Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκοπουλίνα επειδή ξαναρώτησες και δεν απάντησε η Νίτσα το δικό της το κράταγε στο σπίτι της ;)

Χάρλοου... αυτά όταν έχεις έναν "αδιάφορο" μπαμπά... όταν εχεις για μπαμπά τον Λ μου που αν μπορούσε θα ανέπνεε εκείνος για αυτήν δεν το κάνεις θέμα! Γιατί θα την βάλει σε γυάλα και θα την ταΐζει με σωληνάκι σαν τα ψάρια μας!

Μαρκοπουλίνα επειδή ξαναρώτησες και δεν απάντησε η Νίτσα το δικό της το κράταγε στο σπίτι της ;)

Χάρλοου... αυτά όταν έχεις έναν "αδιάφορο" μπαμπά... όταν εχεις για μπαμπά τον Λ μου που αν μπορούσε θα ανέπνεε εκείνος για αυτήν δεν το κάνεις θέμα! Γιατί θα την βάλει σε γυάλα και θα την ταΐζει με σωληνάκι σαν τα ψάρια μας!

Της απάντησα με πμ.

Εμείς είχαμε και άλλη σχέση γι' αυτό τα πήγαινα εκεί. Άσε που μου άρεσε καλύτερα μιας και στο δικό μου σπίτι γίνεται μονίμως ο κακός χαμός από την ακαταστασία.

Ενώ στο δικό της είναι φωτεινά, ζεστά, μεζονέτα με τεράστια αυλή και γκαζόν-λουλούδια (σύζυγος κηπουρός). Και επειδή δεν οδηγεί την εξυπηρετούσε καλύτερα.

Φυσικά λιγότερα χρήματα αφού τα πήγαινα εκεί;) Με τα φρουτάκια τους και 1στο τόσο ψώνιζα λίγο κρέας.

μπαρδόν??????

σχεδιαζω κατι καγκελα ρε....και αφου με εβαλα να τα σχεδιασω, μαζι με πορτες (συνθετου σχεδιου) μια μια γραμμουλα.....τωρα αποφασισαν να τα κατεβασουν 13 ποντους και με εχει φαει το trim! το φελεκι μου μεσα.....πεταλουδες βλεπω!

Διαφημίσεις

Και ο δικός μας μπαμπάς έτσι είναι ρε συ.

Έχω ξαναπεί την θεική ατάκα που μου έχει πει όταν ήταν άρρωστο κάποια στιγμή το παιδί " Ο παιδίατρος δεν ξέρει τι του γίνεται":shock::shock::shock:

Το ότι νοιάζονται υπερβολικά και λατρεύουν τα παιδιά τους, δεν σημαίνει ότι μπορούν να τα προσέξουν επαρκώς και ΔΕΝ αντιλαμβάνονται τι λαλακίες κάνουνε.

σχεδιαζω κατι καγκελα ρε....και αφου με εβαλα να τα σχεδιασω, μαζι με πορτες (συνθετου σχεδιου) μια μια γραμμουλα.....τωρα αποφασισαν να τα κατεβασουν 13 ποντους και με εχει φαει το trim! το φελεκι μου μεσα.....πεταλουδες βλεπω!

ωχωχωχωχ...περαστικάααααααααααααααααααααα

με οικοδομικά ασχολεισαι ε?

Ναι βρε γιαυτο λεω δικαιολογειται μια φορα ο Χριστιανος αφου ειναι παντα τοσο κοντα στο παιδι.

Διαφωνώ και πάλι οριζοντίως και καθέτω και πλαγίως κλπ, κλπ.

Αν τον αφήσει λάσκα τον Χριστιανό έστω και μια φορά και δεν συνειδητοποεί την λαλακία του, θα κάνει κι άλλη μετά.

Πρέπει να περιμένω να χτυπήσει σοβαρά το παιδί για να του κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου???

Με τίποτα όμως.

ωχωχωχωχ...περαστικάααααααααααααααααααααα

με οικοδομικά ασχολεισαι ε?

ως επι τω πλειστω....

τωρα κανουμε τη διαμορφωση ενος χωρου και εχει οδοποιιες και λοιπα, και φτιαχνω κατι μαντρες αυτο το καιρο ..... αισχος! καθολου δε μου αρεσουν ....

Ο δικος μας μπαμπας τον προσεχει εξισου καλα με εμενα δεν εχω προβλημα αλλα λειπει πολλες ωρες. Εχει εμπεδωσει ομως οτι αρκει μια στιγμη για να κανει κατι επικινδυνο ο Μαριος αν δεν τον κοιτας.

Διαφημίσεις

ως επι τω πλειστω....

τωρα κανουμε τη διαμορφωση ενος χωρου και εχει οδοποιιες και λοιπα, και φτιαχνω κατι μαντρες αυτο το καιρο ..... αισχος! καθολου δε μου αρεσουν ....

έλα να δεις τα υδραυλικά που κάνω εγώ!!!!

χεχεχεχε

Βρε αυτο που εννοω ειναι οτι αν τον κραξει πολυ την μια και μοναδικη φορα που εκανε λαθος ο Λ θα ειναι ακομα πιο υπερπροστατευτικος και καταπιεστικος χωρις να το καταλαβαινει ο καυμενος με το παιδι , για την υπερβολη μιλαω.

χαχαχαχα ευχαριστω!

λοιπον, πρεπει να βγαλω μια αδεια κοπης δεντρων (3 τον αριθμο) και λεει πρεπει να φτιαξω μια τεχνικη εκθεση που να λεω το ειδος του δεντρου & την ηλικια του...που σκατα να τα ξερω εγω αυτα ρε????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...