Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

opapapapap ποσα γραψατε παλι

1. νιτσακι ευγε μαναρι μου με τους παιδικους και τα κεντρα

2. φαιη..συμφωνω με ζουπυ και αρια..γειωσε την κανονικα και ΜΗΝ υτην αφησεις να σε επηρεάζει στο ελάχιστο

3. αερικο μην τρελενεσαι με τις τουμπες... αν δεν κανω λα8ος εσεις οι παλιουρες μου εχετ επει να μην τρελενομαι γενικα με ις τουμπες και τις ιωσεις μουαχαχαχα

4. φιστικω καλως ήρ8ες

5. κικη και αριε τι εγινε με τις δουλειές

ξεχασα καιτ άλλο?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιστικι μου γεια σου !

γεια σας κόρες (4 ωρες υπνο /τρεξιμο ..... δεν θέλω κιχ ... ακούτε ;;; ΚΙΧ :-) :-) )

ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ : οι ρυθμοί εκεί της εταιρίας είναι .... χμ .... Jamaika .... για να παρεις μια θεση πρεπει να περασεις 8 συνεντευξεις

εγω ειμαι στην συνέντευξη νουμερο ενα συνεπώς ..καλα κρασα !

(μου φτάνει που ασχολήθηκαν λίγο μαζί μου αλλα εκ των εσω ξέρω οτι μονογονική τους κάθετε στο λαρύγγι ΚΑΙ ΕΚΕΙ ... ω ναι )

να τα χιλιάσετε κάντι κάντι !

φιστικι μου γεια σου !

γεια σας κόρες (4 ωρες υπνο /τρεξιμο ..... δεν θέλω κιχ ... ακούτε ;;; ΚΙΧ :-) :-) )

ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ : οι ρυθμοί εκεί της εταιρίας είναι .... χμ .... Jamaika .... για να παρεις μια θεση πρεπει να περασεις 8 συνεντευξεις

(μου φτάνει που ασχολήθηκαν λίγο μαζί μου αλλα εκ των εσω ξέρω οτι μονογονική τους κάθετε στο λαρύγγι ΚΑΙ ΕΚΕΙ ... ω ναι )

τι , πού, πάλι τα έχασα γμτ!

Διαφημίσεις

Δεν το πιάσα αυτό.

Σου ζητήσανε πλήφοροφίες για οικογενειακή κατάσταση?:shock::shock:

ή το ξέρουν λόγο της αδερφής σου?

άσε μας βρε χάρλοου!

εδώ εμένα με ρώτησαν αν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο σύντομα!!!!!!!

άσε μας βρε χάρλοου!

Μιλάμε για εταιρεία του εξωτερικου, συγκεκριμένα Ελβετία.

Δεν συνηθίζονται ερωτήσεις οικογενειακού περιεχομένου στο εξωτερικό , γι'αυτό ρωτάω.

άσε μας βρε χάρλοου!

Και αν έκανες δηλαδή τι θα σου έκαναν??????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Γκρρρρρρρ

Εσένα δηλαδή θα σου έκαναν γιατι εισαι με ΔΠΥ, αλλά σε μια μισθωτή τι μπορούν να της κάνουν? αει σιχτιρ....&%$@

Άρια δηλώνω θαυμάστριά σου (Harlow μην το πάρεις προσωπικά)

Kinka διαβασα χτες για τον πατέρα σου...μακάρι να πάνε όλα καλά

Τα υπόλοιπα ποστ δεν τα πολυδιάβασα, να με συμπαθάτε :P

Δεν συνηθίζονται ερωτήσεις οικογενειακού περιεχομένου στο εξωτερικό , γι'αυτό ρωτάω.

αααααααα..στην ελβετία ψάχνει καλέ δουλεια ????

δεν ήξερα.....σορυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Ξυπνησαμε 7μιση. Πριν λιγο την πασσαρα στον πατερα της.. Ειναι αφιονισμενη και σημερα, σαν παρτσακλο κανει!

Φαιηηηηη...αν ποτε θελησεις να γνωρισεις τα μερη του πατερα σου....ελα σε εμενα...!!Θα σε ξεναγησω μια χαρα!!

Μεσα απο Αγρινιο η καταγωγη???

Ειναι κι οι Αγρινιωτες...που θα πεσεις ρε γαμωτο!!

Πολυ ευχαριστως Μαρσυ μου! Το χωριο του ειναι η Λεπενου. Δεν εχω παει ποτε, δεν ξερω αν ειναι κοντα/ μακρια απο Αγρινιο!

Σε αυτή την περίπτωση μόλις αρχίσει κάνεις πάσα το τηλέφωνο στο αυτί του Βασίλη χωρίς να πεις λέξη (μην την διακόψεις κιόλας). Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει εκείνος! Το 'χω κάνει! Έπιασε!

Θα το δοκιμασω!

Να θυμώσω; :rolleyes:

Οοοοχι βεβαια! (Δεν βρισκω εμοτικον να στελνει φιλια και "γκαλιες")

Το παιδί μου σήμερα έφαγε μια ωραιότατη τούμπα από τον καναπέ. Ως γνωστόν εγώ το πρωί με το που ξυπνάω φτιάχνω γάλα και πάω να πιω καφέ και να κάνω τσιγάρο στο γραφείο. Τα υπόλοιπα ο μπαμπάς. Σήμερα λοιπόν αποφάσισε να την βάλει στον καναπέ να πιει το γαλα της και όχι στο καρεκλάκι (καλά έκανε γιατί πρέπει να κόβουμε το ξαπλωτό σιγά σιγά για να μην κουβαλάμε και στην Ερέτρεια όμως...) και πήγε να... ντυθεί!!!!! Άφησε το δίχρονο στον καναπέ μόνο του και πήγε να ντυθεί.... Τι να του πω; Μου λέτε; Κι εκεί που κάθομαι αμέριμνη και διαβάζω, καπνίζω ακούω ένα γκντουπ ουααααααααα και διακτινίζομαι στο σαλόνι! Έφτασα πιο γρήγορα από αυτόν που δεν είχε να ανοίξει και πόρτες! Τι σκατά έκανε; Σηκώθηκε όρθια στον καναπέ να χορέψει και πάρτην κάτω. Ευτυχώς δεν χτύπησε άσχημα... σταμάτησε το κλάμα γρήγορα και μετά ήταν σε τρελλά κέφια! Ελπίζω τουλάχιστον ότι το μπιρι μπιρι για το ότι δεν σηκωνόμαστε στον καναπέ/κρεβάτι όρθιοι χωρίς τη μαμά ή τον μπαμπά δίπλα γιατί μπορεί να χτυπήσουμε τώρα να απέκτησε και εικόνα και να βγει σε καλό!

Τα σπυράκια που είχαμε μετά τον πυρετό όπως πολύ σωστά χτυπιόμουν και έλεγα ειναι.... κουνούπια... βάζουμε φουσικόρτ όμως γιατί ποτέ δεν ξεπερνάμε τα κουνούπια εύκολα... κάτι στο δέρμα της (που δεν το ξύνει) τα κάνει και γίνονται κατακόκκινα και απλώνουν σαν τραχανάς!

Η όρεξή μας επανήλθε πλήρως... πολύ πλήρως! Πρωί πρωί ζήταγε πατάτες!

Τωρα τελευταια εχει αρχισει τη μεταλλαξη και ο Β. Τεσπα, αφου εγινε μια φορα, καντο γαργαρα! Για τα σπυρια ημουν σιγουρη αφου τα τσεκαρα! :mrgreen:

Φαιήτσα για το θέμα της πεθεράς ακολούθησε τις συμβουλές της Κρίστυ...έξυπνη κίνηση!

Ε, ναι.. Ετσι οπως εχουμε καταντησει δεν εχω και πολλες επιλογες.. Μαλλον ο τροπος μου δεν της αρεσει, ευκαιρια να δει και αλλους!

Φαίη μου, η καλύτερη τακτική με την πεθερά σου είναι της άρια κατά την άποψη μου. Να της κόψεις τον αέρα με τέτοιον τρόπο ώστε να μην έχετε και μπερδέματα.

Καλά Αγγελίνα κι η δικιά σου η πεθερά σπάει κόκκαλα...ε ρ κάτι άνθρωποι...αυτές έπρεπε να έχουν εμένα για νύφη...εγώ μέχρι μ@λάκα τον είπα τον πεθερό μου...μετά έβααλα μυαλό;) και ακολουθώ την αριοτακτική;)

Ετσι και το κανω εγω αυτο.. Θα με κλαψουν οι ρεγγες! Εδω η πεθερα μου δεν με αφηνει να καπνισω μπροστα του λογω σεβασμου και ο δικος μου δεν μιλαει καθολου.. :rolleyes: Παντως.. Να αγιασει το στομα σου!

Εγώ σιχαίνομαι το γκάμι, κι ο γιος μου τρελαίνεται γμτ!

Και η Μαρια τρελλα με τον γκαμι.. Τον εχουμε σε κουκλακι, σε αυτοκολητα, σε σεντονια... Και φυσικα οποτε ακουσει τραγουδι του κοπανιεται λες και ακουει maiden

Α ξέχασα !!! Είδατε το τικεράκι μου ?????

Επετειαζόμαστε σήμερα ! Κλείσαμε 4 χρονάκια έγγαμου βίου στις 12.00 το μεσημέρι νταν.... αχ τέτοια ώρα ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας !!!!

Να τα χιλιασετε, να ειστε παντα ενωμενοι και αγαπημενοι!!!

Μαρή Κική τρέχαααααα, αυτό είναι για σένα

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυτό κι αν είναι περιεργο! Χιλιάδες Φιλιπινέζοι στη χώρα μας είναι βέβαιο ότι δεν πιστεύουν στ' αυτιά τους όταν ακούνε παντού στο δρόμο να φωνάζουν κάποιες γυναίκες...

“αιδοίο”! Ναι, αυτό σημαίνει το Κική σε μια διάλεκτο των Φιλιππίνων! Κάποιοι μάλιστα έκαναν αγωγή σε μια Ελληνίδα της Αυστραλίας που τόλμησε να γράψει το όνομά της στην πινακίδα του αυτοκινήτου της!

Όλα άρχισαν όταν ο σύζυγος της Κρίστεν Πέρι, Στίβεν, της έκανε δώρο μια Porche και στις πινακίδες -όπως συνηθίζεται στην Αυστραλία- τοποθέτησε το υποκοριστικό της όνομα "Κική". Εξάλλου δεν ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο στην Αυστραλία που οι πινακίδες γράφουν "Κική".

Η Κρίστιν Πέρι δεν το πίστευε όταν έλαβε μια επιστολή από την Υπηρεσία Συγκοινωνιών της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW Roads and Traffic Authority) που της ζητούσε να αιτιολογήσει γιατί χρησιμοποίησε το άσεμνο όνομα "Κική" στις πινακίδες του οχήματός της.

Από τις έρευνες που έκανε προέκυψε πως το "Κική" στην διάλεκτο Tagalog των Φιλιππίνων σημαίνει "αιδοίο" και κάποιοι που προέρχονται από τις Φιλιππίνες είδαν την πινακίδα της Ελληνίδας, τη θεώρησαν προσβλητική και διαμαρτυρήθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες. "Αυτό είναι το όνομά μου από τότε που γεννήθηκα και εσείς μου λέτε τώρα ότι είναι άσεμνο; Αυτό και αν είναι προσβλητικό", έγραψε η ομογενής στους αρμοδίους.

Η ίδια θεώρησε "αστεία" κάποια σημεία της καταγγελίες αλλά δεν ήθελε να χάσει τις πινακίδες της.

Μετά το περιστατικό τηλεφώνησε στον πατέρα της και του είπε: "Ξέρεις πως με φώναζες μια ζωή; Αιδοίο". Όπως είπε η Κρίστιν Πέρι ο πατέρας της έμεινε αποσβολωμένος αρχικά αλλά μετά είδε το αστείο του ζητήματος. Και οι δικοί της όμως στάθηκαν στην αστεία πλευρά.

Όσο για την υπηρεσία NSW Roads and Traffic Authority πείστηκε πως το "Κική" δεν είναι άσεμνο και δέχθηκε να επιτρέψει στην Κρίστιν Πέρι να διατηρήσει τις πινακίδες της.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=76617&catid=7

:lol::lol::lol::lol:

hello παιδες... χρονια και ζαμανια....

Μας ελειψες!! Στο ειπα και στο τηλ.! Σμουτς!!

2. φαιη..συμφωνω με ζουπυ και αρια..γειωσε την κανονικα και ΜΗΝ υτην αφησεις να σε επηρεάζει στο ελάχιστο

Thanks Μαρα μου!

φιστικι μου γεια σου !

Ολα να πανε καλα! Καλη επιτυχια και παλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ωφείλεις να αναγραφεις στο βιογραφικό σου οικογενειακή κατάσταση

το unmarried children 1

ε ... γεννά ερωτήσεις ;) και σε αποφεύγουν γιατι εκει πχ η κοινωνική τους πολιτική στις αγαμες εχει να το πω έτσι μια ίσως αυξημένη υποχρέωση απο πλευράς εργοδσίας ;)

μην εκπλήσεσαι Χαρλοου

το παιδι μου ηταν 25 ημερων πηγα σε συνεντευξη ΤΡΑΠΕΖΑΣ με ηθελαν

μου ειπαν ναι

περαστε απο λογηστήριο να υπογράψετε προσληψη αορίστου

παω

και πευτουν τα τηλ απο το λογηστήριο και μου ειπαν οτι εχει γίνει λάθος δεν μπορουν να με προσλάβουν ;):-) αλλη ηταν η κοπέλα που ήθελαν !

cult μου μια συνέντευξη ηταν για την εταιρία που δουλευει η αδερφη μου

εχουν opening σε μια θέση !

αααααααα..στην ελβετία ψάχνει καλέ δουλεια ????

δεν ήξερα.....σορυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Λοιπόν επανάληψη.

Η θέση είναι site administrator (εξ'αποστάσεως δηλαδή), οπότε δεν καταλαβαίνω και το νόημα του στραβομουτσουνιάσματος περί μονογονεϊκής.

Που να την είχανε και στα γραφεία δηλαδή.

ειναι η μεγαλυτερη φαρμακοβιομηχανία του δυτικού κόσμου τα κεντρικά τουλαχισον

οπου το αδερφη ειχε υπογραψει στο συμβόλαιο της (εχεμύθια) οτι για ένα χρόνο

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ;)

αστα περι ελεβετίας .... λαμόγια όλα ειναι ρε !

Λοιπόν επανάληψη.

Η θέση είναι site administrator (εξ'αποστάσεως δηλαδή), οπότε δεν καταλαβαίνω και το νόημα του στραβομουτσουνιάσματος περί μονογονεϊκής.

Που να την είχανε και στα γραφεία δηλαδή.

το στραβομούτσούνιασμα ειναι στο μπικινίνι

πρέπει να μου δώσουν κάπου κοντα 20 % παραπανω μισθό και να ασφαλήσουν το παιδι ΚΑΙ εκει ! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...