Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχάαααααααααααααα:D

Για πες! Νομίζω ότι είναι κοντά στο σπίτι μου, και δεν είχα ιδέα!

Κοντά στο νέο δημαρχείο; Στη Στρατού; Έχει εκεί εστιατόριο;

Ναι, εκεί ακριβώς! Τόσο κέντρο μένεις, ε? Εμάς μας άρεσε πολύ κι έχει και παιδικό μενού (μακαρόνια-μπιφτέκι-κοτόπουλο). Ήπια και τσαγάκι στη Ζώγια μετά...ποιος στη χάρη μου σήμερα!

Να ρωτήσω και κάτι πανάσχετο: η ντουλάπα μου γμτ έπιασε μούχλα:-(

Τι μπορεί να φταίει; Να έβαλα κάποιο ρούχο που δεν είχε στεγνώσει καλά; Και τώρα πώς φεύγει; Να την τρίψω με αζαξ και να περάσω κανένα χέρι μπογιά;

Αχ δεν έχω ιδέα...αλλά μήπως να έψαχνες πρώτα από πού έχεις υγρασία?

Τέλος, σας αφήνω, φιλιά πολλα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Συγγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα!

Εφαγα, εκανα μπανιο και τωρα λεω να πηγαινω σιγα - σιγα προς τα ενδοτερα!

Ειναι και ο κουνιαδος εδω και καταλαβαινετε..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να ρωτήσω και κάτι πανάσχετο: η ντουλάπα μου γμτ έπιασε μούχλα:-(

Τι μπορεί να φταίει; Να έβαλα κάποιο ρούχο που δεν είχε στεγνώσει καλά; Και τώρα πώς φεύγει; Να την τρίψω με αζαξ και να περάσω κανένα χέρι μπογιά;

Κοιτα τα προιοντα durostik. ειναι επαγγελματικα προιοντα μεν, αλλα εχουν πολλα πραγματα που κανουν για το νοικοκυριο. Θα τα βρεις σε χρωματοπωλεια, σε καταστηματα με σιδηρικα, πιθανως και στο πρακτικερ. Να παρεις και εναν καταλογο και να τον εχεις ευαγγελιο :tongue: για το σπιτι....εχει παρα πολλα προιοντα που θα σου λυσουν τα χερια σε τετοιες περιστασεις

Kαλημερα!!!!!!!!! Ο μπαμπας σημερα εκανε το ψοφιο κοριο και δεν σηκωθηκε για τον Μαριο που εχει σηκωθει απο τις 6 και μιση. Τουλαχιστον κοιμηθηκε απο την μια μεχρι τις 6 και μιση κατι ειναι και αυτο. Τωρα πινει το γαλα του ξαπλα στον καναπε και βλεπει Ντορα.

Καλημέρα :) Το δικό μου παιδάκι κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 8.30 :D Τελικά αν πιει όλο της το γάλα το βράδυ δεν ξυπνάει ούτε για την πιπίλα (αν και την έψαξε κατά τις 2.30 και έτρεχα). Τώρα τρώνε δημητριακά με τον μπαμπά και θα πάω κι εγώ μέσα να ετοιμάσουμε την εκδρομή για Εθνικό Κήπο :)

Φιλιά σε όλες και να έχετε μια υπέροχη μέρα σαν τον ήλιο που έχει έξω :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα...Εδώ έχει ήλιο έξω από το σπίτι...μέσα έχει γκρίνια από τη μικρή...η οποία κάνει από εχθές εμετούς...που βρωμάνε ξινίλα...κανονικούς δλδ όχι αναγωγές...ο άντρας πήγε στη δουλειά, οπότε άκυρη η βόλτα μου...γκρρρ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

δεν κάνει πολύ εμετό. Λίγο όπως είπε, αλλά βρωμερό. Χαμομήλι, κιντερτέ δλδ δεν έχω δώσει ποτέ τα παιδιά μου, αισθάνομαι ότι δε θα τα ωφελήσει. Χαμομήλι φυσικό για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι ακόμη, πριν το χρόνο δλδ, δεν ξέρω, πείτε και εσείς καμμιά ιδέα.

Απλά σήμερα λέω να της δώσω μόνο το γάλα το αντιαναγωγικό. Να μην το κάνω δλδ μίξη με το 2ης βρεφικής που το έκανα μέχρι τώρα για να συνηθίζουμε, αλλά και να αποφύγω και τις στερεές, τις οποίες ούτως ή άλλως με το ζόρι της τρώει, τι λέτε?

Κατερίνα, στην πρώτη μου βάφτιση, είχαν έρθει το πρωί οι κουμπάροι σπίτι, έδωσα το Μάνο στη γιαγιά μου, και ξεκινήσαμε βότκα και ουίσκι..η βάφτιση ήταν στις μία...ήμουν τύφλα, γέλασα πάρα πολύ.

Τώρα βαριέμαι ταμάλα να ξαναξεκινήσω να ψάχνω για βάφτιση

Wktmp2.png

qIogp3.png

κική περαστικά στη μικρή, να σταματήσουν γρήγορα οι εμετοί!

σας είπα ότι έχω αγχωθεί για τη βάφτιση αύριο ε??

Καλημέρα! Κι εγώ Κατερίνα το ίδιο. Έχουμε κι εμείς αύριο τη βάφτιση.

Η μικρή αν και δεν έχει πυρετούς και τέτοια, από χτες βήχει και έχει και φλέματα και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά. Εν ολίγοις είχαμε άλλη μια δραματική νύχτα.:-(:-(

Hallo everybody!

Καλή φώτιση στα παιδάκια που βαφτίζονται αύριο και καλό κουράγιο στις μανούλες, όλα καλά να πάνε! Περαστικά στα αρρωστούλια!

Εμείς σηκωθήκαμε λίγο αργά σημερα κι ευτυχώς έβγαλε ο πεθερός μου τον μικρό για να συμμαζέψω. Ο μεγάλος είναι ψιλομπουκωμένος...την τύχη μου μέσα! Θα τον πλακώσω στα αντιισταμινικά κι ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις. Σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σας, μόλις γυρισαμε από την βόλτα μας.

Κική περαστικά ρε!

Λευκή πάμε γερά για αύριο, όλα θα πάνε καλά!

Active διαβασα (στα γρήγορα) ότι ο γιος σου σε δάγκωσε? Πολύ κακιές παρέες κάνει να του πεις :D:D:D (Και η δικιά μου μου πιανει το δάχτυλο, το βαζει στο στόμα και το δαγκώνει, κοιτάζοντας με με βλέμα που ξεχειλίζει σκανταλια)

Καλό απόγευμα πάω για μαμ κ νανι αν είμαι τυχερή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...