Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

.....

Πολυ ευχαριστως Μαρσυ μου! Το χωριο του ειναι η Λεπενου. Δεν εχω παει ποτε, δεν ξερω αν ειναι κοντα/ μακρια απο Αγρινιο!

...............................

Να τα χιλιασετε, να ειστε παντα ενωμενοι και αγαπημενοι!!!

:lol::lol::lol::lol:

QUOTE]

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές !

Δεν υπάρχει κανείς να κρατήσει έστω και για λίγο το τέκνα μας, οπότε, κλασικά, σπίτι {θα προσπαθήσω να τα κοιμήσω σχετικά νωρίς --που δεν το βλέπω-} αν μπορέσουμε να πούμε σαν άθρωποι δυο κουβέντες, που λέει ο λόγος... καλά θα είναι !

ΓλυκοΦλέβαρε,

Από την Λεπενού είναι η νύφη μου βρε ! Εχω πάει μια φορά και δεν θυμάμαι τπτ... :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

unconditional και attachment εχουν ομως το εξης κοινο χαρακτηριστικο: ο γονεας δειχνει προσοχή στις αναγκες του παιδιού και τις ικανοποιεί...

όντως, απλά στο αττάτσμεντ υπάρχουν και όρια, σαφή.

καλα εγω 8α εφαρμοσω το μαρ-ιο συστημα οσο μεγαλώνει η μικρά "σπαστα ολα παιδι μου καντα ολα κολυμπηθροξυλο" μουαχαχαχαχχαχ (εχω απωθημενα απο τη μανα μου που εκλεινε την πορτα του σαλονιου και απαγορευοταν να παμε εκει για να μην της σπάσουμε τα κρυσταλλα)

πιστεύω ότι έχεις όλη την καλή διάθεση, αλλά και παλι δεν γίνεται.

δεν είναι θέμα μόνο το "μη μου χαλάσεις τα ωραία μου κρύσταλα", είναι και θέμα ασφάλειας. Ένα σπασμένο κρυσταλλάκι ξέρεις πόση ζημιά μπορεί να κάνει; αν (μακριά από μας) κοπεί, το καταπιεί, μπει στο μάτι του παιδιού;

Διαφημίσεις

βρε εννοειται οτι ειναι και 8εμα ασφάλειας. αλλά το εχω τοσο απωθημενο να σπάσω κάτι η καημένη που μολις η πουκι τράβηξε τασάκι απο το τραπέζι και το ξαποστειλε χειροκροτουσα σαν την τρελη! μετά καταλαβα οτι εκανα @*(#$#(*$ και επειδη δεν μπορουσα να σκεφτώ κάτι να το "μαζεψω" πήρα σοβαρο ύφος και της έλεγα οτι δεν σπάμε πράγματα κακό... εκεινη γελουσε φυσικά και κοζαρε με το μάτι της το κηροπηγιον αλλά δεν συνεχισε το..σπασιμο. ε πηγαμε τα κρυσταλα στην αποθηκη και τέλος... τωρα καταστρέφουμε παρεα ρολογια και τηλεκοντρολ χοχοχοχοχχο

dZJip3.png

ΓλυκοΦλέβαρε,

Από την Λεπενού είναι η νύφη μου βρε ! Εχω πάει μια φορά και δεν θυμάμαι τπτ... :)

Σοβαρα?

Εγω δεν εχω παει ποτε.. Δεν ξερω αν ειναι ωραια, ασχημα κλπ.

Τωρα που με καλεσε η Μαρσυ, ισως ψησω το Μπιλη να παμε μια εκδρομη! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χαχα....

Μαραααα και Ραννιαααα....

Ον λινε τσακωμο με κινεζο γουσταρεται???

Ηρθαν τα μπρελοκακια απο Κινα για την βαπτιση της μικρης...και δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που αγορασα..και μου το παιζει κινεζος τωρα αυτος...

(υπαρχει παρομοιο στα αγγλικα "μου το παιζεις κινεζος")

δειτε ρε παιδια και εσεις και πειτε μου....

αυτο ειδα

http://www.aliexpress.com/snapshot/100945937.html

και αυτο ήρθε

http://s362.photobucket.com/albums/oo65/katerina_pe/?action=view&current=DSC00011.jpg

δειτε την διαφορα κρικου με κιττυ μιλαμε η μικρογραφια του...

Τι αλλο θα γινει σημερα?????????

ymO6p2.png

sL3vp2.png

ειναι ιδιο αγαπη.,..απλά η φωτο ειναι τραβηγμενη διαφορετικά... η φωτο που εχει στο σαιτ ειναι με τετοια ληψη που δεν σου κοβει οτι παιζει και να ειναι μικροτερο μοαχθαοθχοθαοθχαοθχ

8εοι οι κινεζοι 8εοι!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο (γιατί έχω να διαβάσω από την προηγούμενη σελίδα) αλλά σήμερα το καφέ μας κλείνει 5 μήνες ακριβώς :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...