Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφφφ εχουμε βαφτισια....σωστά? 8α ερ8ει κοσμος αυλιδα απο "μακρια"... αθηνα συγκεκριμενα...ολο αυτο τον κοσμο που 8α ερ8ει στο παιδι μου εγω οφειλω να τον κανω να περασει καλά απο τη στιγμή που 8α κανει και μιας ωρας διαδρομη... σωστά; δλδ να τους καλοδεχτώ και με ο,τι μπορώ να τους ταισω ποτισω χορεψω κλπ κλπ.. ΟΛΟΙ οι φιλοι του άντρα μου ξέρουν οτι δεν θα δεχτουμε δώρα αλλά δωρεές για κάποια παιδάκια...χτες ο αντρας μου μιλουσε με φιλο του... καρδιακό φιλο ετσι οχι απλά γνωστό. και του λεει ναι βεβαιως 8α ερθουμε στα βαφτισια αλλά επειδη δεν παιζει σάλιο δεν μπορω να φερω δωρο στο παιδι..και του λεει ο αντρας μου...ρε μλκα δεν θελουμε δωρα... βαλε 5 ευρω σε ενα φακελάκι για την δωρεά που θα κάνουμε κλπ κλπ. και του απανταει ο φιλος: φιλε ουτε αυτα τα 5 ευρώ δεν υπάρχουν... και λεω εγώ τώρα... ο εν λογω ειναι γυφτος; ή τον πιασαμε σε κακη φαση λογω κρίσης και αρα να μην νευριάζω? κατανοειτε το διλλημα μου. ειναι αυτος στριμωγμενος και εγώ γελοια που το βλέπω κάπως ή ειναι αυτος γυφτος και εχω δικιο που προβληματίζομαι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα...ο συγκεκριμενος φιλος θα ερθει με το αυτοκινητο του??Η θα ερθει με το κτελ??

Θα σου πω το σκεπτικο μου...

αν δεν υπαρχει σαλιο...λες στον κολλητο σου φιλο,ξερεις δεν εχω φραγκο οποτε δεν θα ερθω στα βαφτισια καθολου...

οχι ναι μεν εχω φραγκα να μετακινηθω για την βαφτιση,να περασω καλα...αλλα δεν εχω ουτε 5 ευρω για δωρεα!!!

Συγγνωμη που ειμαι απολυτη,αλλα κι εγω θα προβληματιζομουν...

me to αμαξι του 8α ερ8ει...δλδ 15 ευρω βενζινη πηγαινε ελα + 4.5 ευρω διοδια πηγαινε ελα...το ολον 25 ευρώ...δλδ εχεις 25 για να πας να φασ να πιεις να παρταρεις να περασεις καλά αλλά δνε εχεις 5 για την κοινωνικη σου "υποχρεωση"

dZJip3.png

Τι να σου πω Μάρα...κι εγω θα προβληματιζόμουν, αλλα είναι τέτοιοι οι καιροί, ακούω και βλέπω τόσα, που πλέον δεν με εκπλησσει τιποτα, απο άποψη οικονομικής ανέχειας...το ότι έρχεται δεν λεει κατι, μπορεί να το κάνει καθαρά για να σας τιμήσει λόγω φιλίας, αλλιως μπορεί να μην ήθελε να δωσει ούτε για τη βενζίνη.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ναι καταλαβαινω τι λες αγγιολινα μου αλλα ο εν λογω καθε σαββατο βραδυ βγαινει εξω και κα8ε κυριακη στο ουζερι για ουζακι μετα μεζεδακιου...και το ξερω πολύ καλά γιατι η εν λογω παρεα εχει..στανταρ προγραμματακι..ε ποσες κεραστικές να παιξουν κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ουφφφ εχουμε βαφτισια....σωστά? 8α ερ8ει κοσμος αυλιδα απο "μακρια"... αθηνα συγκεκριμενα...ολο αυτο τον κοσμο που 8α ερ8ει στο παιδι μου εγω οφειλω να τον κανω να περασει καλά απο τη στιγμή που 8α κανει και μιας ωρας διαδρομη... σωστά; δλδ να τους καλοδεχτώ και με ο,τι μπορώ να τους ταισω ποτισω χορεψω κλπ κλπ.. ΟΛΟΙ οι φιλοι του άντρα μου ξέρουν οτι δεν θα δεχτουμε δώρα αλλά δωρεές για κάποια παιδάκια...χτες ο αντρας μου μιλουσε με φιλο του... καρδιακό φιλο ετσι οχι απλά γνωστό. και του λεει ναι βεβαιως 8α ερθουμε στα βαφτισια αλλά επειδη δεν παιζει σάλιο δεν μπορω να φερω δωρο στο παιδι..και του λεει ο αντρας μου...ρε μλκα δεν θελουμε δωρα... βαλε 5 ευρω σε ενα φακελάκι για την δωρεά που θα κάνουμε κλπ κλπ. και του απανταει ο φιλος: φιλε ουτε αυτα τα 5 ευρώ δεν υπάρχουν... και λεω εγώ τώρα... ο εν λογω ειναι γυφτος; ή τον πιασαμε σε κακη φαση λογω κρίσης και αρα να μην νευριάζω? κατανοειτε το διλλημα μου. ειναι αυτος στριμωγμενος και εγώ γελοια που το βλέπω κάπως ή ειναι αυτος γυφτος και εχω δικιο που προβληματίζομαι?

μαρα, κι εγω εχω περασει φασεις που δεν εχω ουτε 5 ευρω....και δεν εννοω για δωρο...εννοω δεν εχω 5 ευρω να παρω πραγματα του παιδιου και παιρνω δανεικα. πιστεψε το! και αν υπολογισεις και βενζινες κλπ που θα βαλει....οκ!

τωρα, βεβαια, εγω δε ξερω τι και πως ο κολλητος. μπορει να λεει και μουφες, εσεις τον ξερετε.

αλλα αυτο που πε....το πιστευω ....

απο κει και περα .... αν ειναι κολλητος (κολλητος κολλητος), προτιμω να ερθει και χωρις δωρο στη βαφτιση του παιδιου μου, παρα να μην ερθει καθολου....

me to αμαξι του 8α ερ8ει...δλδ 15 ευρω βενζινη πηγαινε ελα + 4.5 ευρω διοδια πηγαινε ελα...το ολον 25 ευρώ...δλδ εχεις 25 για να πας να φασ να πιεις να παρταρεις να περασεις καλά αλλά δνε εχεις 5 για την κοινωνικη σου "υποχρεωση"

προτιμας να μην ερθει?

Μαρα...εσυ που εισαι(μεσω του συζυγου) στην παρεα,ξερεις καλυτερα απο καθε αλλον πως ειναι η ζωη του φιλου σας...

Εγω παντως δεν θα γινομουνα ρομπα για 5 ευρω....τι 25 ευρω...τι 30!!!Δεν μιλαμε για καμια τρελλη διαφορα...

και δωρεα να μην κανατε...ενα πακετο αυτοκολλητα απο το τζαμπο για το παιδι θα μπορουσε να τα παρει...

οχι για τα αδεια χερια....αλλα για την χαρα στο παιδακι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...