Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρε Μάρα τι τιμές είναι αυτές;

1500 παίρνει ο άλλος για να περασει μια μέρα με κάποια, να φάει, να πιεί και να την μπαλαμουτιάσει;;;;; καλή φάση! Και υπάρρχουν γυναίκες που τα δίνουν;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσχετο

εγώ γιατί για τηλεφωνική συνέντευξη ΕΒΑΨΑ ΝΥΧΙ και μάλιστα μετά από 13 χρόνια ;;;; ΑΓΝΩΣΤΕ Ε ΒΟΥΛΕ ....!

όντως υπάρχει πιιο σάικο άτομο από μένα...το βρήκα:tongue::tongue::tongue:

administrator σε sait φαρμακοβιομηχανίας στας Ελβετίας

εκεί δουλεύει η αδερφή μου

Δηλώνω πρόθεση να γίνω assistant mod (πόσα πληρώνουν? καθότι ο εθελοντισμός πέθανε πες τους).

Μάρα θα σε έχω στα υπ'όψιν για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στα θέματα γκαραντί....ξέρεις εσύ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!

Καταλήξαμε σε κέντρο εργοθεραπείας.

Ήμουν 2ώρες σε κέντρο της περιοχής μας το οποίο είναι καινούριο και το έχει ειδική παιδαγωγός (με 10ετη πείρα). Μου τη σύστησε η δ/ντρια στο νέο νήπιο που θα γραφτούμε ως πολύ έμπειρη και γνώστη του επαγγέλματος της. Ήταν και ο εργοθεραπευτής εκεί, ο οποίος εργάζεται ΚΑΙ σε γνωστό κέντρο ανάπηρων παιδιών στο κομμάτι της εργοθεραπείας.

Θα πάμε το Σαβ. να δει το παιδί και από την άλλη βδομάδα ξεκινάμε.

Το κόστος είναι 240ε και καλύπτεται όλο από το ΙΚΑ!

Άντε να δούμε... ηρέμησα πάντως, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη! Μου πρότεινε μετά από όσα της είπα, εργοθεραπεία στο τραπέζι και όχι στο χώρο. Μόνο έτσι θα έχουμε αποτελέσματα λόγω υπερκινητικότητας.

Διαφημίσεις

ουφφφ εχουμε βαφτισια....σωστά? 8α ερ8ει κοσμος αυλιδα απο "μακρια"... αθηνα συγκεκριμενα...ολο αυτο τον κοσμο που 8α ερ8ει στο παιδι μου εγω οφειλω να τον κανω να περασει καλά απο τη στιγμή που 8α κανει και μιας ωρας διαδρομη... σωστά; δλδ να τους καλοδεχτώ και με ο,τι μπορώ να τους ταισω ποτισω χορεψω κλπ κλπ.. ΟΛΟΙ οι φιλοι του άντρα μου ξέρουν οτι δεν θα δεχτουμε δώρα αλλά δωρεές για κάποια παιδάκια...χτες ο αντρας μου μιλουσε με φιλο του... καρδιακό φιλο ετσι οχι απλά γνωστό. και του λεει ναι βεβαιως 8α ερθουμε στα βαφτισια αλλά επειδη δεν παιζει σάλιο δεν μπορω να φερω δωρο στο παιδι..και του λεει ο αντρας μου...ρε μλκα δεν θελουμε δωρα... βαλε 5 ευρω σε ενα φακελάκι για την δωρεά που θα κάνουμε κλπ κλπ. και του απανταει ο φιλος: φιλε ουτε αυτα τα 5 ευρώ δεν υπάρχουν... και λεω εγώ τώρα... ο εν λογω ειναι γυφτος; ή τον πιασαμε σε κακη φαση λογω κρίσης και αρα να μην νευριάζω? κατανοειτε το διλλημα μου. ειναι αυτος στριμωγμενος και εγώ γελοια που το βλέπω κάπως ή ειναι αυτος γυφτος και εχω δικιο που προβληματίζομαι?

:-(:sad: Welcome to my world... :-(

Αυτη ειναι η καθημερινοτητα που βιωνω εδω και τοσο καιρο... Ειλικρινα βγαινω εξω χωρις καθολου μα καθολου λεφτα και σκεφτομαι πως και να θελησει καποιος να με κλεψει, δεν θα βρει ουτε 10 λεπτα επανω μου και φοβαμαι πως θα με σκοτωσει γιατι δεν θα πιστεψει πως ειμαι αφραγκη! Αστα Μαρα.. Καθε 26 πληρωνεται ο Β. Μετα απο μια εβδομαδα (και πολυ ειπα) δεν εχουμε τι-πο-τα.. Γι' αυτο στα ξαναεγραψα και παλι.. Να ειναι καλα η μανουλα μου! :-(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μάρα θα σε έχω στα υπ'όψιν για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στα θέματα γκαραντί....ξέρεις εσύ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!

Καταλήξαμε σε κέντρο εργοθεραπείας.

Ήμουν 2ώρες σε κέντρο της περιοχής μας το οποίο είναι καινούριο και το έχει ειδική παιδαγωγός (με 10ετη πείρα). Μου τη σύστησε η δ/ντρια στο νέο νήπιο που θα γραφτούμε ως πολύ έμπειρη και γνώστη του επαγγέλματος της. Ήταν και ο εργοθεραπευτής εκεί, ο οποίος εργάζεται ΚΑΙ σε γνωστό κέντρο ανάπηρων παιδιών στο κομμάτι της εργοθεραπείας.

Θα πάμε το Σαβ. να δει το παιδί και από την άλλη βδομάδα ξεκινάμε.

Το κόστος είναι 240ε και καλύπτεται όλο από το ΙΚΑ!

Άντε να δούμε... ηρέμησα πάντως, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη! Μου πρότεινε μετά από όσα της είπα, εργοθεραπεία στο τραπέζι και όχι στο χώρο. Μόνο έτσι θα έχουμε αποτελέσματα λόγω υπερκινητικότητας.

Μπραβο ρε Νιτσακι!! Πολυ χαρηκα! Καλη αρχη, ολα θα πανε καλα!!! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

και ζουπι κατι τελευταιο...ΑΝ το αποφασισει..πες της να κανει κλικ εδω

http://malecourtesan.com/

απλα ΔΕΝ Παιζετε το παλικαρι...ποιοτις, σερβις...εχεμυθεια, ιπποτισμος

Εγω θα σκασω λεμε......ΕΣΥ που τα ξερεις αυτα? :D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

μπράβο ρε Νιτσάκι, πολύ ωραία τα νέα σου! άντε να μην έχεις αυτό το βραχνά τουλάχιστον!

εγώ κοριτσάκια έχω δυσάρεστο ανακοινωθέν: ο μπαμπάς στο νοσοκομείο, στην εντατική για τραχειοτομή...άστε τα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

μπράβο ρε Νιτσάκι, πολύ ωραία τα νέα σου! άντε να μην έχεις αυτό το βραχνά τουλάχιστον!

εγώ κοριτσάκια έχω δυσάρεστο ανακοινωθέν: ο μπαμπάς στο νοσοκομείο, στην εντατική για τραχειοτομή...άστε τα...

Ωχ Ελλαδα ειναι?

Περαστικα μανα μου:-(

Περαστικα βρε Κινκα... Τι εχει ο ανθρωπος και χρειαστηκε τραχειοτομη???

Ευχαριστω για τις ευχες ολες σας!!!!!

Ο Μαριος Μαρα στην ηλικια σας το ιδιο νουμερο φοραγε και τωρα που ειναι δυο φοραει 25η 26 αναλογα την εταιρεια. Για παιδι που δεν εχει περπατησει ακομα απαγορευονται τα αθλητικα παπουτσια. Πολυ καλα αλλα ακριβα αλλα πετανε τα πιτσιρικια στο περπατημα ειναι τα hogan και τα dolce αλλα πανακριβα μεχρι να σταθεροποιησει ομως περπατημα αξιζει να τα πληρωσεις με εμας εφυγε σφαιρα με αυτα την ιδια περιοδο του ειχα παρει και οικονομικα αλλα αλλου βαρκα αλλου γυαλος δεν του κραταγαν το ποδι σωστα και ηταν και προωρο ο δικος μου οποτε δεν το ρισκαρα.

έχει τη λεγόμενη νόσο του κινητικού νευρώνα (αυτό που έχει ο Χόκινς ο επιστήμονας) και στην ουσία τα νεύρα νεκρώνουν, σταματάνε να στέλνουν σήμα στους μύες, κι αυτοί σιγά-σιγά ατροφούν σε όλο το σώμα. Ξεκινάει από ΄χέρια και πόδια και μετά πάει στο θώρακα. Ο πατέρας μου τώρα ειναι στη φάση πυο δεν δουλεύουν καλά οι πνεύμονές του και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του. Μέχρι τώρα είχε ένα μηχάνημα στο σπίτι για οξυγόνο, αλλά πλέον δεν δουλεύουν οι μύες καθόλου της αναπνοής, οπότε χρειάζεται την τραχειοτομή για να παίρνει από εκεί αέρα. Αργότερα θα χρειαστεί τεχνητή σίτιση και πάει κλαίγοντας... είναι κάτι που το ξέραμε μεν ότι θα γίνει, αλλά...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...