Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα...Εδώ έχει ήλιο έξω από το σπίτι...μέσα έχει γκρίνια από τη μικρή...η οποία κάνει από εχθές εμετούς...που βρωμάνε ξινίλα...κανονικούς δλδ όχι αναγωγές...ο άντρας πήγε στη δουλειά, οπότε άκυρη η βόλτα μου...γκρρρ

Περαστικα Κικη! Κρυωματακι θα ειναι! :)

σας είπα ότι έχω αγχωθεί για τη βάφτιση αύριο ε??

Να μην αγχωνεσαι και κοιτα να το απολαυσεις! Ολα καλα θα πανε! :)

Καλημέρα! Κι εγώ Κατερίνα το ίδιο. Έχουμε κι εμείς αύριο τη βάφτιση.

Η μικρή αν και δεν έχει πυρετούς και τέτοια, από χτες βήχει και έχει και φλέματα και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά. Εν ολίγοις είχαμε άλλη μια δραματική νύχτα.:-(:-(

Περαστικα σας βρε Λευκη μου.. Πηγα και αγορασα παπα για τη βαφτιση σας (δεν ειχα τιποτα).. Αν δειτε καποια να περπαταει σαν μαουνα εν ωρα παλιρροιας λογω τακουνιου εγω θα ειμαι.. :lol:

Εμείς σηκωθήκαμε λίγο αργά σημερα κι ευτυχώς έβγαλε ο πεθερός μου τον μικρό για να συμμαζέψω. Ο μεγάλος είναι ψιλομπουκωμένος...την τύχη μου μέσα! Θα τον πλακώσω στα αντιισταμινικά κι ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις. Σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!

Περαστικα σας Αγγελινα!

Εμεις καλα.. Πηγαμε Εθνικο Κηπο με το Αερικο και την Ελλ.

Γυρισαμε πριν λιγο, την ταϊσα τα φρουτα της και την εβαλα να ξαπλωσει. Το απογευμα θα της δωσω τραχανα. Πηγαμε λιγακι πισω στα γευματα σημερα αλλα δεν αγχωνομαι καθολου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα,

Λευκη θα κανονισουμε να βρεθουμε. Και εγω θελω πολυ να σε γνωρισω. Εισαι πολυ ομορφη κοπελα και το παιδι σου ακομα πιο ομορφο;) ΜΗΝ αγχωνεσαι για αυριο. Ολα καλα θα πανε. Λιγο κλαμα *ισως* και τπτ παραπανω. Απλα προσεχετε να μην κρυωσει χειροτερα αν και σας το εκανε το χατηρι ειναι υπεροχες μερες τωρα. Κατερινακι και σε σενα τα ιδια ευχομαι. Αντε φιλια στους νεοφωτιστους.

Περαστικα Κικη στο νινι σου.

Κρις και απο εδω να πω οτι εισαι ΦΟΒΕΡΗ. Καταφερε την Στεφη να φαει 2 μηλα και 1 μπανανα (κομματακια μην τρελλενεστε). Και η Θεια Τζο. Δωστης ΠΟΛΛΑ ευχαριστω! Η Στεφη την λατρεψε. Αυτη η κοπελα εκτος απο πολυ ομορφο, δροσερο, νεο κοριτσι ειναι και φοβερη με τα παιδια. Θα δειτε φωτο το απογευμα.

Φαιη ΜΗΝ .....ΜΗΝ.......και μαθε να μιλας ;) Το κοριτσι της Φαιης παραμενει ισως για μενα το πιο ομορφο μωρο της παρεας ;) Πολλα φιλακια στο Μαρακι και ελπιζω να ξεκουραστει μεσημερι......

Αυτα απο εμενα. Τα λεμε αργοτερα......(η δικια μου ΑΚΟΜΑ να κοιμηθει).......γκρρρρ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Φαιη ΜΗΝ .....ΜΗΝ.......και μαθε να μιλας ;) Το κοριτσι της Φαιης παραμενει ισως για μενα το πιο ομορφο μωρο της παρεας ;) Πολλα φιλακια στο Μαρακι και ελπιζω να ξεκουραστει μεσημερι......

Αυτα απο εμενα. Τα λεμε αργοτερα......(η δικια μου ΑΚΟΜΑ να κοιμηθει).......γκρρρρ

Ναι μωρε μανουλα-Ελλ..

Απλα εχω κουραστει τοσο πολυ με αυτο που κανει η μικρη και αισθανομαι τοσο ασχημα και τοσο αμηχανα οταν το κανει αυτο μπροστα σε πολυ κοσμο.. Δεν ξερω αν ειναι φαση και θα περασει γιατι μια ζωη ετσι τη θυμαμαι τη Μαρια. Τωρα για την απαντηση που επρεπε να δωσω... Τι να ελεγα? Για να πει οσα ειπε παει να πει πως δεν θα καταλαβαινε ο,τι κι αν της εξηγουσα. Οποτε?

Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν! :tongue: Καλη ειναι η σκατιαρα.. Αυτο το "τσιριζωκαικοπανιεμαιμεχριναγινειαυτοπουθελωκαιμεχρινασαςβγειηψυχηαναποδα" να μην ειχε!

Μακαρι να κοιμηθει η Στεφουλα να κοιμηθεις κι εσυ λιγακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις φάγαμε και κάναμε και κακά... Την πήρε ο μπαμπάς να την αλλάξει και ελπίζω να την κοιμήσει κιόλας... μου άνοιξε το μόμπιλο τώρα και τους ακούω που λαλάνε... αν δεν ακούσω μαμά... δεν πάω χαχαχα

Κελλάκι ευχαριστει η θεία Τζο για τα καλά σου λόγια (είναι δίπλα). Εγώ το έχω πει ότι τα παιδιά αντιγράφουν τα παιδιά... δεν με ακούτε! Αν έτρωγαν σε ένα δωμάτιο και τα τρία μαζί να δεις που θα έτρωγαν ΟΛΑ! :D Κι εγώ ευχαριστώ πάντως :) Αν και κουραστικό ήταν υπέροχο πρωινό :)

Λευκούλα μην αγχώνεσαι γιατί αν συνεχίσεις να αγχώνεσαι θα βάλω φωτό μου από τη βάφτιση για να δεις πως θα είσαι αύριο... μπορείς να την χρησιμοποιείς και ως μπαμπούλα για να τρώει το παιδί! Έτσι αγχώθηκα κι εγώ και στην εκκλησία ήμουν τόσο σφιγμένη, κουρασμένη, τσαντισμένη που δεν έχω ούτε μία φωτό να χαμογελάω! Εξ ου και ακόμα το παιδεύω να διαλέξω μη χε...

Φαίη... πολλά μπορούσες να πεις... επίσης μπορούσες και να την αγνοήσεις!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κόρες!Πάντα να περνάτε καλά!

Εσείς εκεί έχετε Εθνικό και άλλους κήπους γμτ εμείς και πάρκα της προκοπής δεν έχουμε, και συγκοινωνία, γμτ γμτ γμτ!

Εμένα δεν ξαναξέρασε. Δεν της μαγείρψα όμως το μεσημέρι λαχανικά που ήταν να φάει, γιατί δεν ήθελε τπτ το πρωί, ούτε την κρέμα μόνο γάλα. Κι είπα να μην τη ζορίσω, να δώσω μόνο γάλα, τι λέτε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

εγώ τσακώθηκα με ένα παπα σήμερα και πολύ στεναχωρήθηκα .... (εξού και το βαρύ πεπόνι )

για πες!

cultaki ρακάδικο ;;; για Πε ! (καλα να περάσετε ΟΛΟΙ ΌΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ )κλεισουρα ....θα πάρω το παιδι και θα πάρω τα βουνα πάλι !

ενα κρητικό μαγαζί στη βουλιαγμένη! και γω θα το πάρω το παιδί μαζί μου...έρχεστε?

ΓΙΑΤΙ ΜΠΉΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ μεσα στην βάφτιση ....

σταματα το μυστήριο ο τύπος και για να με διώξει απ την εκκλησία (όχι εμεα το παιδι ...!!!! )

για να μην μην γίνει της Πόπης την κάνω έξω με σκημενο το κεφαλι .... στην μούγκα ....!

τελειώνει το μυστήριο

εγώ έξω να μην του μιλήσω να μην να μην

και ερεχται πίσω και μου αρχίσει τα .....

κινεζικα ε και αρχίζω εγώ τα αλαμπουρνέζικα

κατεβάσαμε κάτι εδάφια εκατεροθεν

και η παρεξήγηση έληξε ως εξης :

Του λέω θα έπρεπε να ντρέπεστε που σταματάτε ένα μυστήριο στη μεση για να με διώξετε

να γιατί δε πάει η εκκλησία καλα

με διαολόστηλε (ναι έτσι ακριβώς) μου έχωσε και εφτά κατάρες

(ναι έτσι ακριβώς) όχι γιατί ήταν κακός αλλα γιατί δνε περήμενε να ΞΕΡΩ και πέντε πράγματα

και σε όλα αυτά παρόν το παιδι μου !

ε να πανε να ......στην ευχή της παναγίας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...