΝΟ η μητέρα

γαμώ τα παιδιά το άτομο

τον οποίο το τζασανε γιατί δεν ερχόταν εισερχόμενο χρήμα(αρνουταν να πάρει λεφτά για τέλεση μυστηριών ;) )

δωξα να χει ο συλληφθέντας τον τζασανε το πιστιρικά(τον φιλικό προσκημενο προς εμε)

και μάλιστα έδιωχνε κόσμο τυπου δε θα σας κοινωνήσω αν δεν ερεστε σε όλες τις λειτουργίες

και επίσης δεν κοινώνησε το παιδι μου Μ Πέμπτη γιατί λέει είναι αποτέλεσμα λαγνείας (αυτά τα Πε στη μανα μου σήμερα τα μαθα )

ΟΚ;;;;;

:shock::shock::shock:

Δεν υπαρχει αυτο... Οχι, δεν υπαρχει αυτο!

:evil::evil::evil:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Θετη μου μαμμυ, κι εγω στεναχωρηθηκα σημερα.. Επειδη τσιριζε η μικρη για ενα -ξενο- αυτοκινητακι που το ηθελε και ενα αλλο παιδακι και εγω επενεβησα να εξηγησω πως δεν ειναι δικο μας και η δικια μου τσιριξε μεχρι να ακουστει στον αλλο κοσμο και δεν σταματαγε με τιποτα. Και ετσι οπως την πηρε ο Μπιλης αγκαλια για να την ηρεμησει, γυρναει και λεει η μαμα του αλλου παιδιου σε μια τριτη μαμα "μα καλα πως κανει ετσι το κακομαθημενο για ενα παιχνιδι που δεν ειναι καν δικο του.. και η μανα του δε μιλαει"..

εσύ αν και ζυγός βγήκες πειραγμένη

το killer look δεν το έχεις μάθει ακόμα

το μεγαλύτερο αντίδοτο είναι η εκδήκηση δια της νόησης - ομιλίας

απευθύνσου στο παιδι σου με τον εξής τρόπο

αγαπημένο μου παιδάκι (φωναχτα αυτά) μερικοί άνθρωπποι σε αυτόν τον κόσο δεν έχουν μάθει να ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ούτε τα συναισθήματα τους

πόσο μάλλον τα αντικείμενα τους

μην μου στεναχωριέσαι αγγελούδι μου ....

;)

εσύ αν και ζυγός βγήκες πειραγμένη

το killer look δεν το έχεις μάθει ακόμα

το μεγαλύτερο αντίδοτο είναι η εκδήκηση δια της νόησης - ομιλίας

απευθύνσου στο παιδι σου με τον εξής τρόπο

αγαπημένο μου παιδάκι (φωναχτα αυτά) μερικοί άνθρωπποι σε αυτόν τον κόσο δεν έχουν μάθει να ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ούτε τα συναισθήματα τους

πόσο μάλλον τα αντικείμενα τους

μην μου στεναχωριέσαι αγγελούδι μου ....

;)

Πειραγμενη τελειως... Θα ηθελα πολυ να ημουν πιο αυθορμητη ρε παιδι μου.. Τωρα βουταω τη γλωσσα στο μυαλο πολλακις πριν πω κατι και αυτο εχει ως αποτελεσμα να με θεωρουν πολλοι "καλο μακακα"..

ΑΛΛΟΥ σκαλωσα εγω.. Θα σε παρω τηλ. τη Δευτερα, μετα την αναπτυξιολογο, να στα πω ΟΛΑ μαζεμενα!

Θα με αντεξεις ή θα με στειλεις στον εν λογω πατερ για εξομολογηση? :tongue:

gM4vp2.png

εν συνεχεία

γαμώ τα παιδιά το άτομο

ΟΚ;;;;;

Τι να πω...την πρώτη φορά που άνοιξα τον οχετό μου εδώ έφαγα την πρώτη μου κόκκινη...ας μην τον ξανανοίξω...ας φερθώ κόσμια...

Συγγνώμη, δε σου βάφτιζε το παιδί επειδή είσαι ανύπαντρη μητέρα????????:shock:Βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου???:shock:

Και δεν κοινώνησε το παιδί σου επειδή ήταν αποτέλεσμα λαγνείας?:shock: Και σε απεκάλεσε έργο του Σατανά?:shock:

Κάποιος να του σφυρίξει κλέφτικα, ότι αυτός είναι ο ίδιος ο Σατανάς...άντε μην αρχίσω το στόλισμα...

Κι εσύ ρε άνθρωπε γιατί χαλιέσαι?Σε τόσο υπόληψη τον έχεις τον τραγόπαπα?Στα αποτέτοια σου...

Στα αποτέτοια σου κι εσένα. Με συγχύζετε πρωινιάτικα που δίνετε σημασία σε ανεγκέφαλους όλες σας....:P

Δε μπορείς να παραπονεθείς κάπου Άρια., τώρα είδα που το έγραψε το αερικό, είπα μην το γράψω εγώ και με πουν γραφική, αλλά έρχομαι να συμφωνήσω με Κρις

Wktmp2.png

qIogp3.png

ΑΑΑΑ ξέχασα βρε ...

τα παιδιά του εν λόγο ιερέα (3 και να ναι καλα τα αγγελούδια μου )

ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ καθολη την διάρκεια της εβδομάδας της μεγάλης ντε \ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ .....

ΚΑΙ βεβαια το παιδι πέταξε κάτι καθόλη την δαρκεια της εβδομάδας .... αλλα δεν έδωσα σημασία

και σήμερα τα μαθα όλα

και τσακωθηκα βέβαια με τη μανα μου ... που δε μου τα είπε (θα μπορούσα ρε πούστη μου να πω κάτι στο παιδι να εξηγήσω η να κόψω τη ρημάδα την εκκλησία ....)

(κι έλεγα εγώ μα τόση συγκήνηση φέτος για τη μεγάλη εβδομάδα η μανα μου ;;;;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...