Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βασικά τώρα πήρα του άντρα μου το πληκτρολόγιο. Ας πάρει εκείνος καινούριο, να μην ακούω και τη γκρίνια του, αν πάρω εγώ από μόνη μου, θα του βρει του κόσμου τα κουσούρια. Βαρέθηκα.

Νομίζω πως δεν θα σας λείψουν και πολλά στη Λάρισα. Έχετε πάει ποτέ να μείνετε μέρες? Και στο χωριό, καντε πρώτα δοκιμή, μην πάθετε κανένα πολιτισμικό σοκ! Είναι μεγάλη η αλλαγή, όπως και να το κάνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε νοιάζει! Γιατί ειδικά σε αυτή τη δουλειά αν ο υπάλληλος δεν είναι ικανοποημένος πως θα μπορέσει να εργαστεί με αγάπη και στοργή; Τη δυστροπία που του δημιουργεί το "αφεντικό" είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να την διαχειριστεί και να την βγάλει στο παιδί σου είτε σε νεύρα είτε σε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του!

Εγώ μαζί σου είμαι ;)

Μπα, η Ολγίτσα που έχει το γιο μου και η Μάρθα είναι αστέρια!Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις δασκάλες.Αλλά 1 παραπάνω που τις συμπαθώ!Εκνευρίζομαι περισσότερο!

Χαίρομαι που δε νιώθω πλέον η τρελλή του χωριού:lol::lol::lol:

Α δεν έχεις ζήσει Νίτσα στις δόξες της γι' αυτό λες τα δικά σου posts πολυλογία :lol:

Εντάξει παρηγοριέμαι!!Κι άλλη με ακράτεια σαν κι εμένα!!Έμπαινε Νίτσα:mrgreen:

στη Λαρισα από δουλειά τι σκέφτεστε???

ευχομαι να σας πάνε όλα καλά!!!

Βασικά, αν μονιμοποιηθούν, πυροσβέστης.Αλλά χωρίς να αφήσει και τα υδραυλικά.Γιατί η δουλειά του στην ΕΜΑΚ είναι 1 μέσα 2 έξω και τις 2 δεν κάθεται, δουλεύει ως υδραυλικός μόνος του.

Γιατί πυροσβέστης 1000 ευρώ μάξιμουμ.Ιδιωτική υπάλληλος 850 ευρώ μάξιμουμ.Ενοίκιο και λοιπά πάγια έξοδα + να περνάμε και λίγο καλά (κανένα παιδότοπο, το κολυμβητήριό τους που ήδη πάει ο μεγάλος) ...Δε βγαίνω:mrgreen:

Μωρέ προχθές άκουγα μια γνωστή μου.Ο γιος της,6η δημοτικού.Πάει τάε κβον ντο και κιθάρα.Της ζήτησε και ποδόσφαιρο.Και του είπε δεν έχω(γιατί όντως δεν έχει η γυναίκα).Και στενοχωρήθηκα.

Λέω ρε γμτ, εκεί θα μας φτάσουν?ΝΑ έχουμε μόνο να φάμε και να λέμε ευχαριστώ?

Κι εμένα αυτό είναι το χιερότερό μου.Ενώ φροντίζω και δώρα παίρνω στα παιδιά μου μόνο σε εορτές, δε θέλω να έχουνε πολλά, το να μη μπορώ να τους στείλω σε μια δραστηριότητα, με εκνευρίζει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μωρέ προχθές άκουγα μια γνωστή μου.Ο γιος της,6η δημοτικού.Πάει τάε κβον ντο και κιθάρα.Της ζήτησε και ποδόσφαιρο.Και του είπε δεν έχω(γιατί όντως δεν έχει η γυναίκα).Και στενοχωρήθηκα.

Λέω ρε γμτ, εκεί θα μας φτάσουν?ΝΑ έχουμε μόνο να φάμε και να λέμε ευχαριστώ?

δυστυχώς.....κοντά είμαστε

Βασικά τώρα πήρα του άντρα μου το πληκτρολόγιο. Ας πάρει εκείνος καινούριο, να μην ακούω και τη γκρίνια του, αν πάρω εγώ από μόνη μου, θα του βρει του κόσμου τα κουσούρια. Βαρέθηκα.

Νομίζω πως δεν θα σας λείψουν και πολλά στη Λάρισα. Έχετε πάει ποτέ να μείνετε μέρες? Και στο χωριό, καντε πρώτα δοκιμή, μην πάθετε κανένα πολιτισμικό σοκ! Είναι μεγάλη η αλλαγή, όπως και να το κάνεις.

Και για καινούριο!Δες πρώτα στο ίντερνετ!Σίγουρα θα είναι πιο φθηνά.(α, ρε πλύση εγκεφάλου που μου έχει γίνει με το ανάλογο τόπικ δίπλα!!Ξέρεις από πόσα έξοδα με έσωσε?)

Περιμένω τώρα 2 ποντίκια για την ξαδέρφη μου rechargable 15 ευρώ.Κινεζιά εννοείται,αλλά δε μας πειράζει!

Είναι.Όχι δεν έχω μείνει μέρες στη Φαλάνη.Έχω πάει και έχω δει ότι είναι ντιπ χωριό.Τι να πω...θα δείξει...ακόμη υπό συζήτηση είναι.Ας γίνει πρώτα μόνιμος και το ξανασυζητάμε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ε, καλά!!!

Το έχω ξαναπεί και δίπλα!Τους Μικρασιάτες όταν ήρθαν στην Ελλάδα τους υποδέχτηκαν όντως σα β κατηγορίας!Τέλοσπάντων...

Καταρχήν περαστικά!Συμφωνώ κι εγώ.Απαράδεκτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο για την εθνικότητα, το ύψος, το πάχος κτλ.Γενικώς απαράδεκτο να προσβάλλεις το διπλανό σου στα καλά του καθουμένου.

Σέβη ψήνομαι όταν κατεβάσουμε τη γιαγιά του άντρα μου Φαλάνη να κατέβω κι εγώ για βόλτα.Βασικά σκεφτόμαστε και κάτι άλλο...με τα χάλια που επικρατούν στη χώρα...σκεφτόμαστε την εσωτερική μετανάστευση...προς Λάρισα...αλλά ακόμη απλά το σκεφτόμαστε...

να μ πάρεις τηλέφωνο ν βρεθούμε. σε στέλνω το τηλέφωνό μου σε π.μ.

μάκια:D

Διαφημίσεις

Το ανέκδοτο ήταν που πριν κάποια χρόνια συζητούσαμε πολύ έντονα και το θέμα του ιδιωτικού για τον μεγάλο. Ακόμα το σκέφτομαι και λέω, να γελάσω ή να κλάψω? Τελοσπάντων.

Είναι αλήθεια ότι από αυτόν τον Σεπτέμβριο θα τελειώνουν και τα νήπια στις 14:00? Ξέρει καμια να μου πει?

Ρε κοπελιές μόλις γύρισα από το φούρνο όπου είδα μια μαμά (αντικειμενικά άσχημη) με ένα κοριτσάκι (μούρλια) το οποίο το είχε βάψει με κραγιόν ροζ και μάσκαρα. Το κοριτσάκι είναι 2,5 χρονών και έλεγε "μου αρέσει να βάφομαι, θα γίνω μοντέλο". Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το λυπήθηκα!:(

Αγγελίνα, έγινε κάτι άλλο και είσαι πεσμένη; εκτός πληκτρολογίου.

Κικίτσα μου, η Φαλάνη είναι χωριό, αλλά αρχοντοχωριό. από τα εύπορα. και από αυτά που ξέρω είναι μέσα στα λούσα, στις μόδες, στα έτσι και στα αλλιώς τους.

τύφλα το κολωνάκι.

όσο για την Λάρισα, έχει κολυμβυτήρια, τάε κβο ντο, ό,τι δραστηριότητες θέλεις.

οι αποστάσεις είναι μικρές. η πυροσβεστική είναι στην άλλη άκρη της πόλης, σε σχέση με την Φαλάνη. το ξέρεις ήδη.

η οικοδομή περνάει κρίση παντού, αλλά ο καλός δεν χανεται. θα τον έχω στα υπόψη για ό,τι χρειαστεί τον αγαπούλη σου.

ως πωλήτρια δούλευες; ή λογιστικά; μπας και χρειαστούμε ρωτάω.

δεν έχουμε βέβαια την πληθώρα της αθήνας, αλλά δεν έχουμε και τα στραβά της αθήνας....

Διαφημίσεις

Ρε κοπελιές μόλις γύρισα από το φούρνο όπου είδα μια μαμά (αντικειμενικά άσχημη) με ένα κοριτσάκι (μούρλια) το οποίο το είχε βάψει με κραγιόν ροζ και μάσκαρα. Το κοριτσάκι είναι 2,5 χρονών και έλεγε "μου αρέσει να βάφομαι, θα γίνω μοντέλο". Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το λυπήθηκα!:(

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

gkrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ποιος άλλος να φταίει, Αερικό μου? Εκτός αν δεν ήταν η μαμά μαζί του αλλά καμιά θεία.

Σέβη θέλω να δαγκωσω καρωτίδα συζύγου. Σου λέει κάτι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...