Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

με καταλαβες τωρα πουρκουα η ενστασις; ο εναςπαιρνει βιζιτες στο σπιτι και ο άλλος παρταρει λες και ειναι 16χρονο... τωρα βεβαια θα μου πεις ο κα8εις τοπο8ετει τα λεφτα του οπου 8έλει.. πάσο σε αυτο... αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θελουν κ μια προσοχη

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια....εχω σκασει να κοιταζω ηλεκτρικες συσκευες στον Κωτσοβολο...εβαλε 50 ατοκες και ειναι ευκαιρια να παρω τα καινουργια ηλεκτρικα μεσω ιντερνετ γιατι να δωσω ντουκου....δεν παιζει λεμε!!!

Τι απορροφητηρα να βααααλωωωωωω????Απο αποψη απορροφητικοτητας και απο αποψη θορυβου....θα σκασωωωωωω!!!

Αχ μικρή κι αθώα Πατρινια...:D

Οι τσιφούτηδες άνθρωποι με χαλάνε πάααααρα πολύ. Κι οι ανακόλουθοι ακόμη περισσότερο. Πάντως, αν όντως υπάρχει πρόβλημα κι εγω προτιμώ τον κολλητο ανευ δωρου, παρά απόντα.

Ο δικός μας ο νονός του μικρού, για να καταλάβετε, στα βαφτίσια μόνο το σταυρό πήρε, όλα τα άλλα εμείς. Και μας το είχαν ζητήσει το μωρό να το βαφτίσουν καν και καν...αντε δεν κάνει να τα λέω κιόλας.

Σας αφήνω γιατί θα με γδαρει ο χάζμπαντ. Φιλια πολλά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ρε κοριτσια....εχω σκασει να κοιταζω ηλεκτρικες συσκευες στον Κωτσοβολο...εβαλε 50 ατοκες και ειναι ευκαιρια να παρω τα καινουργια ηλεκτρικα μεσω ιντερνετ γιατι να δωσω ντουκου....δεν παιζει λεμε!!!

Τι απορροφητηρα να βααααλωωωωωω????Απο αποψη απορροφητικοτητας και απο αποψη θορυβου....θα σκασωωωωωω!!!

Να βαλεις απορροφητηρα τον siemens 720 watt σουπερ μιλαμε τον πηρα τον Οκτωβριο απο Κωτσοβολο

Διαφημίσεις

βικακι επειδη τον αγαπαει ο συζυγος..και επειδη οι αλλες νονες ειναι απο την μεριά μου θεωρησα αγενες να "εκτοπιζεται" το περιβάλλον του άντρα μου απο μια κουμπαριά.. ηξερα οτι ειναι μπουμπουκις αλλα δεν το περιμενα ΤΟΣΟ πολύ... το ειχαμε κλεισει το κουμπαριλικι ουσα εγω εγκυος και λεγαμε απο ΤΟΤΕ (αν θυμασαι τα λεγαμε και μαζι) οτι πρωτα ο 8εος η βαφτιση 8α γινοταν το επομενο καλοκαίρι. ε 3 ευρω το μηνα να εβαζε στην άκρη... οχι βαφτισια 8α εκανε.. υπερπαραγωγη 8α εκανε. δημοσιος υπάλληλος ειναι...και ο αντρας μου επισης..και σε εμας εκοψαν απο μισ8ο δωρα κλπ αλλά δεν κανουμε κ ετσι

ολοι τα φερνουμε δυσκολα βολτα..αλλα ειναι σαν να μου λεει εμενα πχ ο αντρας μου κοιτα αυτο το μηνα δεν πληρωνμουμε κοινοχρηστα πχ γιατι 8ελω να παω να δω το ραλι ακροπολις.. ε τον γαμεις η δεν τον γαμεις

dZJip3.png

8ορυβου...στην απορφητικοτητα ολοι ιδιοι ειναι..παρε κατι να μην σε ενοχλει στα αυτια και σε τσιτώνει

dZJip3.png

βικακι επειδη τον αγαπαει ο συζυγος..και επειδη οι αλλες νονες ειναι απο την μεριά μου θεωρησα αγενες να "εκτοπιζεται" το περιβάλλον του άντρα μου απο μια κουμπαριά.. ηξερα οτι ειναι μπουμπουκις αλλα δεν το περιμενα ΤΟΣΟ πολύ... το ειχαμε κλεισει το κουμπαριλικι ουσα εγω εγκυος και λεγαμε απο ΤΟΤΕ (αν θυμασαι τα λεγαμε και μαζι) οτι πρωτα ο 8εος η βαφτιση 8α γινοταν το επομενο καλοκαίρι. ε 3 ευρω το μηνα να εβαζε στην άκρη... οχι βαφτισια 8α εκανε.. υπερπαραγωγη 8α εκανε. δημοσιος υπάλληλος ειναι...και ο αντρας μου επισης..και σε εμας εκοψαν απο μισ8ο δωρα κλπ αλλά δεν κανουμε κ ετσι

ολοι τα φερνουμε δυσκολα βολτα..αλλα ειναι σαν να μου λεει εμενα πχ ο αντρας μου κοιτα αυτο το μηνα δεν πληρωνμουμε κοινοχρηστα πχ γιατι 8ελω να παω να δω το ραλι ακροπολις.. ε τον γαμεις η δεν τον γαμεις

Τωρα θυμηθηκα Μαρουσκιον:D

Και βεβαια τον γαμεις:)

Διαφημίσεις

Vicky,θυμασαι περιπου ποσο κοστισε???

Εμεις να δειτε...μολις μπουμε στο σπιτι το καλοκαιρι...θα ειμαστε ταπι και ψυχραιμοι...

βλεπετε ο συζυγος θα ειναι με ταμειο ανεργειας τουλαχιστον για 3 μηνες μεχρι να δουμε αν θα τον ξανακαλεσουν και που για μαθημα!!!

Ωραια φετα....!!!

και σημειωνω οτι ειμαστε ανθρωποι του μετρου και της προσοχης βαζοντας σωστες !!

Vicky,θυμασαι περιπου ποσο κοστισε???

Εμεις να δειτε...μολις μπουμε στο σπιτι το καλοκαιρι...θα ειμαστε ταπι και ψυχραιμοι...

βλεπετε ο συζυγος θα ειναι με ταμειο ανεργειας τουλαχιστον για 3 μηνες μεχρι να δουμε αν θα τον ξανακαλεσουν και που για μαθημα!!!

Ωραια φετα....!!!

και σημειωνω οτι ειμαστε ανθρωποι του μετρου και της προσοχης βαζοντας σωστες !!

ναι αλλα 8α εχεισ γλιτωσει το ενοικιο..ξερεις τι ειναι 650 γιουργια το μηνα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...