Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θα σου πω τι μου ειπε η δικια μου ψυχολογος. Το παιδι μεγαλωνει σε ενα περιβαλλον. Αυτο το περιβαλλον εχει πολλες παραμετρους. Το παιδι θα μεγαλωσει μαθαινοντας να ελισσετε μεσα σε αυτο το περιβαλλον. Οσο πιο πολυπλευρο ειναι τοσο καλυτερα μαθαινει να ελισσετε. Η κοινωνια ειναι πολυπλευρη. Το παιδι πρεπει απο την αρχη να μαθει πως τα πραγματα δεν περιστρεφονται γυρω του (μετα απο καποια ηλικια) και να μαθει να ελισσετε μεσα και γυρω απο αυτο το δεδομενο. Αυτο σημαινει γνωριζει την οικογενεια του μεσα σε ΟΛΕΣ τις παραμετρους. Που σημαινει απο χαρα μεχρι λυπη και ΟΛΑ τα ενδιαμεσα. Δεν ειναι δουλεια των γονεων να αλλαξουν τον τροπο λειτουργιας της οικογενειας για το παιδι αλλα με υπομονη να μαθουν στο παιδι πως να λειτουργει μεσα σε αυτο το πλαισιο.

Το παραπανω με καλυπτει απολυτα......

με βάση όλα αυτά, δεν είναι λίγο "κονσέρβα" αυτές οι θεωρίες; Δλδ πόσο εύκολο και μη τεχνητό είναι να πεις "θα εφαρμόσω attachment parenting π.χ." και να πρέπει σε κάθε φάση να θυμάσαι τι προτείνει η μέθοδος για να εφαρμόσεις, ενώ η ενστικτώδης αντίδρασή σου είναι άλλη; (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που θες να το πνίξεις, εκεί δεν εξετάζουμε το ένστικτο! :tongue:)

Ράνια, αφού του χάλασες το παιχνίδι, σου έδειξε κι αυτός τη δυσαρέσκειά του! Μην το παίρνεις προσωπικά, και η δικιά μου τελευταία όταν πάω να κάνω κάτι που δεν της αρέσει, π.χ. να τη σκουπίσω μετά το φαγητό ή να της πάρω αυτό που κρατάει και προσπαθεί να το κοπανάει στην ΤΒ, μου χτυπάει τα χέρια :twisted:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψιλοάσχετο : σήμερα στο νήπιο του γιού μου, στο σχόλασμα, η δασκάλα μας έκανε μια γιορτή έκπληξη για την μέρα της μητέρας που είναι την κυριακή - μας μοίρασε λουλούδια, ποιήματα, ζωγραφιές και χειροτεχνίες των παιδιών και μας μίλησε με τόσο απλά και συγκινητικά λόγια που... το δάκρυ πήγε κορόμηλο... από όλους μας!

χαρακτηριστικά μας είπε ότι όταν ρώτησε τα παιδιά, τι τα χαροποιεί από τη μητέρα τους είχε πολλές και διαφορετικές απαντήσεις! όταν τα ρώτησε τι τα λυπεί, αντί του αναμενόμενου "δεν θέλω να με μαλώνει", όλα τα παιδάκια της είπαν το καθένα για την μαμά του... "δεν θέλουμε να την βλέπουμε στεναχωρημένη - να κλαίει, να πονάει και να είναι άρρωστη"...

υ.γ. καλώς την αγγελίνα!

που είσαι ελλ?

χαρακτηριστικά μας είπε ότι όταν ρώτησε τα παιδιά, τι τα χαροποιεί από τη μητέρα τους είχε πολλές και διαφορετικές απαντήσεις! όταν τα ρώτησε τι τα λυπεί, αντί του αναμενόμενου "δεν θέλω να με μαλώνει", όλα τα παιδάκια της είπαν το καθένα για την μαμά του... "δεν θέλουμε να την βλέπουμε στεναχωρημένη - να κλαίει, να πονάει και να είναι άρρωστη"...

είναι ψυχούλες όλα τους μωρέ!!!!!!!!!!!

εδώ παραλίθγο να κλάψω εγώ που τα διαβάζω...........

με βάση όλα αυτά, δεν είναι λίγο "κονσέρβα" αυτές οι θεωρίες; Δλδ πόσο εύκολο και μη τεχνητό είναι να πεις "θα εφαρμόσω attachment parenting π.χ." και να πρέπει σε κάθε φάση να θυμάσαι τι προτείνει η μέθοδος για να εφαρμόσεις, ενώ η ενστικτώδης αντίδρασή σου είναι άλλη; (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που θες να το πνίξεις, εκεί δεν εξετάζουμε το ένστικτο! :tongue:)

Σου δινουν ενα 'μπουσουλα' βρε. Δεν ειναι 10 πραγματα να θυμασαι και τα 10. Απο τα 10 μπορει να κανεις τα 7 ή τα 5 και τα αλλα να τα πλαθεις με βαση το δικο σου σπιτι. Καταλαβαινεις τι λεω? Παιρνεις μια ιδεα. Εγω ας πουμε ιδεα πηρα απο το AP για τον μαρσιππο. Για το co-bedding και για καποια αλλα. Δεν πηρα για τον θηλασμο ας πουμε. Καταρχας για ολα αυτα διαβασα ΑΦΟΥ ηδη εκανα πραγματα τετοια με βαση το ενστικτο. Και ετσι συνεχιζω και τωρα. Με βαση αυτο.

Καλα ειμαι Ζωπ, κουρασμενη λιγο και μπαφιασμενη λογω μοναξιας.......:rolleyes: Εσυ?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εννοείται ότι δεν είναι ίδιο. Τυχαίνει να είναι και η δουλειά μου και ξέρω τι σου λέω.

Τα Hello Kitty αντικείμενα είναι registered και πωλούνται από συγκεκριμένουνς προμηθευτές που πληρώνουν δικαιώματα στην εταιρεία. Η συγκεκριμένη εταιρεία που δίνει τις άδειeς σε συγκριμένους προμηθευτές για διακίνηση του trademark Hello Kitty, είναι η Sanrio -http://www.sanrio.com

Μετά οι προμηθευτές δίνουν τις παραγγελίες στους Κινέζους και έτσι διακινείται το εμπόρευμα.

Επίσης ένας Κινέζος που προσπαθεί να εξάγει προϊόντα υπο καθεστώς αδειοδότησης (Disney κλπ), πρέπει να παρουσιάσει στο τελωνείο το συμβόλαιο μεταξύ της Disney και του πελάτη του που πάει να τα πουλήσει. Αλλιώς του τα κατάσχουν.

Το συγκεκριμένο είναι μούφα μάλλον.

Τα συγκεκριμένα αδειοδοτημένα μπρελόκ από την sanrio που κυκλοφορούν είναι εδώ (δεν ξέρω αν έχε κι αλλού δηλαδή)

http://shop.sanrio.com/shop-keyrings-and-charms/Keyrings-And-Charms,default,sc.html?start=16&sz=16

(ουφ!!! ολόκληρη ανάλυση για ένα μπρελόκ έκανα;))

ευχαριστω πολυ για την αναλυση να ξερουμε δλδ....

μουφα ξε μουφα το μεγεθος με καιειιιιιι......

παλι καλα που πληρωσαμε paypal και εχω ανοιξει θεμα εκει..

Γεια σας κοριτσια ....

στενοχωρημενη ειμαι ....

Πηγαμε με το μικρο στη παιδικη χαρα, γιατι ειχε λυσσαξει μεσα στο σπιτι, και επαιζε με κατι χωματα . παιρνει λοιπον μια χουφτα και τη βαζει στο στομα. παω να τον καθαρισω και τα παιρνει στο κρανιο, πολυ ομως, και μου αρπαζει το δακτυλο και μου ριχνει μια δαγκιααααα πρηστηκε το δακτυλο μου και εβαλα και παγους κλπ. Περιττο να σας πω οτι εκλαψα απο τον πονο.

Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι το κανε επιτηδες...Μου αρπαζει το χερι, με δαγκωνε και με κοιταζε με νευρα και θυμο, οτι σε δαγκωνω να σε πονεσω τωρα... :(:(:(

Γιατι???????????

(καλα, κατινακι, εσενα θυμηθηκα παντως...μου ρθε στο μυαλο η σκεψη .... "γιατι να μου το κανει εμενα αυτο, που κανω τα παντα για εκεινον?"...μαντεψε ποιος μου το εχει πει! Γι' αυτο σου λεω...μπαινακης-βγαινακης!)

Ειμαι ακομη θυμωμενη..που σημαινει οτι μαλλον με εχει πειραξει παρα πολυ γιατι συνηθως αν ειναι κατι ετσι μικρο σε 3 ωρες το ξεχναω...

Ελα μωρε το σκατο..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

είναι ψυχούλες όλα τους μωρέ!!!!!!!!!!!

εδώ παραλίθγο να κλάψω εγώ που τα διαβάζω...........

σου λέω μπουνίτσα, πήγε το δάκρυ κορόμηλο... με όλα όσα είπε η νηπιαγωγός... από την ίδια ως τις μανάδες... ως κι ένας παππούς που είχε έρθει να παραλάβει το εγγόνι του, δάκρυσε...

Καλα ειμαι Ζωπ, κουρασμενη λιγο και μπαφιασμενη λογω μοναξιας.......:rolleyes: Εσυ?

κι εγώ αρκετά κουρασμένη και στη γνωστή μου χρόνια χαρμολύπη... θα διαβάσουμε κανά βιβλίο στον ελευθερουδάκη...?

...Ειμαι ακομη θυμωμενη..που σημαινει οτι μαλλον με εχει πειραξει παρα πολυ γιατι συνηθως αν ειναι κατι ετσι μικρο σε 3 ωρες το ξεχναω...

κατινάκι, επειδή έχω κάνει τα τελευταία χρόνια ομηρικούς καβγάδες με τη μάνα μου... δεν σου λέω τίποτα, απλά σε καταλαβαίνω και σιωπώ...

Άκτιβ, με κάλυψαν οι προλαλήσασες. Don 't worry.

Εγω ρε κορίτσια έχω διαβασει κάποια πράγματα (όχι όμως ολοκληρωμένες θεωρίες σαν αυτές που αναφέρατε), αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθώ το ένστικτό μου. Η βασική μου πεποίθηση είναι ότι ο άνθρωπος πιο πολύ γεννιέται, παρά γίνεται, που επιβεβαιώθηκε για μένα από τα παιδιά μου, τα οποία είχαν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα-αντιδράσεις-συμπεριφορές from day one. Οπότε προσαρμόζω τη διαπαιδαγώγηση που θέλω να τους κάνω στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός, προσπαθώντας να αναδεικνύω τα καλύτερά τους.

Κατινάκι, στενοχωρήθηκα με αυτά που διάβασα...ελπίζω να στρώσουν γρήγορα τα πράγματα. Μόνο, όταν ηρεμήσεις, αναλογίσου ένα πράγμα: ήταν όντως τόσο άσχημη η κατάσταση με τη μαμά σου για να δικαιολογεί τόση ένταση ή μήπως πλήρωσε εκείνη τα σπασμένα και για άλλα πράγματα που σε τσιτώνουν? Με κάθε καλή διάθεση σου το λέω αυτό.

Κίνκα, κι εσύ τα ίδια? Άμα πας στο νησάκι των κοραλλιών, καβάτζωσέ μου κι εμένα μια θέση! Τα ΣΚ μου συνήθως δεν είναι και πολύ ήρεμα!

Α και κιουλτάκι...ο μικρός έμεινε με τη νταντά. ;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλώς σας βρήκα, Ζούπυ μου! :D Αν και δε θα μείνω πολύ, νυστάζω...

Ωχωχωχωχ τα πόδια μου...παππούδιασα παιδιά, δε σας κάνω πλάκα...οριστε τι παθαίνεις άμα έχεις το γραφείο κάτω από το σπίτι σου! Απο Δευτέρα θα αρχίσω να ανεβοκατεβαίνω με τις σκάλες. Απ' το ολότελα...:rolleyes:

Άμα πάει καμία Θεσσαλονίκη, να φάτε οπωσδήποτε στο Βυζαντινό Μουσείο. Έφαγα λαβράκι με 14 ευρώ, άψογο! Και πολύ ωραίος χώρος, με επαγγελματικότατη εξυπηρέτηση. Μέχρι και τις τουαλέτες τους, μόνο τουαλέτες δεν τις λες! Γήπεδο ολόκληρο, όλο μάρμαρο, έκανε για χαμάμ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

φιλενάδα, πες πως ήταν στην έκθεση! καληνυχτίζω σιγά σιγά...

θα πάω να διαβάσω το βιβλίο μου σε λίγο κι εσείς απ' ότι καταλαβαίνω, θα το ρίξετε στο τσατ...

κι εγώ αρκετά κουρασμένη και στη γνωστή μου χρόνια χαρμολύπη... θα διαβάσουμε κανά βιβλίο στον ελευθερουδάκη...?

Φυσικα, εχουμε πει τα στεκια μου ;) Κανονισε το.....καληνυχτα! Μπα εγω οχι πολυ τσατ. Παω μουσικη σε λιγο.....

Διαφημίσεις

Στο θέμα της χρησιμότητας των ορίων, με κάλυψε η Ελλ, για άλλη μια φορά:D.

Κίνκα, θεωρητικά έχεις ένα δίκιο, αλλά τα παιδιά δεν αντιγράφουν απλά τις συμπεριφορές μας. Ήθελα να σου πω ότι σχεδόν όλα τα παιδιά είναι βίαια κατά περιόδους, η βια ειναι στη φύση μας, και με πρόλαβε η Ράννια

και μου αρπαζει το δακτυλο και μου ριχνει μια δαγκιααααα πρηστηκε το δακτυλο μου και εβαλα και παγους κλπ. Περιττο να σας πω οτι εκλαψα απο τον πονο.

Αυτή τη συμπεριφορά ας πούμε, δεν μπορούμε να την επιτρέψουμε, θεωρώ.

Εϊναι ο τρόπος του παιδιού να σου πει ότι μετά το χρόνο, πρέπει να του θέσεις σαφή όρια, τουλάχιστον όσον αφορά την ασφάλεια, την καταστροφή και την συμπεριφορά.

Δεν προσπαθείς να θυμηθείς τι λέει η μέθοδος.

Όταν βρεις την μέθοδο που σου ταιριάζει, περισσότερο αισθάνεσαι ότι σε βοηθάει να τακτοποιήσεις και να οργανώσεις στο μυαλό σου τις σκέψεις που ήδη είχες, να τις συστηματοποιήσει ας πούμε και να σε βοηθήσει να κατασταλάξεις

Στο θέμα της χρησιμότητας των ορίων, με κάλυψε η Ελλ, για άλλη μια φορά:D.

Μα ΕΙΜΑΙ εκπληκτικη, μοναδικη, φανταστικη και καλυμμενη με τον πορτοκαλοβυσσινοπρασινο μανδυα της ευφυιας μου!. Και πανω απο ολα μετριοφρων......χοχο.......καλο βραδυ φιλακια.....!

Άμα πάει καμία Θεσσαλονίκη, να φάτε οπωσδήποτε στο Βυζαντινό Μουσείο. Έφαγα λαβράκι με 14 ευρώ, άψογο! Και πολύ ωραίος χώρος, με επαγγελματικότατη εξυπηρέτηση. Μέχρι και τις τουαλέτες τους, μόνο τουαλέτες δεν τις λες! Γήπεδο ολόκληρο, όλο μάρμαρο, έκανε για χαμάμ!

Αχάαααααααααααααα:D

Για πες! Νομίζω ότι είναι κοντά στο σπίτι μου, και δεν είχα ιδέα!

Κοντά στο νέο δημαρχείο; Στη Στρατού; Έχει εκεί εστιατόριο;

Να ρωτήσω και κάτι πανάσχετο: η ντουλάπα μου γμτ έπιασε μούχλα:-(

Τι μπορεί να φταίει; Να έβαλα κάποιο ρούχο που δεν είχε στεγνώσει καλά; Και τώρα πώς φεύγει; Να την τρίψω με αζαξ και να περάσω κανένα χέρι μπογιά;

Καλά, εγώ ειδικά απόψε, ούτε λόγος για τσατ.

Καλά ηταν στην έκθεση, Είναι τεράστιος ο χώρος και είχε και προγραμματισμένες εκδηλώσεις για παιδάκια, αλλά από το απόγευμα. Ήταν κι ο Μπουτάρης και προλόγιζε ένα βιβλίο, είχε και ομιλίες-παρουσιάσεις ενδιαφέρουσες. Είναι Διεθνής έκθεση, οπότε είχε και αρκετές ξένες συμμετοχές, γαλλική, γερμανική, κινεζική και άλλες. Το ενδιαφέρον είναι οι μικρες εκδόσεις που δεν τις βρίσκεις εύκολα στα βιβλιοπωλεία.

Πάντως μάλλον δεν έχει εδραιωθεί ακόμη σα θεσμός και πολλοί δικοί μας οίκοι τη σνομπάρουν, Η Ωκεανίδα πχ είχε ένα τόσο μικρό σταντάκι, που ούτε που το πήρε το μάτι μου και πολλοί άλλοι μεγάλοι είχαν πολύ λίγους τίτλους, σχετικά. Είδα ένα σωρό ενδιαφέροντα βιβλία στους καταλόγους που εκεί δεν υπήρχαν. Πάω στοίχημα πως στην Αθήνα, θα τα απλώνουν όλα σαν τραχανά στον ήλιο. Πού ειναι η Κική, να βρίσουμε παρέα?

Απο εκπαιδευτικά, πολύ μου άρεσαν αυτά από το Μεταίχμιο και τα τίμησα δεόντως κι ένα αλλο, που τον εκδοτη δεν τον είχα ξανακούσει. Είχε κι άλλα ωραία, αλλα δεν τα θυμάμαι απ' εξω τώρα.

Πέρισυ μάλλον είχαν φρικάρει όλοι από την επερχόμενη κρίση γιατί παρα πολλά σταντ ηταν άδεια. Φέτος σαφώς καλύτερα, αλλά και πάλι υπάρχει μεγάλη διαφορά με το 2009 και πιο πίσω.

Λοιπόν, πάω γιατί πονάω παντού. Καληνύχτα και όνειρα γλυκα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...