Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

θελω να ερ8ει ΜΟΝΟ για να μην στεναχωρηθει ο άντρας μου ειλικρινά.. δλδ αν δεν ειχα γνωρισει τον αντρα μου δεν θα τον γνωριζα η άν τον γνωριζα δεν 8α γινοταν φιλος μου...καλος άνθρωπος απλά δεν ταιριάζουμε ανεξαιρετως οικονομικου παράγοντα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νταξει ρε παιδια.... κι εγω αν οντως ειχα προβλημα, ή θα λεγα ξερεις το και το δε παιζει μια, οποτε δωρο αργοτερα, παρα να εβαζα 5 ευρω .... πιθανως να το σκεφτεται ετσι ο ανθρωπος ... τι 5 ευρω τωρα..... ειναι δυνατον ?

θελω να ερ8ει ΜΟΝΟ για να μην στεναχωρηθει ο άντρας μου ειλικρινά.. δλδ αν δεν ειχα γνωρισει τον αντρα μου δεν θα τον γνωριζα η άν τον γνωριζα δεν 8α γινοταν φιλος μου...καλος άνθρωπος απλά δεν ταιριάζουμε ανεξαιρετως οικονομικου παράγοντα

οκ! αυτο αρκει .... λες οτι ειναι κολλητος ! οποτε, εγω στον κολλητο μου θα του εβαζα και τα εξοδα να ερθει...

σημειωση: αν πραγματικα υπαρχει προβλημα, ετσι? οχι να με πιασουν μαλακα

μπα ενεργη τωρα που το σκεφτομαι...γκλομπαλι ειναι ετσι η φτιάξη του... οταν γενησα και ηρ8ε αυλιδα να δει το παιδι.. με αδεια χερια ήρ8ε.... και τοτε ηταν στα καλα τα οικονομικά του....

αλλα να μου πειτε... εδώ ο νονος απο την μεριά του άντρα μου πάλι, τα ρουχα 8α τα πληρωσει η μάνα του διοτι κ αυτος μας ειπε οτι δνε εχει μαντηλι να κλάψει.. τώρα πώς ειχε λεφτά για να κάνει... ντιλιβερι τσέχα στο σπιτι για διανυχτερευση... μην με ρωτατε να σας πω γιατι 8α κολαστώ...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπα ενεργη τωρα που το σκεφτομαι...γκλομπαλι ειναι ετσι η φτιάξη του... οταν γενησα και ηρ8ε αυλιδα να δει το παιδι.. με αδεια χερια ήρ8ε.... και τοτε ηταν στα καλα τα οικονομικά του....

αλλα να μου πειτε... εδώ ο νονος απο την μεριά του άντρα μου πάλι, τα ρουχα 8α τα πληρωσει η μάνα του διοτι κ αυτος μας ειπε οτι δνε εχει μαντηλι να κλάψει.. τώρα πώς ειχε λεφτά για να κάνει... ντιλιβερι τσέχα στο σπιτι για διανυχτερευση... μην με ρωτατε να σας πω γιατι 8α κολαστώ...

τι ειναι αυτο? :confused:

κοιτα....ορισμενοι ειναι γυφτοι και στην κριση και προ κρισης! αυτο ειναι διαπιστωμενο! ολοι το χουμε ζησει!

και ενεργη επισης: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι 8α ερ8ουν ανρθωποι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αντιμετωπίζουν κατάσταση και επειδη 8α μεινουν μια μερα παραπάνω,επειδη θελουμε να μεινουν για να παμε την επομενη να κανουμε ενα μπάνιο κλπ κλπ τα δωματια και τα εξοδα ειναι απο εμας...αλλα σε ανθρωπου που πραγματικά εχουν θέμα

dZJip3.png

βικυ.. σολο καριερες ειναι..λες να ειχα 8εμα αν ειχαν παιδια ιστοριες, σταγεασιτκά,. απολυσεις και σφιξουρες; 1 κορμι εχει ο κα8εις του να τακτοποιησει και με ιδιοκτητα σπιτια

ενεργη 8α στο πω ωμα. βιζιτα...στο σπιτι...πληρες προγραμμα και διανυχτερευση

dZJip3.png

νταξει ρε παιδια.... κι εγω αν οντως ειχα προβλημα, ή θα λεγα ξερεις το και το δε παιζει μια, οποτε δωρο αργοτερα, παρα να εβαζα 5 ευρω .... πιθανως να το σκεφτεται ετσι ο ανθρωπος ... τι 5 ευρω τωρα..... ειναι δυνατον ?

ωραια η σκεψη αυτη Ακτιβ,ξεκαθαρη....και διολου παρεξηγησιμη διοτι ειμαστε και σε δυσκολους καιρους...αλλα κατα την γνωμη μου παντα απο την στιγμη που το δωρο θα παει σε φιλανθρωπικο σκοπο ακομη και τα 5 ευρω ειναι ενα ποσο που θα μετρησει...

εδω ομως συμφωνα με τα λεγομενα της Μαρας παντα(που δεν τα αμφισβητωετσι??) υπαρχει μια ανακολουθια!!

και ενεργη επισης: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι 8α ερ8ουν ανρθωποι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αντιμετωπίζουν κατάσταση και επειδη 8α μεινουν μια μερα παραπάνω,επειδη θελουμε να μεινουν για να παμε την επομενη να κανουμε ενα μπάνιο κλπ κλπ τα δωματια και τα εξοδα ειναι απο εμας...αλλα σε ανθρωπου που πραγματικά εχουν θέμα

e ayto lew ρε ....

γι' αυτο ειπα εσεις ξερετε αν λεει μουφες ή αν οντως εχει θεματακι ο ανθρωπος...

αν λεει μουφες, τοτε ειναι ξεφτιλας

Διαφημίσεις

βικυ.. σολο καριερες ειναι

Καταλαβα γι αυτο ειναι ετσι αμα ειχαν δικα τους μικρα θα ενεργουσαν αλλιως:rolleyes:

βικυ.. σολο καριερες ειναι..λες να ειχα 8εμα αν ειχαν παιδια ιστοριες, σταγεασιτκά,. απολυσεις και σφιξουρες; 1 κορμι εχει ο κα8εις του να τακτοποιησει και με ιδιοκτητα σπιτια

:shock:χαχαχαχαααα...ρε τον νονο!!!!Τσεχα εεε??χαχχα:tongue::P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...