Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

θα δουλεύω από το σπίτι ρε ....

δεν φεύγω \αλλα για γαμπρό αν έχεις κανένα καλο κομμάτι .....

θέλω να είναι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

ΤΡΗΦΕΡΟΣ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ από ψυχιατρική εκτίμηση

(ψυχίατρος της επιλογής μου)

φραγκα δε με νοιάζουν καθόλου

ψηλός

(must ayto) καθαρός από δάνεια

να έχει ένα υποτιπόδες μυαλό

α γελα

να έχει σήζει

και ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

(εγώ άλλο παιδι δεν κάνω ) χαχαχαχαχαχ

άμα έχεις κάτι σενουμερο από 35 σε 45 το θέλω :-))))

6vX-vltAS88

:lol::lol::lol:

Καληνυχτα σας!!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άκτιβ, δεν είναι και τόσο εύκολο! θα σου πω μόνο χαρακτηριστικά ότι η κοπέλα λέει : θέλω να βρω έναν κωφάλαλο που νάναι και ορφανός! είναι μεγάλη κουβέντα, δεν γίνεται να την κάνουμε από δω! πάντως, γενικά υπάρχει πρόβλημα εκεί έξω...

εγώ είμαι σ' άλλο πλανήτη...

διώξτε με τώρα - πρέπει να κοιμηθώ!

Γιατι βρε παιδια να ειναι ορφανος ο Χριστιανος και εμεις πεθερες θα γινουμε μεθαυριο μην ξεχνιομαστε.

Υ.Σ Εγω ορφανο βρηκα αλλα μια μανα τον εφτιαξε τον αντρα που ειναι σημερα καλη της ωρα εκει που ειναι η ψυχουλα της.

Διαφημίσεις

Ε ναι το φασωμα για πλακα το βρισκεις πλεον τα πιο σοβαρα ειναι δυσκολα.

Στην δικη μου εποχη παντως δεν ηταν δυσκολα βρε παιδια οι μισοι αντρες για γαμο πηγαινανε ηθελες δεν ηθελες.

Τους αντρες τους πραγματικους δεν τους βρισκεις κοιτοντας την εμφανιση μονο θελει να ανακαλυψεις ψυχη για να κολλησεις και να αγαπηθεις οπως πρεπει, Δεν το λεω για την Αρια γενικα το λεω γιατι οι περισσοτερες απο εμας κοιτανε μονο το περιτυλιγμα.

το υψος με νοιάζει στο περιτήληγμα ... τίποτα άλλο

κατά τα αλλα οι ανθρωποι δένονται ή χωρίζουν με το καιρο και όσο γνωρίζονται

αλλα σόρι

εγώ ξεπετες ρε παιδι μου δεν κάνω ...

ένα ένα βραδυ και τέτοια ....

είναι ο χαρακτήρας τέτοιος ποτε δεν τ έχω κάνει ....!

είναι γιατί αν θέλω κάποιον τον έχω (έτσι )

το αλλιώς όμως θέλει δουλεια και αλήθεια είναι ότι με το παιδι και φουλ τάιμ τζοπ με το παιδι δεν έχεις χρόνο να δικτυωθείς κατάλληλα ! όλοι οι ίλοι μου είναι παντρεμένοι

έξω δε βγαίνω το πχω πάρει απόφαση μόνη θα σαβουριασω .... στη κάσα !

δεν με πειράζει το παιδι να ναι καλα και τίποτα άλλο ! :-)

για ξεπετες πάντως

το ΜΟΝΟ εύκολο (και το μόνο που απαχθάνομαι αλλα ΔΕΝ κατακρίνω την ανάγκη του αλλου να το κάνει ...δεν γεννήθηκα χθες:wink:

Ναι εννοειται Αριακι οτι θελει κανει ο καθενας αλλα μην λες βλακειες δεν θα μεινεις μονη σου εισαι πολυ νεα ακομα απλα δεν εχει τυχει να γνωρισεις ακομα αυτο που θα σου κανει κλικ ξανα!!!!!!

ναι άκτιβ και μάρκο, συμφωνώ! δεν εκθέτω τις προσωπικές μου απόψεις! εγώ με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε σφόδρα, ζήσαμε την απόλυτη σχέση και μετά από τόσα χρόνια/θέματα/γάμο, τον γουστάρω τρελλά! αλλά μιλήστε με ανύπαντρους (όλων των ηλικιών) να δείτε τι γίνεται... άκρη δεν βγαίνει... ολόκληρες γενιές έχουν χάσει το μπούσουλα...

σας καληνυχτώ! φιλιά!

Διαφημίσεις

ολα μια εμπειρια ειναι, και καμια εμπειρια δεν ειναι για κακο! ακομα και η ξεπετα.

δε το θεωρω "κακο"(ουτε κι εσυ, το ξερω)....μπορει να ειναι ετσι οι συνθηκες που να ειναι και καλη φαση...αναλογα με τις συνθηκες παντα ....

Ναι εννοειται Αριακι οτι θελει κανει ο καθενας αλλα μην λες βλακειες δεν θα μεινεις μονη σου εισαι πολυ νεα ακομα απλα δεν εχει τυχει να γνωρισεις ακομα αυτο που θα σου κανει κλικ ξανα!!!!!!

ρε με έχεις πετύχει σε φάση που είπα ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ

πριν κανένα εξάμηνο έλεγα νταξ ... ίσως μπορεί νέα είμαι νταξ τρώγομαι

αλλα απ την άλλη έχω συνείδηση του ευατου μου

είμαι μια αφιερωμένη μητέρα

το αλφα και ωμέγα είναι αυτό εγώ δεν δίνω χώρο σε παρεμβολές

και να θέλει ο άλλος θα περάσει πολλά

είμαι και ρομαντική

είμαι και ευαίσθητη κυκλοθυμική

χίλια δυο

όταν είσαι φουλ τάιμ μαμα μόνη

ΧΩΡΙΣ βοήθειες και θέλεις κάποιον σωστό διπλα σου αυτό σημαίνει ότι ο άλλος

πρπει να έχει κάνει παρόμοια βήματα και να ....συναντηθούν οι δρόμοι σας ....

για ο θμεα της ζοπιρον

της φίλης της δλδ

εγώ πιστεύ ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα γιατί ξανά λέω

αν είναι θέμα ΜΟΝΟ σεξ

έχω μανη μανη 3 άτομα που ΟΚ δεν είναι τελευταία ....που θα έκαναν σεξ μαζί της

και φαντάσου αυτό διαδυκατιακα δυο άγνωστες που το λεμε για ένα χ άτομο άγνωστο για μένα !

αν είναι όντως συμπαθητική (άσχετο κατεμε και κουασιμόδος να ταν ...οι γυναίκες έχουν τον τρόπο τους)

αθ είχε βρει να ικανοποιήσει τις ανάγκες της

Και εγω τα ακουω αυτα αλλα κανουν και λαθη Ζοπ γιαυτο δυσκολευονται πολυ, βλεπω την κουνιαδα μου 27 χρονων και αντι να κοιταζει μεγαλυτερους 4η 5 χρονια παει και μπλεκει με συνομηλικα 27χρονα που δεν ξερουν τι τους γινεται και δεν ειναι καθολου ωριμοι.

Μια αλλη φιλη μου ειναι 40 αλλα δεν θελει χωρισμενο δεν θελει πανω απο 45 δεν θελει να εχει παιδια θελει να ειναι και ομορφος ε χεσε με που θα τον βρει αφου αποκλειει τους περισσοτερους και δεν δινει καμια ευκαιρια σε κανεναν.

Ειναι και οι λαθος επιλογες μερικες φορες που προεξοφλουν αποτυχια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...