Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κική, αερικό, αγγελίνα... δεν σας αρέσει η Σαλόνικα; ; ; ; ;

; ; ; ; ;

κικίτσα, είσαι πετσί και κόκκαλο!

όσο για δουλειά, δεν εγγυώμαι. να πω μια κουβέντα, μπορώ.

Χριστίνα, καλά αποτελεσματα μικρή μου!

δεν τους αρέσει η Σαλονίκη. και καλαμαριά μάλιστα! ;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κική, αερικό, αγγελίνα... δεν σας αρέσει η Σαλόνικα; ; ; ; ;

; ; ; ; ;

κικίτσα, είσαι πετσί και κόκκαλο!

όσο για δουλειά, δεν εγγυώμαι. να πω μια κουβέντα, μπορώ.

Χριστίνα, καλά αποτελεσματα μικρή μου!

δεν τους αρέσει η Σαλονίκη. και καλαμαριά μάλιστα! ;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για δουλειά μην κάνεις τίποτα!Ακόμη στη σκέψη είμαστε!!!Μη σε πάρω στο λαιμό μου!!!

Και ναι, ομολογώ, κι ας με περνάνε για τρελλή δε μου αρέσει καθόλου η Θεσσαλονίκη.Η Καλαμαριά σαν περιοχή μου αρέσει και πολύ μάλιστα, αλλά όχι ολόκληρη.Αλλά η Θεσσαλονίκη όχι.Καθόλου όμως!!!Ανοικοδόμηση χάλια, με ενοχλεί αυτό το συμπρωτεύουσα...τι συμπρωτεύουσα μωρέ?Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει αυτός ο όρος, ο περιφερειάρχης μας ταμάλα και πολλά άλλα.Μου κάνει λίγο σαν κομπλεξισμός του δεύτερου όλο αυτό με τη συμπρωτεύουσα που πάντα κλαίγεται γιατί είναι υπό από δική της βλακεία.

Τρέχω λίγο στη μπέμπα κι επανέρχομαι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σας έπιασε λογοδιάρροια σήμερα που μου έπεσαν όλα μαζεμένα...

Κι εγώ περιμένω πως κ πως αν θα την καλέσει το απόγευμα..

Θα διαβάσω προσεκτικά ότι γράψατε το βραδάκι και θα επανέλθω!

Μούτσες..

να στείλεις μια επιστολή στα κεντρικά της πρενατάλ.

σε άλλη φάση με τις κιουρίες του κόστα μπόντα στην Λάρισα, έγινε το σώσε.

δεν μου άλλαζαν δώρο άγορασμένο από Καρδίτσα αξίας 370 ευρώ. εκεί γύρω.

και μου φέρθηκαν και απαράδεκτα. λες και ήμουν το παιδί για τα θελήματα. όχι σήμερα, αύριο, όχι αύριο, την άλλη εβδομάδα. όχι δεν είπα ότι θα το αλλάξω...

ενώ ήδη είχα αλλάξει πόσα. μιλάμε για πολλά λεφτά.

εεεε, κι εγώ έστειλα ένα ωραιότατο e-mail στα κεντρικά, με παρακάλεσαν αφού μου ζήτησαν συγνώμη, να πάω στην Θεσσαλονίκη και όντως πήγα και εξυπηρετήθηκα αμέσως.

και πάλι μου ζήτησαν χίλια συγνώμη και αναγνώρισαν ότι οι μαντάμες στο κόστα βόδα λάρισας είναι προβληματικές περιπτώσεις. είχαν ξανα κρούσματα από τις πατσαβούρες.

την λατρεύω τη Σαλονίκη.

σέλω πάω με την μπουμπού μου άτα.

πότε θα ανοίξει λίγο ο καιρός;;;;;;;;;;

για τον τρελό του δικού σας χωριού... περαστικά σας. ρε ποιός τον ψηφίζει;

ήμαρτον!

Για μια βολτίτσα εντάξει είναι, Σέβη μου, αν κι εγώ κι από αυτή την άποψη τη μπάφιασα πια. Όλα τα άλλα όμως...άστο καλύτερα. Φρίκη. Βρώμα και δυσωδία, κυκλοφοριακό, η μόλυνση στο κόκκινο...απάνθρωπη έχει γίνει. Μεγαλούπολη με όλα τα στραβά κι ελάχιστα από τα θετικά του όρου.

Διαφημίσεις

την λατρεύω τη Σαλονίκη.

σέλω πάω με την μπουμπού μου άτα.

πότε θα ανοίξει λίγο ο καιρός;;;;;;;;;;

για τον τρελό του δικού σας χωριού... περαστικά σας. ρε ποιός τον ψηφίζει;

ήμαρτον!

Άντε έλα να κεράσω καφέ!!!

Έουμε την ίδια απορία για τον περιφερειάρχη της καρδιάς μας:-P

Αλλοπρόσαλλες, σας χαιρετώ, πάω να πάρω το παιδί. Τα λέμε αύριο πάλι. Φιλάκια!

Φιλιά Αγγελίνα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

θέλω πολύ, αλλά μια οι τύψεις για την κορούλα μου, που μας λείπει τις καθημερινές μέχρι το απόγευμα, μια το ότι κάνει κρύο, μια το ότι όλο και κάτι προκύπτει σε υποχρέωση, κοινωνική, οικονομική... έχουμε κλειστεί μέσα.

θέλω Σαλονίκη. σνιφ! ψώνια και καφεδάκι και το βράδυ μπουζούκια!

ποιός τραγουδάει πάνω;

Σεβούλα δε φταίνε αυτές, εμείς φταίμε που τα τραβάει ο οργανισμός μας κι εξακολουθούμε και τους στηρίζουμε...

Εγώ πάλι πεθαίνω για Σέρρες, σας έχω πει ότι έχουμε χωριό... ναι, ναι...στις πανέμορφες Σέρρες...

Κικίτσα εσείς δεν έχετε περιφερειάρχη, star έχετε!

θέλω πολύ, αλλά μια οι τύψεις για την κορούλα μου, που μας λείπει τις καθημερινές μέχρι το απόγευμα, μια το ότι κάνει κρύο, μια το ότι όλο και κάτι προκύπτει σε υποχρέωση, κοινωνική, οικονομική... έχουμε κλειστεί μέσα.

θέλω Σαλονίκη. σνιφ! ψώνια και καφεδάκι και το βράδυ μπουζούκια!

ποιός τραγουδάει πάνω;

Α, καλά σώθηκες!Δεν έχω ιδέα!Πάει ο καιρός που ήξερα ποιος τραγουδάει που!Τώρα κανένας καφέ σε παιδότοπο και λέω και ευχαριστώ:tongue:

Πολύ επιλεκτικά φροντίζω βέβαια να πηγαίνω εκεί που θέλω.Γιατί οι έξοδοί μου είναι περιορισμένοι και λόγω παιδιών και λόγω οικονομικών.Τώρα περιμένω Πρωτοψάλτη με Φραγκούλη.Πεθύμησα όμως και κανένα μπουζούκι.Καρρά κατά προτίμηση.;)

Και όχι, δε μου αρέσει ο Φραγκούλης.Τρελαίνομαι όμως για Πρωτοψάλτη!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Σεβούλα δε φταίνε αυτές, εμείς φταίμε που τα τραβάει ο οργανισμός μας κι εξακολουθούμε και τους στηρίζουμε...

Εγώ πάλι πεθαίνω για Σέρρες, σας έχω πει ότι έχουμε χωριό... ναι, ναι...στις πανέμορφες Σέρρες...

Κικίτσα εσείς δεν έχετε περιφερειάρχη, star έχετε!

Σέρρες κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι ωραία.Πολλοί φίλοι του άντρα μου είναι από εκεί.Έχουμε περάσει κι εμείς πεταχτά.

Όσο για τον περιφερειάρχη:evil:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

και στον Μάνο σου επίσης! τον είχα ξεχάσει εντελώς.

το Σμαράγδα μου είχε αρέσει πολύ. θυμάμαι τις συζητήσεις μας στο δίπλα.

εγώ να δεις κάθε πόσο είμαι έξω!

εγώ θέλω μπουζούκι οριτζινάλε, όχι Πρωτοψάλτη. την άκουσα, καλή είναι, αλλά θέλω γαβ γαβ!

ο Καρράς δεν. τον άκουσα. δεν. μόνο σι ντι.

Αυτό! Ό,τι κι αν είναι αυτός που είναι απέναντί σου δεν έχεις δικαίωμα να τον προσβάλλεις με αυτό τον τρόπο. Εγώ και να την απολύσει δεν θα στεναχωρηθώ. Σορρι αλλά με μια απλή επίπληξη δεν γίνεσαι άνθρωπος... πρέπει να νιώσεις στο πετσί σου πως είναι να είσαι στην άλλη όχθη! Και μιλάμε για το prenatal έτσι; δεν μιλάμε για το μπακάλικο της γειτονιάς!

Πήρα τη μητέρα μου τηλ. και της είπα τι έγινε... και μου λέει "κρίμα είναι η κοπέλα, σε παρακαλώ μη στείλεις πουθενά καμία επιστολή, Υπάρχει τέτοια ανεργία, μην το κάνεις."

Πήρα τη μητέρα μου τηλ. και της είπα τι έγινε... και μου λέει "κρίμα είναι η κοπέλα, σε παρακαλώ μη στείλεις πουθενά καμία επιστολή, Υπάρχει τέτοια ανεργία, μην το κάνεις."

την αγάπησα τη μαμά σου....

εμ!!! έτσι είναι οι πόντιες κορίτσια! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...