Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μεταξυ μας Φαιη πρεπει να εισαι και το μοναδικο ατομο στην ζωη μου που εχω γνωρισει απο τον Πυργο και το συμπαθησα μιλαμε τι βγαζετε πραγματικα εκει περα??? Μηπως εισαι απο αλλου τελικα?? Δεν εισαι η κλασικη Πυργιωτησα.

την Φαιη την έχω υιοθετήσει \είναι δικό μου παιδι \το λάτρεψα αυτό το παιδι (θέλει κάνα δυο σφαλιάρες αλλα είναι ενήλικη νταξ ... θα υπάρξει συνέναιση μουχαχαχχαχαχαα )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ, ποιό φέις? κι από κει έχει βρει και δια ζώσης - είναι πολύ όμορφο κορίτσι, της την πέφτουν άπαντες!

αλλά είναι τόσο απογοητευμένη γενικά που θέλει να πληρώσει - να ψεκάσει και να τελειώσει... χωρίς φιοριτούρες και σούπα μούπες!

καληνύχτα κατινάκι, κι εγώ θα την κάνω σε λίγο!

Μεταξυ μας Φαιη πρεπει να εισαι και το μοναδικο ατομο στην ζωη μου που εχω γνωρισει απο τον Πυργο και το συμπαθησα μιλαμε τι βγαζετε πραγματικα εκει περα??? Μηπως εισαι απο αλλου τελικα?? Δεν εισαι η κλασικη Πυργιωτησα.

Οχι Μαρκοπουλακι μου... Η μαμα μου ειναι απο εκει.. Ο μπαμπας καταγεται απο αλλου (Αγρινιο).. Απλα ποτε δεν ειχαμε επαφες με το μπαμπα, οποτε δεν γνωρισα και ποτε τα μερη του. Στον Πυργο (βασικα κοντα στη Ζαχαρω) εζησα τα 3 πρωτα χρονια της ζωης μου με τον παππου και τη γιαγια μου, εκει εκανα διακοπες, εκει εχω ευχαριστες αναμνησει και το αισθανομαι ως το πο καταγωγης. Αν το παρεις "πρακτικα", δεν ειμαι απο εκει.

Και εχεις δικιο, ή θα βρεις πολυ καλους ανθρωπους εκει περα ή που θα τιναζεις τη μπλουζα σου να μενουν μακρια σου. Δεν υπαρχει μεση λυση.

Ευχαριστω που με συμπαθεις, κι εγω σε συμπαθω ΠΑΡΑ πολυ!! :D Εισαι πολυ καλο και ευαισθητο παιδι!

Παω για υπνο κοριτσακια!

Σας ευχαριστω ολες για την κατανοηση/συμπαρασταση!

Φιλακια, τα λεμε αυριο! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

την Φαιη την έχω υιοθετήσει \είναι δικό μου παιδι \το λάτρεψα αυτό το παιδι (θέλει κάνα δυο σφαλιάρες αλλα είναι ενήλικη νταξ ... θα υπάρξει συνέναιση μουχαχαχχαχαχαα )

Κι εγω σε λατρεψα!! Εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που καταφερε να με ηρεμησει σε μιση ωρα!

Ουτε η ψυχιατρος μου δεν το εχει κανει αυτο (χωρις πλακα)!

Μακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αδύνατον να μην βρίσκει α δ υ ν α τ ο ν

(έχω ένα κομμάτι στα 38 καλό δημοσιογράφος

έχω ένα τεμάχιο βπ πιαρ σε μεγάλη εταιρία επίσης καλο στα 37

έχω μεγαλοστέλεχος βπ κι αυτό στα 43

δοκημασμενοι όλοι από νυμφωμανη φίλη ... χαχαχαχαχα δεν θέλουν σούπα μουπες

να κάνουμε κονε ;;;

από τεοιους (δλδ ότι δεν θέλω ) έχω

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ...;;; καλα εντάξει ένα στειο είπαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ το ξέρω ! ) :-)

ζοπιρον κι εγώ ελεύθερη είμαι αλλα από επιλογή

(έχω έναν ρομαντικό καλο που μου κόλησε και δεν βγαίνει ούτε με ενχείριση ) το θέμα ¨εκει εξω¨ ειναι τι ψάχνεις να βρεις ;)

άντρα άρια, ΑΝΤΡΑ!

...Η τελευταία κουβέντα που άκουσε από το στόμα της, ήταν "αμα δε σε χωρίσω από το γιο μου, δεν θα ησυχάσω".`

άλλη μια αγία μητερούλα! μωρέ, δε πάνε να μαμηθούν όλες τους! μην ανοίξω τον οχετό μου τώρα!

Επεστο κοπελια οτι κρατας και απο την πατριδα μου γιαυτο το ωραιο αποτελεσμα!!!!!! Εγω απο Μεσολογγι ειμαι. Σε εχει υιοθετησει και η Αριανη και δεν το ηξερα νομιζα οτι προχθες γνωριστηκατε.

Α οντως προχθες γνωριστηκατε!!!!!!!!!!! Ειμαι σιγουρη οτι αν μπορουσα να σας μαζεψω ολες οι περισσοτερες θα τα βρισκατε στο τελος!!!!!

Βρε Αρια πως τον θες για πες πουλακι μου να ψαχτουμε πρεπει να σε αποκαταστησω!!!!!

Διαφημίσεις

Αριακι σκεφτεσαι να ξενιτευτεις??? Να βιαστω να σου βρω γαμπρο παληκαρο αν ειναι για να μην σε χασουμε???

θα δουλεύω από το σπίτι ρε ....

δεν φεύγω \αλλα για γαμπρό αν έχεις κανένα καλο κομμάτι .....

θέλω να είναι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

ΤΡΗΦΕΡΟΣ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ από ψυχιατρική εκτίμηση

(ψυχίατρος της επιλογής μου)

φραγκα δε με νοιάζουν καθόλου

ψηλός

(must ayto) καθαρός από δάνεια

να έχει ένα υποτιπόδες μυαλό

να γελα

να έχει ζήσει

και ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

(εγώ άλλο παιδι δεν κάνω ) χαχαχαχαχαχ

άμα έχεις κάτι σε νουμερο από 35 σε 45 το θέλω :-))))

αδύνατον να μην βρίσκει α δ υ ν α τ ο ν

(έχω ένα κομμάτι στα 38 καλό δημοσιογράφος

έχω ένα τεμάχιο βπ πιαρ σε μεγάλη εταιρία επίσης καλο στα 37

έχω μεγαλοστέλεχος βπ κι αυτό στα 43

δοκημασμενοι όλοι από νυμφωμανη φίλη ... χαχαχαχαχα δεν θέλουν σούπα μουπες

να κάνουμε κονε ;;;

από τεοιους (δλδ ότι δεν θέλω ) έχω

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ...;;; καλα εντάξει ένα στειο είπαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ το ξέρω ! ) :-)

μια κυρια Αννιτα Πανια τι την εχεις? :tongue:

Κόρες...μία πήγε η ώρα...ντιν ντιν χτυπησε το καμπανάκι, φεύγω πριν μεταμορφωθώ σε κολοκύθα.

Καληνύχτα σε όλες. Ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ να έχουμε.

Έντιτ σωστά τα στάνταρντ, Άρια...ειλικρινα, καλή τύχη σου εύχομαι, και σ' αυτο και στη δουλειά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τους αντρες τους πραγματικους δεν τους βρισκεις κοιτοντας την εμφανιση μονο θελει να ανακαλυψεις ψυχη για να κολλησεις και να αγαπηθεις οπως πρεπει, Δεν το λεω για την Αρια γενικα το λεω γιατι οι περισσοτερες απο εμας κοιτανε μονο το περιτυλιγμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...