Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εκεί που χάρηκα απίστευτα με την Νίτσα... εκεί που έπεσα πάλι με την Κινκα!

με τη σειρά!

Μπράβο Νιτσάκι! Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος που θα πας το παιδί σου να σου εμπνέει εσένα εμπιστοσύνη για να το μεταδώσεις και σωστά στο παιδί. Και μπράβο που δεν επαναπαύτηκες και το έψαξες και όλα καλά θα πάνε και με τον βρεφονηπιακό της μικρής και με τον Παναγιωτάκη :)

Κινκάκι... για σένα μόνο ευχές έχω αν και ξέρω ότι είναι μάλλον άχρηστες! Κουράγιο... ίσως τελικά να είναι για καλό που δεν ανανεώνουν το συμβόλαιο και να έρθεις Ελλάδα. Θα του κάνει καλό να σας δει και τις δύο :) Ό,τι καλύτερο! Πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς;

Άρια καλή επιτυχία ρε! Αν την πάρεις την δουλειά φεύγεις για Ελβετία δηλαδη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει τη λεγόμενη νόσο του κινητικού νευρώνα (αυτό που έχει ο Χόκινς ο επιστήμονας) και στην ουσία τα νεύρα νεκρώνουν, σταματάνε να στέλνουν σήμα στους μύες, κι αυτοί σιγά-σιγά ατροφούν σε όλο το σώμα. Ξεκινάει από ΄χέρια και πόδια και μετά πάει στο θώρακα. Ο πατέρας μου τώρα ειναι στη φάση πυο δεν δουλεύουν καλά οι πνεύμονές του και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του. Μέχρι τώρα είχε ένα μηχάνημα στο σπίτι για οξυγόνο, αλλά πλέον δεν δουλεύουν οι μύες καθόλου της αναπνοής, οπότε χρειάζεται την τραχειοτομή για να παίρνει από εκεί αέρα. Αργότερα θα χρειαστεί τεχνητή σίτιση και πάει κλαίγοντας... είναι κάτι που το ξέραμε μεν ότι θα γίνει, αλλά...

ΩΧ ρε Φωτεινη......τι να πω?! Κουραγιο κοπελα μου...δεν εχω λογια.....:(:(:(:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ευχαριστώ κοριτσάκια, 60 χρονών είναι, νέος θα έλεγα (αν και πάντα υπάρχουν και πολύ χειρότερα). Έτσι όπως τα λες είναι Κρις, μάλλον θα ξεκινήσω να έρθω τώρα τέλος του μήνα, αν και πραγματικά στην ιδέα του ταξιδιού πάλι μόνη με το μωρό με πιάνει κρύος ιδρώτας, είναι μια τεράστια ταλαιπωρία... αλλά τουλάχιστον να χαρεί λίγο με τη μικρή να πάρει τα πάνω του. Αν και να σας πω δεν ξέρω αν θέλω εγώ να τον δω σε αυτή την κατάσταση...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

έχει τη λεγόμενη νόσο του κινητικού νευρώνα (αυτό που έχει ο Χόκινς ο επιστήμονας) και στην ουσία τα νεύρα νεκρώνουν, σταματάνε να στέλνουν σήμα στους μύες, κι αυτοί σιγά-σιγά ατροφούν σε όλο το σώμα. Ξεκινάει από ΄χέρια και πόδια και μετά πάει στο θώρακα. Ο πατέρας μου τώρα ειναι στη φάση πυο δεν δουλεύουν καλά οι πνεύμονές του και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του. Μέχρι τώρα είχε ένα μηχάνημα στο σπίτι για οξυγόνο, αλλά πλέον δεν δουλεύουν οι μύες καθόλου της αναπνοής, οπότε χρειάζεται την τραχειοτομή για να παίρνει από εκεί αέρα. Αργότερα θα χρειαστεί τεχνητή σίτιση και πάει κλαίγοντας... είναι κάτι που το ξέραμε μεν ότι θα γίνει, αλλά...

αχ μωρε κοριτσάκι μου!καλή δύναμη!

Διαφημίσεις

Α όλες τοξοτοκαμμένες είμαστε!Μάιστα...

και εγω μαμα τοξοτινα αλλα ειμαι και εγω και γινεται/γινοταν το σωσε...

Τωρα σας διάβασα...σήμερα όλη μέρα πριν λιγο μπήκα..

Χρονια πολλά πάλι στις εορταζουσες!!!!

Κορίτσια είμαι χεσμένη....σήμερα η μικρή 3 φορές εκει που καθόταν στο ρηλαξ αρχισε να λεει "μα μαμ μαμαμ"

δεν λέει μαμα αλλα εχω τρελαθει λεμε!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

A ρε Φωτεινή...καλή δύναμη σε όλους σας, πουλάκι μου. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Δυσοίωνη προμηνύεται η νύχτα μας...το μωρό κοιμήθηκε στις 11 παρά, μες στο κλαμα και το σπαραγμό. Δεν ξέρω τι του φταίει. Μου τα έκανε αυτά και πριν το Πάσχα και ξημέρωσα δίπλα του δυο βράδια, να τον κουνάω στο καρότσι. Ωχχχχχ....κι ονειρευόμουνα και έκθεση βιβλίου αύριο...:-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κουραγιο ρε κικνα-τζου! Ολα να πανε καλα σας ευχομαι! :(

Αγγελινα και η δικια μου σημερα με το ζορι επεσε.. Και εχει σηκωθει και 2 φορες... Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα...

Ή μαυρη - μαυρη μου εχεις κανει τη ζωη μου! :lol::lol:

Φυσικα και αστειευομαι, αλλα δεν ξερω τι εχει παθει η μικρη.. Και οταν την πιανει το στριμμενο της, δεν παλευεται..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Νίτσα χάρηκα πάρα πολύ!

Μπράβο και πάλι μπράβο, και για το κέντρο και για το οικονομικό!

Κίνκα, τι να πω...

εύχομαι η κατάσταση να είναι όσο γίνεται πιο ανώδυνη για τον μπαμπά σου

Κορίτσια είμαι χεσμένη....σήμερα η μικρή 3 φορές εκει που καθόταν στο ρηλαξ αρχισε να λεει "μα μαμ μαμαμ"

δεν λέει μαμα αλλα εχω τρελαθει λεμε!!!

πάντως η Σοφία μαμάμ ακόμα και τώρα λέει το γάλα!

Δυσοίωνη προμηνύεται η νύχτα μας...το μωρό κοιμήθηκε στις 11 παρά, μες στο κλαμα και το σπαραγμό. Δεν ξέρω τι του φταίει. Μου τα έκανε αυτά και πριν το Πάσχα και ξημέρωσα δίπλα του δυο βράδια, να τον κουνάω στο καρότσι. Ωχχχχχ....κι ονειρευόμουνα και έκθεση βιβλίου αύριο...:-(

κανένας τραπεζίτης;

μιας και συζητήθηκε σήμερα το θέμα του σκύλου, να σας πω πώς αποκτήσαμε το δεύτερο παιδί της οικογένειας;

Πέρυσι τον Ιούνιο, ήμασταν με τον καλό μου στο εξοχικό των γονιών του και περιμέναμε να γεννηθεί η μικρή και να φύγει αυτός για Αμερική. Ένα πρωί λοιπόν ακούγαμε από την αυλή έναν ήχο σαν πουλί να φωνάζει δυνατά, σαν γατί να νιαουρίζει, κάτι περίεργο. Πάει ο άντρας μου και βρίσκει ένα κουταβάκι μικροσκοπικό κάτω από ένα δέντρο στη σκιά, εξαντλημένο από τη ζέστη και τον ήλιο, να γαυγίζει παρακαλετά όσο του έβγαινε φωνούλα. μιλάμε ήταν σε άθλια κατάσταση. Του δώσαμε λίγο γαλατάκι και πήραμε έναν κτηνίατρο που μας σύστησαν. το πήγαμε από εκεί, κι αυτός ήταν αρκετά αυστηρός μαζί μας, μας είπε ότι το κουταβάκι θα ήταν ένα μωρό ακόμη, κι εμείς τώρα θα είχαμε το δικό μας μωρό και δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε κι από το να το παρατήσουμε πάλι σε καμιά μάντρα, καλύτερα να του το αφήναμε να το δώσει κάπου. Εγώ ρε παιδιά δεν είμαι η κλασική φιλόζωη, ποτέ δεν μου έλειψε να έχω ζώο, αλλά δεν ξέρω, εκείνη την ώρα θεώρησα ότι αυτό το ζωάκι ήρθε και μας βρήκε, και δεν ήθελα να το δώσουμε. Το έβλεπα έτσι ταλαίπωρο πάνω στο τεράστιο φορείο του κτηνιάτρου και το λυπόμουν. Με τα πολλά, αφού συμφώνησαν και οι γονείς του καλού μου (γιατί αυτοί θα το αναλάμβαναν στην ουσία), το κρατήσαμε. Το βγάλαμε Λάικα (δικιά μου ιδέα ;) ) και τώρα είναι Ελλάδα με τους γονείς που έχουν ξετρελαθεί, το έχουν για παιδί τους χαχαχαχα αφού φανταστείτε μας έστειλαν ευχές για το Πάσχα "Ε....., Κ.... και Λάικα" !!! Έχει γίνει εντωμεταξύ τεράστιο και πολύ παιχνιδιάρικο και αγαπησιάρικο! Πολύ χαίρομαι που γλιτώσαμε μια ζωή...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Δεν με πειράζει τόσο που ξυπνάει, όσο που κλαίει έτσι απαρηγόρητο...δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας το δόλιο, να σου πει τι τον ενοχλεί...μου 'ρχεται να πάω να την πέσω δίπλα του από τώρα, αλλά φοβάμαι μην τον ξυπνήσω.

Στο μεταξύ είμαι τόσο θολωμένη, που όταν διάβασα το μήνυμα της Ζούπυ, νόμισα πως η φίλη της έψαχνε για θηλυκη...συντροφιά...με συνεφεραν από την πλάνη μου τα ποστ της Μάρας! Αλλα πολύ τσιμπημέναι αι τιμαί ρε παιδιά...αυτούς δεν τους χτύπησε η κρίσις?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...