Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι άκτιβ και μάρκο, συμφωνώ! δεν εκθέτω τις προσωπικές μου απόψεις! εγώ με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε σφόδρα, ζήσαμε την απόλυτη σχέση και μετά από τόσα χρόνια/θέματα/γάμο, τον γουστάρω τρελλά! αλλά μιλήστε με ανύπαντρους (όλων των ηλικιών) να δείτε τι γίνεται... άκρη δεν βγαίνει... ολόκληρες γενιές έχουν χάσει το μπούσουλα...

σας καληνυχτώ! φιλιά!

εγώ πάντως ελεύθερη είμαι

και έξω κυκλοφορώ και ΟΚ κοιτάω -μπορεί να μην ψάχνω αλλα κοιτάω - βλέπω μόνο προβληματισμένους ανθρώπους

δεν βλέπω ανθρώπους που έχουν χάσει τη μπαλα

μια χαρα γίνονται κονε στα μπαράκια

μια χαρα σεξ κάνει ο κόσμος

και η γη γυρίζει και η γη γυρίζει :-)

καλη σου νύχτα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδικα αυτο το "ομορφος" μου φαινεται πολυ αστειο οταν εισαι πανω απο 30. νταξει δε λεμε να μη βλεπετε και ο αλλος , αλλα τωρα δε παμε και στο γυμνασιο να κοιταμε τα μπρατσα ....

(καλα, αν τα χει καθολου δε χαλιομουν...αλλα λεμε τωρα :tongue:)

άρια... ένα κορίτσι ταλαιπωρημένο και ευαίσθητο όπως είναι η φίλη μου που την ξέρω... δεν μπορεί να μιλάει μόνο για σεξ... άσχετα αν αυτό θέλει να πιστεύει... γιατί αρνείται την αλήθεια (της)...

ξανά μανά, καληνύχτα σε όλες σας!

έντιτ : έχουν χάσει το μπούσουλα... στον έρωτα, όχι στο σεξ!

ειδικα αυτο το "ομορφος" μου φαινεται πολυ αστειο οταν εισαι πανω απο 30. νταξει δε λεμε να μη βλεπετε και ο αλλος , αλλα τωρα δε παμε και στο γυμνασιο να κοιταμε τα μπρατσα ....

(καλα, αν τα χει καθολου δε χαλιομουν...αλλα λεμε τωρα :tongue:)

να και κουσιμόδο δε με λες

αυτό περί ομορφιάς ποτε δε το πιασα

μα όλοι οι αθρωποι είναι πανέμορφοι

(στη Γαύδο το χα ζήσει έντονα αυτό που έβλεπες την ομορφιά του ανθρωπινου σωματους ανξερατητων κιλών)

αυτό το περί ομορφιάς όμως ..... πιστεύω ότι είναι ανασφλαεια

πχ λεμε τώρα το μαρκοπουλακι για μένα είναι μαι από τις πιο όμορφες γυανικες που έχω δει ρε παιδι μου

και μοντελα δεν είμαστε \αλλα το πως κοιτα το παιδι της

τους φίλους της

τον άντρα της

λαμει ομορφένει το σύμπαν \ε αυτό .... μετρα το !

έτσι έχω χιλιάδες ανθρώπους που βλέπω στο δρόμο....

άλλους φίλους τον φίλο μου το Βαγγέλη

έτι κι αυτός κούκλος ...στα δικά μου ματια μου

πιστεύω στην εσωτερική λάμψη

(παιδιά μαζέψτε με ..... με έπιασε η ροματζαδα μου !) :-)

Διαφημίσεις

Ε ναι βρε Ραννια και ειδικα οταν και εσυ δεν εισαι η Σαρλιζ Θερον πρεπει να εισαι πιο διαλλακτικη και να μην κλεινεις πορτες γιατι σε αυτον που υποτιμας μπορει να εβρισκες την ευτυχια.

Ξερω και εγω πολυ στενομυαλα τα βλεπουν ολα, στην δικη μου μη συζυγικη ζωη οταν εβλεπες καποιον και σου εκανε κλικ σαν προσωπικοτητα και συνολο εκανες βουρ τωρα ψειριζουν την μαιμου οι περισσοτεροι ελευθεροι. Και δεν μιλαω για την Αρια που εχει παιδι και πρεπει να εχει τα ματια της 14 ποιον θα βαλει στην ζωη της μιλαω για ανθρωπους χωρις υποχρεωσεις.

άρια... ένα κορίτσι ταλαιπωρημένο και ευαίσθητο όπως είναι η φίλη μου που την ξέρω... δεν μπορεί να μιλάει μόνο για σεξ... άσχετα αν αυτό θέλει να πιστεύει... γιατί αρνείται την αλήθεια (της)...

ξανά μανά, καληνύχτα σε όλες σας!

έντιτ : έχουν χάσει το μπούσουλα... στον έρωτα, όχι στο σεξ!

ΝΑ ΤΟΣ Ο ΛΆΚΟΣ ΡΕΕΕΕ...λαβομένο πουλάκι είναι η κοπέλα είναι ! ;)

Και εγω στην ροματζαδα πιστευω και αρνουμαι να δεχτω οτι εχει χαθει στα νεα παιδια.

Εσυ και το φυστικι οπως με περιγραφετε θα νομιζουν οτι εγω ειμαι η Σαρλιζ Θερον!!!!!!!!!!!

Φαντασου τωρα ποσο λαβωμενο πουλακι ειναι για να φτασει στο σημειο να θελει να αγορασει παρεα.

Και εχει δικιο η Ραννια λαβωμενη λαβωμενη παιζει να την πατησει και με τον αγοραζμενο και να τρεχει μετα,

Διαφημίσεις

δίκιο έχετε αν είναι όντως πληγωμένη .... παίζει ...!

πιστευω ότι πρώτα πρέπει να γιάνουμε τις πληγές μας και μετά να προχωράμε

Κούτσοί και χτυπημένοι δε καταλήγουμε- προχωράμε πουθενά

;)

Καλημεραααααααα!!!

Ειπα να περασω για λιγο και πεφτω σε ωραια κουβεντα...

Μωρε δεν έχει να κάνει η καταγωγή στις πεθερές. έχουμε κι εδώ κάτι λουλούδια! Δεν πάω μακριά, να φανταστείτε της κολλητης μου η πεθερά εχει να της μιλήσει 3 χρόνια. Η τελευταία κουβέντα που άκουσε από το στόμα της, ήταν "αμα δε σε χωρίσω από το γιο μου, δεν θα ησυχάσω".`

ελεος η τρισαθλια κακιστρω!!

Οχι Μαρκοπουλακι μου... Η μαμα μου ειναι απο εκει.. Ο μπαμπας καταγεται απο αλλου (Αγρινιο).. Απλα ποτε δεν ειχαμε επαφες με το μπαμπα, οποτε δεν γνωρισα και ποτε τα μερη του.

Ευχαριστω που με συμπαθεις, κι εγω σε συμπαθω ΠΑΡΑ πολυ!! :D Εισαι πολυ καλο και ευαισθητο παιδι!

Παω για υπνο κοριτσακια!

Σας ευχαριστω ολες για την κατανοηση/συμπαρασταση!

Φιλακια, τα λεμε αυριο! :D

Φαιηηηηη...αν ποτε θελησεις να γνωρισεις τα μερη του πατερα σου....ελα σε εμενα...!!Θα σε ξεναγησω μια χαρα!!

Μεσα απο Αγρινιο η καταγωγη???

Ειναι κι οι Αγρινιωτες...που θα πεσεις ρε γαμωτο!!

άλλη μια αγία μητερούλα! μωρέ, δε πάνε να μαμηθούν όλες τους! μην ανοίξω τον οχετό μου τώρα!

οπως το ειπες ζουπυ...βλαμμενες γυναικες που δεν αγαπανε ουτε τα σκωτια τσ'(που λεμε κι εμεις στο Αγρινιο:))

Τους αντρες τους πραγματικους δεν τους βρισκεις κοιτοντας την εμφανιση μονο θελει να ανακαλυψεις ψυχη για να κολλησεις και να αγαπηθεις οπως πρεπει, Δεν το λεω για την Αρια γενικα το λεω γιατι οι περισσοτερες απο εμας κοιτανε μονο το περιτυλιγμα.

συμφωνω...αν και η εμφανιση ειναι υποκειμενικο θεμα...σε γενικες γραμμες οι πιο πολλες εκτιμουν μονο το φαινεσθαι.

άκτιβ, δεν είναι και τόσο εύκολο! θα σου πω μόνο χαρακτηριστικά ότι η κοπέλα λέει : θέλω να βρω έναν κωφάλαλο που νάναι και ορφανός! είναι μεγάλη κουβέντα, δεν γίνεται να την κάνουμε από δω! πάντως, γενικά υπάρχει πρόβλημα εκεί έξω...

:D:D:D

εγώ είμαι σ' άλλο πλανήτη...

Και εγω τα ακουω αυτα αλλα κανουν και λαθη Ζοπ γιαυτο δυσκολευονται πολυ, βλεπω την κουνιαδα μου 27 χρονων και αντι να κοιταζει μεγαλυτερους 4η 5 χρονια παει και μπλεκει με συνομηλικα 27χρονα που δεν ξερουν τι τους γινεται και δεν ειναι καθολου ωριμοι.

Μια αλλη φιλη μου ειναι 40 αλλα δεν θελει χωρισμενο δεν θελει πανω απο 45 δεν θελει να εχει παιδια θελει να ειναι και ομορφος ε χεσε με που θα τον βρει αφου αποκλειει τους περισσοτερους και δεν δινει καμια ευκαιρια σε κανεναν.

Ειναι και οι λαθος επιλογες μερικες φορες που προεξοφλουν αποτυχια.

και που να δεις κι αλλα ακομη πιο τρανταχτα...ασε,και μετα κλαιγονται...

δίκιο έχετε αν είναι όντως πληγωμένη .... παίζει ...!

πιστευω ότι πρώτα πρέπει να γιάνουμε τις πληγές μας και μετά να προχωράμε

Κούτσοί και χτυπημένοι δε καταλήγουμε- προχωράμε πουθενά

;)

Δεν σε ηξερα πριν καποια χρονια να μου το πεις αυτο που εκανα μα...κιες...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...