Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τι ν' ακούσεις ρε συ αγγελίνα? η κοπέλα μεταξύ σοβαρού κι αστείου... ψάχνει να βρει... σωματική παρέα... χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις... αλλά με τα νέα ίσως και να σοκαριστεί... άσε που οικονομικά δεν παίζει - 900 ευρώ το μήνα παίρνει ως μισθό!

ζουπη, παντως αν αυτο ψαχνει η φιλη σου νομιζω οτι μπορει να το κανει πολυ ευκολα και χωρις χρηματικο ποσο

και σε ξαναρωτάω ρε συ γιατί δεν το χωράει το μυαλό μου : μέσα σε τόση εξαθλίωση και κατάντια, αυτές ψωνίζονται? τι να πω...

ψαχνεις ηθικη μεσα σ'αυτο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δικιο.. Μακακιζομαι κι εγω και ξεχνιεμαι.. Πιστευα πως δεν θα εβγαζε τοση χολη με κατι τοσο απλο (οπως ο παιδικος)..

μικρή μου, οι κακιασμένοι βγάζουν χολή με το οτιδήποτε, αφορμή ψάχνουν! σταμάτα να της ανοίγεις κουβέντα κι απαγόρευσέ της να ξαναμιλήσει για το παιδί σου έτσι!

τη κάρια!

Δεν παιρνεις μπαλια αμα μιλαει η πεθερα μου... Τα λεει ολα μαζι και γρηγορα, δεν προλαβαινεις ουτε να απαντησεις ουτε τιποτα!

Ρε αγάπη, δεν σου λέω να της μιλήσεις, να της το κλείσεις σου λέω!

αγγελίνα μου... κι εδώ πανεύκολα βρίσκει... αλλά είναι τόσο απογοητευμένη από την ποιότητα των ανθρώπων γενικά... που ψάχνει να βρει ένα τρόπο να ικανοποιήσει τις σωματικές της ανάγκες... χωρίς καμία συναισθηματική επίφαση ή δικαιολογία...

δεν πάμε για ύπνο σιγά σιγά?

Ε αφού θέλει μόνο κάτι σωματικό, τι τη νοιάζει για την ποιότητα του ανθρώπου? Καλύτερος θα είναι ο...νοικιασμένος? Με μπέρδεψες, φιλενάδα. :confused:

Ε θα πάμε όπου να 'ναι...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

1) ζουπη, παντως αν αυτο ψαχνει η φιλη σου νομιζω οτι μπορει να το κανει πολυ ευκολα και χωρις χρηματικο ποσο

2) ψαχνεις ηθικη μεσα σ'αυτο?

1) έχει προσπαθήσει να το κάνει αλλά εμπλέκεται και συναισθηματικά (ή κολλάει αυτή με κάτι λαλάκες ή της μπαστακώνονται)! τέλος πάντων, είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα των σχέσεων...

2) όχι...(για τους Αφγανούς λέω)

ωρέ φαιηηηηηηη ήτα !!! μαρη σε έχει βρει μικρό και βολικό και σε ζουμπαει (ψυχολογικά)

μη μασάς ρε ... κελινεται (και επειδή δεν είσαι της μάχης να υποθέσω όπως εγώ)

κάνε σενάρια :

ντριν

πεθερά

έλα φαιη μου τι κάνετε ;

κυρά Λουλά μου γλυκεία μου πεθερούλα πνηγομαι έχω το παιδι με την πανα θα σε πάρω σε λίγο κλείνω κλείνω ....!

μετά από μια ώρα αυτή θα ξαναπάρει (έχει και δεκα κιλά χολή που θελεινα βγάλει να ξαλαφρώσει - για να χωρέσει στο μαγιο ντες όχι για τίποτα άλλο )

ξανά ντριν

Φιαη δε με πειρες εγώ είμαι !

(εσύ ) κυρά λουλά μου .... το παιδι με εμετους χαλία ...(από πίσω φωη) μη μη χαρα μου έρχομαι ... κλείνω κλείνω ... (γκντουπ το τηλ)

μετά από 3 ώρες αυτή θα ξαναπάρει

Φαιη τι συμβαίνει ;

(αν είναι εκεί ο συζηξ )

αχ κυρά λουλά μου μου λείψατε μισό να σας δώσω το γιο σας γιατί πάλι αλλάζω την ικρη και τσουπ το τηλ στο συζηξ

ε θα της πάρει κάνα μήνα μετά θα σταματήσει (θα αρχίσει τα κινητά στο άντρα σου να κάνει παράπονα αλλα εσένα δε θα σε πρίζει και θα λάβε τας ευθύνας και ο σύζηξ που θα σκευτεται πως να σου πει τις χολές της μουχαχαχχαχα)

αυτά !

πεθερά δεν έχω :-) :-) )

Διαφημίσεις

1) έχει προσπαθήσει να το κάνει αλλά εμπλέκεται και συναισθηματικά (ή κολλάει αυτή με κάτι λαλάκες ή της μπαστακώνονται)! τέλος πάντων, είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα των σχέσεων...

Αυτό είναι όντως θέμα. Κι εγώ ξέρω κοπέλες που ξεκίνησαν σχέσεις έτσι, αλλά αμα βρίσκεσαι συχνά με τον άλλον, δύσκολα να μείνεις καθαρά στο σωματικό. Άνθρωποι είμαστε όλοι μας...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ωρέ φαιηηηηηηη ήτα !!! μαρη σε έχει βρει μικρό και βολικό και σε ζουμπαει (ψυχολογικά)

μη μασάς ρε ... κελινεται (και επειδή δεν είσαι της μάχης να υποθέσω όπως εγώ)

κάνε σενάρια :

ντριν

πεθερά

έλα φαιη μου τι κάνετε ;

κυρά Λουλά μου γλυκεία μου πεθερούλα πνηγομαι έχω το παιδι με την πανα θα σε πάρω σε λίγο κλείνω κλείνω ....!

μετά από μια ώρα αυτή θα ξαναπάρει (έχει και δεκα κιλά χολή που θελεινα βγάλει να ξαλαφρώσει - για να χωρέσει στο μαγιο ντες όχι για τίποτα άλλο )

ξανά ντριν

Φιαη δε με πειρες εγώ είμαι !

(εσύ ) κυρά λουλά μου .... το παιδι με εμετους χαλία ...(από πίσω φωη) μη μη χαρα μου έρχομαι ... κλείνω κλείνω ... (γκντουπ το τηλ)

μετά από 3 ώρες αυτή θα ξαναπάρει

Φαιη τι συμβαίνει ;

(αν είναι εκεί ο συζηξ )

αχ κυρά λουλά μου μου λείψατε μισό να σας δώσω το γιο σας γιατί πάλι αλλάζω την ικρη και τσουπ το τηλ στο συζηξ

ε θα της πάρει κάνα μήνα μετά θα σταματήσει (θα αρχίσει τα κινητά στο άντρα σου να κάνει παράπονα αλλα εσένα δε θα σε πρίζει και θα λάβε τας ευθύνας και ο σύζηξ που θα σκευτεται πως να σου πει τις χολές της μουχαχαχχαχα)

αυτά !

πεθερά δεν έχω :-) :-) )

Μισο να το εκτυπωσω!!

Με εκανες και γελασα ρε Αριακι!! :D:D:D

Ευχαριστω ρε κοριτσακια! Περιπτωσαρα η πεθερα μου, τι να σας λεω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...