Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χααχαχαχαχαχα

μαμα εφαγα όλο το φαγητο μου θα μου βάλεις μια γαμαλήτα ;

τι ειναι παιδι μου η γαμαλήτα;

η γαμαλητα ρε μανα ......

(γαμαλήτα= μαργαρήτα εχουμε εναν πινακα και οτι τρωει το φαγητό της ντύνεται ξεντύνεται και κοιμάτε στην ωρα της παίρνει απο μια μαργαρήτ - χαρτινη - και στις 9 μαργαρήτες κάνουμε ότι θέλει )μια βόλτα μια εκδορμή θεατρο ....) χαχαχαχα

ΑΚΟΥ ΓΑΜΑΛΗΤΑ !

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγω είμαι σε πολλή κακή κατάσταση...τσακώθηκα με την μητέρα μου με έφτασε στο αμην και την εδιωξα....και της είπα να μην ξαναέρθει και οτι δεν την εχω αναγκη.

Με έφτασε στο αμην και δεν αντεχω αλλη πιεση γενικως κλαταρα αυτο ήταν...

Ουτε να την δω θέλω ούτε να της μιλήσω...

Βασικα της είπα οτι δεν θέλω να με ξαναβοηθήσει και το παιδι θα το βλέπει μόνο όταν έχουμε χρόνο..

Γενικώς ειπαμε πολύ βαριές κουβέντες και με είπε αχάριστη και οτι αυτη δεν είχε καμια βοήθεια. Και της είπα και εγω ωραια φύγε να μην έχω και εγω να είμαστε πάτσι...

Τελειώσαμε...και το εννοω προτιμώ μόνη

με τη μανα...οταν μας τσαντιζει (που ειναι πολλες οι φορες) ΠΑΝΤΑ εφαρμοζουμε την τακτικη "μπαινακης-βγαινακης". Και αυτο το καταλαβα απο οταν εγινα μανα κι εγω! Ενταξει με το παιδι μου δεν εχω τσακωθει ακομα, αλλα πλεον, καταλαβαινω πολλα απο εκεινα που τα θεωρουσα "μαλακιες της μανας μου"...εμ δεν ηταν μαλακιες της μανας ΜΟΥ....ηταν αγωνια της μανας (του θεσμου!:tongue:)...

Γι' αυτο .... επειδη τιποτα δε το κανουν με κακια (εκτος εξαιρεσεων, που και παλι εχω την αμφιβολια μου) ...μπαινακης-βγαινακης....

Μπουρου, μπουρου, μπουρου, γκριν, γκριν ,γκριν η μανα

Ναι μαμα! Ναι μαμα! η κορη

Και μετα εσυ κανεις αυτο που θες!

Δοκιμασμενο, πετυχημενο, Everybody is happy!

και μια σημειωση για τα κοριτσια που τσακωνονται με τις μαμαδες και λενε πικρά πράγματα

ως αντιδραστικο τομάρι ΜΟΝΙΜΩΣ γινομουν μπιλιες με τη μάνα μου. αλλα οταν λεμε μπιλιες μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ μπιλιες σε σημειο του να ειμαστε στο ιδιο σπιτι και να μην μιλιομαστε για μέρες.

πριν απο 12 χρονια εβγαλε εναν ογκο στο στη8ος. μιλησα με τον γιατρο της... μου λεει λογω ιστορικου κλπο δεν το διακινδυνευω χειρουργειο, αφαιρεση του ογκου και οτι τελεος πάντων μπορει να εχει επηρεαστεί.. και βλέπουμε. θυμαμαι οταν την ειδα με το σκουφάκι της να μπαινει στο χειρουργείο...και θυμαμαι οταν την ειδα να βγαινει απο την ανανηψη..ταλαιπωρημένη αλλά έντρομη. σε ολο το διαστημα πριν το χειρουργειο αλλά και τις πρώτες μερες μετα η έννοια της ηταν μια. αν ειναι να φυγει να φυγει..τακτοποιώντας τα πάντα. εμενα μου ελεγε το νου σου στη μικρή (την αδερφη μου) στον πατερα μου ελεγε μην διανοηθεις και ξαναπαντρευτεις αν δεν τακτοποιηθουν πρώτα τα κοριτσια, και γενικά ακομη και 5 λεπτά πρίν την επέμβαση ο νους της ηταν σε εμας.... "φυγε μαράκι καλά 8α πανε ολα φυγε παιδι μου και εχεις πολύ δουλεια στο γραφειο, 8α ερ8εις το βράδυ αμα ειναι"...

τα βραδια που κα8ομουν μαζι της, δεν μιλάγαμε. ακουμπαγα το κεφάλι μου στο χερι της και εκεινη με χαιδευε...

τεσπα για να μην το συγκινησιασω άλλο....κατανοειτε τι 8ελετε να πώ... τσακωθητε, σκοτωθειτε, πιαστητε μαλλί με μαλί αν θέλετε αλλά μετά αγκαλιαστήτε... γιατι δυστυχως οι γονεις μας δεν ειναι..ο χουλκ και δεν 8α ζησουν 7 εκατομυρια χρονια.. και οταν, δυστυχώς, φυγουν οι τσακωμοι μας ολα αυτα τα χρονια8 αμοιαζουν σχεδον με..οικογενιακό ανέκδοτο

αυτα η8ελα να πω.. μην κακιωνετε στις μαμαδες σας. αυτες εχουμε, αυτες μας αγαπάνε και πλάκα πλάκα το ξέρετε και απο τους εαυτους σας πια... ο μονος ανθρωπος που σε αυτή τη ζωή σε αγαπάει ολοκληρωτικά έως σκασμου... η μανα μας ειναι

αυτο που λεει η μαρα !

Και η μανα μου ειχε κανε εγχειρηση χολης, και οταν συνερχοταν απο τη ναρκωση, ακομα μαστουρωμενη, μου χαιδευε το χερι να μη στενοχωριεμαι ΕΓΩ!

Τι να θυμωσω απο κει και περα? Που μου τα πρηζει?

Πριξτα μου οσο θες ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!

χααχαχαχαχαχα

μαμα εφαγα όλο το φαγητο μου θα μου βάλεις μια γαμαλήτα ;

τι ειναι παιδι μου η γαμαλήτα;

η γαμαλητα ρε μανα ......

(γαμαλήτα= μαργαρήτα εχουμε εναν πινακα και οτι τρωει το φαγητό της ντύνεται ξεντύνεται και κοιμάτε στην ωρα της παίρνει απο μια μαργαρήτ - χαρτινη - και στις 9 μαργαρήτες κάνουμε ότι θέλει )μια βόλτα μια εκδορμή θεατρο ....) χαχαχαχα

ΑΚΟΥ ΓΑΜΑΛΗΤΑ !

χαχαχαχαχ θα πω στον ανδρα μου να μου δωσει ενα τετοιο βραβειο! χαχαχαχα, αγαπηηηηηηηηηηηηη γαμαλητα!

χαααχαχχα καλο αρια! αν και εγω αυτα τα επιβραβευτικά δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα... τεσπα ειναι νωρίς ακομη για αυτα με την πουκι αν και νομιζω οτι απλά η πουκι 8α μας κάνει οτι 8έλει χοχοχο

κικιτσα στα καναρια η αδερφη μου ζει τον ερωτα και τον παράδεισο. κοστος ζωής ΠΑΜΦΗΝΟ, οργανωση ΤΡΕΛΗ το πανεπισητμιο ΑΣΤΕΡΑΤΟ αλλά δεν υπάροχυν και πολλές δουλειές οποτε οι πιο πολλοι ειναι αγρότες, ψιλικατζίδες, μικρο μαγαζατορες κλπ κλπ ή χειροτεχνες οπως η αδερφη μου που εχουν φρι αδειες και πουλάνε οτι φτιάχνουν. απλα εχει αρκετό τουρισμο και συντηρειτε η κατασταση...ολοι ειναι φτωχοι αλλά ευτυχείς αφουτο κόστος ζωής ειναι χαμηλότατο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εγω νομιζω πάλι πως έχει και τα 8ετικά του

υγ. και νταξ ολο διαβαζω διπλα πως "απαπαπ σε μενα δεν πιανουν αυτα το παιδι μου ειναι τζαναμπετικο και άτακτο"... ΟΛΑ τα παιδιά είναι άτακτα και νομιζω πως αυτο ειναι το "νορμαλ". προσωπικά οταν βλέπω παιδάκι ησυχο ανησυχώ ΠΑΡΑ πολύ...

Συμφωνώ ρε Μάρα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

και το παράδειγμα: εχω απο την μια την Χ πουκι που δεν κά8εται σε μια μεριά και ολο κάτι κάνει ή κάτι 8έλει, και απο την άλλη το Χ αγοράκι (παιδάκι φιλου μας συγκεκριμένα) που κά8ετε απλά σε μια καρέκλα...μπορει το Χ πουκι να ειναι εξοντωτικό για γονεις γιαγιαδες περιγυρο για ΟΠΟΙΟΝ θέλετε αλλά τουλάχιστον καταλαβαινω οτι προκειται για ΠΑΙΔΑΚΙ και οχι για ταμαγκοτσι οπως το αλλο παιδάκι (ταμαγκοτσι ηλεκτροινικο γιαπωνεζικο παιχνιδι οπου επρεπε να εχεις τασισμενο μονιμως το σαιμπερ ζωάκι σου)

dZJip3.png

εμείς το συστημα της ανταμοιβής (ουτε τραπεζα να ημουν) τωρα το ξεκινήσαμε και παει καλα

ΟΤΑΝ θα ερθει η ώρα σας θα δοκιμάσετε κι εσεις διαφορα και θα δείτε τις σας τεριάζει !

unconditional parenting θα έκανα άνετα αν δεν δουλευα και ήμουν απο πισω συνέχεια με την μικρή!

άμα σηκώνεσαι όμως το πρωί και πρέπει σε μιση ώρα να θηλάσει, πάει για τσισα, πλυθει, ντυθεί όχι το conditional αλλά ούτε και το superconditional δεν μας σώζει!

Διαφημίσεις

unconditional και attachment εχουν ομως το εξης κοινο χαρακτηριστικο: ο γονεας δειχνει προσοχή στις αναγκες του παιδιού και τις ικανοποιεί...

καλα εγω 8α εφαρμοσω το μαρ-ιο συστημα οσο μεγαλώνει η μικρά "σπαστα ολα παιδι μου καντα ολα κολυμπηθροξυλο" μουαχαχαχαχχαχ (εχω απωθημενα απο τη μανα μου που εκλεινε την πορτα του σαλονιου και απαγορευοταν να παμε εκει για να μην της σπάσουμε τα κρυσταλλα)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...