Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι η μεγαλυτερη φαρμακοβιομηχανία του δυτικού κόσμου τα κεντρικά τουλαχισον

οπου το αδερφη ειχε υπογραψει στο συμβόλαιο της (εχεμύθια) οτι για ένα χρόνο

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ;)

αστα περι ελεβετίας .... λαμόγια όλα ειναι ρε !

Εδώ κολλάει ακριβως το "βάλαμε τσολιά στα α......ια μας :D:D:D:D

ειναι η μεγαλυτερη φαρμακοβιομηχανία του δυτικού κόσμου τα κεντρικά τουλαχισον

οπου το αδερφη ειχε υπογραψει στο συμβόλαιο της (εχεμύθια) οτι για ένα χρόνο

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ;)

αστα περι ελεβετίας .... λαμόγια όλα ειναι ρε !

παπάρια περί εργασιακού δηλαδής..........με κάλυψες

Εδώ κολλάει ακριβως το "βάλαμε τσολιά στα α......ια μας :D:D:D:D

χαχαχαχαχα αμε γεια σου :-) :-)

παπάρια περί εργασιακού δηλαδής..........με κάλυψες

;) είδες ...:-)

Και ξαναρωτάω...........είναι νομιμο αυτό στο εξωτερικό?

Ωφείλεις ή αυτοί γουστάρουν?

η χουντα των corporations :-)

Διαφημίσεις

Σαμποτάζ στα ελβετικά προϊόντα...κομμένο το ελβετικό τυρί, τα ελβετικά ρολογια, οι ελβετικές σοκολάτες

Α...και να αποσύρετε ΑΜΕΣΩΣ τις καταθεσεις σας από τις ελβετικές τράπεζες

και γω υπερασπιζόμουν την ελβετική δημοκρατία!!!!!!!!!!!!!

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

καλα νόμος δε περνά αν δεν γίνει δημοψύφησμα

αλλα στα εργασιακα όλοι τα ιδια σκατα ειναι ;)

Σαμποτάζ στα ελβετικά προϊόντα...κομμένο το ελβετικό τυρί, τα ελβετικά ρολογια, οι ελβετικές σοκολάτες

Α...και να αποσύρετε ΑΜΕΣΩΣ τις καταθεσεις σας από τις ελβετικές τράπεζες

:D:D:D:D:D:D:D:D

αυτο με τις καταθέσεις θα πονέσει

για τα αλλα χεστήκανε που κλανανε (με το συμπάθειο κι όλα)

ΦΑΙΗΗΗΗΗΗ αν σε παρει σημερα τηλεφωνο και απαντήσεις

θα σου βάλω μονάδα στο γραπτό σου ;):-)

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγω είμαι σε πολλή κακή κατάσταση...τσακώθηκα με την μητέρα μου με έφτασε στο αμην και την εδιωξα....και της είπα να μην ξαναέρθει και οτι δεν την εχω αναγκη.

Με έφτασε στο αμην και δεν αντεχω αλλη πιεση γενικως κλαταρα αυτο ήταν...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγω είμαι σε πολλή κακή κατάσταση...τσακώθηκα με την μητέρα μου με έφτασε στο αμην και την εδιωξα....και της είπα να μην ξαναέρθει και οτι δεν την εχω αναγκη.

ελα ρε συ :-(

αφού αισθάνεσαι άσχημα να την παρεις ενα τηλεφωνο ή να πας απο εκεί να της μιλήσεις

ΦΑΙΗΗΗΗΗΗ αν σε παρει σημερα τηλεφωνο και απαντήσεις

θα σου βάλω μονάδα στο γραπτό σου ;):-)

Θα σε βγαλω ασπροπροσωπη λεμε!! :D

:-(:sad::-( Κι εγω ετσι νιωθω οποτε τσακωνομαι μαζι της... Δεν αντεχω να ειμαστε μαλωμενες... :-(:sad::-(

Μαμημενο οιδιποδειο..

Να την παρεις να μιλησετε ή να πας να τη βρεις.. Αν φυσικα αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν θα στεναχωρεθούν οι γονείς σου και οι νονοί?

Κοίτα, δεν τους είπα "θα κάνουμε πάρτι αλλά δεν σας θέλουμε"

Στα πεθερικά μου πήγαμε την προηγούμενη Κυριακή να δουν τη μικρή (μένουν σε άλλη πόλη) και στους γονείς μου θα πάμε αύριο να την δουν. Το πάρτι, για μας, είναι απλά μια μάζωξη παιδιών, όχι κοινωνική - οικογενειακή υποχρέωση, έτσι το βλέπω. Περισσότερος κόσμος δεν χωράει στο σπίτι, και αν ερχόταν, δεν θα περνούσαν καλά τα μικρά. Πιστεύω ότι δεν μας παρεξήγησε κανείς, μας ξέρουν άλλωστε. Το γλέντι του γαμου το κάναμε μόνο με τους κολλητούς, στην ντισκοτέκ που γνωριστήκαμε, από αυτό να καταλάβεις:rolleyes:

Ωχχχχχ εγώ έχω παιδάκια, και από αυτά που δεν παίζει ο Μάνος η αλήθεα, αλλά αυτά είναι 1 άντε 2 οικογένειες.

Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Δλδ τα έβαζα κάτω να αφαιρέσω...ποιον να αφαιρέσω? τη γιαγιά μου που λατρεύω και που τσοντάρει καθημερινώς από τη σύνταξή της? Τη Δότα που κάθε τρεις και δύο κρατάει τη μπέμπα να βγάλω το Μάνο στον παιδότοπο? Τη θεία μου τη Θεανώ που κρατούσε καθημερινά το Μάνο στην εγκυμοσύνη μου? Που τον βλέπει και λιώνει? Τη θεία μου τη Σίτσα, που άσε το τι βοήθεια μας έχει προσφέρει, μιλάμε ότι κατουριέται με τα παιδιά μου!Την έχω φώτο μέσα στο πάρκο του γιου μου μαζί του!

Αυτοί που αναφέρω είναι 4μελής οικογένειες.

Ύστερα, τα αδέρφια του άντρα μου γίνεται να μην τα πω (αν και την αδερφή του πολύ θα το ήθελα να μην την πω:P)

Και μετά είναι και καμμιά 10αριά άτομα σόι πάλι με το οποίο σόι οι σχέσεις μας είναι καλές, πιο τυπικές όμως, αλλά που έχω πάει στα γενέθλια των παιδιών τους.

Σκέψου: το χωράφι που έχουμε στον άη μάμα το αγόρασαν πριν 6 7 χρόνια η μάνα μου ο αδερφός της και 2 ξαδέρφια τους! Όσοι το ακούνε μένουνε!Λένε μα καλά, συνήθως σφάζονται για κοινά περιουσιακά και εσείς πήγατε κι αγοράσατε όλοι μαζί?

Η Νίτσα θα με καταλάβει, έχουμε το ποντιακό σύστημα, παρόλο που έχουμε μικρή ποντιακή ρίζα.

έντιτ:καλά για τους γονείς μου δεν το συζητώ!Θα υπάρξει άμεση αποκλήρωση! Κι η μάνα μου όσα και να έχουμε μεταξύ μας, σκίζεται!

Καλά, σε παιότοπο δεν συμφέρει, αλλά στο σπίτι χωράτε; Στις βερσαλλίες μένεις;:-P

Α ξέχασα !!! Είδατε το τικεράκι μου ?????

Επετειαζόμαστε σήμερα ! Κλείσαμε 4 χρονάκια έγγαμου βίου στις 12.00 το μεσημέρι νταν.... αχ τέτοια ώρα ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας !!!!

Χρόνια πολλά, πάντα αγαπημένοι!

και γω υπερασπιζόμουν την ελβετική δημοκρατία!!!!!!!!!!!!!

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ο καπιταλισμός είναι παντού ο ίδιος:cool:

ωωωωχχχχχχχχ

τι έγινε;

Ουτε να την δω θέλω ούτε να της μιλήσω...

Βασικα της είπα οτι δεν θέλω να με ξαναβοηθήσει και το παιδι θα το βλέπει μόνο όταν έχουμε χρόνο..

Γενικώς ειπαμε πολύ βαριές κουβέντες και με είπε αχάριστη και οτι αυτη δεν είχε καμια βοήθεια. Και της είπα και εγω ωραια φύγε να μην έχω και εγω να είμαστε πάτσι...

Τελειώσαμε...και το εννοω προτιμώ μόνη

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...