Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εγω τετοιο παιδι εχω και χειροτερα απο ζωηραδα Χαρλοου και ειμαι απο πισω συνεχεια γιατι κινδυνευει ανα πασα στιγμη αλλα για τον Λ που μιλαμε δινω ελαφρυντικα για την συγκεκριμενη φαση γιατι τον εχω δει πως φερεται στην Κωτιτα δεν ειναι επιπολαιος ο ανθρωπος ισα ισα το ακριβως αντιθετο.

Και εγω εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Κωστα κυριως και σε κανεναν αλλον απολυτη. Και η μαμα μου ειναι πολυ προσεκτικη και οταν εχει τον Μαριο δεν κανει τιποτα αλλο για να ειναι συγκεντρωμενη σε αυτον αλλα σαν τον αντρα μου δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλον.

Την ημερα των γενεθλιων για λιγο ειχε υπο την ευθυνη της τον Μαριο η κουνιαδα μου αλλα ελλειψη εμπειριας με παιδια της εφυγε και παρολιγο να σκοτωθει στις σκαλες. Εγω αυτα φοβαμαι οταν ειναι πολυς κοσμος γινονται τα ατυχηματα οταν ειμαστε οι δυο μας τον ελεγχω συνεχεια τι κανει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν παίζει να πάω με την Κωνσταντίνα στην έκθεση βιβλίου... θα σηκώσουμε όλα τα παιδικά περίπτερα! Απλώνει χέρι και βουτάει και δεν της το παίρνεις μετά από το χέρι!

Ωρε Χάρλοου, θα σε μαλώσω...κι ας με περνάς κάποια χρόνια...μου θυμίζεις τη μάνα μου και μου ανεβάζεις την πίεση:tongue: Το έχω ξαναπεί πόσο δε μπορώ αυτόν τον πανικό μπρρρρρ:tongue: Η κόρη σου πως αντιδράει σε αυτό?

Μάλλον πιέζετε.

Κοίτα επειδή είμαι απόλυτη σε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαι και σωστή έτσι?

Καταλαβαίνω ότι μπορεί και να κάνω λάθος αλλά με το συγκεκριμένο παιδί δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Μου έχει μοιάσει σε όλα:D:D:D

Αν σκεφτώ πόσες φορές έχω χτυπήσει σοβαρά και την έχω γλυτώσει...... μιλάμε για σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι (λες να μου'μεινε από κεί?:tongue:), που άνετα με στέλνανε στο άλλο κόσμο.

Η μάνα μου τότε δεν ήξερε τους κινδύνους και δεν με πήγαινε στο νοσοκομείο εκτός αν χρειαζόμουνα ράμματα.

Είχα χτυπήσει άσχημα τόσες πολλές φορές που είχα μάθει.........έμπαινα σπίτι (γιατί τότε παίζαμε στους δρόμους), πήγαινα έβαζα μόνη ιώδιο και οξυζενέ και ξανάβγαινα για παιχνίδι.

Και μιλάμε για πληγές όχι αστεία, έχω ακόμα τα σημάδια.

Μια φορά (σε ηλικία από 10-12 χρονών δεν θυμάμαι) ήμουνα ανεβασμένη στο ταρατσάκι του διώρουφου που μέναμε (δηλαδη στον τρίτο όροφο) και έκανα ισοροπία πάνω σε μια παλιά ροδα που ήταν παρατημένη εκεί στην άκρη του.

Το ταρατσάκι ήταν χωρίς κάγκελα γύρω γύρω !!!!! κι εγώ έκανα ισορροπία στην άκρη του!!!!!!

Η μάνα μου ήταν στο ισόγειο και μαγείρευε η δόλια.

Ευτυχώς για την τύχη μου με είδε ένας γείτονας από το απένταντι μπαλκόνι και μου έβαλε τις φωνές.

Άλλο σκηνικό με το ποδήλατο στην γειτονιά...... έβγαινα με φόρα σε δρόμο που πέρναγε λεωφορείο.

Το ότι είμαι ζωντανή είναι μεγάλη τύχη ή απλά οφείλετε στον καλό μου άγγελο.

Και το παιδί μου είναι ίδιο εγώ...........do I need to say more???

Kική, η πεθερά της κολλητής μου τα είπε αυτά, όχι η δική μου! Για την έκθεση θα σου πω το βράδυ. Πάντως οταν ανεβαίνουμε με παιδιά, είμαστε πάντα στο βιαστικό...θα σου πω αν ερθω μόνη μου κάποια στιγμή, να κανονίσουμε καφεδάκι με την ησυχία μας!

Η Κωνσταντίνα είναι όντως μικρή για τέτοια. Κι εγώ τον μικρό μου δε θα τον πάρω, τι να τον κάνω? Θέλω και κάποιες ώρες, οταν δίνεται η ευκαιρία, να τις αφιερώνω αποκλειστικά στο μεγάλο, που είναι και βιβλιοφάγος.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Η Κωνσταντίνα είναι όντως μικρή για τέτοια. Κι εγώ τον μικρό μου δε θα τον πάρω, τι να τον κάνω? Θέλω και κάποιες ώρες, οταν δίνεται η ευκαιρία, να τις αφιερώνω αποκλειστικά στο μεγάλο, που είναι και βιβλιοφάγος.

πού θα τον αφήσεις τον μικρό Αγελινα?

Διαφημίσεις

Παλ που σκέφτεσαι να γενεθλιάσετε? Εμείς τελικά σκεφτόμαστε το σπίτι σα λύση...

σπίτι!

δεν θα είμαστε πολλοί, 7 παιδάκια υπολογίζω να είναι, με τους γονείς φυσικά, χαλαρά πράγματα, μεταξύ μας, για να περάσουν καλά κι αυτά, κι εγώ να μην κουραστώ πολύ μουαχαχαχαχ

Α, ξέχασα, αν έχεις κανένα σιντί με μουσική για πάρτι, ζουζούνια ξέρω γω (όχι όμως μαζού) φέρτο αν μπορείς, γιατί δεν έχω ποικιλία:-P

Ακούω προτάσεις...

Θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο χαλαρά και να μην είναι αγχωτικό! Να μην με παίρνουν τα ζουμιά δλδ...

Αυτά τα βιβλία ( τα έχω στα Ελληνικά από παλιά Βιπερ) τα λατρεύω.

Τα διαβάζω ξανά και ξανά και δεν τα χορταίνω (και ενίοτε κατουριέμαι στα γέλιο, ιδίως με το δεύτερο).

http://www.georgette-heyer.com/books/shades.html

και η συνέχειά του

http://www.georgette-heyer.com/books/devil.html

Επίσης με αυτό έχω κατουρηθεί στο γέλιο και σε γενικές γραμμές ήταν από τα βιβλία που φχαριστήθηκα

http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/elliniki-logotehnia/elliniki-pezografia/talos-o-tromos-pu-irthe-ap-to-hthes.product

Διαφημίσεις

σπίτι!

δεν θα είμαστε πολλοί, 7 παιδάκια υπολογίζω να είναι, με τους γονείς φυσικά, χαλαρά πράγματα, μεταξύ μας, για να περάσουν καλά κι αυτά, κι εγώ να μην κουραστώ πολύ μουαχαχαχαχ

Α, ξέχασα, αν έχεις κανένα σιντί με μουσική για πάρτι, ζουζούνια ξέρω γω (όχι όμως μαζού) φέρτο αν μπορείς, γιατί δεν έχω ποικιλία:-P

οκ. Δε με λες, δε σου αρέσουν οι μαζοο?

Εγώ σιχαίνομαι το γκάμι, κι ο γιος μου τρελαίνεται γμτ!

Άμα σου πω εγώ πόσα άτομα έχω...60...μόνο οι πολύ κοντινοί...

Wktmp2.png

qIogp3.png

οκ. Δε με λες, δε σου αρέσουν οι μαζοο?

Εγώ σιχαίνομαι το γκάμι, κι ο γιος μου τρελαίνεται γμτ!

Άμα σου πω εγώ πόσα άτομα έχω...60...μόνο οι πολύ κοντινοί...

όχι, οι μαζού δεν μου αρέσουν.

τον γκάμι τον συνήθισα τελικά:tongue:

Εγώ κάλεσα μόνο παιδάκια που η Σοφία παίζει μαζί τους καλά, ούτε παπούδες, ούτε νονές, ούτε θείους, ούτε κόσμο που απλά έχει παιδιά αλλά δεν παίζουν με τη Σοφία. Βασικά, κάλεσα τους καλύτερους φίλους της Σοφίας, ας πούμε

Εγώ κάλεσα μόνο παιδάκια που η Σοφία παίζει μαζί τους καλά, ούτε παπούδες, ούτε νονές, ούτε θείους, ούτε κόσμο που απλά έχει παιδιά αλλά δεν παίζουν με τη Σοφία. Βασικά, κάλεσα τους καλύτερους φίλους της Σοφίας, ας πούμε

έκανες το καλύτερο!

Δεν θα στεναχωρεθούν οι γονείς σου και οι νονοί?

Ωχχχχχ εγώ έχω παιδάκια, και από αυτά που δεν παίζει ο Μάνος η αλήθεα, αλλά αυτά είναι 1 άντε 2 οικογένειες.

Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Δλδ τα έβαζα κάτω να αφαιρέσω...ποιον να αφαιρέσω? τη γιαγιά μου που λατρεύω και που τσοντάρει καθημερινώς από τη σύνταξή της? Τη Δότα που κάθε τρεις και δύο κρατάει τη μπέμπα να βγάλω το Μάνο στον παιδότοπο? Τη θεία μου τη Θεανώ που κρατούσε καθημερινά το Μάνο στην εγκυμοσύνη μου? Που τον βλέπει και λιώνει? Τη θεία μου τη Σίτσα, που άσε το τι βοήθεια μας έχει προσφέρει, μιλάμε ότι κατουριέται με τα παιδιά μου!Την έχω φώτο μέσα στο πάρκο του γιου μου μαζί του!

Αυτοί που αναφέρω είναι 4μελής οικογένειες.

Ύστερα, τα αδέρφια του άντρα μου γίνεται να μην τα πω (αν και την αδερφή του πολύ θα το ήθελα να μην την πω:P)

Και μετά είναι και καμμιά 10αριά άτομα σόι πάλι με το οποίο σόι οι σχέσεις μας είναι καλές, πιο τυπικές όμως, αλλά που έχω πάει στα γενέθλια των παιδιών τους.

Σκέψου: το χωράφι που έχουμε στον άη μάμα το αγόρασαν πριν 6 7 χρόνια η μάνα μου ο αδερφός της και 2 ξαδέρφια τους! Όσοι το ακούνε μένουνε!Λένε μα καλά, συνήθως σφάζονται για κοινά περιουσιακά και εσείς πήγατε κι αγοράσατε όλοι μαζί?

Η Νίτσα θα με καταλάβει, έχουμε το ποντιακό σύστημα, παρόλο που έχουμε μικρή ποντιακή ρίζα.

έντιτ:καλά για τους γονείς μου δεν το συζητώ!Θα υπάρξει άμεση αποκλήρωση! Κι η μάνα μου όσα και να έχουμε μεταξύ μας, σκίζεται!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...