Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Για πεθερές λέγατε, ε?

Είμαι πολύ στενοχωρημένη σήμερα! Είπα στη γυναίκα, που μας κρατάει τη μικρή, ότι τέλος του μήνα σταματάει. Πήγα 8.00ω και της ζήτησα να φτιάξει καφέ και μετά με πήραν και τα ζουμιά. Πιο πολύ επειδή δεν είναι ξένη, μεγάλωσα μαζί τους, και ξέρω ότι τα παιδιά μου τα έχουν σαν εγγονάκια τους. Στενοχωρήθηκα που την αφήνω χωρίς δουλειά για να βοηθήσω την πεθερά μου. Για την οποία πάλι στενοχωριέμαι...

Θα αρχίσω τις βαλεριάνες, δε γίνεται!

Καλημέρα!

Για πεθερές λέγατε, ε?

Είμαι πολύ στενοχωρημένη σήμερα! Είπα στη γυναίκα, που μας κρατάει τη μικρή, ότι τέλος του μήνα σταματάει. Πήγα 8.00ω και της ζήτησα να φτιάξει καφέ και μετά με πήραν και τα ζουμιά. Πιο πολύ επειδή δεν είναι ξένη, μεγάλωσα μαζί τους, και ξέρω ότι τα παιδιά μου τα έχουν σαν εγγονάκια τους. Στενοχωρήθηκα που την αφήνω χωρίς δουλειά για να βοηθήσω την πεθερά μου. Για την οποία πάλι στενοχωριέμαι...

Θα αρχίσω τις βαλεριάνες, δε γίνεται!

ρε νιτσάκι! έχω μια φιλη μενιδι κολλητή ψάχνει γυναικα για τη ζουζούνα της 1,5 χρονων

λες?????????

Διαφημίσεις

Ειρήνη σου απάντησα με πμ.

Πρόσεχε και τον Π. από 4μηνών-2,8ετ. μέχρι που τον στείλαμε παιδικό σταθμό. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον τόσο οικείο, ήρεμο και φιλόξενο. Στα 1,5 έκανε προτάσεις ο γιός μου και στα 2 έβγαλε την πάνα μέσα σε 1εβδομάδα (και τη νυχτερινή)! Δε δυσκολεύτηκα καθόλου... Αλλά κυρίως δένεται. Αγαπάει και τα 2 μου παιδιά σαν εγγόνια της και τα παιδιά μου το ίδιο. Τα έμαθε τόσα πράγματα. Να είναι δοτικά και δεκτικά, καλούς τρόπους. Η κόρη μου τρώει και βαστάει χαρτοπετσέτα για να μην λερώνεται, να φανταστείτε. Όταν τα κάνει πηγαίνει και χτυπάει την πόρτα της τουαλέτας... Και η μεταξύ μας σχέση ήταν άψογη, ποτέ δε χρειάστηκε να της κάνω παρατήρηση για οτιδήποτε. Και ήταν πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα.

Είμαι τόσο φορτισμένη!

Ειρήνη σου απάντησα με πμ.

Πρόσεχε και τον Π. από 4μηνών-2,8ετ. μέχρι που τον στείλαμε παιδικό σταθμό. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον τόσο οικείο, ήρεμο και φιλόξενο. Στα 1,5 έκανε προτάσεις ο γιός μου και στα 2 έβγαλε την πάνα μέσα σε 1εβδομάδα (και τη νυχτερινή)! Δε δυσκολεύτηκα καθόλου... Αλλά κυρίως δένεται. Αγαπάει και τα 2 μου παιδιά σαν εγγόνια της και τα παιδιά μου το ίδιο. Τα έμαθε τόσα πράγματα. Να είναι δοτικά και δεκτικά, καλούς τρόπους. Η κόρη μου τρώει και βαστάει χαρτοπετσέτα για να μην λερώνεται, να φανταστείτε. Όταν τα κάνει πηγαίνει και χτυπάει την πόρτα της τουαλέτας... Και η μεταξύ μας σχέση ήταν άψογη, ποτέ δε χρειάστηκε να της κάνω παρατήρηση για οτιδήποτε. Και ήταν πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα.

Είμαι τόσο φορτισμένη!

έλα ρε νιτσάκι! άμα είναι τόσο καλή δεν χάνεται !

Σκέψου Ειρήνη μου ότι δεν το έκανε ως επάγγελμα. Απλά εγώ λόγω τυφλής εμπιστοσύνης της το είχα προτείνει, τότε! Δεν εργαζόταν, μεγάλωσε τα παιδιά της, σπουδάσανε κι έμεινε με τον άντρα της (επίσης πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος) και τον οδοντοτεχνίτη γιο (λίγο μικρότερος μου).

Εν τω μεταξύ πριν 6μήνες μου είπε μία φίλη αν σταματήσεις ποτέ, μίλα! τη θέλουνε...Και της απάντησα όχι, προσέχει την κόρη μου. Μη τη συστήνεις πουθενά.

Τώρα βέβαια θα ήθελε να προσέχει και άλλο παιδάκι. Θα δούμε.

Πάντως πες στη φίλη σου ότι είναι εξαίρετος άνθρωπος... με πήραν τα ζουμιά πάλι γμτ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.......μετά από σύντομο briefing

kinka κουράγιο για τον πατερούλη σου

Φαιη ........γάμα την πεθερά και ακολούθα τις οδηγίες της θετής σου μάνας.

Νιτσα, μπράβο που βρήκες λύση για το παιδί (μεγάλο άγχος σε νιώθω)

Aria θέλω κι εγώ να με υιοθετήσεις........οκ σου πέφτω κάπως μεγαλούλα,αφού σου ρίνχω και στα χρόνια...............details, details, μη δίνεις σημασία σε αυτά.

Στα υπόλοιπα δεν πρόκαμα να κάνω ριβιου.

Πωπω δεν είναι να πάει νωρίς μια μέρα ο άνθρωπος για ύπνο! Λυσσάξατε! Διαβάζω 1 ώρα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! και πάμε:

Δεν παιρνεις μπαλια αμα μιλαει η πεθερα μου... Τα λεει ολα μαζι και γρηγορα, δεν προλαβαινεις ουτε να απαντησεις ουτε τιποτα!

Σε αυτή την περίπτωση μόλις αρχίσει κάνεις πάσα το τηλέφωνο στο αυτί του Βασίλη χωρίς να πεις λέξη (μην την διακόψεις κιόλας). Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει εκείνος! Το 'χω κάνει! Έπιασε!

κωλο -πατρινιες! κακια φαρα!:tongue:

Και λίγα λες!

την Φαιη την έχω υιοθετήσει \είναι δικό μου παιδι \το λάτρεψα αυτό το παιδι (θέλει κάνα δυο σφαλιάρες αλλα είναι ενήλικη νταξ ... θα υπάρξει συνέναιση μουχαχαχχαχαχαα )

Για δώσε κι εσύ γιατί μάλλον μόνο με εμένα δεν καταλαβαίνει!

Κι εγω σε λατρεψα!! Εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που καταφερε να με ηρεμησει σε μιση ωρα!

Ουτε η ψυχιατρος μου δεν το εχει κανει αυτο (χωρις πλακα)!

Μακια!! :D

Να θυμώσω; :rolleyes:

θα δουλεύω από το σπίτι ρε ....

δεν φεύγω \αλλα για γαμπρό αν έχεις κανένα καλο κομμάτι .....

θέλω να είναι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

ΤΡΗΦΕΡΟΣ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ από ψυχιατρική εκτίμηση

(ψυχίατρος της επιλογής μου)

φραγκα δε με νοιάζουν καθόλου

ψηλός

(must ayto) καθαρός από δάνεια

να έχει ένα υποτιπόδες μυαλό

να γελα

να έχει ζήσει

και ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

(εγώ άλλο παιδι δεν κάνω ) χαχαχαχαχαχ

άμα έχεις κάτι σε νουμερο από 35 σε 45 το θέλω :-))))

Και μετά ξύπνησες... αν το βρεις σφύρα... να ψάξουμε έναν ίδιο για τη δική μου φίλη!

Που σαι μωρη Σαμανθα!? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Στην ελληνική version μπορείς να την λες και Νίτσα!

Εσυ και το φυστικι οπως με περιγραφετε θα νομιζουν οτι εγω ειμαι η Σαρλιζ Θερον!!!!!!!!!!!

Τι να κλ@σει ρε η Σαρλιζ μπροστά σου! Μην το παρακάνεις με την μετριοφροσύνη γιατί αυτή είναι για τους μετρίους... δεν σου χωράει ;)

Νιτσάκι εγώ σε καταλαβαίνω. Αλλά οι καλοί δεν χάνονται αγάπη. Θα βρει παιδάκι να προσφέρει εφόσον το θέλει.

Το παιδί μου σήμερα έφαγε μια ωραιότατη τούμπα από τον καναπέ. Ως γνωστόν εγώ το πρωί με το που ξυπνάω φτιάχνω γάλα και πάω να πιω καφέ και να κάνω τσιγάρο στο γραφείο. Τα υπόλοιπα ο μπαμπάς. Σήμερα λοιπόν αποφάσισε να την βάλει στον καναπέ να πιει το γαλα της και όχι στο καρεκλάκι (καλά έκανε γιατί πρέπει να κόβουμε το ξαπλωτό σιγά σιγά για να μην κουβαλάμε και στην Ερέτρεια όμως...) και πήγε να... ντυθεί!!!!! Άφησε το δίχρονο στον καναπέ μόνο του και πήγε να ντυθεί.... Τι να του πω; Μου λέτε; Κι εκεί που κάθομαι αμέριμνη και διαβάζω, καπνίζω ακούω ένα γκντουπ ουααααααααα και διακτινίζομαι στο σαλόνι! Έφτασα πιο γρήγορα από αυτόν που δεν είχε να ανοίξει και πόρτες! Τι σκατά έκανε; Σηκώθηκε όρθια στον καναπέ να χορέψει και πάρτην κάτω. Ευτυχώς δεν χτύπησε άσχημα... σταμάτησε το κλάμα γρήγορα και μετά ήταν σε τρελλά κέφια! Ελπίζω τουλάχιστον ότι το μπιρι μπιρι για το ότι δεν σηκωνόμαστε στον καναπέ/κρεβάτι όρθιοι χωρίς τη μαμά ή τον μπαμπά δίπλα γιατί μπορεί να χτυπήσουμε τώρα να απέκτησε και εικόνα και να βγει σε καλό!

Τα σπυράκια που είχαμε μετά τον πυρετό όπως πολύ σωστά χτυπιόμουν και έλεγα ειναι.... κουνούπια... βάζουμε φουσικόρτ όμως γιατί ποτέ δεν ξεπερνάμε τα κουνούπια εύκολα... κάτι στο δέρμα της (που δεν το ξύνει) τα κάνει και γίνονται κατακόκκινα και απλώνουν σαν τραχανάς!

Η όρεξή μας επανήλθε πλήρως... πολύ πλήρως! Πρωί πρωί ζήταγε πατάτες!

Ελλ διάβασα και τα δικά σου... ό,τι σου είπε ο Φώτης θα σου έλεγα (πρωτότυπο ε; ). Υπομονή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...