Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ξέχασα !!! Είδατε το τικεράκι μου ?????

Επετειαζόμαστε σήμερα ! Κλείσαμε 4 χρονάκια έγγαμου βίου στις 12.00 το μεσημέρι νταν.... αχ τέτοια ώρα ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας !!!!

Επετειαζόμαστε σήμερα ! Κλείσαμε 4 χρονάκια έγγαμου βίου στις 12.00 το μεσημέρι νταν.... αχ τέτοια ώρα ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας !!!!

να τα εκατοστήσετε καλέ!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρή Κική τρέχαααααα, αυτό είναι για σένα

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυτό κι αν είναι περιεργο! Χιλιάδες Φιλιπινέζοι στη χώρα μας είναι βέβαιο ότι δεν πιστεύουν στ' αυτιά τους όταν ακούνε παντού στο δρόμο να φωνάζουν κάποιες γυναίκες...

“αιδοίο”! Ναι, αυτό σημαίνει το Κική σε μια διάλεκτο των Φιλιππίνων! Κάποιοι μάλιστα έκαναν αγωγή σε μια Ελληνίδα της Αυστραλίας που τόλμησε να γράψει το όνομά της στην πινακίδα του αυτοκινήτου της!

Όλα άρχισαν όταν ο σύζυγος της Κρίστεν Πέρι, Στίβεν, της έκανε δώρο μια Porche και στις πινακίδες -όπως συνηθίζεται στην Αυστραλία- τοποθέτησε το υποκοριστικό της όνομα "Κική". Εξάλλου δεν ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο στην Αυστραλία που οι πινακίδες γράφουν "Κική".

Η Κρίστιν Πέρι δεν το πίστευε όταν έλαβε μια επιστολή από την Υπηρεσία Συγκοινωνιών της Νέας Νότιας Ουαλίας (NSW Roads and Traffic Authority) που της ζητούσε να αιτιολογήσει γιατί χρησιμοποίησε το άσεμνο όνομα "Κική" στις πινακίδες του οχήματός της.

Από τις έρευνες που έκανε προέκυψε πως το "Κική" στην διάλεκτο Tagalog των Φιλιππίνων σημαίνει "αιδοίο" και κάποιοι που προέρχονται από τις Φιλιππίνες είδαν την πινακίδα της Ελληνίδας, τη θεώρησαν προσβλητική και διαμαρτυρήθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες. "Αυτό είναι το όνομά μου από τότε που γεννήθηκα και εσείς μου λέτε τώρα ότι είναι άσεμνο; Αυτό και αν είναι προσβλητικό", έγραψε η ομογενής στους αρμοδίους.

Η ίδια θεώρησε "αστεία" κάποια σημεία της καταγγελίες αλλά δεν ήθελε να χάσει τις πινακίδες της.

Μετά το περιστατικό τηλεφώνησε στον πατέρα της και του είπε: "Ξέρεις πως με φώναζες μια ζωή; Αιδοίο". Όπως είπε η Κρίστιν Πέρι ο πατέρας της έμεινε αποσβολωμένος αρχικά αλλά μετά είδε το αστείο του ζητήματος. Και οι δικοί της όμως στάθηκαν στην αστεία πλευρά.

Όσο για την υπηρεσία NSW Roads and Traffic Authority πείστηκε πως το "Κική" δεν είναι άσεμνο και δέχθηκε να επιτρέψει στην Κρίστιν Πέρι να διατηρήσει τις πινακίδες της.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=76617&catid=7

Καταρχήν να είστε πάντα ευτυχισμένοι κάντυ κάντυ!

Κατά δεύτερον, μαρή Χάρλοου, :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω λυποθυμήσει από τε γέλια μιλάμ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κατά δεύτερον, μαρή Χάρλοου, :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω λυποθυμήσει από τε γέλια μιλάμ!

Και κάτι άλλο:

Δυο Έλληνες φοιτητές στη Ιταλία είναι μέσα σε λεωφορείο και υπάρχει μια άδεια θέση και λέει ο ένας στο άλλο "Κάτσε".

Και οι Ιταλοί έχουν γουρλώσει τα μάτια τους:shock::shock::shock:

(αληθινό περιστατικό αυτό)

"κάτσο" στα Ιταλικά είναι το πεος (να το πω επιστημονικά).

Και κάτι άλλο:

Δυο Έλληνες φοιτητές στη Ιταλία είναι μέσα σε λεωφορείο και υπάρχει μια άδεια θέση και λέει ο ένας στο άλλο "Κάτσε".

Και οι Ιταλοί έχουν γουρλώσει τα μάτια τους:shock::shock::shock:

(αληθινό περιστατικό αυτό)

"κάτσο" στα Ιταλικά είναι το πεος (να το πω επιστημονικά).

το "τσο" κοινο το χουν παντως! :tongue:

Kandy να ζήσετε βρε! μπράβο... πως θα το γιορτάσετε?

Λοιπόν... ΤΩΡΑ όμως ΤΩΡΑ θα μου πάρετε τη ρετσινιά της Σαμάνθα και θα την δώσετε στη Harlow!

Είναι ΠΟΛΥ ενημερωμένη... u know

Κάντυ να τα εκατοστήσετε βρε......

Σαμάνθα με τίποτε όμως

Κάτι μεταξύ Κάρυ με Μιράντα παίζει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...