Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ τελώ ακόμη υπό το σοκ των πληροφοριών της μάρας!:oops::shock:

σοκ και δέος:shock:

ζουπη ,εδω στη πατρα, οι κυριες της υψηλης κοινωνιας ψωνιζονται στους αφγανους...εχει βουηξει ο τοπος με τα σκανδαλα

χαχαχα τι θυμήθηκα τώρα;

θηλυκή εταιρεία, everybody in this town fucks except to me

Νίτσα οντως, πολύ ευχάριστα τα νέα σου, εύχομαι να εξελιχθούν όλα όπως τα περιμένατε κι ακόμα καλύτερα!

Ζώπυρον, τα είπες στη φίλη σου? Είμαι περίεργη να ακούσω την αντίδρασή της!

Εγω το δικό μου το σκυλί το είχα 14 χρόνια, απ τα 12 ως τα 26 μου. Εφυγε με άσχημο τρόπο, που έκανα πάραπολύν καιρό να ξεπεράσω, κόντεψα να πάθω καταθλιψη. Από τότε υποσχεθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω ούτε καναρίνι. Δεν μπορώ να αντέξω την απώλεια ξανά.

Πάντως κίνκα μπράβο σας, πολύ καλά κάνατε, ιδίως αφού έχετε και αυλή. Ετσι μάλιστα.

Παλ, μάλλον κανενα δόντι θα είναι ή μπορεί και από φόβο. Δεν θέλει να με αποχωρίζεται, αυτην την εντύπωση μου δίνει. Τελευταία έχει αρχίσει να φοβάται διάφορα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αφγανούς? Εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοιους. Κινέζους πολλούς, αλλά δεν άκουσα να τους...προτιμάνε...τι λέω νυχτιάτικα, η μάνα? :oops:

Πάντως επί πληρωμή δεν θα...με τίποτα όμως. Ειδικα με τη σκέψη ότι ο άλλος είναι και μπάι...μπρρρ, αναγουλιάζω με το όλο κόνσεπτ!

Δεν έπαιζε και ο Πανούσης έναν παπά σε εκείνη την ταινία?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ζώπυρον, τα είπες στη φίλη σου? Είμαι περίεργη να ακούσω την αντίδρασή της!

τι ν' ακούσεις ρε συ αγγελίνα? η κοπέλα μεταξύ σοβαρού κι αστείου... ψάχνει να βρει... σωματική παρέα... χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις... αλλά με τα νέα ίσως και να σοκαριστεί... άσε που οικονομικά δεν παίζει - 900 ευρώ το μήνα παίρνει ως μισθό!

Η δικια μου η πεθερα... ξαναχτυπησε.. :evil:

Πηρε να ρωτησει τι κανουμε.. Μου ειπε να της πω τα νεα μας και της ειπα πως ψαχνω να βαλω τη μικρη σε παιδικο σταθμο γιατι πρεπει να βρω δουλεια αφου τα οικονομικα μας δεν πανε καθολου καλα... Ειπε πολλα.. Εκ των οποιων:

1) Η οικονομικη μας κατασταση οφειλεται σε εμενα (σαφως, αν μπορουσε να με κατηγορησει και για τους διδυμους πυργους, θα το εκανε ανετα) αφου το παιδι της μου το εδωσε σπουδαγμενο και με μονιμη δουλεια.......

2) Με αποκαλεσε ανευθυνη (μετα το βαπτισμα απο τον ακτινολογο πηρανε φορα και οι υπολοιποι φαινεται) που σκεφτηκα αυτη την τραγικη λυση (παιδικος σταθμος) που θα κανει το παιδι μου να σπαραζει και να καιγεται απο τον πυρετο. Αναισθητη που θα κοψω το χουζουρι του παιδιου και θα το αποκοψω απο τη μητρικη αγκαλια.

3) Ειπε να τη στειλω μονιμα στην Πατρα να τη μεγαλωσει εκεινη για να νιωθει στοργη

4) Πως θελει να κατεβει ο γιος της κατω να μιλησουν για να ξεστραβωθει και τελος

5) Δεν καταλαβαινει τι εχω κανει στο παιδι της και δεν ανοιγει τα ματια του να δει ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος.

Ειμαι η Φαιη και ειμαι καλα! :cool:

(Μενει να το πιστεψω τωρα)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πάντως επί πληρωμή δεν θα...με τίποτα όμως. Ειδικα με τη σκέψη ότι ο άλλος είναι και μπάι...μπρρρ, αναγουλιάζω με το όλο κόνσεπτ!

συμφωνώ απόλυτα!

αυτο εκμεταλλευονται οι κ@ριολες....δε ντρεπονται λιγακι λεω εγω!

και σε ξαναρωτάω ρε συ γιατί δεν το χωράει το μυαλό μου : μέσα σε τόση εξαθλίωση και κατάντια, αυτές ψωνίζονται? τι να πω...

Η δικια μου η πεθερα... ξαναχτυπησε.. :evil:

Πηρε να ρωτησει τι κανουμε.. Μου ειπε να της πω τα νεα μας και της ειπα πως ψαχνω να βαλω τη μικρη σε παιδικο σταθμο γιατι πρεπει να βρω δουλεια αφου τα οικονομικα μας δεν πανε καθολου καλα... Ειπε πολλα..

άκου τώρα τι γίνεται μικρό μου παιδί :

λες υπερβολικά πολλά πράγματα μαζί της! δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε τόσες λεπτομέρειες παρά μόνο να συζητάτε για τον καιρό και για το ποιά παραλία έχει τα πιο καθαρά νερά!

αν παρ' όλα αυτά, συνεχίσει να επεμβαίνει και να λέει ότι της κατέβει στο κεφάλι, πες της να πάει να μαμηθεί κι αν τολμήσει να ξαναμιλήσει για το παιδί σου θα της κόψεις το λαρύγγι και θα της το δώσεις να το φάει!

(επιεικής απάντηση ζώπυρον real life)

Διαφημίσεις

Βρε Φαίη, τα έχεις ξαναγράψει και δεν πιστεύω στα μάτια μου κάθε φορά...στα λέει όλα αυτά στο τηλέφωνο, κατάμουτρα? :shock: Γιατί κάθεσαι και την ακούς βρε πουλάκι μου και δεν της το βροντάς στη μούρη?

Πάω στοίχημα ότι θα φάει μεγάλο ξενέρωμα η κοπέλα, Ζούπυ. Ανάθεμα στη μεγαλούπολή σας, ακομα κι αυτό δύσκολο κατάντησε! Ενω εδώ ρε παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει μια γυναίκα και να μη βρει, δεν πα να 'ναι κουτσή, στραβή, άσχημη, οτιδήποτε. Τα καλά της επαρχίας. :rolleyes: Οι πιο πολλοί άντρες λυσσάνε, ειδικά οι παντρεμένοι. Και ξέρεις και με ποιον έχεις να κάνεις...μια ερώτηση και σου παραδίδουν πλήρη φάκελο οι καρακαηδόνες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αγγελίνα μου... κι εδώ πανεύκολα βρίσκει... αλλά είναι τόσο απογοητευμένη από την ποιότητα των ανθρώπων γενικά... που ψάχνει να βρει ένα τρόπο να ικανοποιήσει τις σωματικές της ανάγκες... χωρίς καμία συναισθηματική επίφαση ή δικαιολογία...

δεν πάμε για ύπνο σιγά σιγά?

άκου τώρα τι γίνεται μικρό μου παιδί :

λες υπερβολικά πολλά πράγματα μαζί της! δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε τόσες λεπτομέρειες παρά μόνο να συζητάτε για τον καιρό και για το ποιά παραλία έχει τα πιο καθαρά νερά!

αν παρ' όλα αυτά, συνεχίσει να επεμβαίνει και να λέει ότι της κατέβει στο κεφάλι, πες της να πάει να μαμηθεί κι αν τολμήσει να ξαναμιλήσει για το παιδί σου θα της κόψεις το λαρύγγι και θα της το δώσεις να το φάει!

(επιεικής απάντηση ζώπυρον real life)

Εχεις δικιο.. Μακακιζομαι κι εγω και ξεχνιεμαι.. Πιστευα πως δεν θα εβγαζε τοση χολη με κατι τοσο απλο (οπως ο παιδικος)..

Βρε Φαίη, τα έχεις ξαναγράψει και δεν πιστεύω στα μάτια μου κάθε φορά...στα λέει όλα αυτά στο τηλέφωνο, κατάμουτρα? :shock: Γιατί κάθεσαι και την ακούς βρε πουλάκι μου και δεν της το βροντάς στη μούρη?

Δεν παιρνεις μπαλια αμα μιλαει η πεθερα μου... Τα λεει ολα μαζι και γρηγορα, δεν προλαβαινεις ουτε να απαντησεις ουτε τιποτα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...