Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπελιές, μπήκα για πολύ λίγο.

Έχω κάνει σούπερ μανικιούρ και ωραιότατο πεντικιούρ φουξ.

Αυτό είναι το ευχάριστο.

ΑΛΛΑ και εγώ και η μικρή έχουμε πονόλαιμο και βήχουμε. Η μικρή σιρόπι Αερολίν. Αυτά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι γιατί όλες οι άλλες είναι μες στην χαρά και τη διασκέδαση χαχαχαχα

τώρα που το λες, η δικιά μου παίζει να είναι και πιο λάιτ από άλλες εδώ ;)

Κική μην το αλλάξεις το σεντόνι και ξυπνήσεις το παιδί, κι αύριο μέρα είναι!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

μαρκοπουλάκι σε αυτή την ηλικία δεν είναι λογικό να είναι ζωηρά και απαιτητικά; πιστεύω όμως ότι τα μεγαλύτερα μαθήματα θα τα πάρει ακριβώς επειδή ζει σε ένα ήρεμο περιβάλλον και σας βλέπει κι εσάς ήρεμους, παρά από τα λόγια και τις πράξεις για να είναι ήρεμος.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

σκατα.... σκατα.... σκατα.....

κρυωσα λεμε και δε το αντεχω το κρυολογημα.....

τα νευρα μου παλι.....

θα προσπαθησω ομως να ειμαι θετικη κι αισιοδοξη γιατι περιμενουμε κοσμο!!!!!!!!!!!!!

αν όντως είναι έτσι, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε περισσότερο να αλλάξουμε λάθος συμπεριφορές δικές μας, που το παιδί θα τις έχει σαν παράδειγμα; δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω καλά, αλλά ιδανικό μου φαίνεται να μεγαλώνει το παιδί παράλληλα με τους γονείς, μαθαίνοντας πράγματα μέσα από αυτούς, αλλά και από τον κόσμο (έμψυχο και άψυχο) γύρω του, χωρίς όμως να γίνεται αυτό επί τούτου.

Θα σου πω τι μου ειπε η δικια μου ψυχολογος. Το παιδι μεγαλωνει σε ενα περιβαλλον. Αυτο το περιβαλλον εχει πολλες παραμετρους. Το παιδι θα μεγαλωσει μαθαινοντας να ελισσετε μεσα σε αυτο το περιβαλλον. Οσο πιο πολυπλευρο ειναι τοσο καλυτερα μαθαινει να ελισσετε. Η κοινωνια ειναι πολυπλευρη. Το παιδι πρεπει απο την αρχη να μαθει πως τα πραγματα δεν περιστρεφονται γυρω του (μετα απο καποια ηλικια) και να μαθει να ελισσετε μεσα και γυρω απο αυτο το δεδομενο. Αυτο σημαινει γνωριζει την οικογενεια του μεσα σε ΟΛΕΣ τις παραμετρους. Που σημαινει απο χαρα μεχρι λυπη και ΟΛΑ τα ενδιαμεσα. Δεν ειναι δουλεια των γονεων να αλλαξουν τον τροπο λειτουργιας της οικογενειας για το παιδι αλλα με υπομονη να μαθουν στο παιδι πως να λειτουργει μεσα σε αυτο το πλαισιο.

Το παραπανω με καλυπτει απολυτα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

με έχουν προβληματίσει όλες αυτές οι θεωρίες περί ανατροφής κι εμένα, αλλά να κάνω μια ερώτηση; έχω την αίσθηση ότι το παιδί φτιάχνει χαρακτήρα κυρίως αντιγράφοντάς μας, έτσι δεν είναι;

..

Ναι καλά...........να σε πάρουν πρέφα στο διπλανό με τους gay γονείς να μην μας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας:D:D:D:D:D

Χάρλοου, έχεις καμμιά ιδέα, αν παραγγείλεις ποσότητα από το sanrio για μπομπο ρωτάω κι εγώ, θα σου κάνουν άλλη τιμή? για 200 κομμάτια πχ?

Δεν έχω την παραμικρή ιδεα αν μπορείς να παραγγείλεις απευθείας από sanrio. Μπες στο site και δες, νομίζω έχει υπηρεσία shopping.

Γεια σας κοριτσια ....

στενοχωρημενη ειμαι ....

Πηγαμε με το μικρο στη παιδικη χαρα, γιατι ειχε λυσσαξει μεσα στο σπιτι, και επαιζε με κατι χωματα . παιρνει λοιπον μια χουφτα και τη βαζει στο στομα. παω να τον καθαρισω και τα παιρνει στο κρανιο, πολυ ομως, και μου αρπαζει το δακτυλο και μου ριχνει μια δαγκιααααα πρηστηκε το δακτυλο μου και εβαλα και παγους κλπ. Περιττο να σας πω οτι εκλαψα απο τον πονο.

Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι το κανε επιτηδες...Μου αρπαζει το χερι, με δαγκωνε και με κοιταζε με νευρα και θυμο, οτι σε δαγκωνω να σε πονεσω τωρα... :(:(:(

Γιατι???????????

(καλα, κατινακι, εσενα θυμηθηκα παντως...μου ρθε στο μυαλο η σκεψη .... "γιατι να μου το κανει εμενα αυτο, που κανω τα παντα για εκεινον?"...μαντεψε ποιος μου το εχει πει! Γι' αυτο σου λεω...μπαινακης-βγαινακης!)

Ραννια θα δεις κι αλλα ακομα αλλα μην στενοχωριεσαι μυ το λεγανε και μενα και δεν το πιστευα φαση ειναι και θα περασει αληθεια. Και ο Μαριοςτα εκανε μιλαμε για ξυλο σε εμενα ενω δεν τον χτυπαω εγω ποτε.

Τωρα τον τελευταιο καιρο εχει στρωσει αρκετα και εκοψε το ξυλο και μου κανει συνεχεια ερωτικη εξομολογηση με μελια. Φασεις ειναι και θα περασουν αλλα εσυ θα επιμενεις να του λες οτι αυτο που κανει ειναι λαθος και οτι σε ποναει.

Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι το κανε επιτηδες...Μου αρπαζει το χερι, με δαγκωνε και με κοιταζε με νευρα και θυμο, οτι σε δαγκωνω να σε πονεσω τωρα... :(:(:(

Γιατι???????????

Υποθέτω για τον ίδιο λόγο που γύρισε κάποτε η δικιά μου και μου είπε

"θα πεθάνω και θα πάω στο θεούλη και δεν θα'χεις παιδί":shock::shock::shock::shock::shock:

Τα "σκασμένα" σε πατάνε εκεί που πονάς για να περάσει το δικό τους.

Στην προκειμένη η ηλικία του δικού σου, είναι για να δαγκώνει δάχτυλα .... έχεις ακόμα να δεις:eek::-o:-o

Διαφημίσεις

Τωρα τον τελευταιο καιρο εχει στρωσει αρκετα και εκοψε το ξυλο και μου κανει συνεχεια ερωτικη εξομολογηση με μελια. Φασεις ειναι και θα περασουν αλλα εσυ θα επιμενεις να του λες οτι αυτο που κανει ειναι λαθος και οτι σε ποναει.

αχ αυτα τα μέλια κι οι γλύκες!!!!!!

σε γονατίζουν έτσι;;;;; σε λιώνουν!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικά τα δίχρονα πάνε πακέτο...... ;)

καλησπέρα! δεν θα 'λεγα πως σφύζω κι από κέφια...

λοιπόν... εγώ τα βιβλία, γενικά δεν τα πολυεμπιστεύομαι - παρατηρώ πολύ τι γίνεται γύρω μου (μαμάδες & άλλα παιδάκια), σκέφτομαι πολύ τη δομή της δικής μας οικογένεια και θυμάμαι έντονα πως ένοιωθα εγώ ως παιδί - και πράττω (όχι βέβαια πάντα επιτυχώς)!

συμφωνώ απόλυτα με κίνκα ότι τα παιδιά ακολουθούν πρότυπα - στάση ζωής κι όχι συμβουλές και με την ελλ ότι ένα παιδί πρέπει να μάθει να ελίσσεται...

Γεια σας κοριτσια ....

στενοχωρημενη ειμαι ....

Πηγαμε με το μικρο στη παιδικη χαρα, γιατι ειχε λυσσαξει μεσα στο σπιτι, και επαιζε με κατι χωματα . παιρνει λοιπον μια χουφτα και τη βαζει στο στομα. παω να τον καθαρισω και τα παιρνει στο κρανιο, πολυ ομως, και μου αρπαζει το δακτυλο και μου ριχνει μια δαγκιααααα πρηστηκε το δακτυλο μου και εβαλα και παγους κλπ. Περιττο να σας πω οτι εκλαψα απο τον πονο.

Γιατι???????????

(καλα, κατινακι, εσενα θυμηθηκα παντως...μου ρθε στο μυαλο η σκεψη .... "γιατι να μου το κανει εμενα αυτο, που κανω τα παντα για εκεινον?"...μαντεψε ποιος μου το εχει πει! Γι' αυτο σου λεω...μπαινακης-βγαινακης!)

Την δαγκωνια την περασε και εμενα. Φαση ειναι. Εμενα τωρα το σταματησε. Το ελεγχει καλυτερα. Ειναι μικρα και δεν μπορουν να ελεγξουν τις αντιδρασεις τους. Οταν θυμωνουν δεν ξερουν πως να το σταματησουν καταλαβες? Εδω εμεις και ορισμενες φορες δεν μπορουμε ποσο μαλλον αυτα. Εσυ σταθερα θα το λες ΄δεν ειναι σωστο με πονας'. Θα το σταματησει. Δεν σε μισει. Απλα ειχε νευρα και δεν ηξερε πως να τα βγαλει.....;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

άκτιβ, τη φάση του δαγκώματος την περάσαμε κι εμείς, δυστυχώς!

πως να στο εξηγήσω? ο καθείς με τα όπλα του...:shock:

μη μασάς και μην το επιτρέπεις (άσε που μάλλον θα το ξανακάνει):cool:

εντωμεταξύ, η αγγελίνα ξέμεινε στην έκθεση βιβλίου?:rolleyes:

Γύρισα...είμαι πτώμαααααα...

Όποια ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες από την έκθεση, θα περιμένει λιγάκι, γιατί το μυαλό μου είναι πουρές και δεν έβαλα ακόμα και τον μεγάλο για ύπνο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...