Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηταν διάφορα μαζεμενα που ελεγα αστο δεν πειραζει αστο δεν πειραζει εε και εσκασε η βομβα..

Για μενα και τα δεδομένα της εκεινης στιγμης ηταν χοντρο αυτό που έγινε και με πειραξε πολυ...

θα ηρεμίσω που θα πάει...αλλα πραγματικα αυτη τη φορα τα εννοω αλλιως δεν θα μιλούσα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Εμενα στα τσακιρ κεφια.. Μια φορα θυμαμαι.. Δεν το ξαναπε... Γυρισε και μου ξεφουρνισε...

ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΠΑΠΩ!

Ακομα λιωνω..................

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

θέλω κι εγώ παπωωωωω!!!

σήμερα μου κανε και το μικιό μου κατι αγκαλιές και μου γλυφε το μάγουλο και παραλίγο να κατουρηθώ απο τη χαρά μου

μάρα , εύχομαι να μην κάνει καθόλου πυρετό το παιδί

και μια σημειωση για τα κοριτσια που τσακωνονται με τις μαμαδες και λενε πικρά πράγματα

ως αντιδραστικο τομάρι ΜΟΝΙΜΩΣ γινομουν μπιλιες με τη μάνα μου. αλλα οταν λεμε μπιλιες μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ μπιλιες σε σημειο του να ειμαστε στο ιδιο σπιτι και να μην μιλιομαστε για μέρες.

πριν απο 12 χρονια εβγαλε εναν ογκο στο στη8ος. μιλησα με τον γιατρο της... μου λεει λογω ιστορικου κλπο δεν το διακινδυνευω χειρουργειο, αφαιρεση του ογκου και οτι τελεος πάντων μπορει να εχει επηρεαστεί.. και βλέπουμε. θυμαμαι οταν την ειδα με το σκουφάκι της να μπαινει στο χειρουργείο...και θυμαμαι οταν την ειδα να βγαινει απο την ανανηψη..ταλαιπωρημένη αλλά έντρομη. σε ολο το διαστημα πριν το χειρουργειο αλλά και τις πρώτες μερες μετα η έννοια της ηταν μια. αν ειναι να φυγει να φυγει..τακτοποιώντας τα πάντα. εμενα μου ελεγε το νου σου στη μικρή (την αδερφη μου) στον πατερα μου ελεγε μην διανοηθεις και ξαναπαντρευτεις αν δεν τακτοποιηθουν πρώτα τα κοριτσια, και γενικά ακομη και 5 λεπτά πρίν την επέμβαση ο νους της ηταν σε εμας.... "φυγε μαράκι καλά 8α πανε ολα φυγε παιδι μου και εχεις πολύ δουλεια στο γραφειο, 8α ερ8εις το βράδυ αμα ειναι"...

τα βραδια που κα8ομουν μαζι της, δεν μιλάγαμε. ακουμπαγα το κεφάλι μου στο χερι της και εκεινη με χαιδευε...

τεσπα για να μην το συγκινησιασω άλλο....κατανοειτε τι 8ελετε να πώ... τσακωθητε, σκοτωθειτε, πιαστητε μαλλί με μαλί αν θέλετε αλλά μετά αγκαλιαστήτε... γιατι δυστυχως οι γονεις μας δεν ειναι..ο χουλκ και δεν 8α ζησουν 7 εκατομυρια χρονια.. και οταν, δυστυχώς, φυγουν οι τσακωμοι μας ολα αυτα τα χρονια8 αμοιαζουν σχεδον με..οικογενιακό ανέκδοτο

αυτα η8ελα να πω.. μην κακιωνετε στις μαμαδες σας. αυτες εχουμε, αυτες μας αγαπάνε και πλάκα πλάκα το ξέρετε και απο τους εαυτους σας πια... ο μονος ανθρωπος που σε αυτή τη ζωή σε αγαπάει ολοκληρωτικά έως σκασμου... η μανα μας ειναι

dZJip3.png

ρε σεις τι ωραιο 8εμα ειναι το unconditional parenting διπλα?!!! και η Maan τι τυπισα! νταξ ειναι νωρις ακομη να ασχολουμε με αυτα αλλα οσο διαβαζει κανεις καλο ειναι μουαχαχαχαχαχα

εγώ δεν νομιζω ότι μπορώ να το κάνω πράξη Μαρα μου!

Διαφημίσεις

εγω νομιζω πάλι πως έχει και τα 8ετικά του

υγ. και νταξ ολο διαβαζω διπλα πως "απαπαπ σε μενα δεν πιανουν αυτα το παιδι μου ειναι τζαναμπετικο και άτακτο"... ΟΛΑ τα παιδιά είναι άτακτα και νομιζω πως αυτο ειναι το "νορμαλ". προσωπικά οταν βλέπω παιδάκι ησυχο ανησυχώ ΠΑΡΑ πολύ...

dZJip3.png

Έναν καφέ είπα να πιω, έναν, και γράψατε της Παναγιάς τα μάτια πάλι!:tongue:

5. κικη και αριε τι εγινε με τις δουλειές

ξεχασα καιτ άλλο?

Έκανα την αίτηση και περιμένω Μάρα...άει να δούμε...

Ρε Μάρα πες κι άλλες λεπτομέρειες για κανάρια νησιά?Τι μισθούς έχουν?Πως είναι η ζωή?Δουλειά υπάρχει?

Φυστίκιιιιιιιιι σαν το σίφουνα μπαίνεις και βγαίνεις:tongue:

(μου φτάνει που ασχολήθηκαν λίγο μαζί μου αλλα εκ των εσω ξέρω οτι μονογονική τους κάθετε στο λαρύγγι ΚΑΙ ΕΚΕΙ ... ω ναι )

!

Μα είναι δυνατόν?Κι εκεί?

Ετσι και το κανω εγω αυτο.. Θα με κλαψουν οι ρεγγες! Εδω η πεθερα μου δεν με αφηνει να καπνισω μπροστα του λογω σεβασμου και ο δικος μου δεν μιλαει καθολου.. :rolleyes: Παντως.. Να αγιασει το στομα σου!

!

Εκείνη την ώρα σκοτωνόταν με το Λ κι έλεγε παπάρες οπότ του χρειαζόταν. Γέννησα το Μάνο και δεν πήρε ούτε ένα τηλ να σας ζήσει...γιατί σταμάτησε το άρμεγμα...έγινε κακός χαμός...

αλλά τώρα όλα καλά όλα ανθηρά...κι όποτε κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά...(χμμμ δεν έχει λεφτά...42άρα σόνυ αγόρασε τώρα 100 ευρώ έδωσε για ιονιστή...μερσεντές ήθελε...ας με λένε κολομπίνα κι ας πεθαίνω από την πείνα!) του λέω:άστα δράμα!κι εμείς άφραγκοι!

και γω υπερασπιζόμουν την ελβετική δημοκρατία!!!!!!!!!!!!!

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Εσένα σκέφτηκα κατευθείαν!;)

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγω είμαι σε πολλή κακή κατάσταση...τσακώθηκα με την μητέρα μου με έφτασε στο αμην και την εδιωξα....και της είπα να μην ξαναέρθει και οτι δεν την εχω αναγκη.

Με έφτασε στο αμην και δεν αντεχω αλλη πιεση γενικως κλαταρα αυτο ήταν...

Κατινάκι μου γλυκό, χωρίς να με παρεξηγήσεις...μήπως...επειδή τον τελευταίο καιρό είσαι πολύ πιεσμένη, και, κακά τα ψέμματα, οι ορμόνες σου ακόμη κάνουν πάρτυ...μήπως αν το δεις πιο ψύχραιμα, καταλάβεις ότι δεν έγινε και κάτι...νερό κι αλάτι που λένε...να δώσεις τόπο στην οργή...μήπως...

Κοίτα, δεν τους είπα "θα κάνουμε πάρτι αλλά δεν σας θέλουμε"

Στα πεθερικά μου πήγαμε την προηγούμενη Κυριακή να δουν τη μικρή (μένουν σε άλλη πόλη) και στους γονείς μου θα πάμε αύριο να την δουν. Το πάρτι, για μας, είναι απλά μια μάζωξη παιδιών, όχι κοινωνική - οικογενειακή υποχρέωση, έτσι το βλέπω. Περισσότερος κόσμος δεν χωράει στο σπίτι, και αν ερχόταν, δεν θα περνούσαν καλά τα μικρά. Πιστεύω ότι δεν μας παρεξήγησε κανείς, μας ξέρουν άλλωστε. Το γλέντι του γαμου το κάναμε μόνο με τους κολλητούς, στην ντισκοτέκ που γνωριστήκαμε, από αυτό να καταλάβεις:rolleyes:

;

Όχι μωρέ ένα νορμάλι σπίτι έχω...αλλά...τι να κάνω πες μου...αυτά τα 60 άτομα, τα 10 είναι κοινωνική υποχρέωση, τα άλλα είναι αγάπη...

Να φανταστείς, σκεφτόμαστε για τη βάφτιση ότι δε θα κάνουμε τραπέζι, αλλά μια βδομάδα μετά θα βγάλουμε μόνο φίλους κάπου να γουστάρουμε...και συγγενείς, ξαδέρφια δλδ που έχουμε καραφιλικές σχέσεις...ε...25 άτομα...

Α, και επεειδή η νονά μας είναι αδερφική μου φίλη δεν έπαιζε να μην έρθει στα γενέθλια του παιδιού. Κι επειδή είμαι καμμένη από νονά, παίζει μεγάλο ρόλο για μένα να έχουν καλές σχέσεις, στενές, τα παιδιά μου με τις νονές τους.

Αυτά τα ολίγα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...