Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουτε να την δω θέλω ούτε να της μιλήσω...

Βασικα της είπα οτι δεν θέλω να με ξαναβοηθήσει και το παιδι θα το βλέπει μόνο όταν έχουμε χρόνο..

Γενικώς ειπαμε πολύ βαριές κουβέντες και με είπε αχάριστη και οτι αυτη δεν είχε καμια βοήθεια. Και της είπα και εγω ωραια φύγε να μην έχω και εγω να είμαστε πάτσι...

Τελειώσαμε...και το εννοω προτιμώ μόνη

οκ αυτα που λες τωρα δεν τα εννοεις οποτε κάτσε αραξε να φυγει ο..ατμος και μετα 8α τα βρειτε μια χαρά

dZJip3.png

καλησπέρα σας,

Κατινακι welcome to the club....εγω το εκανα πριν 1 μηνα αυτο και νιωθω καλα πλεον μεσα μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

οκ αυτα που λες τωρα δεν τα εννοεις οποτε κάτσε αραξε να φυγει ο..ατμος και μετα 8α τα βρειτε μια χαρά

Μαρα μου εγω μια χαρα τα εννουσα, δηλαδη αυτη που για 4η φορα νομιζω (εχω χασε λογαριασμο πλέον) με διαολοστειλε και εγω δεν της χαλασα χατιρι...με την μονη διαφορα οτι ηταν η τελευταια της φορα (αλλα μάλλον δεν το ξερει ακομα)!!

ετσι και το Κατινακι, μπορει να μπουχτησε...δεν ξερω και το παρελθον της με την μαμα της.

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Μάρα πάντως εμάς το πρεβενάρ δεν μας έκανε πυρετο!

Στέλλα, βρε εσύ έχεις πολύ ιδιαίτερο παρελθόν με τη μαμά σου, το κατινάκι δεν είναι έτσι, απλά εκνευρίστηκε με κάτι, νομίζω

το παιδι μου ειναι διάνοια.... της φπρεσαν οι γιαγιαδες ενα πλασιτκο ρολογάκι..και της λένε τι ώρα ειναι πουκι? και εκεινη γυριζει τον καρπο της και δειχνει το ρολοι....κουκουβαααααααααααααααααααααααααααααααα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αφου στο χερι της είναι το ρολόι ρεεεεε

που να κοιτάξει τον ήλιο ;;;

:-) :-) :-) κουκουβαγιιιιιιιιιιιιιες όλες

εν τωμεταξύ τωρα χαμπαριασα οτι όλα τα δικά σας είναι κοντα δίχρονα και είστε στα ντουζενια σας μπουχαχαχαχχααχχαχαα

οχι επιμενω ειναι διάνοια! μουαχαχαχααχαχαχα επισης οταν λειπω και της λενε που ειναι η μαμα διεχνει ενα καδρο με μια κυριουλα να διαβαζει με κοτσο.. (καμια οφρα με βλέπει να διαβαζω εφημεριδα με τα μαλλια χαζοπιασμενα)

dZJip3.png

παλλαντινακι εμεις με το πρεεβεςναρ εχουμε την εξης..προιστορια

πρωτη δοση 3 μηων η πουκι σχεδον...39,5

δευτερη δοση 3 μηνες μετά 38,5

τριτη δοση πριν κανα διμηνο 38,5

α χμμμ το ένστκτό μου μου λέει ότι δεν θα κάνει πάνω από 38

Ουτε να την δω θέλω ούτε να της μιλήσω...

Βασικα της είπα οτι δεν θέλω να με ξαναβοηθήσει και το παιδι θα το βλέπει μόνο όταν έχουμε χρόνο..

Γενικώς ειπαμε πολύ βαριές κουβέντες και με είπε αχάριστη και οτι αυτη δεν είχε καμια βοήθεια. Και της είπα και εγω ωραια φύγε να μην έχω και εγω να είμαστε πάτσι...

Τελειώσαμε...και το εννοω προτιμώ μόνη

Κατερινάκι μου, καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά είναι πολύ σκληρό κι επειδή το έχω ζήσει με τον πατέρα μου σου λέω να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου!

Με το που καταλαγιάσουν τα πράγματα και ηρεμήσεις θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πολύ την απουσία της!

Μήπως να κουβεντιάζατε πιο ήρεμα?:confused:

όχι τώρα, ηρεμήστε πρώτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...