Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ευχαριστώ κοριτσάκια. Η μικρή είναι σήμερα εντελώς απύρετη. το τελευταίο 38,5 το έκανε χτες το βράδυ. Πρέπει να ήταν κάποια ζόρικη ίωση, αλλά αφού γλιτώσαμε τα νοσοκομεία και τώρα δείχνει να περνάει είμαι υπερ-ευχαριστημένη.

Ρε γμτ οι φρουροί στα σύνορα δεν είναι σε τόση επιφυλακή όσο ήμουν εγώ. Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, αφέθηκα κι εγώ να τα παίξω. Τέλος πάντων.

Η πεθερά μου είναι τάνα, σας το είπα?

Μπραβο κοπελα μου περαστικα!! Παω στην μικρη ξυπνησε......τα λεμε αργοτερα. Περιμενω να δω γιατι ειναι τανα......χοχο

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι τάνα, ριόλα, και σμένη, γιατί τόσες μέρες τώρα με το παιδί να ψήνεται σήμερα θυμήθηκε να με πάρει τηλ για να ρωτήσει "τι κάνετε βρε, πώς πάνε οι ετοιμασίες?". Για τη μικρή που θα πάρει και το όνομά της δεν ρώτησε, κι ας το ξέρει από την πρώτη μέρα πως είναι άρρωστο.

Διαφημίσεις

ρε παιδια μουγερ δεν ειναι ονομα μαγαζιου? δεν ειναι μαρκα παπουτσιου, λαθος κανω?

λευκη περαστικουλια ρε! οσο για την ....τανα.... τι να πω.... σε νιωθω απολυτα!

Καλησπερα κοριτσακια,

χρονια πολλα στην culte,marcopolo...να τις χαιρονται οι οικογενειες κι οι δικοι τους!

χρονια πολλα και στην μικρουλα της ζουζουνελι...!!

Ελπιζω να ειστε καλα..

εδω βρεχει καρεκλες ανα διαστηματα και μου εχουν σπασει τα νευρα...

Δεν μπορεις να κινηθεις πουθενα με το παιδι λεμε...κλεισουρα!!

Μαρα...24 στα παπα η Πουκυ????Ρε συ,μιλαμε μας τρωτε λαχανο...εμεις μεχρι 21 φτανουμε...στα Αll star σιγουρα..ρε συ,πηγαινετε το παιδι να δοκιμασει ενα ζευγαρι πεδιλα σε μαγαζι για να σιγουρευτεις..

ειναι και θεμα μαρκας βεβαια αλλα 23-24 μιλαμε για πολυ μεγαλη πατουσιτσα για 11 μηνων πουκακι....

ποιος ξερει ομως...μπορει και να ειναι ετσι:D:D

Εγω παντως μεσα στο σπιτι δεν της φοραω παπουτσια,μονο καλτσακια ή δερματινα παντοφλακια μαλακα..αλλωστε δεν περπαταειμονη της ακομη!

Είναι τάνα, ριόλα, και σμένη, γιατί τόσες μέρες τώρα με το παιδί να ψήνεται σήμερα θυμήθηκε να με πάρει τηλ για να ρωτήσει "τι κάνετε βρε, πώς πάνε οι ετοιμασίες?". Για τη μικρή που θα πάρει και το όνομά της δεν ρώτησε, κι ας το ξέρει από την πρώτη μέρα πως είναι άρρωστο.

η δικια σου δεν ειναι που ελεγε το κουκλι σου χοντρο??

maraki ειπαμε..μεζουρα και αγιος ο 8εος μουαχαχαχαχαχαχχα

διευθυνση σου μ εστειλες?

αα..καλα,κι εγω την χρησιμοποιω την μεζουρα...χεχε!!Ετσι παρηγγειλα κατι καλοκαιρινα πεδιλα απο next...

αλλα πηγα και δια ζωσης και την μετρησα για να εχω αποψη...

:tongue::tongue::tongue:

θα σου στειλω στο λαλαλα...να μου πεις κι εσυ κοστος,λογαριασμο τραπεζης κλπ κλπ....για να φροντισω κι εγω με την σειρα μου!!

Διαφημίσεις

marsy,

εχεις σκοπο να παραγγειλεις τωρα κοντα απο τη κοπελα στην αγγλια ή μυμ?

χμμμμμ..οχι...ειμαι κομπλε απο την τελευταια φορα....

τωρα ξανα τον Σεπτεμβρη θα βαλω παραγγελια!!

Ηθελες να κανεις αγορα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...