Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αγγελινα κοιμηθηκε τελικα το παιδι ηρεμα?

Κοιμάται η ψυχούλα μου...μια φορά ξύπνησε με τσιριδες, αλλα δεν ήθελε να σηκωθεί, του χάιδεψα λίγο την πλατούλα και ξανακοιμήθηκε. καλόβολο σε όλα του, το τζιέρι μου!Μ 'επιασε το σορολόπ τώρα...

Εσείς πώς πάτε?

μη κολλησει με τον συνοδο....ακομα χειροτερα!

Αχαχαχαχαχαχα βρε ζούδι...κάτι σαν το Pretty Woman, στο ανάποδο!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κίνκα, είσαι εδώ - μ' ακούς????

τι απορίες είναι αυτές που έχεις κορίτσι μου από κει? θες να ξεκινήσει κανάς καβγάς μέσα στα μεσάνυχτα?

το έχουμε συζητήσει το θέμα πολλάκις κι άκρη δεν βγήκε! (το συζητήσει, σχήμα λόγου...)

δε είναι μαλακίες αυτά που σου γραφω

είναι εμπαρηστατωμενα

υπογεγραμμένα

σοκημασμένα

δεν είναι ότι κι ότι ... \(έχω και έρευνες επί του θμεατος να σου πααθέσω :-) )

ΦΑΙΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ

θα της σπάσουμε το τσαμπουκά

καντα αυτά που σου λέω ρεεεεε

και θα με θυμηθείς ! ;)

και ούτε να κακιώνεις ούτε να θυμώνεις και ΒΑΣΙΚΟ ούτε να στεναχωριέσαι !

μανα είναι κι αυτή (θανασιμή πεθερά) αλλα old school αυτές δε πολεμιόνται

προσπερνιόνται ;)

Διαφημίσεις

Αυτό είναι όντως θέμα. Κι εγώ ξέρω κοπέλες που ξεκίνησαν σχέσεις έτσι, αλλά αμα βρίσκεσαι συχνά με τον άλλον, δύσκολα να μείνεις καθαρά στο σωματικό. Άνθρωποι είμαστε όλοι μας...
Ας μην βρισκει τον ιδιο καθε φορα για να μην δενεται.
η ερωτηση μου ειναι:

δλδ, αν καταληξει κατι σε σχεση....δε ψηνεται? (οχι με συνοδο)...ή μιλαμε για κατι παρανομο?

το θέμα των... σχέσεων είναι τεράστιο... τι να πούμε τώρα εδώ... γίνεται χαμός εκεί έξω (έξω = όποιος δεν έχει "μόνιμη" σχέση)!

κι εγώ τα έβλεπα πιο "ρομαντικά" τα πράγματα αλλά επειδή περιστοιχίζομαι και από πολλούς "αδέσμευτους" που μου περιγράφουν κωμικοτραγικές ιστορίες, μένω χωρίς λύσεις κι επιχειρήματα πλέον...

Διαφημίσεις

στο Αμέρικα πάντως (ορισμένες πολιτίες) τα κονε τα κάνουν από σαιτ

(σοβαρά όχι χυδαιοσαιτ)

ο κόσμος δουλεύει πολύ εκεί και δνε βγαίνει ...

ας μβγει μια βόλτα καλε η κοπέλα ... να μπει και σε 5-6 γκκρουπακια στο φβ (γκομενοπαγήδα είναι άλλωστε )

θα βρει θα βρει !

Μεταξυ μας Φαιη πρεπει να εισαι και το μοναδικο ατομο στην ζωη μου που εχω γνωρισει απο τον Πυργο και το συμπαθησα μιλαμε τι βγαζετε πραγματικα εκει περα??? Μηπως εισαι απο αλλου τελικα?? Δεν εισαι η κλασικη Πυργιωτησα.

Καλα Αγγελινα αλλα σημερα μου εβγαλε την πιστη με το φαγητο δεν ετρωγε τιποτα ολη την ημερα τον κυνηγουσα και τελικα δεν εφαγε τιποτα εκτος απο την πρωινη κρεμα.

Άλλη πίκρα κι αυτή...α ρε κορίτσι, τι τραβάς...εμένα ο μικρός τώρα μου κάνει πολλά ζόρια με το γάλα, αλλά έτσι που με έχει σκληραγωγήσει ο μεγάλος, τον βλέπω να τρώει τα υπόλοιπα κανονικά και δεν το πολυσκέφτομαι.

Μωρε δεν έχει να κάνει η καταγωγή στις πεθερές. έχουμε κι εδώ κάτι λουλούδια! Δεν πάω μακριά, να φανταστείτε της κολλητης μου η πεθερά εχει να της μιλήσει 3 χρόνια. Η τελευταία κουβέντα που άκουσε από το στόμα της, ήταν "αμα δε σε χωρίσω από το γιο μου, δεν θα ησυχάσω".`

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...