Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι ρε ο Λ.... ούτε εγώ το πίστευα γι' αυτό και ήμουν ήσυχη στο γραφείο! Και σαν να μην έφταναν αυτά... της έβαλε και τις φωνές επειδή του ζήταγε το "κάτω τα χεράκια" στο βίντεο, της το έβαλε και μετά δεν καθόταν να το δει! Μεταλλάσσεται!

Δεν είπα τίποτα Χάρλοου... αν πρόκειται να αρχίσει να γίνεται λιγότερο υπερπροστατευτικός ε ας κάνει και 5 λαλακίες... Μου αρκεί που το παιδί δεν χτύπησε σοβαρά. Αν ειχε χτυπήσει θα μας ακούγατε στη γειτονιά σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι βρε παιδια και εμεις τον αφηνουμε στον καναπε δεν πεφτει ποτε αλλα το κανει πολλους μηνες και εχει μαθει μαλλον. Ειναι ολοκληρα παιδακια μπορεις να τα αφησεις για λιγο, μην την πεφτετε στον συμπεθερο μου. Τωρα θα προσεχει πιο πολυ η Κωτανινα με τον καναπε.

Ναι αλλά όταν τον πρωτοάφηνες δεν έφευγες από το δωμάτιο να υποθέσω ε; Ούτε ήταν στην φάση που σκαρφάλωνε παντού ε;

Το ευτύχημα ήταν που έχουμε τραβηγμένο το τραπέζι και πολύ χώρο μπροστά από τον καναπέ και δεν έσκασε πάνω στο τραπέζι σε καμμία γωνία.

Είστε μουρλές, έτσι?

Δε μαζεύεστε με τίποτα!!!

Φαιήτσα για το θέμα της πεθεράς ακολούθησε τις συμβουλές της Κρίστυ...έξυπνη κίνηση!

Εμείς δεν είχαμε θέματα ποτέ διότι κι όταν είχαμε της έλεγα τη μαγική λέξη και μ' έναν μαγικό τρόπο! "ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ"...

Και είμασταν όλοι ευτυχισμένοι!

Άρια μπα σε καλό σου! μ' έκανες και γέλασα... Θέλεις να είναι και αθλητικός τύπος?

Κορίτσια, μην τρελαίνεστε έτσι.

Η Όλγα δεν έχει κλείσει καν τα 2 και ανεβοκατεβαίνει, σκαρφαλώνει, κουβαριάζεται μόνη της στον καναπέ... Μόνο ακροβατικά δεν μου 'χει κάνει.

Εφ'όσον περπατάει και έχει σταθερή κίνηση δεν έχει θέμα.

Διαφημίσεις

Ναι τον πρωτο καιρο του μαθαινεις πως να ανεβαινει και να κατεβαινει απο τον καναπε και μολις τα εμπεδωσει το αφηνεις και μονο του αλλα οντως και εγω εχω ορατοτητα τι κανει απο εκει που ειμαι.

Νίτσα... κοντός ψαλμός κοντή γιορτή! Προετοιμάσου! Προχθές την βρήκα πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού που όπως είπα είναι τραβηγμένο κοντά στο σύνθετο (κάνει τον συγκρατητή των συρταριών/ντουλαπιών) έτοιμη να ανέβει πάνω στο σύνθετο!!!!

Νιτσα, μπράβο που βρήκες λύση για το παιδί (μεγάλο άγχος σε νιώθω)

Σ' ευχαριστώ πολύ Harlow. Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που τα βιώνει αυτά και ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν πολύ χειρότερα:( Κάποιες φορές αναρωτιέμαι γιατί να είμαι τόσο αχάριστη!

Ξεκινάω και διαγράφω εκκρεμότητες από τη λίστα μου σιγά-σιγά!

Διαφημίσεις

Δεν είπα τίποτα Χάρλοου... αν πρόκειται να αρχίσει να γίνεται λιγότερο υπερπροστατευτικός ε ας κάνει και 5 λαλακίες... Μου αρκεί που το παιδί δεν χτύπησε σοβαρά. Αν ειχε χτυπήσει θα μας ακούγατε στη γειτονιά σου!
Γιατι βρε παιδια και εμεις τον αφηνουμε στον καναπε δεν πεφτει ποτε αλλα το κανει πολλους μηνες και εχει μαθει μαλλον. Ειναι ολοκληρα παιδακια μπορεις να τα αφησεις για λιγο, μην την πεφτετε στον συμπεθερο μου. Τωρα θα προσεχει πιο πολυ η Κωτανινα με τον καναπε.

Διαφωνώ καθέτω, οριζοντίως, πλαγίως και ότι άλλο υπάρχει.

Δεν αφήνεις 2χρονο μόνο του τελείως σε δωμάτιο......με τίποτε όμως.

Άλλο πράγμα να το αφήσεις να εξερευνήσει μόνο τις δυνατότητές τους, αλλά να είσαι δίπλα και άλλο να είσαι σε άλλο δωμάτιο.

Πρέπει να χτυπήσει σοβαρά το παιδί για να τον βρίσεις?

Τον βρίζεις προκαταβολικά μπας και καταλάβει τις λαλακίες που κάνει.

Γιατί αν χτυπήσει σοβαρά το παιδί εγώ δεν θα βρίσω...............θα με δείτε στι ειδήσεις......και το λεω πολύ σοβαρά.

Αν αρχίσω και λέω περιπτώσεις θα αγχωθεί το υιοθετημένο της άριας γι'αυτό σωπαίνω.

κιουλτάκι.......... μην με προκαλείς παιδί μου:D

Θα αρχισουν και τα ακροβατικα Νιτσα μην φοβασαι.

χαχαχαχαχαχα

γιατί? εμείς μικρά δεν τα κάναμε αυτά? Μια χαρά μεγαλώσαμε. Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, και θα πέσουν και θα χτυπήσουν (κάνα κεφάλι μη σπάσουν!) και θα κλάψουν. Έτσι είναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...