Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το παιδι μου δεν εχει ξυπνησει ακομα και ειμαι σιγουρη οτι μολις παω να ακουμπησω στο μαξιλαρι θα σηκωθει και θα φωναζει γαλαααααααααα

το εσωτερικό τους μοτεράκι γραφει

εμενα έπεσε για ύπνο στις 11:30

τα ρημάδια τα skype μας μαράνανε

οτνα μιλάμε με την αδερηφ μου είναι ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ !

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ε να τώρα !

:-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω σιγα σιγα θα φευγω γιατι αυριο με περιμενει δυσκολη μερα γιαγια παπους λειπουν και θα ειμαι ολη την ημερα μονη με το ταλιμπανακι και αν δεν εχει καλο καιρο να βγουμε εξω θα με λιωσει εδω μεσα.

Διαφημίσεις

είμαι καραούλι για αλλο λόγο το γαλα το εχουμε κόψει χρόόόόόόόόνια τώρα !και που να

δεις κι αλλα ακομη πιο τρανταχτα...ασε,και μετα κλαιγονται...

η αχαρηστία είναι κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων μαρς ....

ας μην το σκεφτόμαστε καν :-)

Το καλοκαιρι Αριακι θα παρεις το Αριανοπαιδο και θα κατεβεις για διακοπες θα λυσσαξουν μαζι με τον Μαριο!!!!!! Θα εχουμε και την μαμα μαζι για να τρωμε και κανενα φαγητο της προκοπης χαχα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ελα βρε Μαρς στο Αγρινιο μενεις και δεν το ξερα τοσο καιρο?? Εγω καταγομαι απο Μεσολογγι και εχω πατρικο εκει των παπουδων και ερχομαι συχνα.

την επομενη φοτα που θα ερθεις και μας ειναι ευκολο και των δυο να συντονισουμε τα θηριακια θα χαρω να σε γνωρισω στα μερη μας:P:p

καλη ξεκουραση τωρα...ειδα οτι πας να ξαπλωσεις!!

είμαι καραούλι για αλλο λόγο το γαλα το εχουμε κόψει χρόόόόόόόόνια τώρα !και που να

η αχαρηστία είναι κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων μαρς ....

ας μην το σκεφτόμαστε καν :-)

συμφωνω απολυτα Αρια,και πλεον εμφανιζεται παρα μα παρα πολυ συχνα!!

Καλη σας μερα και παλι...

και ονειρα γλυκα

Το καλοκαιρι Αριακι θα παρεις το Αριανοπαιδο και θα κατεβεις για διακοπες θα λυσσαξουν μαζι με τον Μαριο!!!!!! Θα εχουμε και την μαμα μαζι για να τρωμε και κανενα φαγητο της προκοπης χαχα!!!!!!!

ε αν είναι η μαμα .... η φιλενάδα μου μεσα :-) χαχαχαχχαχαχ

καληνύχτα μαρσολ !

Καληνυχτα Μαρς!!!!!!!!!!!

Ναι βρε θα περασουμε τζαμι!!!!!!!!! Φαγητο μπανακι και ξαπλες . (καλα εγω θα τρεχω πισω απο τον Μαριο αλλα δεν πειραζει εχει απλα εκει θα το χαρουνε)

Σε αφηνω για αποψε φιλακια!!!!!!

όταν είναι δυο μαζι είναι πάντα καλλυτερα (και ειδικά να το ένα είναι μεγαλύτερο ;):-) )

(θα το δεις στο μέλλον αυτό)

καληνύχτα σε όλες σας

(εγώ καραούλι απόψε θα φυλάω μπόσικα :-)

Φαντασου τωρα ποσο λαβωμενο πουλακι ειναι για να φτασει στο σημειο να θελει να αγορασει παρεα.

Και εχει δικιο η Ραννια λαβωμενη λαβωμενη παιζει να την πατησει και με τον αγοραζμενο και να τρεχει μετα,

Εγω παντως αμα θελω σεξ και δεν ειναι εδω το διποδο ή δεν θελω να του σπασω το κεφαλι πρωτα απο ολα, τραβαω μια μ@λακια...και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις σουξου μουξου μετα με το χερι σου, σου βαζω βουλα. Και τον λογαριασμο δεν θα σου ζητησει, και safe sex ειναι & για εγκυμοσυνη δε κινδυνευεις & πανω απο ολα ειναι FREEEEEEEEE...................αχα ΧΑ! ΑΜ ΠΩΣ.........:tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...