Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαχαχαχα ευχαριστω!

λοιπον, πρεπει να βγαλω μια αδεια κοπης δεντρων (3 τον αριθμο) και λεει πρεπει να φτιαξω μια τεχνικη εκθεση που να λεω το ειδος του δεντρου & την ηλικια του...που σκατα να τα ξερω εγω αυτα ρε????????????

πάρε κανάν γεωπονο τηλέφωνο! χαχα

ρε που μπλέξαμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ότι νοιάζονται υπερβολικά και λατρεύουν τα παιδιά τους, δεν σημαίνει ότι μπορούν να τα προσέξουν επαρκώς και ΔΕΝ αντιλαμβάνονται τι λαλακίες κάνουνε.

δεν συμφωνώ... εγώ έχω πει ότι μπορώ να πεθάνω ήσυχη και ο Λ να αναλάβει πλήρως τη μικρή... θα ζοριστεί μόνο με το μαγείρεμα! Όλα τα άλλα τα κάνει... τα ζώα μου αργά αλλά τα κάνει!

Ο δικός μας μπαμπάς, προσέχει τα παιδιά του καλύτερα κι από εμένα!!! Αφοσιώνεται ολοκληρωτικά, εγώ κάνω κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα (οικοκυρικά, μαγείρεμα) κ το χάνω κπ φορές..

Kαλημέρα κόρες! Κεφάτες σας ακούω! Κι εγώ είμαι κεφάτη! Ο μικρός κοιμήθηκε και καλά τελικά και τώρα περιμένουμε το μπαμπά μας να γυρίσει από τα δικαστήρια να μας πάει Θεσσαλονίκη στην έκθεση βιβλίου!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Βρε αυτο που εννοω ειναι οτι αν τον κραξει πολυ την μια και μοναδικη φορα που εκανε λαθος ο Λ θα ειναι ακομα πιο υπερπροστατευτικος και καταπιεστικος χωρις να το καταλαβαινει ο καυμενος με το παιδι , για την υπερβολη μιλαω.

Σε καταλαβαίνω πλήρως............αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ:D.

Καλύτερα να εξακολουθήσει να είναι υπερπροστατευτικός σε αυτή την ηλικία, παρά να υπάρξει έστω και μια στα χίλια να χτυπήσει σοβαρά το παιδί.

Διαφημίσεις

Ελλ, πάνω απ'όλα ειναι σεξ με κάποιον που αγαπάς:tongue:

Γιατι βρε παιδια και εμεις τον αφηνουμε στον καναπε δεν πεφτει ποτε αλλα το κανει πολλους μηνες και εχει μαθει μαλλον. Ειναι ολοκληρα παιδακια μπορεις να τα αφησεις για λιγο, μην την πεφτετε στον συμπεθερο μου. Τωρα θα προσεχει πιο πολυ η Κωτανινα με τον καναπε.

Κι εγώ την αφήνω μόνη στον καναπέ και σε δωμάτιο γενικά για λίγη ώρα, απλά έχω ασφαλίσει μπρίζες κλπ

Kαλημέρα κόρες! Κεφάτες σας ακούω! Κι εγώ είμαι κεφάτη! Ο μικρός κοιμήθηκε και καλά τελικά και τώρα περιμένουμε το μπαμπά μας να γυρίσει από τα δικαστήρια να μας πάει Θεσσαλονίκη στην έκθεση βιβλίου!

καλημέρα φιλενάδα!

ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

δεν συμφωνώ... εγώ έχω πει ότι μπορώ να πεθάνω ήσυχη και ο Λ να αναλάβει πλήρως τη μικρή... θα ζοριστεί μόνο με το μαγείρεμα! Όλα τα άλλα τα κάνει... τα ζώα μου αργά αλλά τα κάνει!

Εγώ δυστυχώς το αντίθετο.

Αν πεθάνω, προμώ να την αναλάβει ο νονός της παρά ο πατέρας της.

Με τον πατέρα της κάποια στιγμή θα χτυπήσει είμαι σίγουρη... με τον νονό της ποτέ.

Αχ... πως φαίνεται ότι δεν ξέρεις τα όρια της υπερπροστατευτικότητας! Δεν τον έχεις δει στην πράξη γι' αυτό χαχαχα όταν τον δεις (που ελπίζω να έχει αλλάξει μέχρι τότε γιατί του την λέμε όλοι!) θα καταλάβεις ότι δεν είναι καλό! Επιπλέον τη δική του υπερπροστατευτικότητα την πληρώνουμε όλοι εμείς!

Διαφημίσεις

Α και χάρλοου... εγώ είμαι της άποψης (και το έχω δει και στην πράξη με τη μικρή μου) πως αν δεν πάθει δεν θα μάθει! Δεν είπαμε να σκοτωθεί... αλλά και δίπλα της να είμαι αν πάει να πεσει και κρίνω ότι δεν κινδυνεύει σοβαρά... θα την αφήσω να πέσει! Αλλιώς επαναπαύεται ότι θα την σώσουμε!

Είναι στο παιδί όμως.

Εμένα η δικιά μου είναι αντάρτισσα (σε ποιόν μοιάζει ε?:confused:)

Την έχω βρει σκαρφαλωμένη επάνω στην βιβλιοθήκη της στο δωμάτιό της.

Ή έτσι και βγει σε μπαλκόνι το πρώτο πράγμα πού θα κάνει είναι να σκαρφαλώσει σε τραπέζια, καρέκλες και στα κάγκελα.

Τι να του πω δηλαδή όταν μπαίνει για 1 λεπτό μέσα για να πιάσει ένα ποτήρι (π.χ.) και αφήνει το παιδί μόνο του έξω?

Στο 1 λεπτό αυτό, το δικο μου παιδί έχει φουντάρει..........άρα καλύτερα υπερ-προστατευτική παρά να τραβάω τα μαλιά μου.

Όταν λοιπόν ξέρεις ότι έχεις "επικίνδυνο" παιδί δεν το αφήνεις.

Και ένας λόγος που τσακώνομαι με την μάνα μου και την πεθερά μου για το θέμα του μπαλκονιού είναι αυτός.

Μου απαντάνε "και τι έγινε?"

Καλά περιττό να σου πω ότι βαράει κόκκινα ο εγκέφαλός μου όταν παίρνω τέτοια απάντηση.

Έχω βρίσει ασύστολα την μάνα μου, και την έχω πει άσχημα στην πεθερά μου.

Δηλαδή αν πέσει το παιδί μου από το μπαλκόνι, τι θα μου πούνε μετά?

Και γι'αυτο δεν αφήνω το παιδί μου σε κανέναν εκτός από τη νονά της, που έχει καταλάβει ότι προσέχει ένα παιδί που δεν πρέπει να το αφήνει μόνο του σε μπαλκόνι και ακολουθεί τις οδηγίες μου.

Και σημειωτέον ότι τι παιδί της είναι το άκρο αντίθετο από το δικό μου.

Το αφήνεις μόνο του σε ταράτσα, μπαλκόνι κλπ και δεν πλησιάζει σε άκρη, οπότε έχει μάθει αλλιώς.

Θα μπορούσε λοιπόν να πει 'Δεν πειράζει για ένα λεπτό'... αυτό που λενε η μάνα μου και η πεθερά μου.........αλλά δεν το κάνει.

Και στη τελική αμα πάθει κάτι το παιδί μου, θα μου πάρουν καινούργιο????

Xιχιχιχι ελάτε παρεούλα, φιλενάδες! 5 άτομα μας παίρνει άνετα το τουτού! Α τώρα που το θυμήθηκα...Αερικό, την πήρατε την Οκτάβια? Είχα ρωτήσει και τον άντρα μου και τη θεωρεί πολύ καλή περίπτωση.

Το δικό μας το θέμα σας το χω πει, σχετικά με αυτά που λέτε. Εγώ ρέπω προς την υπερπροστατευτικότητα, ο χάζμπαντ προς την άλλη πλευρά και σφαζόμαστε για τέτοια θέματα μονίμως.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ένα έχω να πω...χθες ξεκίνησα να σας διαβάζω, σήμερα τελείωσα:P

Καλημερούδιαααααααα:D

Είστε καλά?

Φαίη μου, η καλύτερη τακτική με την πεθερά σου είναι της άρια κατά την άποψη μου. Να της κόψεις τον αέρα με τέτοιον τρόπο ώστε να μην έχετε και μπερδέματα.

Καλά Αγγελίνα κι η δικιά σου η πεθερά σπάει κόκκαλα...ε ρ κάτι άνθρωποι...αυτές έπρεπε να έχουν εμένα για νύφη...εγώ μέχρι μ@λάκα τον είπα τον πεθερό μου...μετά έβααλα μυαλό;) και ακολουθώ την αριοτακτική;)

Νιτσάκι μου γλυκό χάρηκα πολύ που όλα πήραν το δρόμοο τους με την εργοθεραπεία!Τζάμπα αγχωνόσουν, όλα θα είναι σούπερ!

Κίνκα μου, τι να πω....στενοχωριέμαι πολύ, για όλους σας, εσένα, τον μπαμπά σου, τη μαμά σου...για όλους...πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χάνω τα λόγια μου...

Αερικό μου και εγώ ακριβώς σαν κι εσένα λειτουργώ....αν κρίνω ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς...ας πέσει, δεν έγινε και κάτι..

Ωρε Χάρλοου, θα σε μαλώσω...κι ας με περνάς κάποια χρόνια...μου θυμίζεις τη μάνα μου και μου ανεβάζεις την πίεση:tongue: Το έχω ξαναπεί πόσο δε μπορώ αυτόν τον πανικό μπρρρρρ:tongue: Η κόρη σου πως αντιδράει σε αυτό?

Άρια αν είσαι σε ψάξιμο...χμμ....θα κοιτάξω τα κοιτάπια μου μιας και είμαι γνωστή προξενήτρα...για 2ο παιδί δεν ψήνεσαι καθόλου?

Ζούπυ μου, για τη φίλη σου τι να πω...γενικώς με κάλυψε η Ράνια σε αυτό.

Παλ που σκέφτεσαι να γενεθλιάσετε? Εμείς τελικά σκεφτόμαστε το σπίτι σα λύση...

Αγγελίνα να μας πεις εντυπώσεις από έκθεση βιβλίου!Αύριο λέμε να πάμε κι εμείς!

Αυτά θα τα πούμε σε λίγο!

Έντιτ: αγγελίνα μου όποτε ανέβετε να σας δούμε την επόμενη φορά!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...