Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ποιος άλλος να φταίει, Αερικό μου? Εκτός αν δεν ήταν η μαμά μαζί του αλλά καμιά θεία.

Σέβη θέλω να δαγκωσω καρωτίδα συζύγου. Σου λέει κάτι?

μου θυμίζεις εμένα.:-P

και φυσικά η λύση είναι σεξ! ευφάνταστο!;):tongue:

εμένα έτσι μου φεύγουν οι ιδέες να μεταμορφοθώ σε χάνιμπαλ!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλά! Σιγά να μην τον επιβραβεύσω κιόλας για τη μίρλα και τη γρουσουζιά του! Δεν το αφήνω να αραχνιάσει, καλύτερα! Ας γίνει πρώτα άνθρωπος και μετά τα ξαναλέμε.:evil:

ξέχασα το βασικότερο. Στην Φαλάνη έχετε το πιο νόστιμο κεμπάπ.

ερχόμασταν συχνά. προ Χρύσπας. προ Στεφ περισσότερο.

είναι και ψαροφαγάς...

φλέβα καρδίτσα και να μη γουστάρει κοψίδια...

περίεργο ντι εν έη!

Αυτό που λέει η Αγγελίνα... επίσης κάτι τέτοιες μαμακίες συχνά πυκνά τις κάνουν και οι γιαγιάδες ;)

Διαφημίσεις

Αγγελίνα, έγινε κάτι άλλο και είσαι πεσμένη; εκτός πληκτρολογίου.

Κικίτσα μου, η Φαλάνη είναι χωριό, αλλά αρχοντοχωριό. από τα εύπορα. και από αυτά που ξέρω είναι μέσα στα λούσα, στις μόδες, στα έτσι και στα αλλιώς τους.

τύφλα το κολωνάκι.

όσο για την Λάρισα, έχει κολυμβυτήρια, τάε κβο ντο, ό,τι δραστηριότητες θέλεις.

οι αποστάσεις είναι μικρές. η πυροσβεστική είναι στην άλλη άκρη της πόλης, σε σχέση με την Φαλάνη. το ξέρεις ήδη.

η οικοδομή περνάει κρίση παντού, αλλά ο καλός δεν χανεται. θα τον έχω στα υπόψη για ό,τι χρειαστεί τον αγαπούλη σου.

ως πωλήτρια δούλευες; ή λογιστικά; μπας και χρειαστούμε ρωτάω.

δεν έχουμε βέβαια την πληθώρα της αθήνας, αλλά δεν έχουμε και τα στραβά της αθήνας....

Βρε από όλα κάνω!!!Δεν κ@$#νω από δουλειά.Είμαι 30 χρονών και δουλεύω 12 χρόνια και ως πωλήτρια και στο λογιστήριο(τα τελευταία χρόνια το δεύτερο).

Οπωσδήποτε καφέ από κοντά:D;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Βρε Κικούλα σε είχα για μεγαλύτερη :lol:

Αθήνα που;

Είναι η ωριμότητα που τρέχει από τα μπατζάκια:lol::lol::lol:.Κι όσοι με ακούνε με περνάνε για μεγαλύτερη..Κι αν με δεις από κοντά...160 και 48 κιλά (πριν τις εγκυμοσύνες:mrgreen:, τώρα 53)

Αν ρωτάς εμένα για Αθήνα(είναι και το ξανθό) είμαι Θεσσαλονίκη!Βορράς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α, από Θεσσαλονίκη θες να φύγεις, Κική? Μέσα με τα χίλια! Κάθε φορά που πάω, μου σηκώνεται η τρίχα όλο και περισσότερο. Νομίζω πως διεκδικεί επάξια θέση ανάμεσα στις χειρότερες πόλεις της Ελλάδας-σόρυ, Δώρα μου.

Διαφημίσεις

Α, από Θεσσαλονίκη θες να φύγεις, Κική? Μέσα με τα χίλια! Κάθε φορά που πάω, μου σηκώνεται η τρίχα όλο και περισσότερο. Νομίζω πως διεκδικεί επάξια θέση ανάμεσα στις χειρότερες πόλεις της Ελλάδας-σόρυ, Δώρα μου.

Εχμ...παρότι βέρα Θεσσαλονικιά, Καλαμαριώτισσα μάλιστα...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Τη θεωρώ από τις χειρότερες πόλεις...(μη με ακούσει ο άντρας μου θα με δείρει!)

Sorry Δώρα:oops:

Aeriko όλα καλά θα πάνε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σας έπιασε λογοδιάρροια σήμερα που μου έπεσαν όλα μαζεμένα...

Κι εγώ περιμένω πως κ πως αν θα την καλέσει το απόγευμα..

Θα διαβάσω προσεκτικά ότι γράψατε το βραδάκι και θα επανέλθω!

Μούτσες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...