Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στα καναρια που μενει η αδερφη μου. ορ8οπαιδικο ζευγος παπουτσι 14 ευρώ...
Χαχα....

Μαραααα και Ραννιαααα....

Ον λινε τσακωμο με κινεζο γουσταρεται???

Ηρθαν τα μπρελοκακια απο Κινα για την βαπτιση της μικρης...και δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που αγορασα..και μου το παιζει κινεζος τωρα αυτος...

(υπαρχει παρομοιο στα αγγλικα "μου το παιζεις κινεζος")

δειτε ρε παιδια και εσεις και πειτε μου....

αυτο ειδα

http://www.aliexpress.com/snapshot/100945937.html

και αυτο ήρθε

http://s362.photobucket.com/albums/oo65/katerina_pe/?action=view&current=DSC00011.jpg

δειτε την διαφορα κρικου με κιττυ μιλαμε η μικρογραφια του...

Τι αλλο θα γινει σημερα?????????

Τώρα που τα ξαναβλέπω... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ! Δεν φταίει η γωνία λήψης! Μύτη και φιόγκος είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά! Όλα τα λεφτά να τα πάρεις πίσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα...

ξέρετε αν υπάρχουν ακόμη σανατόρια στην Ελβετία, για ταλαιπωρημένες συζύγους (δυνητικά ζωντοχήρες), μητέρες, γυμναζόμενες μεταφράστριες; Θέλω να πάω να παίξω το Μαγικό Βουνό κάπου εκεί στις πλαγιές...

νιώθω σαν νερομπάλονο που το πατάνε, λίγο πριν σκάσει... :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ΝΑΙ, Κατινακι σου εστειλε τα Β' διαλογης ενω στο promotion του ειχε βάλει τα Α'...Δεν ξέρω τι μπορεις να κάνεις σε αυτην την περιπτωση!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Άσχετο (γιατί έχω να διαβάσω από την προηγούμενη σελίδα) αλλά σήμερα το καφέ μας κλείνει 5 μήνες ακριβώς :D

μήπως κλείνει 4 μήνες?:confused: όπως και νάχει, ως ΤΟ ιδρυτικό μέλος... δέχομαι λουλούδια-γλυκά-βιβλία-ή ότι άλλο έχετε την ευχαρίστηση!:cool:

καλησπέρα κορίτσια! καλά είμαι, σε περίπτωση που είχατε ανησυχήσει...:rolleyes:

κίνκα, τι έχεις?

υ.γ. όποιος πετύχει την ελλ, να της πει ότι χθες της τηλεφώνησα...

έντιτ : νίτσα, έχω μείνει λίγο πίσω με τα νέα σου!

τι να έχω καλή μου, αρχικά μια απίστευτη κούραση έχει καταβάλλει το ταλαιπωρημένο μου σαρκίο, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και κοιμάμαι όρθια. Από δουλειές και τέτοια τα κάνω όλα μισά κι αν... το παιδί έχει κι αυτό τις ευθύνες του, και μετά πιάνουμε τα υπαρξιακά περί δουλειάς, σπιτιού, πατέρα, τι θα κάνουμε τελικώς από Ιούνιο και μετά, και μαζί με όλα αυτά έχεις και τον (αγχωμένο ομολογουμένως σύζυγο) να φωνάζει για τα δικά του... μου φαίνεται θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να πάρω εκείνη τη δουλειά που ήσουν μόνος σου σε ένα νησί στον κοραλιογενή ύφαλο της Αστραλίας και κοιτούσες τα κοράλια και τα ψάρια αν αναπτύσσονται σωστά... είναι η μόνη λύση για την περίπτωσή μου! :D

ας βάλουμε κι ένα κομματάκι να μερακλώσουμε

xtrEN-YKLBM

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Τώρα που τα ξαναβλέπω... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ! Δεν φταίει η γωνία λήψης! Μύτη και φιόγκος είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά! Όλα τα λεφτά να τα πάρεις πίσω!

Θα προσπαθήσω δεν ξέρω πως θα βγάλω άκρη....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

όντως δεν είναι το ίδιο κατινάκι, ελπίζω να καταφέρεις να βγάλεις άκρη! δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους, αλλά και λεπτομερειών και ποιότητας! και μετά σου λένε κάνε μπίζνα με την Κίνα...

bh45qekil.png

Χαχα....

Μαραααα και Ραννιαααα....

Ον λινε τσακωμο με κινεζο γουσταρεται???

Ηρθαν τα μπρελοκακια απο Κινα για την βαπτιση της μικρης...και δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που αγορασα..και μου το παιζει κινεζος τωρα αυτος...

(υπαρχει παρομοιο στα αγγλικα "μου το παιζεις κινεζος")

δειτε ρε παιδια και εσεις και πειτε μου....

αυτο ειδα

http://www.aliexpress.com/snapshot/100945937.html

και αυτο ήρθε

http://s362.photobucket.com/albums/oo65/katerina_pe/?action=view&current=DSC00011.jpg

δειτε την διαφορα κρικου με κιττυ μιλαμε η μικρογραφια του...

Τι αλλο θα γινει σημερα?????????

Εννοείται ότι δεν είναι ίδιο. Τυχαίνει να είναι και η δουλειά μου και ξέρω τι σου λέω.

Τα Hello Kitty αντικείμενα είναι registered και πωλούνται από συγκεκριμένουνς προμηθευτές που πληρώνουν δικαιώματα στην εταιρεία. Η συγκεκριμένη εταιρεία που δίνει τις άδειeς σε συγκριμένους προμηθευτές για διακίνηση του trademark Hello Kitty, είναι η Sanrio -http://www.sanrio.com

Μετά οι προμηθευτές δίνουν τις παραγγελίες στους Κινέζους και έτσι διακινείται το εμπόρευμα.

Επίσης ένας Κινέζος που προσπαθεί να εξάγει προϊόντα υπο καθεστώς αδειοδότησης (Disney κλπ), πρέπει να παρουσιάσει στο τελωνείο το συμβόλαιο μεταξύ της Disney και του πελάτη του που πάει να τα πουλήσει. Αλλιώς του τα κατάσχουν.

Το συγκεκριμένο είναι μούφα μάλλον.

Τα συγκεκριμένα αδειοδοτημένα μπρελόκ από την sanrio που κυκλοφορούν είναι εδώ (δεν ξέρω αν έχε κι αλλού δηλαδή)

http://shop.sanrio.com/shop-keyrings-and-charms/Keyrings-And-Charms,default,sc.html?start=16&sz=16

(ουφ!!! ολόκληρη ανάλυση για ένα μπρελόκ έκανα;))

Καλησπερα τι κανετε? Εμεις εδω πρωι βραδυ παιδικες χαρες εχουμε λαλισει μεσα εξω. Σας διαβαζω με πολυ ενδιαφερον. Τα νεα τα δικα μας μηδαμινα. Ο Λ ο λεβεντης μου πηγε Βικο σημερα και τωρα ξαναγυρισε Καρδιτσα. Θα βγαλει την νυχτα εκει και αυριο θα παει ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ (τον βουδα μου μεσα).....! Οποιος την ξερει καταλαβαινει οτι μιλαω για ΑΛΠΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 2000 ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ ΣΕ ΟΡΟΠΕΔΙΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

Μου εστειλε φωτο που ηταν σημερα το μεσημερι και πρασινισα απο την ζηλεια μου ειλικρινα.......γκρρρρρ.........

Για τα υπολοιπα Κρις ευτυχως που ειναι καλα το παιδι αλλα μην ανησυχεις. Η δικια μου εχει πεσει σχεδον απο.......παντου.....:P

Unconditional Parenting ετσι οπως το διαβαζω ΔΕΝ μου κανει. Ναι μεν δεν τιμωρω, δεν λεω οχι και μη συχνα, ακουω πολυ και ακουω τι θελει, κανω attachment parenting απο πολυ ΠΡΙΝ διαβασω για αυτο ΑΛΛΑ στην ζωη υπαρχουν ορια και τα θετω καθαρα και θα πρεπει να τα μαθει. Αυτο δεν σημαινει οτι κερδιζει την αγαπη μου με συγκεκριμενες συμπεριφορες. Και αυτο αγαπη διχως ορια ειναι. Αλλα καταλαβαινει οτι στην ζωη υπαρχουν και ορια και ΔΕΝ πρεπει να ξεπερνιουνται για Χ λογους. Και καταλαβαινει οτι οταν τα ξεπερναει δεν σταματαω να την αγαπαω αλλα οτι αυτο που εκανε ΔΕΝ ειναι σωστο......αυτααααααααα............παω να χαζεψω.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Τα ιδια με την αποπανω προσπαθω να ακουω οτι θελει αλλα παλευω και για τα ορια γιατι διαφορετικα κινδυνευει απο ολες τις αποψεις. Δεν εχω προβλημα να κανει ζημιες αρκει να ειναι στο σπιτι μας μονο και να μην διατρεχει κινδυνο με αυτες. Ευτυχως καταλαβαινει μια χαρα τι μπορει να κανει σπιτι μας και τι αλλου τα εχει διαχωρισει.

Το δικο μου σπιτι πλεον διαθετει μεσα οτι δεν ειναι επικινδυνο για τον Μαριο οτιδηποτε αλλο εχει εξαφανιστει. Ζωηρος ειναι και πολυ μαλιστα και αυτο δεν αλλαζει ευκολα λογω ιδιοσυγκρασιας, παρολαυτα προσπαθω να τον μαθω να σεβεται τους αλλους και τα δικαιωματα τους.

Τι θα καταφερω???? Θα το δειξει η Ιστορια!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

με έχουν προβληματίσει όλες αυτές οι θεωρίες περί ανατροφής κι εμένα, αλλά να κάνω μια ερώτηση; έχω την αίσθηση ότι το παιδί φτιάχνει χαρακτήρα κυρίως αντιγράφοντάς μας, έτσι δεν είναι;

αν όντως είναι έτσι, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε περισσότερο να αλλάξουμε λάθος συμπεριφορές δικές μας, που το παιδί θα τις έχει σαν παράδειγμα; δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω καλά, αλλά ιδανικό μου φαίνεται να μεγαλώνει το παιδί παράλληλα με τους γονείς, μαθαίνοντας πράγματα μέσα από αυτούς, αλλά και από τον κόσμο (έμψυχο και άψυχο) γύρω του, χωρίς όμως να γίνεται αυτό επί τούτου.

βασική μου ένσταση πάντως για όλες αυτές τις μεθόδους είναι ότι έχω την αίσθηση ότι δίνουν στο παιδί μια τεράααστια σημασία, με την έννοια του ότι είναι κάπως σαν μικρό βασιλόπουλο να το πω...

σε άλλο θέμα, για τις μάνες που προαναφέρθηκε, μπορώ να σας πω και τη δικιά μου ιστορία, αλλά είναι κι αυτή κομματάκι ψυχοπλακωτικιά...

bh45qekil.png

αχ ρε παιδιά...μόλις τώρα έβαλα το γιο μου για ύπνο, και είδα να περπατάει πάνω στο σεντόνι του ένα ζωύφιο, μικρό, σα μυρμήγκι....αχ Θεούλη μου, αυτός μόλις έπεσε στο κρεββάτι κοιμισμένος, τι να κάνω?

Wktmp2.png

qIogp3.png

αλλά είναι κι αυτή κομματάκι ψυχοπλακωτικιά...

Ναι γιατί όλες οι άλλες είναι μες στην χαρά και τη διασκέδαση χαχαχαχα

Κινκα και εγω τα ελεγα αυτα πριν κανω παιδι οτι μοιαζουν σε αυτα που βλεπουν απο τους γονεις.

Ο δικος μου γιος ειναι ζωηρος και θυμωνει και ευκολα απο πεισμα κυριως ενω εγω και ο πατερας του εχουμε την υπομονη του Βουδα και δεν τσακωνομαστε ποτε σχεδον. Βγαλε συμπερασμα απο που βγηκε τοσο υπερδραστηριος και ζορικος.

Υποψην ζει σε ενα περιβαλλον απολυτα ηρεμο χωρις πανικο και εντασεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...